Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Ahogy vesszük, aki egy olcsó jó kézikonzolt akar annak ott a ds lite, a dsi xl egy luxus kézikonzolnak is tekinthetõ.

"a wii sem ér annyit" ... szerintem attól függ mirõl van szó, akit a nyugati játékok érdekelnek annak tényleg nem, akit a keletiek annak simán.

A

Tetsuo
De ami megdragabb, azok a jatekok..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

koryne
És ez elég vicces / szomorú... Szvsz a wii sem ér igazán annyit.

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
50k, mint egy Wii.... <#idiota>

Hát elég drága a DSi XL. És szerintem a sima DSi is nagyon jó.

http://thelegendofzelda.blog.hu

Tetsuo
En ugy tudom (amugy csak eleg elolvasni a leirasat), hogy ugyanaz, kiveve, hogy nagyobb a kijelzo (azonos felbontassal!) es az akksi kevesebb ideig birja pont ezert. Meg uj stilust adnak hozza, gondolom nagyobbat. 😊

Szerintem sem eri meg a kulonbseg. Csak meg egy rokabor az ujabb konzol elott.

Simaji
Tudtommal annyi eltérés van, hogy nagyobb a kijelzõ meg ahogy hallottam picit nagyobb az aksi ezért tovább is bírja. Olyat is hallottam, hogy jobb a kijelzõ minõségre bár ez nem tudom, hogy mennyire igaz.

Szerintem egyébként nem éri meg. Még a normálótól is elfárad a kezem ha sokáig játszok, ezzel meg szerintem csak úgy tudnék ha folyamatosan az asztalon lenne. 😄 De ez csak az én véleményem...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

kisgabo
én is agyalok ezen, DSi + 20k lenne... ehh.

De megéri az XL? Valóban annyival jobb?

http://thelegendofzelda.blog.hu

kisgabo
itthon 10k....

Tetsuo
10 fonttal dragabb mint a dsi.

kisgabo
valaki vett már XL gépet? 50k a legolcsóbb? /majd egy wii ára.../

pörög ám a topik. <#eplus2>

Simaji
Még elvileg nem sok ilyen van de hamarosan valószínûleg több is lesz. 😊

Honnan lehet "kissé nem eredeti de nagyon hasonló" verziót kapni? 😛

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Beast Machine
Kijött a Sonic Classic Collection - hát csalódás 😞

A játékok szaggatnak, képhibák mindenütt, és mintha torz lenne az egész, gondolom a képarányváltás miatt.

M+ Real-en próbáltam ki, másvalaki más kártyán tapasztalt hasonló hibákat, esetleg eredetin?

...vágod?

cloud.strife
Milyen olyan gamma van, amivel speckó dolgokat lehet csinálni a kamerával?

www.digimomentsvideography.com

Eladó egy Guitar Hero On Tour nevezetû játék cakkom meg pakkom eladó 😄
Ajánlatokat várok 😊

ArsenalForever
Ha a DS lite-om ideért akkor ez is, szerintem.

kisgabo
hopsz.... elképzelhetõ, hogy cserélem a dsi-t xl-re... <#idiota>

Vámot nem kellene fizetned rá, de hogy törés nélkül ideérne?!

Hoppá, megy az európai DSi XL-el az AceKard 2i! <#eljen> <#smile>

kisgabo
szerintetek egy ilyen masina hazaérne törés, vám nélkül? <#conf>

kisgabo
ri4 gold kari /kártyaolvasóval, tokkal, új. dsi 1.4 ready / 2500 pengõ, privizz ha kell.

kisgabo
na elindultak, és még van supercard... asszem azt még zsákolok, mert gép /ds/nélkül is megy a fw upgréd, mielõtt kinyirják ezeket is.

kisgabo
10tõl 22ig szabin voltak... spring festival... aztán leállt az oldal.

mint mondottam, most söprik ki a warezkarikat, vagy lehúzták a rolót. <#vigyor1>

ArsenalForever
Nekem is kb ilyen gyorsan megjött a második rendelésem tõlük. De ez a mostani... 15-én kifizettem PayPal-on, arról jött is visszaigazolás, de hogy feladta volna postán arról nem jött e-mail a mai napig :S

Szétfújtam már az egészet! Meg tapsoltam mindnet csináltam 😄 Valami más ötlet? Nem jó sehol a mic....
Probáld ki más játéknál,hogy mûködik-e a mikrofon,mert valószínûleg azzal van a baj. Vagy rosszul fújtál bele😊
Sziasztok. Éppen a Zelda: Phantom hourglassal játszok , és kellene használni a mikrofont egy résznél. De nem reagál. A fõmenüben lefuttattam a mic tesztet (a játék optionban) , de semmi, nem is érzékeli. Mi miatt lehet ez? R4-es karim van, azon belül meg ez a fajta http://www.r4i-sdhc.com/indexe.asp

A segítséget elõre is köszönöm.

Üdv: Sadranyica
kisgabo
oldalkarbantartás. /elvileg, v most pucolják ki a nintendo karikat / nekem 22-én feladták, és tegnap megjött... <#vigyor5>

ien se vót még.

ArsenalForever
Mi történt a taobaodao.com-al?
Másnak is van folyamatban lévõ rendelése tõlük?

Kijött a Sonic & SEGA All-Stars Racing! <#worship> PC-n játszottam a mai nap vele, ott nagyon jó! Remélem DS-en hasonlóan jó lesz. <#smile>

TidusX
Kis füzeteket nem tudtok amik be vannak scannelve? Én eddig egy oldalt találtam, de lehetne rajta több is: www.replacementdocs.com

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Szóval a dealextreme is ezért áll már mióta... <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ArsenalForever
Az még hagyján, de hogy egyfolytában ugyan az a monoton harc, csekély variálási esély, elmennek 3 hónapra edzeni erre mikor újra rájuk kerül a sor ugyan olyan béna szintü, aztán akkor fejlõdik amíg kijutsz az erdõbõl. És jon 23x ugyan az a 2 szörny... Origins-t majd után én is megpróbálom.

TidusX
Én meg a Dragon Ball Origins- t is megnézném. A Sonic RPG- vel játszott valaki?

TidusX
Biztos jó kis RPG csak az a baj, hogy a karaktereket meg a történetet már ismerjük. De attól még megnézem én is és majd végigviszem.

ArsenalForever
Én már régóta a Dragon Ball Attack of the saiyanson élek, de már nagyon unom. Viszont csak azért is kijátszom.

TidusX
Ja. Én is észrevettem hogy senki se ír. Én most nem játszok semmivel, majd ha meglesz az R4 kártya. Pedig mindig megnyitom az oldalt amikor fellépek a netre...

Beast Machine
naná, amíg nem végeztem a Miles Edgeworthtel, addi gnm ejövök vissza 😛

...vágod?

Mindenki nyomja DS-ét vagy egyéb konzolját? Már tegnap óta semmi új komment nincs...
Beast Machine
Hagyd már, úgy tanul a gyerek, ha kérdez.

Kory: ERRRRRRRETNEK BOSZORKA, GRÖÁÁÁRR 😊

...vágod?

koryne
ÉN! Nekem nincs is DS-em 😄

Azért a kettõ nem teljesen ugyanaz. Miért ki nem warezol DS-en? <#nyes>
kisgabo
tanulással nincs gond, ebbe belefér a tömöritõ programok megismerése is.

de ennyi erõvel, az autófeltörési praktikák is tanulásnak minõsíthetõek. <#hehe>

Gondoltam a DS-es tesókat kérdezem meg errõl. De én azt hittem, hogy két fajta formátum létezik, azt nem, hogy a 7z tömörített. De azért él az ember, hogy tanuljon, nem?
kisgabo
warezolni lenne eszed, de google 7z...<#idiota>

Jó, kösz. Csak tudni akartam. Most már ennyivel okosabb lettem. Tényleg nem tudtam, hogy az tömörített (7z) fájl.
koryne
Nem értem, mit görcsölsz ezen, a 7z egy tömörített állomány (mint a rar vagy a zip), abban is csak egy nds fájl van... Ha alapból nem játssza a kártya, legfeljebb kibontod és kész.

Van itt még valaki, aki megtudja nekem válaszolni azt a kérdést, hogy mindegy-e a kiterjesztés (7z; nds)? Tehát ha warez kártyám lesz, akkor lejátssza mindkettõt?
Sziasztok!

Nintendo DS-re eladók az alábbi bontatlan játékok:

Guitar Hero on Tour Modern Hits (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
Guitar Hero on Tore Decades (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
Professor Layton and the Curious Village 3500 Ft

Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklõdjetek

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763