24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Csuzi1
    Ez érdekes! De ahogy már említetted más kártyával is ugyanezt csinálta?! És ott mi volt a megoldás? Ha volt. Az NDS-géped rendben van? Úgy értem nem hibás? Mert ha új az M3-as, új az SD-karid, le is formáztad, rajta a legújabb meghajtó progi. A mappa pedig a játékoknak kell! A .NDS játékfájlokat mappába rakd és úgy a SYSTEM-be!
  • icf
    még annyi adalék, hogy a játékokat a gm manegeren belül m My card ra teszi
  • icf
    szia vettem egy kingston microsd-t de ugyanazt csinálja, nem inditja el a játékot. kinyitottam a system mappát (a játékokat most mellé raktam nem bele, de a mappa nálam üres, ennek igy kell lennie?
  • Tomek83
    Na akkor, ha akarod még lehet rajta keverni úgy,hogy systemem kívűl legyen az NDS mappa,nálam legalábbis így van.
  • icf
    szia új az m3 as, de most hogy irtad lehet, hogy a micro sd-vel van gond. Az m3-asom előtt egy r4-esem volt és abba is ugyanez a kártya volt, másfél évig, viszont egy pár hete ugyanezt csinálta, nem tudtam betölteni a játékot róla.Én azt hittem, hogy az r4 szarakodik, azért is vettem az m3-ast. veszek egy kártyát ma ha tudok hátha.....köszi azért lehet, hogy még jelentkezem.
  • Csuzi1
    Megkérdezhetem hogy használtan vetted-e esetleg az M3-ast? Vagy új és megbízható helyről származik? Mert nem mindegy! Esetleg próbáld meg leformázni az SD-kártyádat (mellesleg az SD-karid milyen típus?) nincs-e valami nemodavaló kosz rajta!
  • icf
    szia igy meg annyi a különbség, hogy a systemen belül van az nds mappa, de a játékok ikonja rajta van pl.: transformers.nds de ha rányomok egyik gombbal sem nyitja meg..Rosszul raktam volna fel a system mappát?
  • Felgolos
    Itt meg tudod nézni hogy milyen játékok vannak: http://www.games-engine.com/games/RPG.html
  • Prypiat
    Sziasztok!

Tanácsot kérnék a szakavatott fórumozóktól. :)
    Megfordult a fejemben,hogy veszek egy dsi XL-t mivel engem nem zavar a méret és szeretem a nagy kijelzőt is. Jelenleg egy PSP-m van amivel nagyon jól megvagyok azt az egyet kivéve,hogy nincsenek rá építgetős,fejlesztgetős játékok. Sim city,mindenféle tycoonok stb.
    A különböző platform játékok nem vonzanak,elsősorban ezek a tycoon szerü játékok valamint az rpg-k.
    Előbbiekből mennyire bőséges a választék dsi-n? Tudnátok esetleg néhány példát mondani? Csak mert ha elég bőséges a választék valószínüleg beszerzem majd egyet.

Köszönöm előre is.
  • Csuzi1
    Nekem régen volt már M3DS Real karim, (gondolom ilyet vettél?) de csinálsz mondjuk egy NDS GAMES mappát vagy nevezd ahogy akarod, és ebbe másolod az NDS játékokat. Ezt rakod a SYSTEM mappába. Jó játékot!
  • icf
    illetve nincs leirás a többi menüpont használatárol?
  • icf
    köszi letöltöttem, kicsomagoltam lett egy system mappám. Athuztam a kártyára az egészet. A játékokat hova másoljam a system -be vagy mellé. Mert hiába másoltam mellé. Valami gm manegerbe megjelenik, de nem indul el.
  • Csuzi1
    Szia! Innen: http://www.m3adapter.com/index.htm
  • icf
    sziasztok m3-as kártyára honnan kell rátölteni a cuccokat?
  • Esham
    Eladó egy új fekete Nintendo Dsi dobozában garanciapapírjával (11 hónap van még). Ár 38.000

érdeklődni priviben.
  • darkmore
    Meg kell venni. :)

(a szürke pixel téma megoldódott, használni kellett pár órát, hogy kiengedjen)
  • nagy hős
    és őt hogy kell üzemeltetni? :)
  • Laza
    Mondjuk most nézem, hogy van Ultimate Mortal Kombat, és full olyan mint játékteremben/konzolon volt ... szerettem, ezzel el leszek egy darabig :)
  • Laza
    Tudtok valami Street Fighter-he hasonló verekedős játékot DS-re?
    Sehol nem találok ilyen címet :(
  • PHM
    Biztos, hogy a hozzá való kernelt raktad fel?
    R4-ből már annyi van ugyanis, mint égen a csillag.
    Próbáld ki egy másik (non SDHC) memóriakártyával, ha az nem segít, eggyel régebbi kernellel.
    Ha így sem jó, kuka.
  • PHM
    Az R4-nek már régóta nincs hivatalos támogatása.
    Próbáld meg a Wood-R4-1-10 kernelt.
  • Krizstian
    hali!
    Olyan kérdésem lenne, hogy DSlite gépbe R4 ds kártya van(Update R4 v1.18 kernel) és 1-2 új játék pl:Lego Herry ,Wipeout... nem indul el.
    lehet valamit kezdeni vele, hogy működjön? Köszi.
  • Felgolos
    hello
    megjött a dsi-m minden rendbe van R4neo-val, de ha ujra belépek a játékba a mentés nem tölti be vagy olyan mint ha nem is létezne, pedig ha a (pc)gépen nézem akkor van.mi lehet a gond?
  • n000rbi
    Idézőjelben írtam a "warez"-t... az emulátorok és néhány igényesebb homebrew játék miatt van az m3 kártya (vagy ez is wareznek számít)
  • kisgabo
    www.jatekaim.hu

itt is lehet, csillagom. pl. vagy mutassak neked marékszám blokkot, angliai rendelésről? nekem is van m3, de fizetek a játékért, ami nekem értékes, de van aki csak pofátlanul "lop". nem mindegy.

hetekig hirdettem Wii /bontatlan/ és pár ds játékot, mire a bolti ár harmadáért!!! elkelt. igen, itt tartunk.
  • emzéperiksz
    Itt ugye eredeti játékokat lehet venni?
  • kisgabo
    nem tartozik a fórumba a warez.

ha a gép hibás, cseréltesse ki garanciába, abban egy fórumlakó sem kompetens. ha a garancia lejárt, használtan vette.... szerviz.

az m3 nak -vélhetőleg- semmi köze a csíkokhoz, kár volt belekeverni, és ha már m3, privátban is megkeresheted a népet az extra kérdésekkel.

• Laza
    Szvsz vigye vissza a gépet oda ahol vette, és cseréltesse ki.
    A "W" kártya úgysem hagy nyomot a gépben.
  • n000rbi
    Nem hiszem, hogy ebben a stílusban kérdeztem volna...

@vegytek: sajnos legfeljebb mobillal tud fotózni, azon akkor meg úgyse látszik semmi :(

Ha valakinek esetleg még elbírja a gyomra a "warez"-t és némi segítőkészséggel is meg van áldva, az ne szégyelljen reagálni a #23483-ra.

Mégegyszer köszönöm!
  • kisgabo
    a haverjáról? szerintem aktot kérj, hogy lássuk hol is vannak a fehér csíkok. és meik slotba tolta az m3 zeró karit? esetleg popó?

warez rulez.
  • vegytek
    képet tudsz róla csinálni?
  • n000rbi
    Sziasztok! Egy jóbarátom nagy sz*rban van, frissen regelt ide, amint bekövetkezett a baj, de sajna egy napig nem tud írni, ezért teszem fel én a kérdését a szakavatott DS-eseknek. Légyszi segítsetek!

"A DSi XL géphez vettem egy M3i Zero kártyát és egy NES emulátoron játszottam, majd kb. 2 órára összehajtottam a gépet és felraktam töltőre, mikor kinyitottam fehér csíkok voltak a felső kinyelzőn. Ki/be kapcsoltam nem segített, raktam bele eredeti játékot nem segített, utána kiszedtem az aksit, hogy áramtalanítsam, hiába.
    Valaki találkozott már ilyen hibával, ötlet? "

Előre is köszi!
  • Felgolos
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Csuzi1
    Szia! http://r4neo.com/ Ez a hivatalos oldala az R4i Neo Revolution karinak! Innen töltsd le a legújabb meghajtót és rakd az SD-kártyádra.
  • Felgolos
    Hello már nem kell segítség mert megtaláltam mindent a google-ben, de egy valamibe még is R4i Neo Revolution flash hol találom a progit amit a micro sd-re kell másolni.(azért kérdem ,mert szerdán jönn meg az adapter de előre meg akarom csinálni próbáltam keresni de nem vagyok benne biztos hogy azt találtam meg ezért kérnék egy linket).
  • Felgolos
    Hello!

Vettem egy dsi-t és egy R4i Neo Revolution flash kártya szerdán érkezik meg, nem tudom hogy mit kell csinálni az R4i Neo flas kártyával (hogy kell rátelepiteni) és valaki tudna küldeni privát olyan oldalt ahonnan játékot tudok letölteni.Hiába felül ott a FAQ ott nincs semmi!
    Kösz a válaszokat!
  • Laza
    Lehet csak a játék cseszte el a mentést mikor utoljára mentettem.
  • kisgabo
    acekard relative olcsó és jó. jó támogatottsággal.

r4 már milliónyi klón / hamisitvány, kerülendő.

supercard ds two állati drága /35 usd/ a gba emu miatt, amúgy korrekt cucc, inkább az előző változat 20 dodóért.

szerintem 1,3 fw.

nekem sikerült amúgy a browsert 1,3 fw mellé feltenni, pedig a dsi shop azonnal frissitene 1,4 re... valszeg a régió és a nyelv miatt akadt ki, meg az ujrainditásnál lenyomtam, igy elmaradt az 1,4... mondjuk, az a böngésző is csak van, remekül lehet vele lopni a netet pl görögországban nyaralás alatt, alapfunkciókat tudja, de sokat ne várjunk tőle.
  • darky14
    2 igen 1szerű kérdés:

meik flash kari éri meg a legjobban?

én AceKard 2i ről olvastam sok jót nagyon dicsérik és hogy majd minden játékkal kompatibilis

Supercard DSTWO-t is de jóformán csak az emu miatt

R4i-t meg ot szídják ahol tudják XD

a másik: Konzolstudio-ban mien fw-vel van a DSi?

csak ennyi :D
  • kisgabo
    azaz.../release/ bár ugye fura, mert a .sav cucc, a micro sd karin lakik. elvben ha gond van, akkor mindennél lesz.