24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #14613 M3 (Lite) Pro:Csak 32 MBit,azaz 4 MByte-ig futnak rajta a GBA játékok.
Ha a DS és a GBA is fontos, az EZ5-ös a megoldás bővítővel.
Ráadásul a bővítő előnye még,hogy
(bár egyszerre csak 1 GBA rom lehet rajta,)teljesen úgy viselkedik,
mint 1 eredeti GBA kazetta.Kipróbáltam GBA-ban Action Replay kártyával,működnek a kódok,egyedül az RTC hiányzik belőle,és mivel keskeny a kártya,elvileg only DSLite.
Ha valakinek van ilyen kártyája,megoszthatná velem a tapasztalatait. -
Patar #14612 Azt későn mondod hogy ne kínait -
Danhibiki #14611 Oké, köszi!^_^ -
orkenyid #14610 Egyedül kínait ne vegyél mert annál nem lehet :P -
#14609 Lehet nyelvet állítani. -
Danhibiki #14608 Köszönöm a válaszokat!:) Még egy kérdés mára...:D Tegyük fel, ha németből vennék ds lite-ot akkor a menüje német lenne? Vagy lehet a nyelvet állítani? -
#14607 ezzel az erővel 100 giga is kell. -
#14606 Nos igen, mert vvan rajta néhány játék, de mellette ha rárakok néhány zenét és esetleg egy filmet is rá akarok tenni, akkor az már úgy nem nagyon jön ki. Meg aztán kell néhány GBAs kedvenc. Ja és továbbra is keresek Super Metroidot elfuttató SCn is működő SNES emut. -
#14605 Kell 2giga pl mp3ra, videora stb -
#14604 Nem tagadom, bőven van benne igazság. De attól még rendesen kezeli azt a 2 GBs kártyát :D -
#14603 ebbe most igaza van ^^ -
#14602 Amúgy meg miből gondolod? -
#14601 Film? -
#14600 de. de minek 2 gigás? egy játékkal se jáccol normálisan, ez a warz átka. ( nincs becsülete a játéknak ) -
#14599 Ehe. Értem. -
#14598 Az SC Lite gond nélkül kezeli a 2 GBs MicroSD-t nem? -
#14597 Mert nekem a sima Ds hez is egy M3 asom volt meg a litehoz is és tökéletes volt mind2.. Leszarom, hogy "elvileg" melyik miben jobb én arról mondok véleményt csak amit hónapokig teszteltem. Ezért -
#14596 Am ha az R4 kártya elvileg gyorsabb, és ugyanannyiba kerül, mint a m3 simply, akko miért az m3-at ajánjlátok mkinek? -
#14595 Millen formátumot lehet rajta lejátszani? -
#14594 Nincs mit, és ha rám hallgatsz vagy Kingston(japánt) vagy Kingmax micro sd kártyát veszel bele...Akkor nem lesz semmi gondod a sebességgel sem. -
#14593 Úgy, hogy az m3 ds simply nds slotos kártya vagyis a felső slotba kell és ha jól tudom(majd Freeman kijavít ha nem így van) az összes felső slotos flash kártya ami tartalmazza a passme/passkeyt is nem játssza le a gba játékokat. Nds-re tökéletes. -
Danhibiki #14592 Ez a kártya tetszik!:) Akkora, mint egy DS kártya, wow, kissé le vagyok maradva...:D Az ára is egész jó!:) Köszi Sheltem!:) -
Danhibiki #14591 Köszi szépen a választ!:) Egyébként h-h nem viszi a GBA-s cuccot? Mondjuk nem mintha annyira zavarna, de azért mégis érdekel!:) -
#14590 aha, és? -
#14589 Szokott vki filmet nézni a DS-én? -
#14588 Ahh gyerekek jön a Final Fantasy Tactics dsre(de imádtam gban):
Na nézzük csak a final fantasy listát:
FF3
FF12
FF: chocobo tale
FF: tactics a2
FF: chrystal chronicles
Mi ez ha nem kényeztetés? -
#14587 4eFt-ért bármikor lehet venni Kingston Micro SD-t amúgy, szerencsére eléggé lementek a memkártya árak :)
Amire figyelni érdemes, hogy japán gyártmányú Kingston kártya legyen, mert az nyújtja a legjobb teljesítményt azoknál a flash-kártyáknál, amik érzékenyek a memóriakártya típusára. -
#14586 Egy kicsit offtopic bár azért annyira nem..
Most a Kingston Micro SD 1gb kártya jópár helyen 3500Ft bruttó(pl www.aqua.hu)..Szóval akinek micro sd kártyás a kütyüje az most vegyen.
Ismerősöm azt mondta szerdáig vannak ezek az árak utána emelkedés szóval nem árt sietni. -
#14585 Megvan mi volt a gond a Chocoboban....
Az én lámaságom volt(ahogy sejtettem is).
Eddig soha nem néztem a kis nagyítóikont ahol a secret requirementek voltak ezért hiányzott egy pár...Tegnap éjjel csak ezt csináltam ehhe...Megvan a 3. Shell is.
Gecijó ez a játék. -
#14584 Flashelés meg hasonló hülyeségek már nem kellenek. Legegyszerűbben úgy tudod megoldani, hogy veszel egy M3 Simply Dst(www.konzolium.hu 15000ft kb) + hozzá egy Kingston micro sd kártyát és csókolom(meg persze kártyaolvasót amivel ráírod a kártyára a "biztonsági másolatokat").
A kártya kurvajó ha csak Ds játékokkal akarsz játszani a GBA játékok felejtősek(nem fognak hiányozni hidd el).
Ja és egyáltalán nem lóg ki. -
#14583 Be prepared to duel with Bebuzzu, defeat him to obtain a Coreshell. -
#14582 The Boy Who Cried Leviathan -
Get 20m in the Trial to raise the path to obtain Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to stop the whirlpool.
The Three Little Piggies -
Get 40 points in Trial to release the Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to unblock the new warp point.
Back to warp points section, use the upper warp point to the new
warp point that was unlocked just now. Remember to pick the Coreshell
as well. -
#14581 Videó a böngészőről
Egyenlőre csak bemutatásra alkalmas, használatra nem. Remélem hamarosan jön a kész program. -
#14580 Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de találtam valami igazán jót.
A DS Organize új 2.7 alpha verziója tartalmaz egy WEB böngészőt, ami működik. Éppen most próbálgatom egy szál SCn. Még nagyon kezdetleges, de amint észreveszem az oldalakat behozza, csak még a képmegjelenítés nem megy neki, midnenesetre a fejlesztők jó úton haladnak. -
#14579 Ami április 1ről lemaradt
-
Danhibiki #14578 Szegasztok srácok!
Jó rég írta, ide.:( Nos, újra elhatároztam magam, hogy veszek DS-t azaz Lite-ot!:D Nagyon beleszerettem ebbe a kis kütyübe!:) Lenne egy kérdésem: Ha végre vennék DS-t akkor most milyen átalakító kártyát kéne hozzá venni???:S Mert már rengeteg fajtát láttam és eléggé nehezen igazodok el. Az R4 D4-nál télleg nem kell flashelni? Kicsit fel tudnátok homályosítani, hogy most mi is a helyzet?:D Jah igen, és van olyan kártya ami nem lóg ki a Lite-ból?:) Köszi előre is! -
#14577 nekemis szivbaj nélkül megy ^^ -
#14576 Tököm elakadtam az FF chocobo tales ben....Szóval kellene az a 3. shell ami ott van a vízalatti világban ha jól látom, de szakadék van(gondolom valami könyvben kellene megcsinálni a battle mode5 öst) valaki nem vágja melyik lehet az? :( -
#14575 ejj... nem volt szerencséd. -
orkenyid #14574 Pl. onnan hogy nálam 2 szar SC Lite van :D
De tudok róla hogy többen rendeltek netről (innen: http://www.tesztelo.hu/cd_dvd/) és nagyon hamar megadta magát vagy alapból nem működött...