24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#14654 usb wifi kulcsal megy, vagy router-el. mindkettőnél csak bizonyos típusokkal megy.
boltban érdemes. -
Mulderpapa #14653 Akkor másik wifi kártya kellene?És mire tudom használni a Ds Download Play
menüpontot?Egyébként hol érdemes játékokat venni hozzá?
Köszi -
#14652 Have fun -
#14651 ezzel sehogy. -
Mulderpapa #14650 Sziasztok!Ma vettem 1 Nintendo DS-t!:D Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám összehozni a géppel?Van 1 wifi kártyám (ezen keresztül jön a net), tipusa:SMCWPCI-G. Előre is köszönöm a segítséget! -
#14649 akkor nem minden kártyának van durva micro sd háklija. x9-nek volt. -
laxika0428 #14648 hát sheltem beraktam a slotba a karit és azóta ki sem tudom venni!!!! igaz még az elején járok de nagyon bejön!!!!! -
PHM #14647 M3 DS Simply
Többféle olcsó microSD-vel próbáltam,nincs lassulás,minden általam kipróbált rom futott rajta és mivel nincs mit rajta beállítani, szinte bolondbiztos.
A 12 éves fiam tegnap kurjantotta el az egyik mentését az EZ5-ön, maga sem tudja, hogyan.Úgy tűnik, neki mégis inkább a Simply való... -
#14646 ismerem a gbatemp-et, sajna nem teljeskörű, többet ér a saját tapasztalat, én a slot1 karikkal szivtam, mert nem csipáznak minden micro sd karit. a kompatibilitás külön téma.. -
PHM #14645 Majd elfelejtettem: www.gbatemp.net
Itt szinte az összes kártyáról van review,rendelés előtt
hasznos tájékozódási pont. -
PHM #14644 Igen,nem ártana némi segítség.A magyar karakterkészlet felrakásával vagyok szokás szerint gondban.
Egyébként időrendi sorrendben ezek a kártyáim voltak/vannak:
EZFA 256;XGFlash II turbo;M3 SD;M3 Lite pro;G6 Lite;M3 DS Simply;R4 DS Revolution;Spercard miniSD;EZ5 bővítővel.
Ez utóbbi kb másfél hete,ezért még nem sokat tudok róla mondani.
(Nekem mindenesetre bevált.Csak segíteni akartam dönteni.)
A családban 2 DS és 1 GBA van,úgyhogy van hol használni a meglévő kártyáim.Az EZ5 bővítőben valóban csak egy játék lehet egyidőben,
viszont ez az egyetlen warezkártya,ami működik az Action Replay
kártyában...
-
#14643 Úgylátszik nem ment el. Mind1 megírtam újra... :) -
#14642 Hova kudted mert nem kaptam semmit Oo -
#14641 PM. ment... :) -
#14640 Erdekel meg? -
darkshine #14639 és mikor akarsz rendelni? -
darkshine #14638 re -
#14637 priv ment. -
darkshine #14636 hali!
a rendelést hogyan gondoltad? mennyi lenne a kártya? honnan rendelnéd?
előre kell fizetni neked vagy átvételkor? pk. hogyan oszlik el?
mi a különbség az általad mutatott képen lévő kártya és e között?
jó oldalon néztem utána a kártyának? :) -
#14635 Látom te is megfertőződtél mint mi sephivel -
laxika0428 #14634 Istenkirály a chocobo tales! ajánlom mindenkinek -
#14633 Privi ment. -
#14632 én ugyan nem. -
#14631 Phantom Hourglass júniusban -
#14630 Khm... Én ebbe benne vagyok!
Milyen állapotban van az iPod? -
#14629 Van egy Apple Ipod-om 30 gb-os fekete! Elcserelnem egy DS Lite-ra. -
Oborzy #14628 kisgabo nem tudok válaszolni neked pmben letiltottál. -
Oborzy #14627 szolj mielőtt mikor.Nekem is kellene a kártya(supercard ds one).Mennyi lenne? -
#14626 nem értelek, tapasztalatokat vártál, most meg első kártyáról beszélsz.
van EZ5 karid akkor?
nem rosszak a slot1-es karik, de én még ez első szériából vettem, és az nem is volt jó... amit kinéztem, az az új Supercard DS 1, fasza a menürendszere.
az EZ5 pakk nem rossz, a kieg csomag /slot2/ jó a netezéshez, és 1 gba játéknak.
akinek van vágyása DS karira, szóljon, mert mostanság rendelek Supercard DS karit is. pl.
priviben.
-
PHM #14625 Mire vagy kíváncsi? Ha GBA programokkal is akarok játszani,jelenleg szvsz nincs jobb megoldás, talán csak a G6 Lite,vagy az M3 perfekt.
Ezeknek az árából viszont megkapom az egész pakkot 1giga microSD-vel.
Nem ez az első kártyám,de eddig ez tűnik a legjobbnak. -
#14624 Most mér ne? Nem bz az, a valaki szerti, ha van elég helye. Így legalább minden réfár, amit fel akar tenni. Na mindegy. -
#14623 Akko kisgabo miért mondja, h nem viszi? -
orkenyid #14622 Mindet "viszi"... -
#14621 Na az a lényeg azokat viszi-e, amik után (E) van írva, engen illen d,f,i nem érdekel.... -
#14620 na, akkor az értelmes kérdésedre sikerült kikombinálni a választ? -
#14619 Hátde szerinted Angliába hogy beszélnek? Portugálul wazz, és Anglia is az Európához tartozik, nem? -
#14618 warezolni van eszed, olvasni nincs? -
#14616 csak az amerikai(U) mivel az beszél angolul, ahogy a kártya is, az EU cuccok ( D,F,I...) nem mennek, mert nem értik egymást. b+.. -
#14615 R4 DS kártyávan mennek az amerikai (U) játékok is, vagy csak az európaiak (E)? -
#14614 jó pontozást kapott az ez5 pakk, mégis az új sc ds 1 karit rendelem, arról lesz hazai infó.