24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    utoljára 2 sc lite karit rendeltünk itt egy fórumtárssal, a mai napig mindkettőnknek hibátlan. nemtudom honnan vetted ezt..
  • orkenyid
    Bocs, minőségibb kártyákkal nem lassú az AC se.. (de pl. A-Data kártyával gyakorlatilag Pro-n játszhatatlan, amig a simával tökéletesen megy)
    GBA meg nemtudom hogy megy, elvileg nem mehetne (nincs rajta RAM) :)
  • 0037500
    Érdekelne, hogy honnan van ez a "A Pro kártyán NEM mennek a GBA játékok, és némelyik DS játék is lassabban (pl Animal Crossing)." tapasztalatod!
    Nekem egy M3 Lite Pro Micro SD + 1 GB Kingston MicroSD párosom van, és eddig egyetlen játék sem volt lassabb, még az Animal Crossing sem! GBA játékok közül pedig 5 db-ot próbáltam eddig, amik szintén tökéletesen működtek! Persze mindezt a legújabb Game Manager-el és loader-el.
  • testerlnx
    A Partners in Time alap, azt végig kell nyomni! A Puzzle Quest-et is érdemes megnézni szerintem. Nekem a Pokemon Ranger is nagyon bejött, a Metroid Pinball is király játék...
  • Sephi
    Ahh? Nos nem tudom akko.r

• Sheltem
    Úgy érted a jobb alsó sarokban az erdőben a zenés könyvnél? Ott valami furán fénylő virág nyílik meg de shell sehol :(
  • Borgi
    vannak olyan pályák asszem amiket ha mini-mario-ba csinálsz végig, akkor beférsz valahol ésakkor oda dob... ha jol emlékszem, akkor igy jutsz oda
  • Sephi
    Az erdoben... a muzsikusoknal...
  • james69holden
    jah meg kiakasztottam a New Super Mariot, de anélkül hogy a 4-es vagy 7-es "World"-öt érintettem volna...
    Oda hogy lehet eljutni?
  • james69holden
    kipróálom akkor én is ezt a Chocobo Tales-t

ajánlhatnátok amúgy többször gameket :)
    még csak 2hónapja van DS-em, megvan az összes rom, de egyszerűen nincs időm/erőm átválogatni melyik is érdekelne :/
    bőség zavara ehh...

én most a mario vs donkey kong 2-re kattantam rá, nagyon bejön!
    meg partners in time-ot tolom agybafőbe
  • Sheltem
    És az a szar, hogy csak bassza az ember csőrét a gold mert akkor kapod a rare kártyákat :-/
  • Sheltem
    Hehe van pár minigame ahol énse tudom megcsinálni a goldot az istennek sem...Pl amikor Chocoboval 400m re kéne távolugrani/repülni vagy a másik amit te mondtál amikor ugrálnak át a régi figurák és ki kell választani őket...Van sok ahol gecinehéz elérni a goldot..Hol tartasz benne? Nekem most kell megtalálnom a 3. shellt a hajóhoz, fingom nincs hol lehet.
  • Tinman #14561
    Átnyálaztam a külföldi fórumokat, meg ezt is, és azt hiszem a tuti befutó a G6 Lite /nekem nem kell a nagy tárhely/ + Passcard 3.

Naná, hogy idehaza nem lehet ilye kapni és naná, hogy csak dombornyomott kártyával lehet innen rendelni:

ITT CSAK 55 Font a két cucc együtt ami elég korrekt ár

Van itt valaki aki tud külföldről rendelni és rendelne a fenti cégtől?

A teljes postaköltséget átvállalnám (persze ésszerű keretek között, mert ha több kilót rendel akkor passzolnám :-) mivel nekem nincs dombornyomott kártyám
  • orkenyid
    A Pro kártyán NEM mennek a GBA játékok, és némelyik DS játék is lassabban (pl Animal Crossing).
    Ha tudsz, inkább vegyél sima M3 Lite-ot drágábban, jobban megéri.
    Amugy elég jó kártya, nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
    SC Lite egy ****... 3-ból 1 kártya 5 perc után tönkremegy.
  • kisgabo
    sehol, de tucc velem rendelni...
  • Tinman #14558
    És hol tudok venni idehaza ilyen kártyát?

Na pont ezért kell nekem egy jó kis wrz kártya, mert már kicsit sokat elvertem játékokra, ráadásul hiába akarok játszani FF: CT-el nem tudok, mert idehaza még erősen nem kapható :-S
  • Sephi
    SC-vel nekem eggyenlore egyetlen egy jatek sem csinalt problemat. Sot meg az uj Castelvania , ami mindekinek nem mert , nekem tokeletesen ment es vegig is lett vive :D
  • Sephi
    EMBER AZ IDEGEJIM TONKREMENTEK!!! EGESZ HETVEGEN NYOMTAM MAR 15 ORANAL VAGYOK ES EGY IDEGRONCS VAGYOK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jezusom ez a legjobb jatek eddig amit DS-en jaccotam! Hihetettlen mekkora kihivas. Viszont Van 3x Minigame ahol nem birom megcsinalni a goldot. Szo szerint tobb orakat is kinlodtan. Az elso az amikor a falon ki kell loni a kis nyilas koveket... aztan az amikor ilyen tetris formaban ki kell lonni a koveket ugy hogy a bombak felrobantsak a kristalyokat. Es a harmadik meg amikor a regi FF karik repulnek at a kepernyon es ki kell jelolni. Na ezeknel nem birom a goldot. Es mar agybajt kaptam :D

A Chocobo Tales egyike a legjobb jatekoknak DS-en! Nekem a kedvenc jatekom erre a konzolra.
  • Tinman #14555
    De esküszöl a Fletó életére, hogy az GBA és DS játékokkal is ezerrel kompatibilis?
  • kisgabo
    minek neked épp m3? teljesen baró az sc lite.
  • Tinman #14553
    Akinek van M3 Lite Pro Micro SD-je az kérem ŐSZINTÉN mondja el, hogy mennyire elégedett vele vagy sem, mert érdekelnének a tapasztalatok

Kizárólag DS és GBA szempontból érdekel. Köszönet!
  • Tinman #14552
    Az de, DS-en tolom.
  • kisgabo
    teknősbékarally...lál
  • Sheltem
    Hú gyerekek...Hétvégére mondom tolok fel párat az új játékok közül a dsemre...Nost a nagyja nem jött be de a Final Fantasy: Chocobo Tales hááát....pfff ott nem tudtam hagyni...Aki szereti a kártyagyűjtögetős/harcolós játékokat megspékelve ezernyi minigame el(amiknek az eredményétől függően kapjuk a kártyákat) ne hagyja ki..Kötelező!
  • Sephi
    Megy megy nem gond :D
  • kisgabo
    golden sun gba nem?
  • Tomek83
    Én szerdán vettem meg a Portrait of ruint,hát az sem gyenge:)
  • guardian hero
    Gondolom nem nagy újdonság, de a Castlevania - Dawn of Sorrow istenkirály játék :).
  • Tinman #14545
    Azért nem írunk mert játszunk inkább :-)
    Én pl. a Stalker helyett mostanában mindig a DS-t választom (Golden Sun, FF3, stb)
  • thebluesnote
    MiniSD-n is megy.
  • kisgabo
    sc lite-val megy.

egyébként, ez a topik is kezd leülni, PSP foreva?
  • Sephi
    Gyerekek? Az FF Chocobo Tales SC verzajara tud valaki patchelesi metodust?
  • laxika0428
    hát igen. játék kínálatban meg sem közelíti a psp a ds-t sajnos nem egy nagy eresztés az a gép
  • Borgi
  • kisgabo
    nagyon dicséretes. 1 1/2 éve van psp-m, de ömlik rá a feka ps2 átirat, semmi ötlet.
  • Borgi
    na végre egy világháborus játék ds-re. ojj!
  • Tinman #14537
    N-gagere a Cod nagyjából így néz ki... szerintem nem ezt a vonalat kellene erőltetni, hanem a 2D-s minőségi munkákat /kaland, platform/.
  • guardian hero
    Meglepően jól néz ki, de én azért jobban örülnék egy 2D-s Pathway to Glory szerű cuccnak.
  • vegytek
    BIA DS-re :O
  • KILLER2
    Én PS3 amut keresek DSre.