Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek éppen kéne egy RT2500-as kártya: http://acinfo.hu/index.php?go=hw/used.html 😊

koryne
Hozzátenném, hogy a StarCraft-ot is 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Úgy legyen 😊
(fenntartom hogy röhögve futtatná a DS a C and c csapatot....)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

N64-re nem volt stratégiai? Ami azon elment, ezen is elmenne...van egy retek érintõképernyõjük, és egy Dune vagy C and C szintû gammától is elélvezne a világ, de azé' se 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Borgi
ju nó, det iz nát ril tájm

porki fagyok fállalon

kisgabo
édzs of empájör

Borgi
már van egy olyan érzésem hogy sosem lesz, hisz akkor má' csináltak volna 😞

porki fagyok fállalon

Borgi
hoygtudok meggyözödni rola hogy amit letöltöttem, nem az?

porki fagyok fállalon

IRC-en volt róla szó, hogy 1-2 ROM helyett a ZIP-ben vírus van (ugyanazt csinálja mint a régi - kitörli a firmware-t)

Csibe001
Miféle?S hogy terjed?

Rossz hírek 😞
Nincs több DSOrganize: http://dragonminded.blogspot.com/
És megint megjelent egy új vírus, szóval vigyázzatok!

Na ja. Speciel most a DS-re 😊 RTS-t és C and C klónokat akarok 😊 MOST 😄DD

kisgabo
pontosan melyik kedvencedre gondolsz? <#nyes>

Borgi
hja ténylegám, a rumblés sc kártyán nincs is dzsedi matrica, ugyhogy ojan már nemis kell

porki fagyok fállalon

Azt mondjátok meg nekem, mikor lesz végre egy RTS a kis kedvencemre?

Borgi
hátez miaz atyauristen?!
teccik. képrõl.

porki fagyok fállalon

Tinman
Frresssssssh és kint van :-)

Mage Knight Destiny's Soldier

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Õ gyártja de psszt!

LOL 😄

Borgi
freeman, akkor te most leszerzõdtedtél a ezflash-hez? 😛
ha lenne ijen rezgõs, GBA-s rumblés, akkor érdekelne, de gba nekem kell. :$

porki fagyok fállalon

Akkor passz 😊 de az MMC meg az SD nem ugyanaz akkor sem, tehát LEHET. (sztem a ph-s linkemen találsz kártyát).

Persze tudom, de mint az összes SD-s cuccal mennek az MMC kártyák is, igy lehet hogy az RS-MMC is menne a microsd-sekkel (a mérete pont ugyanaz)

Transflash ugyanaz, nem? MMC eleve nem sd 😊

Köszi!
Az RS-MMC elvileg ugynaz mint a MicroSD?

http://prohardver.hu/f.php?mod=35&fwhat=micro%20sd&id=1282&from=1282

Kösz, de errõl lekéstem 😞
Egerbe egyszerûen sehol nincs normális áron microsd... ami van, az is 10k körül...

Csibe001
Tudnék 😊

kisgabo
zsebretéve a rezgõmotor yó? <#vigyor1>

vegyé má micro sd-t, és meséjj milyen a flass.

microsd

CSOCSO
hm.. hat valamit valamiert.. legalabb LITE...mindegy.. ugyis marad az ami most van😄
Ráadásul csak ilyen kis vacak rezgõmotor van benne (a hivatalos rezgõkártyába nem rezgõmotor van:

Ez a SC:

Valamelyik fórumon írták, hogy nincs benne RAM...
Meg azt is hogy így nem megy semmiféle GBA játék (mivel azt elõtte be kéne tölteni a RAM-ba). Homebrew-bõl meg az nem, amelyik GBFS-t, PAFS-t, vagy valami hasonló filerendszert használ (mert azt meg a GBA slotról olvasná közvetlenül)

CSOCSO
ezt honnan tudod?? mik nem mennek vele?
?
Nem akarok várni 2 hetet, ennyi az egész 😛

kisgabo
tudnék.... 500 forinton ratyizni... büszkén... <#nyes>

Banyapapa
rumble?
Bár nekem se GBA,se a rumble nem hiányzik.

Ez szerintem felejtõs... nincs benne RAM => a legtöbb homebrew és a GBA játékok nem mennek vele...

Ja és Nintendogs csere is érdekel 😊
Akár PassCard 3/SuperKey/MK4/stb-re is...

Valakinek nincs egy eladó, legalább 512mb-os microsd kártyája, 5000ft alatt? 😛
5500-ért tudnák újat venni, de arra várni kell 2 hetet...

guardian hero
Jah, vágom 😊 szimpatikus húzás részükrõl.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ezzel próbáltad már ?

Tinman
Storm in the chamberpot

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
hát. VG, ha jobban megnézed, Te sokkal több emberbe rugdosol, mint Nyasgem. Kinek van igaza? Hát persze, hogy neked, mert te egy õsmagyar vagy, és jogaid vannak.

Én jót röhögtem veled.

Ja, visszavittem a DS-t. kb 2 hét, és röhöghetsz rajtam.

zola2000
Nem tud valaki supercard cf-hez törést a mario vs donkey kong 2-höz???

A

Beast Machine
OFF

Hát erre én most em tudok mit mondani. Frázis, de mindkettõtöknek, és egyikõtöknek sincs igaza.

ON

...vágod?

LOL röhögjetek velem (rajtam is) <#taps>
Mert az EZ-Flash gondolom nem fog küldeni M3 kártyát 😛

Beast Machine
Nna, büszkén jelentem, hogy 1141 hsz óta nem voltam itt!!

...vágod?

guardian hero
Miért ezt választottad mondjuk az M3 Lite micro SD-vel szemben?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero