Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(fenntartom hogy röhögve futtatná a DS a C and c csapatot....)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
porki fagyok fállalon
Nincs több DSOrganize: http://dragonminded.blogspot.com/
És megint megjelent egy új vírus, szóval vigyázzatok!
porki fagyok fállalon
Mage Knight Destiny's Soldier

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha lenne ijen rezgõs, GBA-s rumblés, akkor érdekelne, de gba nekem kell. :$
porki fagyok fállalon
Az RS-MMC elvileg ugynaz mint a MicroSD?
Egerbe egyszerûen sehol nincs normális áron microsd... ami van, az is 10k körül...
vegyé má micro sd-t, és meséjj milyen a flass.
microsd
Ez a SC:
Meg azt is hogy így nem megy semmiféle GBA játék (mivel azt elõtte be kéne tölteni a RAM-ba). Homebrew-bõl meg az nem, amelyik GBFS-t, PAFS-t, vagy valami hasonló filerendszert használ (mert azt meg a GBA slotról olvasná közvetlenül)
Nem akarok várni 2 hetet, ennyi az egész 😛
Akár PassCard 3/SuperKey/MK4/stb-re is...
5500-ért tudnák újat venni, de arra várni kell 2 hetet...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én jót röhögtem veled.
Ja, visszavittem a DS-t. kb 2 hét, és röhöghetsz rajtam.
Hát erre én most em tudok mit mondani. Frázis, de mindkettõtöknek, és egyikõtöknek sincs igaza.
ON
...vágod?