24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Totis
    Már én is játszottam. Sőt Micro-val is. Valamikor notebook van nálam.
  • Tomek83
    Fogalmazhattál volna úgyis hogy:az vesse rám az első követ aki még nem játszott DS-el a WC-n.
  • SirArcheer
    Wc ben kötelező a DS!!
    Sim city mikor lesz európában is?
    Az Elite Beat Agent-ben a csillag küldetésnél /vmi bossfight/ hány dal van egymás után? Mert a második vége is iszonyú nehéz, csak érdekel utána mennyi van még hátra.
  • Sephi
    Ahh nekem az egesz DS lenyege a Touch Screen. Szal meg csak meg sem nezem.
  • Tinman #14810
    Én úgy vagyok vele, hogy itt a csúcs PC és emailre használom, meg híreket olvasgatok rajta.

A PS2 itthoni játékra, az NDS meg utazás/nyaralás/orvosi váró esetén kötelező, de bevallom férfiassan, hogy wc-n is szoktam NDS-elni

Szóval, 6 lóval sem tudnának rákényszeríteni, hogy 19"-os TFT-n toljam a Mario 64-et vagy a Golden Sunt. Ez így jó ahogy van, utoljára ilyen "aranyos" gépen a C64 volt, PC-n elveszik a lényeg.
  • 0037500
    #14735 postban lévő NDS Lite kiegészítőivel - 45990 Ft.

Szerintem ez már elég korrekt ár... (O.o)
  • biomage
    bocsi :)
    Link
  • PHM
    A DSOrganize telepítését,ha leírná valaki,nagyon hálás lennék...
  • Tomek83
    IDeaS nevezetű emulátorról van szó,kipróbáltam,játékok elindultak,de nekem nem volt hang...és az elindult nálam félig igaz,a játék menüjéig eljutottam de valahogy a "start game" nem jött össze,és eléggé akadozott nálam a cucc.
  • Totis
    Én is ilyen filmekből szedem ki, hogy melyik játék ígéretes és megfelel az igényeimnek.
  • testerlnx
    Se link, se név csak verziószám?
  • Sheltem
    Ez mondjuk igaz, egyetértek.
  • guardian hero
    Mondjuk ha nincs flash kártyád, arra teljesen jó, hogy ne "vakon" kelljen megvenned egy-egy játékot.
  • Sheltem

Kisfilmek a jövőben megjelenő ds játékokból...Háát van 1-2 nyálcsorgató múvi.
  • Sheltem
    Biztos nagy élmény lehet egérrel emulálni az érintőképernyőt :) Ki nem próbálnám azt a szart...De azért have fun...
  • biomage
    ÜDV!
    Van egy jó hirem azoknak akik szeretnének játszani PCn NDS játékkal

most jött ki ma a 1.0.1.4 verzio és az eddig nézet játékaim mennek rajta + müxik a savelés is :)
  • flevente
    Ezt hogy érted, nem lehet vagy nem tudod vagy ne makaraod elmondani?
  • vegytek
    sehogy...
  • flevente
    Hogy a szarba kell elindítani a DS Linux browserjét?
  • Totis
    Valami olyasmit olvastam, hogy 2007Q4-re jönne ki. Igazából a régi megjelenés Q2 eleje lett volna.
  • Tomek83
    ROTR tényleg nagyon jól néz ki,de a Nibris csinálja,akit épp most vágott ki a FrontlineStudios,így vagy nem lesz ilyen játék,vagy majd késik...remélhetőleg az utóbbi lesz:)
  • Totis
    A ROTR-ról a YouTube-on találtok videót. Szerintem egy nagyon jó játék lesz.
    Most viszont a Donkey Kong Country 3-al játszom DS Lite-on. Majd kitépem a hajam azon a pályán ahol jön felfele a fűrész és felfele kell ugrálni 2 fa között illetve a fatörzsben...
  • Totis
    Másik hasonló játék: Raid Over The River
  • Totis
    Valami olyasmit találtam, hogy NANOSTRAY.
  • Sheltem
    Ha már ffx nél tartunk...Nem írnád át nekem? :) Gondolom a ps2 verzióról beszélsz. Nem látom sehol pedig meg akartam vetetni munkatársammal.
  • Tomek83
    Talán a Starfox Command az ilyen.
  • Totis
    Tudnátok mondani egy olyan game-t DS-re ami repülős és felfelé scroll-ozik. Olyan shot 'em up szerűség. Egy YouTube-os videóban láttam ilyet DS-re.
  • Sephi
    Hat en 14 oranal tartok. Az man startbol nem rovid... habar majig is remulok meg egy 224 oras FFX mentesen :D
  • Sheltem
    "de elég hamar vége lett"

Gyanítom nem csináltál meg mindent goldra ;)
  • zola2000
    Ja a 3 elég hosszú volt, viszont az új chocobo tales elég szép 3dvel jött ki, jó mini, mikro játékokkal, de elég hamar vége lett, tehát aki pénzért veszi a játékot az kerülje el, aki warezol, annak kötelező darab ^_~
  • Tomek83
    A térképen az ellen random tűnik fel,támadási sorrend szerintem úgy van hogy aleggyengébb kezd vagy akinek legkevesebb a hp-ja,de ebben nem vagyok biztos.Job level növekedése miért jó azt én se tudom.
    Jobokat meg a gamefaqs.com oldalon nézd meg,mert amúgy nagyon sok job van. És elég nehéz a játék szerintem,sima mezei harcok közben is meghalhatsz bármikor.
  • vegytek
    sikerült tovább jutni. mikor legyőztem a Djin-t azt hittem, h már vége van, mert jött egy lista, h ki mit csinált a játékból :)
    melyik job-nak milyen előnye van?
    -warrior
    -white mage
    -red mage
    -black mage
    -monk
    -thief
  • vegytek
    volna pár kérdésem az FF3-ról:

- csatában mi alapján dől el a támadási sorrend?
    - job level mire jó?
    - az ellenség a "mini-mapon" random tűnik fel?
    Most kezdtem a játékot. 3 helyen voltam eddig 2 város, és egy kastély, ahova nem tudok bemenni. Az egyik városban, Kazus-ban, mintha szellemek lennének az emberek, de ha lemegyek a bányába, akkor ott az első (csontváz) ellenség lazán kinyír. mit csináljak, vagy merre menjek?
  • vegytek
    esetleg elmondhatnád, h mi volt a probléma, és h hogyan sikerült azt megoldani ill. feltenni...
  • frnckss
    A Ds organize telepítése megoldva, következő probléma: skincsere!!
    Help!!
  • kisgabo
    hehe... olyan játékok jönnek DS-re, ami veri az összes psp szutykot, oké, hogy az autóverseny proggik faszán néznek ki, de ötlet, játékélmény elég langyos.
  • frnckss
    Valaki tud segíteni a Ds organize 2.5 telepítésében M3 simplyhez?
    Thanks.
  • Sheltem
    Szar ja azé fogyott el a lista szerint Ds lite annyi mint az összes többi együttvéve :)
  • kisgabo
    phazze de xar ds eladások, bezzeg a psp-t viszik mint az állat.
  • Sheltem
    És akkor már legyen teljes a final fantasy lista:

Crystal Chronicles