Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx <#worship>#worship>
Felmásolod a G6 gyökérbe - bekapcsolod a DS-t - ha bejött a menû nyomsz egy Y (ezzel indul a GBA mód - miután eltinik a GBA képernyõ lesz ehy zöld színû szöveg - ezalatt kell A+B+start+select nyomni és utánna kérdi, hogy Do you reload system? - itt pedig Yes - elszöszmötöl egy darabig a frissitéssel
Hy!
Láma G6 lite felhasználóként szeretnék kérdezni valamit. Fel akarom rakni a G6 loadert a kártyára amit elvileg így kéne:
1)Put both "g6vervify.sys" and "g6loader.sys" files into the root directory of the G6 U-Disk drive.
2)Entering into GBA mode. (read "note" for details.)
3)Select the "G6update" icon and press the "A" to run the update program.
De én hiába másolom azt a két file-t a gyökérkönyvtárba, nekem nem jelenik meg semmilyen G6 update ikon a GBA módban. Valaki pls help
<#help>#help>
Láma G6 lite felhasználóként szeretnék kérdezni valamit. Fel akarom rakni a G6 loadert a kártyára amit elvileg így kéne:
1)Put both "g6vervify.sys" and "g6loader.sys" files into the root directory of the G6 U-Disk drive.
2)Entering into GBA mode. (read "note" for details.)
3)Select the "G6update" icon and press the "A" to run the update program.
De én hiába másolom azt a két file-t a gyökérkönyvtárba, nekem nem jelenik meg semmilyen G6 update ikon a GBA módban. Valaki pls help
<#help>#help>
vagyis ds lite😄.
Jimi Hendrix
Kulon is elado fekete garis remek alapotu ds:27-ert.
Jimi Hendrix
Én már csináltam is egy Garfield pakkot. 😊 Örülök, hogy végre elérhetõ az 1.0 ebbõl.M3 miniSD-n is tökéletesen mûködik.
Nagyon jó! Budapest térképet nincs kedved csinálni? Naaa, legalább a belsõ kerületekrõl 😊
khumbula
5k + posta? 😊
Vagy csere alig használt Nintendogs-ra?
Vagy csere alig használt Nintendogs-ra?
mi az hogy használt, kopott, karcolt, megunt? <#vigyor1>#vigyor1>
kb 6 k az ára. 3k hamburgerre nem elég.
kb 6 k az ára. 3k hamburgerre nem elég.
Hát... én mindenképpen használtan akarok egyet venni, mert 7-8k-t sokkalok érte.
Egész jó dolog az a Comic Book DS. Link
Egy kezdetleges próbálkozásom vele: Zelaegerszeg térkép
Igaz van még mit csiszolni rajta de azért megy. Supercard-on próbáltam, azon jó.
Egy kezdetleges próbálkozásom vele: Zelaegerszeg térkép
Igaz van még mit csiszolni rajta de azért megy. Supercard-on próbáltam, azon jó.
28 dollár kapásból több, mint szaros 3 ropi. <#beka3>#beka3> de megnézem, hol veszel ennyiért, sok sikkert. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
És te gondolod ennek (78$) akár a feléért eltudsz adni egy vacak MK4-et? 😊
Friss, ropogós... öreg vagyok én má' ehhez:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Árakat írhatnál.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eladó játékok:
Mario&Luigi Partners in Time (fóliás, ki sem volt bontva)
Yoshi Touch&Go
Resident Evil DS
Mr. Driller Drill Spirits
Leveleket ide kérem: [email protected]
Mario&Luigi Partners in Time (fóliás, ki sem volt bontva)
Yoshi Touch&Go
Resident Evil DS
Mr. Driller Drill Spirits
Leveleket ide kérem: [email protected]
Eladó DSre Mario & Luigi😛artners in time,7000ért vagy elcserélhetõ MetroidPrime-ra vagy Castlevania😄awn of... játékra.
érd:[email protected]
érd:[email protected]
3-4e?
Resident Evil Deadly Silence csak kipróbált DS játékom eladó jó ajánlatért, vagy cserélem Supercard SD-re. PÜ
Hagyományos DS-re tudtok olcsón, esetleg rendelhetõ védõfóliát? Illetve DS Lite-ra kellene valmi szilikon védõtok. Nemigen lelek....
Hagyományos DS-re tudtok olcsón, esetleg rendelhetõ védõfóliát? Illetve DS Lite-ra kellene valmi szilikon védõtok. Nemigen lelek....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
MK4-et megveszem 😛
fasza... én meg asszem eladom DS, ha visszakapom..
veszek egy fasza micro-t.
egy ilyennel:
SuperCard miniSD Rumble *English*
System: Nintendo™ DS & DS Lite
Our Price : USD$ 27
és viszlát..<#szomoru2>#szomoru2>
veszek egy fasza micro-t.
egy ilyennel:
SuperCard miniSD Rumble *English*
System: Nintendo™ DS & DS Lite
Our Price : USD$ 27
és viszlát..<#szomoru2>#szomoru2>
Igazából semmivel, mert semmit nem vettem tõlük...
De magickey2-höz kb 1 éve ígérnek egy mûködõ firmware-t, mert ami most van, azzal el se indul.
Akkor neoflash flashkártyának ugy ahogy van, abbahagyták a supportját, és nemrégen még egy 512-es olyan 40e-be került.
De magickey2-höz kb 1 éve ígérnek egy mûködõ firmware-t, mert ami most van, azzal el se indul.
Akkor neoflash flashkártyának ugy ahogy van, abbahagyták a supportját, és nemrégen még egy 512-es olyan 40e-be került.
Semmi másra... :/
Tanulság: ne vegyél semmit a neoflash-tól, mert nagy valószínûséggel valamivel átvernek...
Tanulság: ne vegyél semmit a neoflash-tól, mert nagy valószínûséggel valamivel átvernek...
az az eprom semmi máshoz nem jó? há nem ezé fizettem + 10d dolcsit.. <#duhos2>#duhos2> van sima mk4..
EEPROM van benne, de az csak a szar neoflash kártyáihoz kell 😊
priv ment.
Jimi Hendrix
Ez4LiteD. üzenet hogy nincs memókártya, majd kikapcs...
csere psp-re? <#duhos2>#duhos2>
khumbula
Detto. SC SD mini, két fehér képernyõ...
khumbula
iá:45000ft.
Jimi Hendrix
Két fehér képernyõ
G6-on elindul, de a Slot1-be kéne neki egy kis memória és mivel nem talál ezért kikapcsol 😊
Elado fekete ds lite,garis remek alapotu,hozza ez4lite flash card,mk4 passcard,512micro sd cardal.akit erdekel privbe kuldhet ajanlatot erte.
Jimi Hendrix
Ismét egy friss és ropogós 3d-s "nemkellettvóna" gáma DS-re:
Ja igen 😊
Annyival tud többet mint a sima, hogy több NOR (384mbit) és PSRAM (256mbit) memória van benne, és nem lóg ki egyáltalán.
Játékok mennek vele rendesen (GBA játékok is tökéletesen mennek/mentenek).
Menüje az nagyon szép és skinnelhetõ 😊
Ami nem tetszik, az az hogy a mentést bekapcsoláskor másolja át az SRAM-ból a microsd-re, és ez olyan 10mp-ig tart...
Annyival tud többet mint a sima, hogy több NOR (384mbit) és PSRAM (256mbit) memória van benne, és nem lóg ki egyáltalán.
Játékok mennek vele rendesen (GBA játékok is tökéletesen mennek/mentenek).
Menüje az nagyon szép és skinnelhetõ 😊
Ami nem tetszik, az az hogy a mentést bekapcsoláskor másolja át az SRAM-ból a microsd-re, és ez olyan 10mp-ig tart...
New Super Mario Bros. érdekel valakit? Megvan hozzá minden, és szép állapotban. Írhatsz árat is, hogy mennyiért érdekelne.
dede, csak szr a netem meg benaztam a firefoxszal. 😊
koszi az infot
koszi az infot