Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Ja hát ha nem tokban tartod😛
Az enyém se nem reped, se nem karcolódik, se nem koszolódik nagyon 😛

Nehéz másra gondolni, mint hogy az elsõ káeurópai transzport sajnos egy kishibás állomány volt... 😞

khumbula

guardian hero
Elég a metrón, miután összefogdostam a mocskos kapaszkodókat. Azért ez mégiscsak egy handheld, nem steril laboratóriumban használja a legtöbb ember.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Én most is aszondom fehér. Hol játszotok vele, hogy koszolódik? Baromfiudvar porában?
kisgabo
mit veszel észre? a fehéren ugyanúgy van tapinyom, idõvel sárgul, és mocskolódik.

feketét kell venni. aki az elejin aszonta fehér, elhelyezném a klumpám a hatsójában...<#vigyor1>

Kaplan
Szerintetetk mennyiért tudnék elpasszolni egy szürke DSt három játékkal és minden tartozékkal? (A három játék Mario64,NFSU2,SC3)

Körübelülre. És már lehet is jelentkezni, ha esetleg kell valakinek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Pedig gondolkodtam, hogy le kéne cserélni a fehéremet feketére, mert a fehér meg iszonyúan koszolódik...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Banyapapa
dehogyneem,annak ez a "hátránya",mindent észrevenni rajta 😊

guardian hero
Én se, de lehet, hogy azon észre se lehet venni a repedést 😊

Banyapapa
én még fekete lite-ot nem láttam ilyen bibivel.

szerintem a fekete is ugyanúgy törik

kisgabo
én Cheapboynál vettem, kicsit csalódtam a gépben, mert alig használtam, és tört... majd 3 hét volt a csere, a magyar nintendo-n múlt a dolog, így tudom. Szóval cserélték a törés miatt, de ez az ország egy vicc, nem hiszem hogy a magyar nintendo a gond, hanem az ott dolgozó emberek.

És sajna megint fehér lesz, gondolom idõvel törik ez is. <#falbav>

deep
Nekem is ugyanezt a szöveget adták be 1 éve, hogy nincs alkatrész😊 BTW nekem is van pixelhibám, hogy dögölne meg. További vicc, hogy a boltban ahol vettem a megjelenés napján, kettõbõl kettõ volt pixelhibás...
guardian hero
Kíváncsi lennék a garis tapasztalataidra. Én most adtam be egyet a Signal Computerhez, szintén a netes töréssel. Az 576-ban vettem pár hónapja. Állítólag hónapok óta nem kapnak alkatrészt a magyar Nintendótól, ettõl függetlenül szívhatok egy hónapig DS nélkül, mire kicserélik esetleg. Röhej.
Jah, és megjegyezték, hogy bár a Nintendo szerint ez a törés típushiba, õk még sose láttak ilyet. Sõt, Lite-nál még pixelhibával sem találkoztak, pedig az enyémnek az is van, csak azzal még együtt tudtam volna élni, úgyhogy nem vittem vissza idõben ezt a szart...

kisgabo
új nintendo DS Lite eladó. privizz ha érdekel. <#wink>

nyomorult gyári 10 percet használt Resident Evil DS senkinek? 😊 8 k irányár. Csere 2 gigás gyors sd karira szõrbe.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Na jó hétvégén lesz egy update akkor az összes demóval (~20db) meg új kódokkal 😛

Én jobban örülnék friss download station demo-knak ^_^
Nemtom, majd ha sokan kérik 😛

Most játszottam nintendo online-on pókert a clubhouse games-el.Tökpoén 😊 Freemaan mikor bõvíted az oldalad wifi-s részét ezzel?
Csá!

Nincs DS-re valami jó hangfelvevõ program?
Borgi
pont tegnap vagy tegnap elött irtam le a gameboyadvanced topigba erre a választ 😛

porki fagyok fállalon

Dehogy ugyanaz 😊 A DS grafikai teljesítménye jobb mint a GBA-nak, de nem ez a lényeges eltérés, hanem a két képernyõ amibõl az egyik touchscreen. Ez jó esetben nem csak grafikai pluszt, hanem például az irányításban megjelenõ újdonságot is jelent.
Viccet félretéve az egyik 19, a másik 1 hijján 20

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Mint 2 tojás 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ugyan az, csak teljesen más.<#idiota>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

bauer15
tök ugyan az?
grafikailag se?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Akkor ne menny a piacra mer átbaxnak 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd

Nincs semmi különbség <#idiota>

bauer15
hello bocs ha rossz helyre íok
egy imerõs akar venni vagy Nintendo Ds-t vagy Gameboyadvance-t
meik a jobb és mik a különbségek?
köszi

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Banyapapa

pedig a cooking mama-t megse mutattam,direkt😊

És nagyon jó az új tulajnak. Csak a párom nyomja amióta hazavittem.<#violent> Majd a vonaton én is kiélvezem.

Banyapapa
elkelt.

Ide is beírnám ha nem gond:
Resident Evil DS egyszer kipróbált, hibátlan és ujjlenyomatmentes 😄DD játékom eladó. Irányára 8 k. PÜ

Csibe001
Így is hasznát veheted, sõt egyszerre két nyelvet tanulsz 😊 Én is ezt teszem, mert angol meg, németül meg el gagyogok. 😄

Ennek még hasznát is venném, ha tudnék németül vagy franciául vagy hollandul vagy spanyolul vagy olaszul 😊

khumbula

Banyapapa
kártyaolvasoval.

a memória krátyára hogy tudok fájlokat rakni ?

Restart: N
Trim: Y
Faster Game Play: Y
Enable "Patch Cartridge Access" Compatibility: High

Hello!

Valakinek megy SuperCarddal az English Training (E)?
Tinman
Próbáltad is?
Scooby és a Spyro elég faint... Crash-t mindig is szerettem, mindegy milyen gagyi akkor is bírom :-)

Persze nem egy Mario 64 egyik sem, sõt nem is FF 3... de ilyen nevek ritkák mind a fehért holló :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hát szerintem meg ezek eléggé felejtõsek

Csõ4

A Beup Live 0.3 Final-nál melyik NDS fájlt kell felrakni ha SuperCard SD-d van?
kisgabo
elõkerültél rongyos? mondj valami jót is.

Tinman
1. The Legend of Spyro A New Beginning --> Nekem eléggé bejövõs.
2. Garfield - A Tail of Two Kitties DS --> Egész jó!
3. Crash Boom Bang --> Crash Bandicoot rulzik :-D
4. Scooby Doo Whos Watching Who --> Nem rossz!
5. Avatar - The Last Airbender --> Ismerkedek vele, jónak tûnik.

1.

2.

3.

4.

5.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rajtad csak azt lehet...
koryne
Nem rendel valaki véletlenül mostanában valahonnan flasht? Egy barátnõmnek kéne 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
3. hetébe lépett a DS Lite garizása... ( neten is látható törés ) <#wilting>

VG, lassan kezdhetsz röhögni.