Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khumbula
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
feketét kell venni. aki az elejin aszonta fehér, elhelyezném a klumpám a hatsójában...<#vigyor1>#vigyor1>
Körübelülre. És már lehet is jelentkezni, ha esetleg kell valakinek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És sajna megint fehér lesz, gondolom idõvel törik ez is. <#falbav>#falbav>
Jah, és megjegyezték, hogy bár a Nintendo szerint ez a törés típushiba, õk még sose láttak ilyet. Sõt, Lite-nál még pixelhibával sem találkoztak, pedig az enyémnek az is van, csak azzal még együtt tudtam volna élni, úgyhogy nem vittem vissza idõben ezt a szart...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nincs DS-re valami jó hangfelvevõ program?
porki fagyok fállalon
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
egy imerõs akar venni vagy Nintendo Ds-t vagy Gameboyadvance-t
meik a jobb és mik a különbségek?
köszi
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Resident Evil DS egyszer kipróbált, hibátlan és ujjlenyomatmentes 😄DD játékom eladó. Irányára 8 k. PÜ
khumbula
Trim: Y
Faster Game Play: Y
Enable "Patch Cartridge Access" Compatibility: High
Valakinek megy SuperCarddal az English Training (E)?
Scooby és a Spyro elég faint... Crash-t mindig is szerettem, mindegy milyen gagyi akkor is bírom :-)
Persze nem egy Mario 64 egyik sem, sõt nem is FF 3... de ilyen nevek ritkák mind a fehért holló :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Beup Live 0.3 Final-nál melyik NDS fájlt kell felrakni ha SuperCard SD-d van?
2. Garfield - A Tail of Two Kitties DS --> Egész jó!
3. Crash Boom Bang --> Crash Bandicoot rulzik :-D
4. Scooby Doo Whos Watching Who --> Nem rossz!
5. Avatar - The Last Airbender --> Ismerkedek vele, jónak tûnik.
1.
2.
3.
4.
5.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live gamertag: kilencnad