24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#14854 A Pokémon-t kipróbálta valaki?
Én most elösször játszok Pokét de rohadtjó,kellemesen csalódtam benne! -
thebluesnote #14853 "Nem is tudom psp-n hogy olvasol?! :O"
Scale to width. A 480-as vízszintes felbontás pont elég ahhoz, hogy olvasható maradjon a szöveg (analóggal meg scrollozni kell, nyilván). És természetesen nem a beépített képnézegetőt használom, mert az egy kalap sz*rt sem ér.
DS-en is kipróbáltam vmilyen francia comic olvasót, de nem volt valami nagy élmény. Ha szerinted tökéletes, akkor tévedtem, bocs. :)
"Csoffadtnak meg inkább téged mondanálak ha nehéz fél kézzel tartani a géped a másikkal meg cerkázni..tudni kell jól tartani is a gépet s akkor ilyen gondod nem lesz. :)"
Esetleg valami tipp? :) Hozzátenném, hogy régi DS-em van, nem Lite... -
#14852 "Manga/PDF olvasáshoz nagyon-nagyon kevés az a kijelző." -ezt kétlem, simán lehet olvasni DS-en.Nem is tudom psp-n hogy olvasol?! :O
DS-en teljesen ki van használva a két kijelző,érintőképernyővel meg simán lehet mászkálni kockáról-kockára...na mind1, ezt leírtam mert butaságnak tartottam részedről a nagyon kicsi kijelzőt..
Csoffadtnak meg inkább téged mondanálak ha nehéz fél kézzel tartani a géped a másikkal meg cerkázni..tudni kell jól tartani is a gépet s akkor ilyen gondod nem lesz. :) -
#14851 egyetértek:D
amúgy vettem (cseréltem) Mario Kart DS-t és mindenkinek ajánlom! rohadtjó, nem tudom letenni... -
thebluesnote #14850 "...ahogy meg már sokszor leírtam a legnagyobb bajom vele az, hogy nagy... mondhatnám böszme :-)"
Én be szoktam rakni egy _táskába_ (elég régi találmány), és akkor kényelmesen lehet szállítani. Ha esetleg a "túl nagy" kritikát úgy értetted, hogy kézben tartva túl méretes/nehéz, akkor elég csoffadt kis nyomoronc lehetsz, má' bocs. :) Egyébként nekem inkább a DS-től szokott begörcsölni a kezem, amikor fél kézzel cerkázni kell, a másikkal meg tartani a gépet + a gombokat nyomkodni (pl. Metroid, Meteos).
"...de a kijelzője mégis pontosan olyan és akkora amilyenre szüksége van az embernek,..."
Manga/PDF olvasáshoz nagyon-nagyon kevés az a kijelző. (az utóbbi 1-2 hónapban kb. erre korlátozódott a handheld tevékenységem...) -
#14849 Az NDS az egyetlen konzol jelenleg a piacon, ami olcsó, pillanatok alatt megszerethető és letehetetlen. A legjobb pedig az egészben a hordozhatósága, a kicsi mérete, de a kijelzője mégis pontosan olyan és akkora amilyenre szüksége van az embernek, na és persze az általam csak "fun rate"-nek nevezett tulajdonsága.
Az NDS az a konzol ami leghűségesebb társad lehet, ha utazol, ha vársz valahol, ha elalvás előtt még játszani akarsz, de nincs kedves nagyobb gépekkel szutykolni. A játékok árai nem túl vészesek, és ráadásul kiváló árakon lehet beszerezni nagy címeket is, még idehaza is (persze nem az 576-ban ;-)
Miért ne PSP? Mert nagy, mert nem mókás hanem sokkal inkább amcsibroáf (copyright by Aabyssx) játékok vannak rá. Persze akadnak rá keleti csodák is, de kevés, túl kevés... akinek meg már volt/van PS1/PS2-je annak felesleges. NDS-re sokkal több olyan játék van amivel játszhatsz akár 10 percet is, de akár 2 napot is egyfolytában.
Az akksi idő sem túl rózsás, ahogy meg már sokszor leírtam a legnagyobb bajom vele az, hogy nagy... mondhatnám böszme :-) -
Alblink #14848 Hi,Nekem 3honapig volt psp-em,aztan meguntam,2game jot be rajta igazan.
Ds-em 1evig volt,es mindig jott ki ra uj jatek,es nagyon jok,ha bejonek a N gamek,alap hogy ujra ds-t vennek,de lehet varok majd valami ds2-re:D.. -
#14847 mindháromban príma motor van... -
geri04 #14846 Hali!Szerintetek melyik jobb az M3-as,vagy az sc,vagy az R4-es????Üdv:Geri -
#14845 beteg :O -
Sund #14844 :O -
#14843 Szerintem teljesen jó. -
#14842 hát ez elég jónak tűnik... kezdek elbizonytalanodni :D
egyébként zenét jó minőségben játszik le? természetes fülhallgatóval :D -
Tomek83 #14841 Ha nem veszel DS-t akkor esetleg meglátogatunk pár ds-es arccal és elbeszélgetünk veled a jövődről.
Amúgy nézz utána a youtube-on,ilyenekenek hogy Portrait of Ruin,Dawn of Sorrow,Finalfantasy3,PrimeHunters,MarioKartDS,PhatomHourglass... -
#14840 ha ez nem gyözmeg akkor semmi :P -
#14839 szevasztok!
valaki győzzön meg hogy nekem NDS kell és nem psp! légyszi :D
volt már régebben psp-m, csak pénzszűkében voltam, de kéne megint valami unaloműzőnek, meg zenét hallgatni.. -
#14838 eladó.
ezpass3 + supercard lite /+512mb/
és
supercard minisd /gba vagy nds gépbe /
privi pls. -
Mulderpapa #14837 privi ment! -
0037500 #14836 #14735 postban lévő NDS Lite kiegészítőivel (M3 Lite MicroSD, Passcard 3, 1 GB Kingston MicroSD, 7 DVD Játék) - 40.000 Ft. -
#14835 priv ment -
#14834 FF : Chocobo Tales kivégezve -
Mulderpapa #14833 supercard mini sd + ezpass3 + 1gb-os kártya a nintendogs packra? -
Mulderpapa #14832 Most akkor nem érdekel a csere? -
#14831 Oké, most már jó.Majd jobban letesztelem a hétvégén.Most azért bementem nyerni egy csatát. :) -
#14830 Jaja, a gáz csak annyi hogy hibás... -
#14829 blekketen csabika le is húzta.. -
#14828 Végre!!!!S egyszer nem magamtól kell megtudnom.Köszi az infot. :) -
#14827 Gyerekek kijött a várva várt SNK vs. Capcom Card Fighters DS USA verziója -
#14826 -
frnckss #14825 Ez flash IV + passcard eladó. (10 k a kettő) -
Mulderpapa #14824 Küldtem privit! -
#14823 supercard mini sd + ezpass3 eladó. csak együtt. privizz ha érdekel. -
#14822 én magamra szavazok mer köcsög vagyok :P -
#14821 Így viszont már freemanre szavazok ha neki is kell :)
Szóval 1 szavazat neki -
orkenyid #14820 Én is jelentkezek házigazdi-utódnak :P -
#14819 minden az :P mennyit szánsz rá? :D
egyenlőre marad ,de majd ha átruházom jelzem s akinek kell és megfelelőnek találom szivesen átadom neki -
#14818 Házigasdaság jöhet, ha azis "eladó" :) -
#14817 Eladó alap szürke DS jó állapotban dobozában papírjaival,ritkán volt használva -20 000Ft
Mariokart dobozában kézikönyvével -6000Ft
Nintendo USB Wi-Fi adapter driver CD-vel papírjával -6000Ft
egyben:30 000Ft
Eladó Gamecube-ra
Eredeti tokjukban jó állapotban, kézikönyvükkel
Super Mario Sunshine -3000Ft
Mario Party 4 -2500Ft (kicsit karcos de semmi baj nincs az olvasásával)
egyben:5000Ft
Átvétel Budapesten (2-3-as metró vonalán)
msn & e-mail: [email protected] -
#14816 én is DSezek WC-n is xD -
#14815 micsoda, 20 percet csak állok a rötyi mellett, úgy elzsibbad a lábam...