Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tud az segítsen lécci.Köszi!!
Egyszer használt<#vigyor3>#vigyor3>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
0615: Contact (USA)
És ráadásul ez is wifis 😄
De még hagyon kicsit villogni, mert nem stabilan tûnt el a kék pixel... (néha bevillan)
Amugy kijelzõvezérlõ nem csinál szerintem ilyet 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
porki fagyok fállalon
Nyomogats a balrát hogy beálljon leggyorsabbra (lehet hogy így csak szürkének fog tûnni a kép, de fényképezõvel megnéztem, kék-piros-zöld színben villog 😊 )
A-val vált képernyõt.
0613: Magical Starsign (USA)
0614: Children of Mana (USA)
Deep: érdemes megpróbálni
Egy zöld és egy kék világít.
Nemtudom mitõl jött elõ, pár napja még 100% hogy nem volt semmi pixelhiba 😞
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Legyen szíves segítsen nekem valaki aki dsben jártas.
Minap vettem 1 dst és szembesültem a ténnyel hogy 8-10 ezer forint hozzá 1-1 game.
Lézetik valamilyen megoldás amivel programokat lehet rátölteni(memóriakártya csatlakoztatható hozzá?),láttam online áruházakban wifi-t hozzá(hajóláttam az volt😊
Nemkell semmi komolyra gondolni ,nekem elég lenne ha pl 1-2 demó futtatható lenne ,és a régi gameboy stuffokat tudja kezelni ?Gyakorlatilag igy van 1 falidíszem 😊Ahoz meg kicsit drága😊
én még dobozban tartom, hajlok egy micro váltásra. <#whatever>#whatever>
Elõjött 2 zöld pixelhiba az alsó lcd-n 😞
Megpróbálom pixelfixerrel megcsinálni, ha nem lesz jó remélem cheap cseréli...
a micro szinte örök darab... tanú erre deep, bár õ is eladta... és még milyen gépeket /ereklyéket/ ad el... bûn.
most jött haza ismerõs az usa-ból, 80 dolcsi volt a fényesgba...spúr voltam. <#bohoc>#bohoc>
tört még el valakinek a fehér lite?
amúgy, micro kijelzõje szuper, van valag jó stuff rajta, és fém..
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
khumbula
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!