24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#14935 akkor müködik. már én is beüzemeltem. -
Oborzy #14934 Supercard DS ONE ajánlom mindenkinek.Nekem az Új van nagyon fasza mindent visz.Nagyon király.
THX kisgabo.. -
orkenyid #14933 Használtan se sok baja lehet, nem egy túl bonyolult valami :)
(7805 stab. ic, 2 kondi, led) -
CéZé #14932 Talán ez olyasmi. -
#14931 thx! na, ilyen valahol újonnan? :) -
orkenyid #14930 http://www.vatera.hu/gameboy_advance_sp_nintendo_ds_autostolto_25059217.html :) -
#14929 tud valaki helyet, ahol van DS autós (szivargyújtó) töltö??
thx. -
freddirty #14928 Ja és hogy ne csak játék téma legyen : Pár napja jött meg az R4-em. /Szállítással (6 nap!) együtt összesen 45USD/8334Ft-ot fizettem bankkártyával. / Eddig nagyon bejön a stuff, mind a sebessége mind a skinnelhetősége tetszik. Amit eddig próbából elindítottam az mind elindult. Elég szép cheat adabázisa van. Pl. ha a PQ-el végzek, akkor előszedem a Megaman ZX-et mert az számomra cheat nélkül játszhatatlan :) -
freddirty #14927 Sheltem: "Gyerekek a Puzzle Quest : Challenge of warlords kötelező cucc!1 hete tolom vele, de megunhatatlan darab."
Egyetértek, megjelenése óta CSAK ezt használom, gyakorlatilag lerakhatatlan. A történetre nem vagyok kíváncsi (mindig skip-elek dialógusnál), de a logikai golyócserélgetős gama öszvéresítve RPG-vel valami állati jóra sikeredett. 47-es szintre küzdöttem el magam idáig.
Mindenkinek kötelező megvenni vagy letölteni. Egyszerűen tökéletes darab. -
#14926 Azt mondták lentebb, hogy nem kell.
Na majd ma akkor veszek. -
#14925 ez lett volna az alap. 1200 egy fólia. -
orkenyid #14924 Grid touch-screen van a DS-edben? (tartsd kikapcsolva fénybe és nézd meg oldalról vannak-e rajta "pöttyök" ~2mm távolsásgra egymástól)
Valamelyikbe másfajta kerül és az jobban karcolódik :/ -
Tomek83 #14923 Karcolódik a képernyő a cerkától,én is amikor a NewSuperMarioban nyomattam a mini játékokat,megjelentek kisebb karcok. -
#14922 még egy kis teszt-eredmény a DS-Lite-ról:
A touchscreen karcolódik. Legalábbis 2 napi Cooking Mama után eléggé karcos lett a kijelző. lehet a ceruzán van valami kicsi kis öntési hiba de karcolódik. Veszek hozzá fóliát. -
#14921 Nem szeretem a house of the dead -szerű játékokat. :(
Bár Umbrella Chronicles-t azért tolni fogom.. ;) -
#14920 És ennyire nem hagyott mély nyomokat? Jó game? -
#14919 Ez az, ez a címe!!De végül az megjelent.Játszottam is vele. -
#14918 Gyerekek a Puzzle Quest : Challenge of warlords kötelező cucc!
1 hete tolom vele, de megunhatatlan darab. -
#14917 Talán Dead & Furious DS. De nem biztos. Ha jól emléxem valami házi fejlesztőcsakapt, akiknek nincs kivel kiadatnia a játékaikat. -
#14916 Na mindegy. Majd holnap talán megnézem. Az a léyneg, hogy zombis, szóval valaki összegyűjthetné az ide linkelt összes zombis játékot :) -
#14915 De, de ők voltak de tudtommal megjelent vagy legalábbis olvastam valami ilyesmit gonintendo-n de nem emléxem a játék címére.. :)
Az ilyne House of the Dead-szerű volt. -
#14914 Nem, nem az. Na majd holnap visszalapozgatok, ma már nincs erőm. -
Tomek83 #14913 Nem a Sadnessre gondolsz? Bár az WIIre jön ki,és az a Nibris cég,de csinálnak egy játékot DSre is Raid over the river címen. -
#14912 Amúgy nem ez a renegade kid volt az, ami valami másik horror játékot csinált DSre? Mert volt régebben valami, asszem nem volt kiadó és ezért nem jelent meg vagy ilyesmi. Azok kik voltak? Talán pont te linkelted csibe (de nem biztos). -
#14911 Jaja, s nekem az tetszik, hogy a nintendonak is tetszik ez a kis csapat s ők (Renegade Kid) szeretnének fejleszteni Wii-re, csak oda is Horrort készítsenek!!De szép lenne... :) -
#14910 Ígéretes. -
#14909 Érdemes lesz erre odafigyelni Túlélő horror DS-re. The Ward. -
#14908 Egyre jobban tetszik nagyon hasonló lesz a LP-hez :) -
#14907 ezpass3 + supercard lite kártya eladó. Ds-hez /lite/
privizz ha érdekel. -
#14906 Majd az angol verzióval. -
#14905 Nézte valaki a final fantasy 12t. Én az elejét néztem, de nagyon elaprózott volt a játék, és csak harcról harcra kellett menni, szóval eddig nagyon nem jött be. Elvitte valaki tovább, később ugye jobb lesz?! (asszem itt lenne az ideje hogy elmenjek egy intenzív japán tanfolyamra) -
#14904 mircen vagyunk.
irc.efnet.net
#konzol szoba -
#14903 Látom van itt fanaticabb is nálam Helyes -
#14902 kétlem, hogy az enyémnél pöpecebb. 1 1/2 éves, logitech tokban csücsül, szarvasbőr rulez. se kopás, se karc, se játék... -
#14901 erre mérget azé ne vegyél.. -
#14900 Majdnem 1 éves a masinám, de egyetlen karc sincs rajta, még porszem sem. Mondjuk lehet, hogy azért, mert minden héten 1x levegősprayvel letisztítom az icike-picike porszemcséket, az ujjlenyomatokat pedig szarvasbőrrel törlöm... asszem beteg vagyok
Akinek ilyen a masinája, az olyan ember... azt szokták mondani, hogy amilyen a cipőd olyan vagy te is. Ez lazán igaz a kézikonzolra is ;-) -
#14899 jovan ezmá sok lesz :P -
vegytek #14898 a barátnőmet egyik játék se hozza izgalomba, csak én -
geri04 #14897 Heló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bőrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri -
#14896 Amióta rábeszéltél az EZFA3-ra málam ez a sorozat az etalon.