Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki mondani nekem egy SNES emulátort ami jó SUeprCard Litehoz? Csak a SUper Metroidhoz kéne.
Töltsük le az internetet!
SuperCardon hogy kell a homebrew alkalmazásokat mentésre bírni? (NitroTracker és DSOrganize)
valaki mondja má' el nekem hoyg a sims2 pets-be hogyan kell a törött lábat emg az influenzát gyógyitani?! 😮
porki fagyok fállalon
majd meséld el milyen 😮
bazz és nem is drága.. 10k 😮
(jo tudom psotakölcség.. de akkoris 😮)
bazz és nem is drága.. 10k 😮
(jo tudom psotakölcség.. de akkoris 😮)
porki fagyok fállalon
Mért adjátok el az EZ4-et?
Szerintem jobb mint a supercard...
Egyébként azt mondják az a ninja jobb mint a ds-x 😊
Szerintem jobb mint a supercard...
Egyébként azt mondják az a ninja jobb mint a ds-x 😊
én most ilyent rendeltem, remélem faja lesz.
ninja
gyanítom, hogy csak DS játékok mennek neki, nem kell ugye passkari... és bõvithetõ. 😊 és 50 dolcsi.
mellé befigyel egy sc mini sd és jónapot.
ninja
gyanítom, hogy csak DS játékok mennek neki, nem kell ugye passkari... és bõvithetõ. 😊 és 50 dolcsi.
mellé befigyel egy sc mini sd és jónapot.
Nekem más kártyám van. Ez van. 18 körül. Nekem így éri meg. Én 27ért vettem mk4 passcardal együtt.
az szép. most 22.19 usd az ára, 49 usd a posta, 5 usd a kezelési ktg. mondjuk 16k újonnan. <#worship>#worship>
ez4 lite
ez4 lite
Deeptõl ma megvettem az sc liteját. Viszont nekem van eladó EZ4 Liteom íróval (SD író) és egy USB hosszabbítóval. Dobaoz megvan hozzá, állapot kifogástalan.
Nincs valakinek egy lite-ba való sc-je, vagy bármilye? Cserébe egy mini sd-s sc-m van. Persze értékegyeztetéssel menne.
Valaki segítene, hogy hogyan kell patchelni SuperCard litera a játékokat?
Nem rossz az, fejest kell lõni aztán hullanak 😊
Ha belemegyek a vizbe akkor viszont elkezd rángatózni mindkét képernyõ, mintha széthullana a kép.
Ha belemegyek a vizbe akkor viszont elkezd rángatózni mindkét képernyõ, mintha széthullana a kép.
szegény lara 2d-s lett D:
a lövöldözés szvsz vmi ritka fos a Larában.
amugy jona ktünik igy 3perc után 😮
a lövöldözés szvsz vmi ritka fos a Larában.
amugy jona ktünik igy 3perc után 😮
porki fagyok fállalon
Szeritnem nem kéne ennyire nyílvánosan warezolni. De hogy azért mondjak valamit: torrent
Csõ!
Honnan lehet még NDS romakat letölteni, mer a frozen roms most nekem nem jön be a rom-fusiont meg nem frissítik a chinaemu.org meg szar.
Honnan lehet még NDS romakat letölteni, mer a frozen roms most nekem nem jön be a rom-fusiont meg nem frissítik a chinaemu.org meg szar.
szerintem az ea jelenjen meg kevesebb de jobb jatekkal. Habar mintha most javulnanak, a fifa2007 is jo jatek lett. Mindegy maradok a mario kartnal, meg a marhm hoops 3 on 3-nal 😊
A
Egyetértek az EA-s futószalag játékos dologgal, viszont DS-re nem hiszem, hogy túl sok idõ lenne egy fejlesztõcsapatnak nagyot alkotnia.Erre itt az NFS Carbon példának.Szerintem eddigi legjobb autóverseny DS-re.Ma ismét folytattam s még jobb lett, még pörgõsebb s izgalmasabb.Nekem tökéletesen megfelel ez.Pl.PC-n szerintem lehúzás az új NFS mivel semmi egetrengetõ újdonságot nem tapasztaltam sõt, gépigény nagyobb, grafika nem jobb.Most Wanted-nél jobb graf nem kell egy autós játéknak, na de ez már off.Bocsi.
igazad van, az ea mar regota azt csinalja, hogy gyorsan kifejleszti a nagynevu jatekait, ebbol nem lesz semmi jo,de azert kiadja, mert sokan csak a nev miatt veszik meg a jatekokat. Meg lehet nezni a nintendo, konami, sqaresoft jatekokat, azok minosegiek.
A
Nekem meg pont a nitrózás jön be a legkevésbé. Inkább Mario Kart.
Az lehet, de eddig ez az egy bajom van a játékkal. ^^
S eszméletlen hangulatosak a zenék benne ill a nitro is nagyon tetszik. 😄
S eszméletlen hangulatosak a zenék benne ill a nitro is nagyon tetszik. 😄
hmm.. ebbe nem is repülnek el annyira a kocsik nézd meg azt a fordosat.
amugy, hát gyerekek.. beszarás jó a gém.... tegnap este elhatároztam, hogy ágyikóba kiprobálom, és egyszerüen nemtudtam letenni ming az elsö városrészt ki nem végeztem.... hihetetlen jó +
ájlájkit
amugy, hát gyerekek.. beszarás jó a gém.... tegnap este elhatároztam, hogy ágyikóba kiprobálom, és egyszerüen nemtudtam letenni ming az elsö városrészt ki nem végeztem.... hihetetlen jó +
ájlájkit
porki fagyok fállalon
NFS Carbonban lehetséges a Vynilek saját kezû rajzolása?
Apropó: F-Zero mikor várható DS-re?
Apropó: F-Zero mikor várható DS-re?
...vágod?
NFS Carbon szerintem például jobb mint a PC-s.De pc-n csak a demóval jáccotam,vacak s még csúnyább is mint a MW. 😊
DS-en jó az irányítása, csak az zavar picit, hogy nekimegyek egy másik kocsinak akkor már elrepül a francba a kocsim.De ezt leszámítva eddigi legjobb autós DS-re. 😊
DS-en jó az irányítása, csak az zavar picit, hogy nekimegyek egy másik kocsinak akkor már elrepül a francba a kocsim.De ezt leszámítva eddigi legjobb autós DS-re. 😊
Kipróbáltam a NFS Carbont. Szerintem nagyon rendben van. Bebizonyították, hogy igenis lehet jó autós játékot kiadni DS-re. A Mario Kart után persze.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
most hogy nezem, sok jo jatek jelent meg ezen a héten (need for speed carbon, pokemon ranger, sims2 pets, tony hawks downhill jam, touch detective hogy csak a legjobbakat emlitsem), es meg csak szerda van 😊
A
eddig meg az EA nem tudott (nem is akart) nagyot alakitani DS-en. A nagy befutott neveikbol alkotnak egy kozepes jatekot, es sokan megveszik. Eddig a nintendo, konami, capcom, sqaresoft jatekai jottek be. Esetleg sega, gameloft(ez mobilon a legjobb itt nem annyira.) most a ket csucs rpg-n (zelda ff3) a tomb raider legendet, settlers ds-t varom.
A
eddig szvsz az összes autos játéknak az irányitás volt a hibája..
kiéveazta fordosat meg azta urban gt-t.
nade azér kiprobálom ám 😛
aztmeg nemtuttya valaki hogy a nds tempen mér nem mennek már a rapidsharés linkek? :$
kiéveazta fordosat meg azta urban gt-t.
nade azér kiprobálom ám 😛
aztmeg nemtuttya valaki hogy a nds tempen mér nem mennek már a rapidsharés linkek? :$
porki fagyok fállalon
Need for Speed Carbon-t próbáljátok ki, szerintem egész jó lett (bár irányítása nem annyira)
Mennyi az annyi?
Érdekelne, mert a lite-om mellé sima sc-m van, és zavar hogy kilóg. Mellesleg csak hétvégén érnék rá pesten.
Érdekelne, mert a lite-om mellé sima sc-m van, és zavar hogy kilóg. Mellesleg csak hétvégén érnék rá pesten.
Hello!
A The Legend of Zelda NES Classic-ot hogyan kell rábírni, hogy elinduljon SuperCard SD-vel?
A The Legend of Zelda NES Classic-ot hogyan kell rábírni, hogy elinduljon SuperCard SD-vel?
te szekény :C
feloff: balkan am a jo edes ... Bar garancia szempontjabol tenyleg, gazdasagilag nem, a balkan sok orszaga jobban all, demokracia allapota tenyleg balkani az eu-ba amikor felvettek nem voltunk balkaniak (akkoriban kezdtunk balkanizalodni ). Szoval en kerek elnezest
A