24434
Nintendo DS/DS Lite
-
SirArcheer #15015 Puzzle Questben mivel tudom az életerőmet növelni??
Mert nekem most 86 van az ellenfelek meg 100-140esek és kicsit nehéz nyerni. -
#15014 én is azzal tolom most agybafőbe
odabasz -
#15013 emberek, tegnap vettem/kaptam M3 DS Simplyt és kipróbáltam a már rég kiszemelt Puzle Quest: Challange of Warlords című játékot. csak ajánlani tudom mindenkinek!!! übersirály a játék -
#15012 igen, + seggrepacsi. -
#15011 Nekem is ilyenem van, csak feketében. CSak aánlani tudom, eddig semmi baj nem volt vele. Homebrew kompatibilitása nem a legnagyobb, de sok (dsorganize, moonshell) hibátlanul fut rajta. Eddig mindössze az ujjabbik Tony Hawk nem futott rajta, minen más igen. -
orkenyid #15010 100ft? -
#15009 TE JÓ ATYAÚRISTEN!!!
Nem kevés játékkal játszottam már életem során, de bizton állíthatom, hogy a nemrégiben DS-re érkezett Harlem Globetrotters World Tour egyike a valahavolt legszarabb játékoknak, ha nem egyenesen a legszarabb!
Mindenkinek ajánlom kipróbálásr elrettentő példaként -
#15008 eladnám ilyenem.... ezpass3 is... :)
-
#15007 http://ds.spacemonkeymafia.com/txtwriter.php -
PHM #15006 Viszontprivi ment. -
PHM #15005 Txt szerkesztőt/writert keresek ami működik.
Tud valaki ilyent? -
#15004 Próbáltam, jópofa. Tud ssh-zni, telnetelni (vicces volt rajta leveleket olvasni :D), van benne egy böngészőprogi (sajna nem grafikus :/). Viszonylag egyszerű összelőni a wifivel. Poénnak jó, de túl sok gyakorlati haszna nincs. -
#15003 PHM: írtam privit.
DSLinux-ot próbálta valaki? Mit tud?
-
PHM #15002 Közép-európai karakterkészlettel kell telepíteni a moonshellt.
Ha Simplyd van, adj priviben egy mailcímet és elküldöm a komplett telepített rendszert, meg a hozzávaló konvertert és tool progikat.
Kb 20-25 mega összesen, úgyhogy lehet, a személyes tali egyszerűbb.
(Már ha te is budapesti vagy persze.)
A többit priviben. -
PHM #15001 Találtam friss ezsave.lst-t, ha kell, privit írj.
Van még konvertáló progi is a szerkesztéshez, meg info tool a romokhoz, bár az nálam nem akar működni. -
orkenyid #15000 Az már felejtős... -
SirArcheer #14999 Fent van Faq by Csocso -
#14998 amúgy amikor txt-t olvasok, akkor az ékezetes betűk helyére japán jeleket rak. hogyan lehet ezt kiküszöbölni? -
#14997 már a tököm tele van a sok konvertáló programmal... az alap túl lassú, a dpgtoolot nem lehet kicsomagolni a rarból, ez hihetetlen, valaki segítsen már vagy itt vagy msnen plíííííííííííííz: [email protected] -
#14996 Köszi, megpróbálom frissíteni... -
orkenyid #14995 DS-X 1.1.2 update: http://news.ds-x.com/ -
PHM #14994 Frissítsd az "ezsave.lst"-t! -
#14993 3 kérdésem lenne:
1. hogyan kell ráégetni a feliratot .avi-ra?
2.hogyan, milyen programmal tudok videót konvertálni DS-re?
3.hogyan tudom megváltoztatni a moonshell skinjét? -
#14992 EZFA5 van nekem és PNY 1GB-s TF van hozzá (made in Japan - elméletileg).
Keresek akkor másik release-t. -
#14991 szar a kari? nekem tökéletesen megy.
próbálj másik release-t. -
vegytek #14990 mit használsz? -
#14989 Kérdésem van: Puzzle Quest tényleg nagyon jó game viszont állandóan kilépés majd újboli betöltés után Corrupted Data-val elszáll a mentésem. Ez mitől lehet? -
PHM #14988 Az EZ5 nagyon jó, de nekem most egy olyan kártya kell, ami önállóan használható GBA-hoz.Ez5 meg 2 van... -
#14987 Nem jött be az EZ5? Nekem az van Bundle Edition-ben és meg vagyok vele elégedve.
Van olyan játék ami elveszti a mentést viszont ez elég hamar ki szokott derülni és ilyenkor csak felmásolom a kártyára nem patch-elem. -
PHM #14986 Esetleg vennék ilyen kártyát... -
PHM #14985 Ha valakit érdekel:
Új EZ5+bővítőt adnék M3 perfekt miniSD-ért. -
#14984 Nem. Ez lehet a gond? Mert én már az SC Liteomat használom, csak múltkor kipróbáltam ezzel. -
orkenyid #14983 Mennie kéne... legújabb firmware fentvan? -
#14982 Lenne 1 kérdésem:
Naatúr M3 Movie Player mk4 passkeyel miért nem indul el Liteon? -
SirArcheer #14981 Pro-n is megy.
Most néztem rajta SP-t. :D -
#14980 orsovnál biztos.
mutlkor annyit kellet várni orvosnál apukámmal, hogy apuám is elkeztett gba-val játszani.. pedig ő nem egy hc-gamer. nagyon nem ^^ -
#14979 Na ez nevetséges... bekacsoltam az órát! Igen, az órát!!!!
És minden gond nélkül megy... ne kérdezd, nem értem, ha disableden van nem megy, ha engedélyezem bármelyik skinnel, akkor megy.
Ez már több, mint WTF!
Köszi a segítséget amúgy... nagyon állat minőségben és szépen mennek a filmek, nagy haszna lesz ennek utazáskor, orvosnál stb :-) -
orkenyid #14978 Foggalmam sincs...
Én direkt kipróbáltam úgy ahogy te leírtad és nekem tökéletesen működik.
DS Lite (nem flashelt), Superkey (ugyanaz mint a Passcard), M3 Lite (nem pro), Sandisk 512mb microsd.
Véletlenül nem M3 Lite PRO kártyád van? Mert azzal lehet hogy nem fog menni (nincs rajta RAM). -
Elképzelésem sincs, mi lehet a baj.
A lényeget leírom, hátha van ötletetek.
1. Leszedtem az általad linkelt moonshell171_with_dpgtools13-t... amiért NAGY KÖSZÖNET neked, de sajna ugye nem megy :-(
2. Setup elindít. Kiválaszom, hogy hol a Micro SD kártya, leokézom.
All clear gombot megnyomtam és csak az M3 SD M3 Adapter (SD Card) előtt hagytam ott a pipát, hiszen nekem M3 Lite Micro SD-t fogadó Slot 2 karim van. (Meg Slot-1-be egy Passcard 3.)
3. A "Moonshell ini simple is copied" elé pipa. A többi defaulton.
ÍGY néz ki.
4.Aztán setup gombra kattintok, szépen rámásol minden szépet és jót az sd kártyára (hely bőven van rajta!)
5. Mivel ahogy látom létrejön egy MoonShell_M3SD_M3 Adapter (SD Card).nds fájl a micro SD karin, gondolom azt kell majd manuálisan elindítanomm, igen ám, de ha rajt van ez a fájl és a Mnshl könyvtár a karin akkor fekete kép fogad.
-
orkenyid #14976 Akkor valamit rosszul csinálsz... megy flasheletlen DS is.