24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #15135 Elkéstem...
A patchert azért töltsd le, hasznos és egyszerű használni. -
PHM #15134 dlditool_win32_gui.zip
Töltsd le ezt, és patcheld a progit R4-re!
Az eredményről pedig írj! -
#15133 tényleg fék... az anyjukat azoknak, akik ezzel szórakotnak... amúgy tényleg készül egy homebrew browser, érdemes majd nézegetni a gbatemp.net-et, oda lesz felrakva elvileg
-
#15132 miért lenne fake?
én leszedtem, csak még nem raktam rá valami DLDI-t. hogyan kell? valaki tudja? -
orkenyid #15131 Az Okiwi csak fake sajnos...
PHM: igen, kell patchelni. -
0ckH4M #15130 Babel fish-el lehet fordítani szöveget németről angolra. Google-nek is van ilyen opciója. Azt hiszem már a sztaki is tud németről !magyarra! fordítani. Úgyhogy szóljatok ha valaki lefordította :-) -
PHM #15129 Kösz a választ, Dslink ügyben egyetértek, közben én is utánajártam.
A DSBrowsert kell ahhoz patchelni, hogy működjön pl az R4-G6 kombón?
Még mindig keresek M3 perfekt miniSD-t...
-
#15128 ja, a neve Okiwi és támogatja a .pdf-et is és lehet vele feltölteni is. -
#15127 oks köszi, magyarul nem tom használni. nembaj van fenn a neten egy másik homebrew browser, alami Okawiki, ami még a javascriptet is támogatja, leszedem azt. -
orkenyid #15126 Nintendo Memory Expansion, Supercard, M3 vagy G6 kártya kell hozzá a SLOT2-be. -
orkenyid #15125 Legnagyobb gondom vele az, hogy nem működik nem flashelt DS-en (passcard-al se működik, mivel az is SLOT1-es kártya)
A másik meg, hogy patchelni kell a játékokat (bár ez nem lenne gond ha normálisan működne nálam a patcher) -
#15124 emberek, dpg oolsszal konvertáloma videót (dpgence.exe) és már 2 filmet átkonvertáltam, de most már nem enged konvertálni, mert miután megvan minden, nem rakja össze a fájlokat egy .dpg fájlba, hanem lefagy. segítsetek plíz!
más: leszedtem a DS Browsert és mikor elindítom, azt írja, hogy "insert the memory expansion you received when purchasing your copy of the Nintendo DS Browser". akkor most nem fogom tudni elindítani, csak ha megveszem? -
#15123 akkor elgalább német linket pls ;> -
#15122 Beirtam a forumjukba hogy forditsak le , csak nem kepzeled hogy majd nekialok lefirditani PDA-rol es meg beirni ide :DDDDDD
-
#15121 LOL :D -
#15120 várjuk a fordítást... -
#15119 Talatam egy nemet cikket ami 5 oldalon keresztul magyarazza miert jobb a sima DS a Lite-nal.
Megprobalom leforditatni vagy valami. Naon igazat ir! -
ghostbuster x #15118 HI, hogy kell felrakni g6-ra a browsert? nekem nem akar futni. -
PHM #15117 Ott néztem, nem tűnt túl rossznak.
(Igaz, az angoltudásom enyhén szólva gyenge.)
-
PHM #15116 Kérhetném egy kicsit bővebben?
Priviben is jöhet, ha nem tartozik ide. -
#15115 nintendo wifi
jó lesz? -
Warsheep #15114 Helló! Van nekem egy D-Link DI-524 routerem és azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell beállítani, hogy tudjak neten játszani DS-el? -
orkenyid #15113 Személyes tapasztalat... ennél már csak a NeoTrash kártyák gagyibbak. -
#15112 www.gbatemp.net
esetleg... -
PHM #15111 Amíg nem próbáltam, minden kari ismeretlen...
A kérdésem kifejezetten személyes tapasztalatra irányult.
A neten nem találtam semmi terhelőt, persze ettől még lehet hulladék.
Nem a kedélyeket akarom borzolni, de érdekelne még az EWin2 Lite és az N-Card is. -
PHM #15110 Ez személyes tapasztalat, vagy netes info? -
#15109 nem értem, miért kell bevált típusok mellé elökotorni ismeretlen ratyi karikat... -
orkenyid #15108 Hát túl nagy valamire nem kell számítani ;P
PHM: 4 betűs szóval leírható, segítek: sz_r -
PHM #15107 Van valakinek DSLink nevű kártyája?
Érdekelne, hogy milyen... -
PHM #15106 És R4,alulra meg M3 perfekt microSD, vagy G6 Lite.
(Ha a GBA játékok is fontosak.) -
#15105 m3ds simply vagy supercard ds one. -
#15104 halisztok,
DS Lite-hoz,milyen Flash kártyát ajánlotok, és azt hol lehet beszerezni?
Van az a r4, meg tudja fene,de melyik a legtutibb??
(és akkor igy lehet pl. snes gammékkal is nyomni ,ugye?) -
#15103 Ohh... alig kell ra varni :D -
orkenyid #15102 Nem tudom pontosan, de nyár vége felé szerintem igen :) -
#15101 megnéztem a siteodat, mikorra lesz kész ez a 3D MMO DS-re? majd szólj ha megvan, nagyon érdekelne. -
#15100 na itt van egy tök jó leírás:
Feliratégetés avira
amúgy felraktam egy skin-t és hogyan tudok átváltani rá? a régebbi systemnél a selest gombbal sikerült, de most a legújabb van meg és azzal nem megy.
más: mikor elindítok egy .txt fájlt, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy ne az érintőképernyőn lássam, hanem a felsőn? -
SirArcheer #15099 Azzal ami a fenti linken is van.
Mp2, 256 kbps -
#15098 oké, elvileg ma megtudom, leírom ide majd.
nekem nagyon jó minőségű lett a videó, el is tátottam nagyon a számat:D suliban délután Hősöket néztünk:D mivel konvertáltad? dpgtoolsszal? -
SirArcheer #15097 Ha megtudod akkor írd fel fórumra, mert engem is érdekelni, de még nem jöttem rá.
Neked milyen lett a konvertált film minősége?
Nekem nagyon pixeles lett néhol. -
#15096 amúgy feliratot hogyan kelll ráégetni egy avi-filmre???