24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15095 a .dpg-be konvertált videó tök jó minőségű, csak picit csúszik a hang. nem lehet valamit csinálni vele? nem zavaró, csak gondoltam, ha már így benne vagyok most a témában, akkor ha lehet vele csinálni valamit, megbütykölöm:D -
#15094 Hmm. Nekem SC-em van sima SD kartyaval es Passkey3-mal. Eddig csak eggyetlen jatek fagyott , a Mario & Luigi Parters in time... mas semmi. -
Pewet #15093 igazad van,annyira tényleg nem fontos :D
Nézegettem a tutorialt és aszittem hogy szívinfarktust kapok.Hogy én így baszkuráljam a DS-em,sajnos nekem ahhoz még sok babot kell enni.
Na mind1.De ha meglesz a két kari,akkor tuti lehet nyomatni és nem fog lefagyni a game? -
#15092 ismerősömnek is ikszet ír ki, de nekem már sikerült yyyeeah -
orkenyid #15091 Feltettem felülre egy tutorialt a linkekhez.. de ha nem fontos inkább ne csináld :) -
Pewet #15090 hogy hogy flash-elem az egyik ds-t? :P -
orkenyid #15089 Ja értem..
Letöltés után a Nintendo felirat eltűnése közben fagy le?
Ha igen akkor két megoldás van:
1: flasheled az egyik DS-t.
2: veszel a másikba is egy kártyát és nem download play-el játszotok. -
Pewet #15088 ezt nem interneten keresztül akarjuk csapatni,hanem simán a három gép wi-fi rendszerével.Mert az a poén,hogy a pictochat megy,de amugy szinte semmi más nem megy wi-fivel
még a coocing mama demo-ját lehet csapatni,de hát az cask nem olyan,mint a mario kart ds hárman -
orkenyid #15087 Nem kéne hogy ilyen legyen. Az meg teljesen lényegtelen hogy eredeti vagy nem.
Nem véletlen D-Link routered van? Valamelyik típusa ezt csinálja.. nem lehet javítani. -
Pewet #15086 és ezt sehogy nem lehet javítani?
Meg persze a video convertálás se megy,mert belehúzom a video file-t és konvertálja,de a végén nincs sehol és egy piros x van a filenév előtt
ez mitől van? és milyen játékokat tucc biztosra,ami megy wi-fivel?
Előre is köszi és 1000 hála -
#15085 elvileg mennie kéne, de letöltött játékoknak a wi-fi módjával szokott ilyen lenni... -
Pewet #15084 Hali!
Vettem egy sima Nintedo DS-t.Nagyon teccett a cucc és vettem hozzá egy R4 DS-t is,hogy több játékkal jáchassak.Kingston micro SD-vel nyomom,1 GB-s.Az egész cucc megteccett a haveromnak és az öcsémnek is,hát vettek ők is egy gépet.Namármost azt hallottuk,hogy lehet Wi-Fi-vel is nyomulni,de pl a mario kart DS-nél hiába csinálnánk a játékot,mindig lefagy egy bizonyos ponton és az én gépemen pedig kiírja,hogy connection error.
VALAKI PLS HELP!!!
Van olyan is,hogy egyszerűen megszűnik a jel,valamiért nem mutatja a jelerősséget!!!
E-mailben várok segítséget,mert nagyon nem jó így ez.
1000 hála előre is!
[email protected] -
#15083 aha, az van, de amikor elindítanám, akkor kiírja, hogy valami .ini fájl hiányzik. -
orkenyid #15082 Ez van meg? http://home.att.ne.jp/blue/moonlight/moonshell171_with_dpgtools13.zip
Amúgy annyi az egész hogy elindítod a dpgenc-et, belehúzod a file-t és megcsinálja :) -
#15081 emberek, végre megvan a dpgtools, de van egy kis probléma. hogyan konvertáljam a vidit?:D valaki nagytudású segíccsen plíz:D -
#15080 játék közben megnyomtam: STARt, ott a menüben control és beállítottem: "Stylus". szal stylussal nézek körbe (jobb kezem), bal kézzel irányítok és lövök, fegyvert meg touch screenen váltok/kombinálok. -
#15079 golden eye tetszett? én nemtudtam megtalálni a normális irányitási módott. mert stilust is kellet használni + sok gobmot, amit nem tudtam egyszerre. de bitta én vagyok béna.
te hogy oldottad meg? :) -
#15078 na írok ide picit új játékosoknak ajánlást, hogy nekem mi tetszett és hány százalékra értékelem:
RPG:
Puzzle Quest: Challange of Warlords 100%
Mage Knight: Destiny's Soldier (félig stratégia): 75%
Lunar Knights:45%
Akció (mászkálós:D):
Justice League Heroes: 85%
Alex Rider: Stormbreaker: 80%
Harry Potter 4:65%
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith:40%
Animaniacs:30%
FPS:
GoldenEye: Rogue Agent:100%
Metroid Prime Hunters 90%
Logikai/IQ:
Brain Age:95%
Big Brain Academy: 75%
Egyéb:
Star Fox Command (pörgős repülőgép szimulátor lövöldözéssel:D):98%
Pokémon Diamond: 75% -
dsg #15077 Kosz a listat, nagyon franko. -
#15076 Nekem frankón megy, az 1100 játék közül egyedül a Tennis Mastert nem viszi, de kérdezd meg, hogy érdekel-e... :)
Amúgy itt egy kompatibilitási lista, az alján le van írva, hogy milyen kártyák működnek vele frankón (Kingston-ból NE VEGYÉL taiwanit, mert nem megy vele a Castlevania...) -
#15075 teljesen jó, dömpingáron van, és nem hamis, mit a sony stick....
amúgy van eladó 1 gigásom, 2900é. -
#15074 kingston 1GB-os már van 3000-től is... -
dsg #15073 Koszi, utananezek, bar en mar kitelepultem. -
#15072 Kingstont vegyél, ha jó akarsz :-)
Élettartamgari, és az ára most valami piszkosul alacsony... én 3500-ért jutottam hozzá IDEHAZA, az 1 GB-os micro SD-hez... tökéletesen működik, pedig rengeteget nyüstölöm. -
orkenyid #15071 Sundisk-el vigyázz mert az nem Sandisk, jóval lassabb és lehetnek vele gondok :/ -
orkenyid #15070 Hát ez már... pfff -
#15069 guminőben? tuttttti.
kingston, sandisk ok. -
dsg #15068 Ez a marka jo (silicon power)? -
SirArcheer #15067 Igaz!
Csak lusta vok feleslegesen másolgatni. -
dsg #15066 Melyik micro sd a legjobb (talaltam egy szettet ahhoz Sundisket adnak)? -
dsg #15065 Koszi, szerintem megkostolom az M3-t. -
orkenyid #15064 Szerintem legjobb ha kipróbálod :)
Amugy ezeken találsz teszteket: gamespot.com, ign.com -
SirArcheer #15063 Ha egy játékról szeretnék többet megtudni, melyik netes konzolos site a legjobb??
/Amelyik megfelelően értékeli a játékokat./ -
orkenyid #15062 Gondolom igen, csak ide nem nagyon jön valamiért :)
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981904640 -
#15061 amúgy ki az a csocso? él még? -
orkenyid #15060 Már párszor írtam, hogy Csocso oldala nem jó az új Moonshellhez!!!! Frissítenie kéne... -
#15059 nem szaggat, jó micro sd karival...
én az m3 simplyt javallom. -
dsg #15058 Ezekkel ugyanolyan elvezheto(nem akad, ilyesmi) a jatek, mint a Supercarddal? Utananeztem, arban nincs kulonbseg. -
PHM #15057 R4-en kipróbáltam a DSDoomot.
Nagyon jó, tiszta retró érzés.
Annakidején 386 DX 40-es gépen játszottam vele, DS-en messze gyorsabb. -
PHM #15056 Egyik slot 1-es kártyához sem kell passkey.
Sőt, ezek bootkártyaként is működnek.
Az R4 DS-t ajánlom, vagy az M3 Simplyt.