24434
Nintendo DS/DS Lite
  • vbence13
    a .dpg-be konvertált videó tök jó minőségű, csak picit csúszik a hang. nem lehet valamit csinálni vele? nem zavaró, csak gondoltam, ha már így benne vagyok most a témában, akkor ha lehet vele csinálni valamit, megbütykölöm:D
  • Sephi
    Hmm. Nekem SC-em van sima SD kartyaval es Passkey3-mal. Eddig csak eggyetlen jatek fagyott , a Mario & Luigi Parters in time... mas semmi.
  • Pewet
    igazad van,annyira tényleg nem fontos :D
    Nézegettem a tutorialt és aszittem hogy szívinfarktust kapok.Hogy én így baszkuráljam a DS-em,sajnos nekem ahhoz még sok babot kell enni.
    Na mind1.De ha meglesz a két kari,akkor tuti lehet nyomatni és nem fog lefagyni a game?
  • vbence13
    ismerősömnek is ikszet ír ki, de nekem már sikerült yyyeeah
  • orkenyid
    Feltettem felülre egy tutorialt a linkekhez.. de ha nem fontos inkább ne csináld :)
  • Pewet
    hogy hogy flash-elem az egyik ds-t? :P
  • orkenyid
    Ja értem..
    Letöltés után a Nintendo felirat eltűnése közben fagy le?
    Ha igen akkor két megoldás van:
    1: flasheled az egyik DS-t.
    2: veszel a másikba is egy kártyát és nem download play-el játszotok.
  • Pewet
    ezt nem interneten keresztül akarjuk csapatni,hanem simán a három gép wi-fi rendszerével.Mert az a poén,hogy a pictochat megy,de amugy szinte semmi más nem megy wi-fivel
    még a coocing mama demo-ját lehet csapatni,de hát az cask nem olyan,mint a mario kart ds hárman
  • orkenyid
    Nem kéne hogy ilyen legyen. Az meg teljesen lényegtelen hogy eredeti vagy nem.
    Nem véletlen D-Link routered van? Valamelyik típusa ezt csinálja.. nem lehet javítani.
  • Pewet
    és ezt sehogy nem lehet javítani?
    Meg persze a video convertálás se megy,mert belehúzom a video file-t és konvertálja,de a végén nincs sehol és egy piros x van a filenév előtt
    ez mitől van? és milyen játékokat tucc biztosra,ami megy wi-fivel?

Előre is köszi és 1000 hála
  • vbence13
    elvileg mennie kéne, de letöltött játékoknak a wi-fi módjával szokott ilyen lenni...
  • Pewet
    Hali!

Vettem egy sima Nintedo DS-t.Nagyon teccett a cucc és vettem hozzá egy R4 DS-t is,hogy több játékkal jáchassak.Kingston micro SD-vel nyomom,1 GB-s.Az egész cucc megteccett a haveromnak és az öcsémnek is,hát vettek ők is egy gépet.Namármost azt hallottuk,hogy lehet Wi-Fi-vel is nyomulni,de pl a mario kart DS-nél hiába csinálnánk a játékot,mindig lefagy egy bizonyos ponton és az én gépemen pedig kiírja,hogy connection error.
    VALAKI PLS HELP!!!
    Van olyan is,hogy egyszerűen megszűnik a jel,valamiért nem mutatja a jelerősséget!!!
    E-mailben várok segítséget,mert nagyon nem jó így ez.

1000 hála előre is!

[email protected]
  • vbence13
    aha, az van, de amikor elindítanám, akkor kiírja, hogy valami .ini fájl hiányzik.
  • orkenyid
    Ez van meg? http://home.att.ne.jp/blue/moonlight/moonshell171_with_dpgtools13.zip
    Amúgy annyi az egész hogy elindítod a dpgenc-et, belehúzod a file-t és megcsinálja :)
  • vbence13
    emberek, végre megvan a dpgtools, de van egy kis probléma. hogyan konvertáljam a vidit?:D valaki nagytudású segíccsen plíz:D
  • vbence13
    játék közben megnyomtam: STARt, ott a menüben control és beállítottem: "Stylus". szal stylussal nézek körbe (jobb kezem), bal kézzel irányítok és lövök, fegyvert meg touch screenen váltok/kombinálok.
  • Borgi
    golden eye tetszett? én nemtudtam megtalálni a normális irányitási módott. mert stilust is kellet használni + sok gobmot, amit nem tudtam egyszerre. de bitta én vagyok béna.

te hogy oldottad meg? :)
  • vbence13
    na írok ide picit új játékosoknak ajánlást, hogy nekem mi tetszett és hány százalékra értékelem:

RPG:
    Puzzle Quest: Challange of Warlords 100%
    Mage Knight: Destiny's Soldier (félig stratégia): 75%
    Lunar Knights:45%

Akció (mászkálós:D):
    Justice League Heroes: 85%
    Alex Rider: Stormbreaker: 80%
    Harry Potter 4:65%
    Star Wars Episode III: Revenge of the Sith:40%
    Animaniacs:30%

FPS:
    GoldenEye: Rogue Agent:100%
    Metroid Prime Hunters 90%

Logikai/IQ:
    Brain Age:95%
    Big Brain Academy: 75%

Egyéb:
    Star Fox Command (pörgős repülőgép szimulátor lövöldözéssel:D):98%
    Pokémon Diamond: 75%
  • dsg
    Kosz a listat, nagyon franko.
  • Anubys
    Nekem frankón megy, az 1100 játék közül egyedül a Tennis Mastert nem viszi, de kérdezd meg, hogy érdekel-e... :)
    Amúgy itt egy kompatibilitási lista, az alján le van írva, hogy milyen kártyák működnek vele frankón (Kingston-ból NE VEGYÉL taiwanit, mert nem megy vele a Castlevania...)
  • kisgabo
    teljesen jó, dömpingáron van, és nem hamis, mit a sony stick....

amúgy van eladó 1 gigásom, 2900é.
  • vbence13
    kingston 1GB-os már van 3000-től is...
  • dsg
    Koszi, utananezek, bar en mar kitelepultem.
  • Tinman #15072
    Kingstont vegyél, ha jó akarsz :-)
    Élettartamgari, és az ára most valami piszkosul alacsony... én 3500-ért jutottam hozzá IDEHAZA, az 1 GB-os micro SD-hez... tökéletesen működik, pedig rengeteget nyüstölöm.
  • orkenyid
    Sundisk-el vigyázz mert az nem Sandisk, jóval lassabb és lehetnek vele gondok :/
  • orkenyid
    Hát ez már... pfff
  • kisgabo
    guminőben? tuttttti.

kingston, sandisk ok.
  • dsg
    Ez a marka jo (silicon power)?
  • SirArcheer
    Igaz!
    Csak lusta vok feleslegesen másolgatni.
  • dsg
    Melyik micro sd a legjobb (talaltam egy szettet ahhoz Sundisket adnak)?
  • dsg
    Koszi, szerintem megkostolom az M3-t.
  • orkenyid
    Szerintem legjobb ha kipróbálod :)
    Amugy ezeken találsz teszteket: gamespot.com, ign.com
  • SirArcheer
    Ha egy játékról szeretnék többet megtudni, melyik netes konzolos site a legjobb??
    /Amelyik megfelelően értékeli a játékokat./
  • orkenyid
    Gondolom igen, csak ide nem nagyon jön valamiért :)
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981904640
  • kisgabo
    amúgy ki az a csocso? él még?
  • orkenyid
    Már párszor írtam, hogy Csocso oldala nem jó az új Moonshellhez!!!! Frissítenie kéne...
  • kisgabo
    nem szaggat, jó micro sd karival...

én az m3 simplyt javallom.
  • dsg
    Ezekkel ugyanolyan elvezheto(nem akad, ilyesmi) a jatek, mint a Supercarddal? Utananeztem, arban nincs kulonbseg.
  • PHM
    R4-en kipróbáltam a DSDoomot.
    Nagyon jó, tiszta retró érzés.
    Annakidején 386 DX 40-es gépen játszottam vele, DS-en messze gyorsabb.
  • PHM
    Egyik slot 1-es kártyához sem kell passkey.
    Sőt, ezek bootkártyaként is működnek.
    Az R4 DS-t ajánlom, vagy az M3 Simplyt.