24434
Nintendo DS/DS Lite
-
orkenyid #15176 50099 - "The only access point within range of your Nintendo DS is not configured or is not compatible with the Nintendo Wi-Fi Connection"
Azt nézd meg, hogy "B-Only"/2mbps módban van-e, a WEP-et próbáld meg kikapcsolni és az "SSID broadcast"-ot bekapcsolni.
Ha ígyse megy, frissítsd a router firmware-jét vagy vegyél újat... :)
-
#15175 Halihó!
Azóta sem tudok hozzákapcsolodni a hülye netrea ds-emmel.Mindig kiírja a 50099-es hibát.Mindent beírok elvileg fainul és mégsem.Neten is olvasgattam már róla de semmi.Valaki tud segítani_? -
Tomek83 #15174 Apróneten szokták árulni ezerért. -
#15173 Ircre jöhettek nyugodtan, nem harapunk...
www.mirc.com
efnetes szerver
#konzol a szobanév. -
#15172 valakinek van fóliája óccsóért? -
#15171 holden(kukac)invitel(pont)hu
és thx -
orkenyid #15170 Egyikse :P
Valaki linkelte IRC-en a képet... -
#15169 mind a kettő a tied? nekem is ilyen a DS-em. -
#15168 kösöznöm ;>
fincsi :) -
orkenyid #15167 Bocs, így már jó :)
-
#15166 de nub vagy, nekem csak sárgabéka van :( -
#15164 beteg vagyok, gépezni is alig tudok, de adj egy mélt és elküldöm, nem akarok a feltöltéssel szórakázni. -
#15163 oks zsír -
#15162 mostmár 19-es, majd valamikor ma felrakom. -
#15161 jah, jöhet :)
http://www.zshare.net/
töltsd fel nekem ide pls egy .rar-ba tömörítve -
#15160 áruljátok el, hogy hogy a fenébe lehet DS-en a Pókember 3 elején, amikor a lizardokat kell ölni a parkban megcsinálni az ultimate challanget?? ohgy öljek meg mindenkit 3perc 25 másodperc alatt!?
fontos lenne, mert nem akarok save filet leszedni, meg akarom csinálni
-
#15159 Köszi a választ kisgabo :) -
#15158 nekem 17es warrorom van, megfelel? -
#15157 nincs valakinek véletlen puzzle questben warriorja 20 körüli levelen?
az küldje már át a mentését pls, én sikeresen letöröltem :/ -
#15156 mégegyszer köszi a progit, de most DS-en is megnézte a vidót és nagyon szar így kétszer konvertálva a minőség...nem is élvezem így a filmet. inkább maradok az egyszeri dpgenccel való konvertálásnál. de nembaj, legtöbb film úgyis sima avi. -
#15155 köszi, tök jó progi, egyszerű kezelni és működik is és nagyon gyors. csak mikor xvidből sima aviba konvertálok, kurvára romlik a minősége. de nem baj, ennél jobb úgysincsen. amit tudok megszerzek alapból avi-n, de sajna Hősök részeket csak xviD-ben szoktak kiadni. nembaj, jó ez nekem:D -
PHM #15154 Mennek a fájlok! -
#15153 slot1 /felsö/ kártyáról csak DS cucc megy, esetleg kompatibilis homwbrew, a slot2 /alsó/ kariról megy a DS és GBA is, de DS gémekhez kell a passcard. tehát a slot2 cuccok ebböl a szempontból jobbak, de passcardal drágábbak is mint az új slot1-esek. mondjuk van olcsó slot2, de érdemes a drágább, RTC-al megáldott darabot venni. -
#15152 Hát ezaz hogy menni kell:( de nemtudom mit kell beállítani a ds-en hogy vigye.Légyszi ha tudsz ebben segíts még aztán abbahagyom a kérdezősködést :) Mert elvileg levan védve jelszóval hogy ne tudjon akárki csatlakozni a netünkhoz (hogy netudják lopni vagy valami tudod :) ) de ha leveszem akkor elvileg mennie kell nem? -
orkenyid #15151 A NES és SNES játékokat csak emulálja, a GBA játékokok GBA módban futnak. Viszont így nem tudja elérni a SLOT1-et a DS...
Mennie kell azzal a routerrel, nem kell az USB-s vacak. -
#15150 Ilyen a router:
http://www.corega-international.com/2/1438/1439/1441/chprd.html
Bocs a dupla hsz-ért. -
#15149 :S
Akkor ezzel csak ds játékokat lehet futtatni?Ez így tök gáz nem?Egyébként köszi a gyors válsazod.Csak azt furcsálom hogy a nesten és a supernintendo játékokat elvileg viszi, akkor a gba-t miért nem?És még egy kérdés.Van egy Corega Allied Telesis Wireless routerem a netünkhöz, és azt mondták hogy a DS-em hez jó.Vagyis hogy ha ilyenem van nem kell az a kis wifi usb szarság* amit a boltban 12 ezerért árulnak.Azt nemtudod hogy ez lehetséges-e hogy összeköttetésben legyen a ds a routerral és tudjak ds-en netezni vagy játszani?!Várom válaszod.Üdv:Ádám -
orkenyid #15148 Nem lehet egyik SLOT1-es kártyán se GBA játékokat futtatni... -
#15147 Hali all!
Annyi kérdésem lenne hogy az r4-emen tudok játszani a gba játékokkal?Mert eddig nem nagyon jött össze, az meg hogy neudja vinni őket (mert a nes és a snes játékokat is viszi emuval) hülyeség.Ha valaki tudna segíteni,vagy választ adni azt megköszönném. -
#15146 oké, köszi majd küldehted.
más: áruljátok el, hogy hogy a fenébe lehet DS-en a Pókember 3 elején, amikor a lizardokat kell ölni a parkban megcsinálni az ultimate challanget?? ohgy öljek meg mindenkit 3perc 25 másodperc alatt!? -
PHM #15145 ImTOO MPEG Encoder és virtualdub(avit csinál)
Ezt a kettőt tudom neked holnap du küldeni.
Azért tölts majd le frissebb verziókat! -
#15144 már kersgéltem de semmi tutit nem találtam. plz írj(on valaki, ha talál(sz)!!! -
#15143 Tudod mit, írd be google be hogy convert+mpeg, biztos hogy kidob valami jó oldalt xD -
#15142 zseni vagy! bizti az xvidet nem ismeri fel.
hogyan konvertáljam mpegbe? -
PHM #15141 Freeman: köszi a gyors választ!
VBence: a hétvégén Inuyashát fogok konvertálni.
Utána nézek a problémádnak és megírom, mire jutottam.
Eddig egyébként akkor volt ilyen gondom, ha a dpgenc nem ismerte az adott film codec-ét.(divx,xvid filmek)
A megoldás: előbb át kell konvertálni a filmet mpegbe.
-
#15140 emberek, dpg toolsszal konvertáloma videót (dpgence.exe) és már 2 filmet átkonvertáltam, de most már nem enged konvertálni, mert miután megvan minden, nem rakja össze a fájlokat egy .dpg fájlba, hanem lefagy. segítsetek plíz!
valakiii -
#15139 ds browsert semmiképpen sem tudom elindítani SLOT-1ből?
-
orkenyid #15138 http://gbatemp.net/downloads/tf-odsc/tf-odsc.zip -
PHM #15137 Esetleg tudsz linket a patch-hez? -
#15136 köszi