24434
Nintendo DS/DS Lite
  • zola2000
    Azt csak a ps storeból lehet legálisan megvenni, és ps3al küldeni (vagy ilyesmi) és ott nincs fönn ez a játék asziszem (persze egy okositott psp az más xD) bár a resi dsen jobb a rebirth mód, wifi összecsapások stb miatt. Nem is értem miért nem adták ki még a resi2t, resi3mat.
  • guardian hero
    Inkább vedd meg PSP-re az eredeti PS1-es Resident Evilt.
  • Csibe001
    Én nem tudtam volna csak így kirángatni ... pont azért mert kihagytam volna jópárat ahogy te is kihagytál néhány nagy nevet pl Castlevania (mindkettő szuper), New Super Mario Bros, Lost in Blue, Mario Kart, Wario Ware Touched s még lehetne simán folytatni. :D
  • vbence13
    persze nem PFS akart lenni, hanem FPS. szorri
  • vbence13
    Resident Evilnél vannak sokkal "fajább" PFS-ek és más műfajú játékok is DS-re. metroid, GoldenEye:Rogue Agent, Puzzle Quest és még sorolhatnám.
    ha csak a RE-vel akarsz játszani, akkor szerintem nem éri meg venni egy DS-t. De ha komolyan gondolod, és játszanál vele mást is, akkor nyugodtan vegyél és ha veszel, majd hasonlítsd össze a PSP-ddel
  • petersz
    thx. tud valaki neppert, aki m3ds simply-t árul? privátba szólhatna.
  • jocem
    Haj. új arc vagyok. Van psp-m, viszont +láttam DS-re a RE-t. Nagyon barón néz ki. Érdemes lenne ez miatt vennem 1et? Esetleg vannak rá még fajábbak is ?
  • vbence13
    az a verekedős asszem a dragon ball supersonic nemtommi volt.
    brothers in arms emélem jó fílinges lesz!
  • blg73
    Budakalászi Electro World DS Lite 31990 - tegnap néztem
  • petersz
    okés, köszi szépen.
  • kisgabo
    mediamarkt. 36990. rögtön csekkold pixel, és helyben cserélik is.

sufniboltokat elkerülni, ne 1000 forinton gagyizz. :)

m3ds simply, nyeppereknél 12-4k. gba nem megy vele.
  • petersz
    Sziasztok, rég voltam erre, így nem is vagyok képben, de jkellen viszonylag hamar egy szett. Hol a legolcsóbb most a ds lite? Plusz melyik technikát érdemes mellé venni? Én még a supercard+minisd-t használtam, de gondolom már van jobb.
  • kisgabo
    1100 gém.... PSP-re lenne má valami jó. nem szutyok átirat.
  • SirArcheer
    Nintendo nem igazán a bunyós játékokra épít. De lehet van a 1100 game között.
  • Csibe001
    DS-re nemsokára jön a Brothers in Arms tudtommal.
    Verekedős meg volt valami japán de a nevére sajnos nem emlékszem.
  • zola2000
    Nincs valami 2.Vhs (vagy más háborús) fps dsre? Illetve valamilyen 3d verekedő játék? Ilyenek voltak n gagere is normális minőségben (cod, 2 fajta ghost recon, the one), gbara (mortal kombat, tekken advance) dsre miért nem jönnek egyáltalán ilyenek???
  • SirArcheer
    Touch the dead! A house of the dead DS-re.
  • vbence13
    akkor most mit kell SD-re másolnom ezekből?
  • vbence13
    lol. rogue agent az egyik kedvenc játékom. nemértem, mi nehéz neked a 2 fegyver módban. ha beállítodttad a controls menüpontban a stylust, akkor tök jó. nekem a metroid nem tetszik, nem annyira hangulatos. PQ is naon jó, de mostanában hanyagolom. elkezdtem az Alex Rider: Stormbreakerrel jáccani, egyszerű játék, de nem rossz. igazából nem nagy szám, de én olvastam a könyvet, látta a filmet, szal végigjátszom.
    killer2: köszi az új DS organizét, megnézem, biztosan fasza.
  • KILLER2
    Nem tudom, hogy ki mennyire tudja és kit mennyire érdekel, de azért leírom.
    Kijött a DS Organize 2.7es verziója. Van benne naptár, címjegyzék, firkáló, fájlkezelő, meg minden ami eddig, de kapott egy plusz IRC-t meg egy web böngészőt, ami elég hiányos még, de előbb-utóbb biztosan jobb lesz (pl nem mutat képeket), valamint van benne egy homebrew database, amivel progikat szedhetünk le a netről. van benne magyar nyelv.
    Itt a weboldala
    Letöltés
  • Tomek83
    Azon az oldalon ahol árulják brutál áron beírtam hogy feleennyiért is be lehet szerezni kintről,erre törölték a hsz-omat.Pedig csak valós tényeket közöltem:) Meg páran beírtak hogy már hónapja rendelték a cuccot és semmi...azok is törlésre kerültek már. Amúgy állítólag most olcsóbban fogják ott nyomatni az r4-et.
    Killer,nyomd végig a játékokat,majd aztán viszek kamerát és felvesszük a szúrkálós jelenetet,utána irány youtube...jó móka lesz
  • KILLER2
    Ja és ha mind végigtolnám, akkor megszúrnád magad tökön?
    Mert ha igen, akkor mind végigtolom, még kétszer is :D
  • Tinman #15194
    Puzzle Quest 30 sokadik szint körül van egy quest sorozat, ahol a monitauruszok istenségének darabjait kell begyűjteni.

Egy esetben egy testrészt (szem) az elfektől kell lenyúlni... ezt így is kell csinálni vagy van más egyéb út is? Nem szeretek elfeket ölni.

Később van egy másik quest sorozat, ahol 2 hülye giant lopatja el egymástól a cuccait... mélypont egy küldetés és full unalmas :-S

Amúgy nem rossz játék, de már hetek óta 1x sem kaptam ki :-D
  • kisgabo
    van pár játék.

amúgy gamespot.com /ds

készül 1-2 ütős stuff ds-re.
  • KILLER2
    Animal Crossing-ot azt tolom, bár mostanába hanyagolom. Amiket írtál, azok köszül egyedül az FF3at játszottam. Akkor ezek kipróbálósak. Köszi az ajánlást.
  • kisgabo
    Animal crossing elég fasza, Puzzle quest is.

nemondmá, hogy FF3-at, Pokemon diamond, Harvest Moon, Advance Wars, Theme Park, Lost in Blue 2 etc végignyomtad, me megszúrom tökön magam.

Vagy mind uncsi?
  • KILLER2
    Meg azon kíül. Azon játszottam egy ideig, de hát hogy is mondjam. Nem igazán nyűgözött le. Viszonylag unalmas fegyverek, Nem túl változatos pályák, semmi kihívás. GoldenEyenak meg veszélyesen szar az irányítása a dupla fegyver terén, meg úgy az egész nem nagy szám. Metroid a legjobb. Esetleg majd még kipróbálom mélyebben is a Splinter Cellt (bár az nem FPS).
    Amúgy ti mostanában mivel játszotok? Nem jött ki mostanában valami fasza új gém?
  • kisgabo
    mp4, de nézhetem is, én dógom.
  • james69holden
    Bionicle Heroes
  • Borgi
    WiZZaRD: mp3-at ne is nézzél, mert az nem izgi :C
  • KILLER2
    Milyen FPSek vannak még DSre a Metroid Prime Huntersen és a GoldenEye-on kívül?
  • WiZZaRD
    Köszönöm a segítséget! Ez a link hasznos, sajna eddig kimaradt:). Valóban itt is azt írják, hogy szinte ua a kettő! Akkor marad az M3 DS Simply, az R4-nek úgyis horror ára van:).
  • kisgabo
    teljesen jó döntés volt a DS, hacsak nem akarsz épp ezen videót v mp3-at nézni. nekem porosodik a PSP....

M3 és R3 szinte ugyanaz, tán más gyártó / valamelyik leleste a másikat / egy darabig átflashehető is volt az R4 m3-ra.

www.gbatemp.net oldalon van teszt.

nekem az M3 Simply lenne befutó, ha nem lenne supercard ds one, ami qrvajó.
  • WiZZaRD
    Hi all,
    Kicsit olvasgatva belekavarodtam a dologba...már ami ezeket a kártyákat illeti. Valaki el tudná mondani nekem, hogy az M3 DS Simply és az R4 DS közt mi a difi? Ha jól túrtam fel a netet:), akkor mintha az utóbbihoz nem kellene már semmi extra bűvészkedés, csak memóriakártya bele, aztán mennek is a cuccok. Máshol meg azt olvastam, hogy a kettő ugyanaz, csak a nevük más...
    Amúgy most készülök DS-t vásárolni, sokat nézelődtem, hogy DS vagy PSP, de inkább a DS mellett döntöttem...remélem nem rosszul;).
  • vbence13
    ma akartam oszttársammal jáccani multiban, nekem Simply-m van, neki semmi, akartunk jáccani, bármilyen játékot indíottam, nála felismerte a szervert, letöltötte és egyszercsak az ő DS-én alsó kijelzőn fehérség, felül meg fehérség, középen Nintendo logóval. nah, mit csináljak?
  • ghostbuster x
    Hi all,

tudja valaki hol tudom betickelni g6 lite-os programban a force r/w-t? vagy nincs is benne ilyen opcio? mar nem ertek semmit :)

pls help!
  • butyokanime
    köszi freeman :) utánanézek, ha nem jó akkor így jártam :S
  • vbence13
    ááá turho!:D gamer365ös srác;)
  • turho
    Ezüst régifajta Nintendo DS (fóliás, a fólia karcos már, de a képernyő megkímélt), flashelve lite fw-rel (nagyobb fényerő), dobozával tartozékaival szép állapotban, illetve egy Supercard SD +2 gigás sd card eladó lenne. Bonus szilikon védőtok a DS köré, ill. DS táska. Érdeklődni pü-ben, árajánlattal pls
  • vbence13
    köszi, körülnézek.
    végre továbbjutottam a Rogue Agentben! elakadtam, mert anikor az Omnet kell megvédeni, mindig lelőttek, de most találtam egy beugrót, így simán megcsináltam.