Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kösz a segítséget!
Ja és miskolci ds tulajok jelentkezését is várom multi esetleg játék csere céljából.
khumbula
khumbula
akkura tölcs. <#vigyor1>#vigyor1>
- tudsz adni linket?
- kell itt is a DSL-t frissíteni?
- író progihoz is tudsz adni linket?
- az íróprogit is kell upgradelni, mint a M3-nál?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
1. mit és hogyan állítsak be, h a nintendo-hun csatornára fel tudjak menni?
2. honnan töltitek a játékokat (nekem csak 540-ig vannak meg)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
felraktam a legújabb frissítést (FW30c) és GM 30a-val írtam ki a játékokat. számomra újjítás (FW18 után), h vannak ikonok a játékok elõtt, de nem mûködnek a játékok, amiket kiírtam, ez elõzõ hsz-ben linkelt leírás alapján 😞
már régen nem olvastam ezt a fórumot (562 hsz-szel ezelõtt) szóval van mit olvasnom (és ahogy ismerem ezt a DS-es fórumot, több, mint a fele flame lesz
van néhány visszatérõ kérdésem:
warezrõl:
1. ha NDSL-hez a G6 4Gbit-es cuccot veszem, akkor kell a passcard 3, vagy sem?
2. mivel nekem idáig M3 CF-em + régi DS-em van és ahhoz volt útmutató, melyik játékot hogy kell megírni, van ilyen a G6-hoz is?
3. mûködõ párosítás ez? DSL + M3 lite micro sd + passcard3
flashmee kell hozzá? compatibilitása a játékokal jó?
esetleg személyes tapasztalat...........
khumbula
Miket rendeltél? Hátha visszalép valaki 😊 Ha nem, akkor majd alkudok a tiédre, ha eladod.
khumbula
khumbula
deep, neked nincs valami elfekvõben?
khumbula
Mert én tuok egy helyet a Dózsa György úton ahol M3-at és minden hozzá való cuccot lehet kapni(szerintem korrekt áron).
khumbula
most hirtelen ezt találtam, de ugy emlékszem volt ennéál normálisabb is.
porki fagyok fállalon
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Éppen kifogyott a készletük, meg az elsõ példányok szarok voltak (szétestek, lefagytak).

Töltsük le az internetet!
KIVITELEZES - VIDEO CLIP
TANCOLO NDS LITE LED DIODAK - Video Clip
IGY MUKODIK - Video Clip
En mar megrendeltem a :
http://eu.mod-chip.com/index-cart.php?go=ds-extreme.php
oldalon es 1 het mulva megkapom. Van valakinek tapasztalata
ezzel a flash kartyaval?
A gyarto oldala:
http://www.ds-x.com/
http://news.ds-x.com/
Még sajna nem letölthetõ 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hat pedig nagy trukkje nincsen, kell ket varazslo hozza(nalam redmage+blackmage) akik allandoan varazsolnak es ket harcos akik gyogyitgatjak a varazslokat.(harcosok kezebe rakjal pajzsot akkor alig lesz rajtuk sebzes.
FJ
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
De amugy igen, néha kicsit eltér a ritmustól 😞