24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15299 PHM!
Annak úgy mennie kellene.
1.Rámásolod a "SNEmulDS_R4_M3S.nds" fájlt pl a gyökérkönyvtárba.
2.Nyitsz egy "SNES" mappát (ahogy csináltad).
3.Abba belepakolgatod a játékokat.
4.Indítod a DS-en "SNEmulDS_R4_M3S.nds" -t
5.PLAY
ami esetleg hibalehetőség lehet az az, hogy ez r4-re van patch-elve.DLDI patch-elővel próbáltad átnyomatni a te kártyádnak a típusára?Ha úgy sem megy akkor fogalmam sincs.De ilyesmi nekem is volt a Warcraft-os homebrew játéknál.Amíg nem patc-eltem át r4-re addig a hiába volt a "Maps" mappa a benne lévő játékokkal nemtudta beolvasni, patc után meg igen. Szóval ezt nézd meg ha eddig nem tetted.Más ötletem nincs. -
#15298 Nem tudom supercardal nekem tökéletesen ment. Nincsenek a romok zipbe tömörítve, mert azt nem tudja az emu. -
PHM #15297 A Snemulds v0.5-öt próbáltam életre lehelni.
Nem jött össze sem az EZ5-ön, sem a SC-n.
A "SNES" könyvtárban keresi a romokat, de nem találja, pedig ott vannak.
Valami ötlet? -
PHM #15296 Tehát:
Mindkét kártya belső memóriás és kell hozzá egy writer, v. linker.
Ezt a GBA slotba kell dugni és USB kábellel összekötni a PC-vel.
Így a DS-t külső meghajtónak látja a géped.
A romokat csak rá kell pakolni, mint pl az R4-nél. -
PHM #15295 A trim tömörítés.A DMA mód gyorsabb memkártyaolvasás.
A többit nem vágom. -
#15294 És érdekelne még az Enable DMA mode, az iQue Game és az Enable GBA Union is. Magyarul a progiban ha rákattintunk duplán a listában egy játékre, akkor a megjelenő ablak összes parancsa. -
#15293 Supercardosok! Lenne egy olxan kérdésem, hogy a supercard microSD patchelő progijában (vagy úgy egyáltalán) mit takar a TRIM ROM, a Faster Play Game valamint az Enable patch Cartridge access? -
PHM #15292 A Gbaldr arra való, hogy az EZV 3in1 bővítőbe GBA romot írhass.
Ezt külön is árulják.Önmagában semmit nem érsz vele.
Nézd meg a gbatemp.net -en az EZV review-t! -
Pewet #15291 Egy kérdés: ha csak R4-em van, tudok-e róla gba játékokat játszani? Neten keresgéltem sok helyen, de nem sok mindent találtam. Legközelebb egy Gbaldr nevű programocska volt a sikerhez, ami annyit csinált, hogy kiválasztottam a r4-ben levő flash kariról egy gba file-t és azzal csinált valamit, utánna ha próbáltam indítani akkor vagy indította a DS gba slotjában lévő játékot, vagy ha nem volt benne játék, akkor csak egy gba boot-ot csinált.
Én értettem félre valami és kell még valami, vagy valamit rosszul csináltam?
Lécci, csak olyan válaszokat írjatok, ahol atompontosan leírjátok hogy mit, shogy, mert az indítsd el és jó lesz-től nem biztos h előbb leszek.
köszike -
dsg #15290 Kosz, az elso mondatot meg ertettem. -
#15289 http://www.moddz.com/index.php?n=modules/download
http://gbatemp.net/index.php?showforum=116
2 kis hasznos oldal tele jó cuccokkal.Nézegessétek meg :) -
#15288 nincs olyan hack -
#15287 nem, nem kell mindenképpen megvenni, csak egy R4 nem viszi. DS-Scene-ről le lehet tölteni crackelt DS browser-t, de ahhoz kell egy slot-1-es és egy slot-2-es kari is. -
#15286 Asszem kell neki egy slot1es kártya is, aminek a RAMját tudja használni. Amúgy nics valami hack hozzá, amivel 1 darab slot2es kártyán is elfut?
Meg milyen árban van egy slot1es kártya? -
#15285 Láttatok a chelló új reklámját, nagyon durva xD. Szal akinek kell lite, és netezik annak jó. -
#15284 Na most megint jóvolt, lehet ilyen lobbanékony természetű az én wifim egyébként van ez a DS browser, az megy r4-en vagy eredetit kel lvenni?Mert azt írja ki hogy tegyem be a ds-be azt a kütyüt amit a ds browser-hez kaptam.De az R4-re meg az va nírva hogy viszi a ds browser-eket.Valami ötlet?Ja és bocs a n00b-ság miatt de valahol okosodni is kell, senki sem tudja elsőre :) -
#15283 Megint szar és hozzá se nyultam :) neten is voltam tudtam is nyomulgatni vele.De hát ezt nevezik szívásnak :) -
#15282 sikerült megcsinálnom a wifis progival meg ezzel a leírással valahogy de hogy meddig lesz jó nemtudom :D azért köszönök mindent. -
#15281 4mbites adsl a H1-nél!Elvileg végigmentem a pontokon és megcsináltam mident de nemnagyon akar összejönni.51009-es hibát ír ki!:((
Nincs véletlenül msn-ed? ha van légyszi vegyél már fel, ha nem gond. címem?
[email protected]
köszi -
orkenyid #15280 Milyen interneted van? -
#15279 Igen!XP SP2-m van de ezt komoyan lehetelen megcsinálni.Nem lehet igaz hogy egy kis szar wifi-vel ennyi szívás legyen.A 8as pontig úgyahogy eljutottam aztán már a netemet is sikeresen szétcsesztem vele.De most visszaállítottam megint.Nagyon nemvágom én ezt.Amugy sikerült felismertetnem vele valahogy a kártyát de semmire se jutottam, úgy nagyjából úgy is volt minden ahogy levolt írva de a 8as pontál szevasz volt.Most megint kezdhetném előlről, ahelyett hogy beraknám az usb connector-t fel a wifi progi és nyomnám neten.Nemigaz hogy nemjó,pedig mindent megteszek hogy menjen, hogy ne fölösleges pénzkidobás legyen de nagyon nem akar ez nekem összejönni. -
orkenyid #15278 Igen, az lenne a "wireless lan card".
Amúgy te milyen windowst használsz? Ha jól tudom, csak XP SP2-vel, x64 SP2-vel vagy Vista-val működik rendesen!! -
#15277 Pórbálkozok vele de ez se nagyon akar menni :( (lehet hogy túl komoy dolog ez :P ) felrakom a cumókat ahogy levan írva, sorba meg minden és mikor a progit felraktam akkor kérdez valamit, ráklikkelek, és aztán ezt az üzit kapom:
Na de most akkor a wifi usb-met látná wireless lan kártyának?Mert azt írja hogy nemtalál wireless lan kártyát, ha csatlakoztatom megjelenik a kis ikon.De most ez megint hülyeség.Márpedig ha nemlátom az ikont a tutorialba nemtudok továbbhaladni :S.Valami ötlet? -
#15276 Köszi Freemaan megnézem :)
Tomek83 neked meg nagy szerencséd van akkor :)) -
Tomek83 #15275 Nekem már vagy fél éve fent a windows,és csak valamikor január végén nyomtam fel az usb-t,nekem semmi problémám nem volt. Rögtön működött elsőnek. -
flevente #15274 Kinek megy az új SuperCard firmware, csak mer nekem nem. -
orkenyid #15273 Csináld meg ezt a modot és remélhetőleg működni fog :)
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/390312 -
#15272 elég görcs a wifi, csak szűz windozra tudtam feltenni, utána állandóan a megosztással gányolt. -
#15271 Ezt a nyomorult wifi usb-t sehogy se lehet működésre bírni, ha egy hibát kijavítasz kapod a másikat.Csak azért csinlták hogy felbassza* az ember agyát.Felraktam neki az új windows-t is az se segített, ezek uzán lehet ezzel még valamit csinálni vagy dobjam ki a kukába a ****** annnyával együt???Valaki aki ért hozzá vagy legalább 1x sikerült neki ezaz egész dolog segítsen már.Egy pár hsz-t írtam de senki sem reagált?:( lehet senkinek se megy. -
james007 #15270 ja akit erdekel az dobjon mailt
[email protected] -
james007 #15269 ugy hogy ala irsz 2 eve szerzodes internetre es adnak hozza ilyen konzolt
Nintendo DS Lite játékkonzol
Az ar pedig megegyezes szerint :) -
#15268 a UPC-nél??? azt meg hogyan? lite vagy sima ds? ha lite, mennyiért adod? -
SirArcheer #15267 Ohh sorry, töröljétek uccsót hsz!! -
james007 #15265 szaisztok
Az UPC nel most fogok kapni ilyen konzolt ha valakit erdekel akkor meg bontatlan csomagolasbol atadom
hely:
Nyiregyhaza
ui: berakhatnatok par kepet hogy milyen jatekok mennek ezen a masinan meg hogy mire is jo meg jatekon kivol pl film mp3 hasonlo ? -
PHM #15264 Úgy nézem, hogy a DS Firecard tulképpen a DSLinker átnevezve.
The DSFirecard is a revolutionary storage, IT can be run on a NINTENDO DS\NINTENDO DS Lite. The DSFirecard does NOT require the use of a passme, external memory, the same size as an ordinary DS cart. Its plug and play, the DS writer (DSFirelink) like a GBA cartridge can be very easy to write game into DSFirecard.
Main Features
1. Original Size: Insert into DS Slot 1 without any stick out.
2. Boot from DS slot 1 directly: Do NOT need any passme / flashme.
3. Built-in memory design: Included 1GBit (128-Mbyte) , 4GBit (512-Mbyte) , 8GBit
( 1Gbyte) NAND flash memory inside. It's the same as USB Disk flash memory, so it's very fast.
4. Clear ROM support directly: Do not need any patch, totally support clear ROM,
Faultlessly support the games in the feature. Game compatibility up to 100%
5. Multi-games Support: A pretty touch menu to select the game. The game can be added or deleted freely, it's very easy to change new game or keep the favorable.
6. Easy to use, Plug'n Play: With the DSLinker Writer, DSLinker will like a U-Disk, the only thing you need to do is copy the game into the U-Disk, insert into DS / DSL and play.
7. No software required: No software required, just Drag'n Drop file from PC to flash memory card
http://www.diytrade.com/directory/global/buy/products/2684102/DS_FIRECARD.html -
#15263 Valaki nemtud nekem segíteni?Szerintetek egy uj windóz megoldaná a problémát? -
#15262 Tud, de még angyon ekzdetleges. -
orkenyid #15261 Gondolom valamelyik SLOT1-es kártya koppintása :D
A szavazás végeredménye: Ne.. legyen új kép és legyenek mellette hírek
Szóval aki úgy érzi szeretne valami bannert alkotni, itt az idő
(illeszd be ide ha csinálsz valamit) -
dsg #15260 Mi az a Ds Firecard?
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/web_dsfirecard1180724206.jpg -
#15259 bence.msnen legyél már lécc!