Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN ID.: Beegabor
A
tudtok errõl vmit?
lesz ebbõl angol változat is? (mert ahány képet láttam errõl a fasza kis játékról, azon mind német szöveg volt, aztat meg sajnos nem értsem 😞
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Valaki segítene abban, hogy mit kell vásárolni a DS Lite-hoz, hogy a letöltött játékokat lehessen játszani rajt? És létezi-e hozzá olyan eszköz ami a normál méretû SD-kártyával mûködik, vagy csak Micro illetve Mini SD kártyás létezik.
Elõreis köszi a segítséget.<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
hiába kerestem a g6 oldalán nem találtam linket, h a játékokat hogyan kell kiírni (vagy a g6 író-proginál nem kell semmit se állítani játékonként, mint ahogy m3-nál?)
"Na de... hol van a Fickó?"
"Jelentem én itt vagyok... csak a Vahur hiányzik!"
azérilyenrefigyeljünk kössz😄DD
...vágod?
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem tud vki egy játékmegoldásos oldalt?
Concact - Naon elvezetes kis kaland jatek!
Children Of Mana - Naon jo kics hack&slash csak kicsit neha ures...
Yoshis Island - 10/10 Nalam orok kedvenc.
Mario Vs. Donkey Kong2 - Mint a Lemmings olyan stilusu csak szerintem erdekesebb!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
khumbula
khumbula
khumbula
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
DS-re újdonságözön😊
Contact, Children of Mana, Yoshi's Island DS, Mario vs Donkey Kong 2, Elite Beat Agents, Final 3 péntektõl lesz.
Mind 10-11000ftos áron vihetõek.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
khumbula
khumbula
khumbula
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
khumbula