24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #15340 Kipróbáltam R4-en, nem tapasztaltam senni furcsát.
Nálad gond volt vele? -
#15339 A DSDoom-al játszik valaki? Normálisan fut? -
Pepito4556 #15338 Plíz vaalaki segítsen a meet the Robinsonsban!!!!! -
#15337 Nagy a csend a fórumonnemlesz ez így jó
Egy kérdésem lenne viszont.Vannak DS-re ilyen IRC meg MSN progik (homebrew) be patch-eltem az R4 kártyámra, felrakom a ds-re a progit és nem akar csatlakozni.Csak annyit ír ki hogy "Associating..." ha jól írtam. :) , pedig megy a wifi usb, azzal együtt jónak kellene hogy legyen.Valami ötlet? -
PHM #15336 Kösz a linket! -
#15335 igen, megtámadották a .com oldalukat.... majd aug-ban rendelek, remélem lesz új okosság. :) -
#15334 Winsunx él: WinSunX -
#15333 Itt a link:
EZFA USA fórum
Itt minden megvan. Skin-ektől kezdve ezsave.lst, firmware, stb... -
PHM #15332 Butyokanime:
Köszi, letöltöttem, aztán délután rajtaütésszerűen elaludtam.
Majd holnap, jobban mondva ma délután próbálom ki.
Totis:
Az EZ5 amcsi fórum linkjét elkérhetném?
(Az utóbbi időben kicsit lemaradtam a frissítéssel.) -
#15331 Amióta olvasgatom az amcsi fórmát azót sikerült megoldani a Puzzle Quest mentését is. Rossz serial volt az ezsave.lsd-ben.
Hát megesik az ilyen. A fimware is lőbbre van mint a hivatalos site-on. -
#15330 Jólett az emu PHM? -
#15329 naugye, de viszonylag hibamentes az ez5? -
blg73 #15328 http://www.youtube.com/watch?v=1li6WBMurww
-
PHM #15327 R4+Simply:
_system_ mappa
moonshl mappa
_DS_MENU.DAT
_DS_MSHL.nds
Ezek kellenek a microSD gyökerébe és kész a rendszered.
A játékokat (homebrew kivételével) -kibontva- oda pakolod,ahova akarod.
Célszerű persze a filmeknek, zenéknek, játékoknakmkülön mappát létrehozni. -
PHM #15326 A vibra tényleg nem egy nagy szám.
Asszem a főmenüben L+R a settings, itt akár ki isw kapcsolhatod.
Browser egyébként próbálva, műxik rendesen. -
LittleBirdY #15325 PHM pm ment. Tehát akkor összefoglalva ha veszek egy ilyen R4 dolgot, akkor azt csak berakom a tetejébe, aztán abba a memóriakártyát, és a CSOCSO által készített tutorial megcsinálása után az "internetes boltban" megvásárolt játékok fognak futni, tudok filmet nézni, zanét hallgatni a DS-en. Ha valami nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok ki. james007: én is nyíregyi vagyok. Akkor te nem kaptad meg a nintendot a szerződés megkötésekor, hanem majd később hozzák? -
#15324 Tényleg van Slot2-es kártyám. De mostanában nem használom mert annyira jók a DS-es játékok.
Janes007:
Nézz meg pár játékot a YouTube-on. Nagyon sokvideó van fent. -
#15323 Új arcoknak mondom, hogy mircen szoktunk lenni(www.mirc.com)
Efnet es szerveren a #konzol szobában. -
james007 #15322 ahogy nezzem eleg palcika jatekok vannak erre a masinara vagy csak rosz kepeket neztem ??
nem tudtok egy ket kepet beteni hogy milyen a grafikaja a jatekoknak -
#15321 nana, neked is van slot2. -
#15320 Szerintem ne kezd el flash-elni. Az R4 az jó aternatíva de még az M3 Simply is. Ezzel futnak a backup játékok.
Mindenképpen Slot1-es kártyát vegyél. Ez az a kártya ami a tetejébe megy bele. Igaz ezekkel nem mennek a GBA-s játékok (GameBoy Advance) de gy is van rá 1000db DS-es játék amivel darabig elleszel. -
james007 #15319 szisztok ..mivel senki nem jelezte hogy megvenni azt a nintedot amit en is elhozok majd a UPC tol (nyiregyhaza) ezert en is szeretnek informalodni
mi az az R4 meg R5 meg mikrol beszeltek meg itt vagy az a verzio szama a gepnek ?
masik valaki irta hogy van reszletes utmutato ahoz hogy lehet atalakitani hogy fusson rajta a warezos jatekok hol talalom ezt ?
elore is koszonom es elnezest ha suletlensegeket kerdeztem -
#15318 Nekem van EZFAV 3in1-om (Slot2 kari). GBA játékokat viszi viszont a böngészőt nem próbáltam. A vibra eléggé hangos. Jelen pillanatban nincs a gépben. Sajna a festése vagy inkább a nem festése eéggé elüt a fekete Lite-tól.
Először nem tudtam hogyan kell fármásolni GBA játékot de rém egyszerű és kultúrált.
Ha lesz több időm akkor a Donkey kong Country 3-at még végig fogom vinni. -
Pepito4556 #15317 Helló! Kérem, ha valakinek megvan a Meet th Robinsons játék ds-en, az segítsen!Amikor még az elején jön egy pár sárga, nagy robothangya, akkor az a mission, hogy használjak valami 30 hit combot a hangyák ellen, de nem sikerül. A kijelzőn mindig 30/0-át mutat! Mit kell itt csinálni?(egyébként a NEST nevű részben van ez,miután elvittél adatokat a roborbarátodnak,és legyőztél 4 sárga robotot, ez lesz a misson)Kérem plz! -
#15316 PHM!
Szivesen,remélem műxik majd. -
PHM #15315 Kimaradt az M3 Perfekt!
Slot 2 karik közt a király szerintem.
Asszem ebben van a maiak közt egyedül RTC.
Nem véletlen, hogy még mindig tartja az árát...
(Vennék is egy miniSD-st még mindig!) -
PHM #15314 Freeman:
Köszi az infót, megnézem!
Butyokanime:
Köszi, holnap a melóhelyről megpróbálom letölteni, mert itthon dial-up
netem van és nem akart összejönni! -
PHM #15313 SC DSOne kivételével mind van, vagy volt.
Tartom az álláspontomat, dehát kinek a pap, kinek a papné.
Kezdőnek szvsz talán a Simply a legjobb.
SC miniSD van, a fiamnál nem vált be... -
#15312 Ment a PM PHM -
orkenyid #15311 NOR-ba csak GBA módban lehet írni valamelyik gombbal... (ha jól emlékszem akkor SELECT) -
#15310 hát nem az r4 a legjobb. bár fut rajta minden, de nézzük már a támogatottságot, és a menürendszerét is.
supercard ds one, ezflash 5, ds simply.
slot2 bővitő....
egyértelműen supercard lite. kicsit olcsóbban supercard mini sd, ugyan kilóg a lite-ból, de hálából jó gba-ba is. -
PHM #15309 Pewet:
Nem kell EZ5, csak a slot 2-es bővítő.
EZ4-et még nem próbáltam, de a bogarat beültetted a fülembe, hisz az EZ4-ben is van NORflash.Igaz, még eddig nem sikerült beleírnom semmit.
butyokanime:
A patchelés természetesen megvolt mindkét karinál.
Ha nem nagy gond, el tudnád küldeni a te emudat?
Az enyém ismeretlen helyről van, a neve csak SNEmulDS.nds.
LittleBirdY:
12500-ért lesz R4-em,(1GB microSD-vel együtt 15000-ért)kb 2 hét múlva.
Ha érdekel, privizz!
Killer:
Az R4 a jelenlegi legjobb szerintem.
Ezt annak ellenére mondom, hogy az én DS-emben EZ5 van jelenleg. -
#15307 16-17 ezer ft egy R4 kártya a ds-ed-be, 3500ft körül lehet venni 1gb-os micro sd kártyát az R4-hez, arra rápakolod a játékokat (meg a cuccot amit a mellékelt cd-n adnak) és játszol, zenét hallgatsz, videózol satöbbi.Ez kb 20 ezer ft-ba fáj.De a GBA game-eken kívül mindent tudsz rajta csinálni.
MÁS:
Slot2-es kártyát hol lehet amúgy jó áron beszerezni?esetleg használtan valakiét megvenni amivel gba játékokkal tudok játszani? -
LittleBirdY #15306 Az mindegy, velük úgyis hadilábon állok. :P :) -
#15305 Biztonságos (csak a bsa nem örül neki xD) -
LittleBirdY #15304 Sziasztok!
A chello akciójának keretében fogok beszerezni egy DS lite-ot, és kíváncsi lennék, hogy a nem eredeti játékok hogy mennek? Olvasgattam itt a fórumon, meg google-ban is keresgéltem, és annyit tudok eddig, hogy kell egy supercard, meg superkey meg egy memóriakártya a ds-hez. Ezen felül megvan a tutorial a beüzemelésükhöz, és érdeklődnék, hogy kb. mennyire fog lefogyni a pénztárcám a szükséges hozzávalók beszerzése után? És biztonságos ez a dolog?
köszi a választ -
#15303 10 és 20ezer között mozognak az árak, sztem M3 DS Simply és R4 a legjobb. -
#15302 Milyen árban vannak a slot1es kártyák mostanában ls melyik a legjobb? -
Pewet #15301 Még egy kérdés. Menne a dolog úgy is,hogy R4-en elindítom a Gbaldr-t,beleteszek a ds-be egy EZ-flash IV-et és akkor ok?
Az úgy működne? -
Pewet #15300 Szóval kell még hozzá egy EZ-Flash V is? Mert akkor nagyon nem értem, hogy mi értelme van a Gbaldr-nek R4-re, ha a DS ugye viszi simán a GBA játékokat, szóval nem is kéne hozzá semmi R4 meg ilyenek. De lehet, hogy csak én golndolom azt, h ennyire egyszerű lenne a dolog :)
Köszi PHM ;)