Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Mit lehetne csinálni, hogy g6-on ne fagyon a star trek. Mentésnél befagy de még lementi azért. Viszont a 3. missionál már mentés elõtt lefagy.
Valami ötlet, megoldás?
www.gamepod.hu
Basszus akkor vennem kell valamilyen csodát hozzá?
khumbula
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
0735 - Castlevania Portrait Of Ruin - USA
Már szaladgál is a Backup lefelé!!Addig jó lesz amíg megjön az igazi!!! 😄
eladó. vadiúj cucceráj. BP. érdeklõdni priviben. 😊
GBA GBA micro NDS/Lite gépekhez.
A magic seal szerintem marha jó benne, eddig csak ezzel az utolsóval volt kisebb gondom. 😛
Várom már, hogy megjelenjen angolul a Portrait of Ruin. 😊
Meg a legjobb hogy bat állapotban is lehet lövöldözni,csak nemtom melyik skill kell bat mellé.
Bár én feltupiroztam vonatutazások alatt,79 lvl-re a emberemet😊, van egy marhajo hely erre ahhol 5 db olyan fellebegö egyszemü megjelenik,tüzet neki,szobábol kimentem ugyis melletem volt az ajto,és be,és ki és be😊
kéccer 40 perc vonatut alatt hetente jopárszor megis let a eredmény,át is mentem ramboba.
0731 - Kirby Squeak Squad - USA
Ill.
0729 - Cartoon Network Racing - USA
Nem lesz sztem egy Mariokart, de egy próbát majd megér.
Majd holnap újúlt erõvel.Úgyis melóban jobban szeretek jáccani. 😛
Én épp most gyõztem le a halált. 😊
Kiveve a bal also sarokba levo szobaban nem voltam es meg ott fent bal felsoben mert van ket fal amin egy bomba dobo pancel es egy bohoc kepe lathato... na ezekben a kettokben nem voltam meg...ott hogyan kell?
Én most még nem megyek a Death ellen, hanem begyûjtök mindent amit csak lehet. 😊
Utána meg behoztam a bad endinget, úgy hogy a Garden Madness-ben mikor bemegyek egy olyan ajtón mint a fõszörnyek amilyen a fõszörnyek elõtt van s nem viselem a Mina talizmánját akkor én leszek a Dark lord, eddig ez jobb befejezés mint a másik volt. 😊
S ezzel unlockoltam a Julius mode-ot.Aztán most megyek a végsõ szörnyek ellen, asszem a következõ fõellen lesz a Death s utána a Menace s aztán jöhet a Portrait of Ruin.
De szerintem elkezdem Julius Mode-ban is ezt. 😛
· Corresponded to EZ4/DSLink. I wish to express my deep gratitude to Rudolph.
· The cartridge of enhancing the memory of DS browser' can be used for the cache memory.
· The resume item was added. (sound volume, reproduction mode, and NDSLite backlight brightness)
· ResumeUsingWhileMusicPlaying item was added to
· The DPG format was renewed. As for the DPG file made with a new encoder, seek is fast and the image doesn't fall into disorder either. Especially, it is remarkable in a long video.

Az a Pinnacle naon ures es hosszu helyszin. Bar a szokasos balra fel vezeto lepcsorol gondolhattam volna hogy nagy boss jon 😄 En mondjuk Draculara szamitottam de gonoltam hogy nem o lesz 😄 Sot meg a Halal-t sem oltem meg meg pedig az mindegyikbe benne volt... meg kell kerem keresni 😄
PSN ID.: Beegabor
Bocs ezt le kellett írnom.Remélem lesz pozitív reakció.
Castlevania Forever!!