Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, de azt fel tudják törni

KILLER2
Nem venni kell, hanem átállítani. Ahol állítod a jelszót, ott lehet azt is, hogy milyen típusú legyen.

Töltsük le az internetet!

Bocsi lehet, hogy volt már errõl szó, de hiába olvastam vissza, nem találtam róla semit.
Mit lehetne csinálni, hogy g6-on ne fagyon a star trek. Mentésnél befagy de még lementi azért. Viszont a 3. missionál már mentés elõtt lefagy.
Valami ötlet, megoldás?

www.gamepod.hu

WPA Personal
Basszus akkor vennem kell valamilyen csodát hozzá?

Milyen kódolással van? A DS csak WEP-et támogat...

Miért van az, hogy nekem le van kódolva a routerem és látja a nintendo wifije, de nem tud rácsatlakozni?Még a kódot sem kéri csak kiír valami szart.

Most látom, hogy letiltottál. Szidtam valakidet, vagy mi?

khumbula

zola2000
es milyen jok. Nincs mese Meg kell tanulni japanul

A

Sephi
Hehe sima SD kartyas SP-en nekem eddig semmi sem fagyott 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Úristen...mi ez a japán dömping??Az elmúlt 2 órában 17 japán release...ez eléggé nice...de jobb lett volna ha eur meg usa dömping lett volna..

Csibe001
Igen, olvastam mirc-en, szerencsére m3-on még nem fagyott, ott sem ahol a japán igen.

ugyanugy fagy az usa is mint a japán! (supercard minisd)
Csibe001
Nagyon helyes. 😊

Sephi
Hat most mar fenebe az utolso boszoknal vok a Dawn-ba ... majd ha vegig vittem johet ez is 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Egyenlõre jól mûxik nálam M3miniSD-n.Viszont vicces, mert a hangok másmilyenek mint a japán verzióban. 😛

Csibe001
Vééééééégreeeeeee!!!!!

0735 - Castlevania Portrait Of Ruin - USA

Már szaladgál is a Backup lefelé!!Addig jó lesz amíg megjön az igazi!!! 😄

Sephi
En utoljara a Symphony Of The Night-al jaccotam ennyit 😄

kisgabo
supercard mini sd + 256 mb és ezpass3 passcard

eladó. vadiúj cucceráj. BP. érdeklõdni priviben. 😊

GBA GBA micro NDS/Lite gépekhez.

nos én mire feltápoltam Soma-t lev99-re és összeszedtem nagyjából minden cuccost, beletelt vagy 40-45 órámba úgyhogy a szavatosságára nem lehetett panasz, már izgatottan várom a POR-t ^_^

Csibe001
Nem mozgat.

zola2000
ááááá kirby

A

Csibe001
Nehéznek nem nehéz, nekem egyenlõre ki kell tapasztalnom, hogy mi a leghatásosabb Menace ellen (utsó fõenemy), mert maga a szörny nem lenne nehéz de azok a háromszög alakú fogas valamik amikor rajtam robbannak szét akkor az igencsak 120-at sért rajtam...Bár tegnap eccer majdnem sikerül kinyírni. 😊
A magic seal szerintem marha jó benne, eddig csak ezzel az utolsóval volt kisebb gondom. 😛
Várom már, hogy megjelenjen angolul a Portrait of Ruin. 😊

Banyapapa
Nemtom,szerintem nem nehéz aza játék (a firkálgatások kivétel,azt utáltam),talán 1-2 szoba cseppet mokásabb (ahhol kövé tudnak dermeszteni,és persze a falak tüskések).

Meg a legjobb hogy bat állapotban is lehet lövöldözni,csak nemtom melyik skill kell bat mellé.

Bár én feltupiroztam vonatutazások alatt,79 lvl-re a emberemet😊, van egy marhajo hely erre ahhol 5 db olyan fellebegö egyszemü megjelenik,tüzet neki,szobábol kimentem ugyis melletem volt az ajto,és be,és ki és be😊

kéccer 40 perc vonatut alatt hetente jopárszor megis let a eredmény,át is mentem ramboba.

Csibe001
Nyugi, még lesz pár új area ahol elég gyorsan lehet fejlõdni, meg ajánlom, hogy nézd meg a speciális térképet, ha kell adok majd linket hozzá s az alapján szedd össze a cuccokat s miközben mászkálsz értük addig is jól lehet fejlõdni. 😊

Sephi
Pff...en 33-mon 😄

Csibe001
42-es szinten vagyok.De sztem még elmegyek kicsit fejlõdni. 😊

Sephi
Most vagyok ott az uj terkepen...hat kikeszit minden egyes szint hogy micsoda szemet ellenfelek vannak... hanyas levelen vagy ott?

Csibe001
Más.Lehet megint örülni. 😊

0731 - Kirby Squeak Squad - USA
Ill.

0729 - Cartoon Network Racing - USA

Nem lesz sztem egy Mariokart, de egy próbát majd megér.

Csibe001
Na Menace-nél vagyok.Elég szemét, ma már nem folytatom. 😞
Majd holnap újúlt erõvel.Úgyis melóban jobban szeretek jáccani. 😛

Sephi
Jaj nalam is ezek a hulye seal-ek a gondok. De rajottem hogy nem kell pontosan egyenes vonalakat huzni hanem eleg ha a ponokon ugy mesz keresztul ahogy a sorrend mutatja. Jah es naon gyorsan 😄

Csibe001
Én csak elugráltam ott.Engem most idegesített fel, mert a köv. fõellen az Abaddon, ilyen sáskákat küldd rám, nem gond, de megölöm s nem tudom beadni neki a magic seal-t.Úgyhogy fél óra szünetet tartok, mert egymás után nem adta be 4X-er kicsit felhúzott. 😊

Sephi
En is hallala kuszkodom de a masodik formbaa amikor kudte ram a fejeket meghaltam... Aszem ott bat form-ba kene lebegni amig befejezi 😄

Csibe001
Mondjuk a soul meg sima cucc az nem ugyanaz, szóval inkább szörnyeket kell gyilkolni hogy legyen meg a soulja, ha gondolod akkor leírom melyik szörnyet hol találod.Végülis farmolni kell jah, de hamar megvan szóval nem gáz.
Én épp most gyõztem le a halált. 😊

Sephi
Pff akkor kell menni megint oljek abbol a bizonyos szornybol sokat hogy essen ki a cucc mi?

Csibe001
Na, pont ahol a bomba dobo ill a bohóc képe van ott lehet bejutni a Paranoia-hoz.Annyi a dolgod, hogy legyen meg az Axe Armor a Killer Crown és az Ukoback soul-ok s csak használni kell a megfelelõ képnél.

Sephi
De hol van Paranoia! En mostugy vagyok hogy terkepen a arany kapukon kivul mindent bejartam...

Kiveve a bal also sarokba levo szobaban nem voltam es meg ott fent bal felsoben mert van ket fal amin egy bomba dobo pancel es egy bohoc kepe lathato... na ezekben a kettokben nem voltam meg...ott hogyan kell?

Csibe001
Elõbb a Paranoia-t kell megölnöd s utána lesz képességed hogy "bemenj" a tükrökbe s akkor kell Dario-hoz menned de ne harcolj vele hanem menj be a tükörbe s akkor fogsz küzdeni Aguni ellen, s utána tudsz amúgy is csak bemenni a Garden Madnessben lévõ ajtón.
Én most még nem megyek a Death ellen, hanem begyûjtök mindent amit csak lehet. 😊

Sephi
Szal akkor Dario-t (aszem ez a neve) ne oljem meg meg? Es akkor Garden Of Madness-be se menyek meg be ott kozepen.... Fene megtugya 😄

Csibe001
Ja, akkor te is "bementél" a tükörbe? 😊 Ott van az Aguni.De azért elsõnek legyõztem a Dario-t s így behoztam a worst endinget.
Utána meg behoztam a bad endinget, úgy hogy a Garden Madness-ben mikor bemegyek egy olyan ajtón mint a fõszörnyek amilyen a fõszörnyek elõtt van s nem viselem a Mina talizmánját akkor én leszek a Dark lord, eddig ez jobb befejezés mint a másik volt. 😊
S ezzel unlockoltam a Julius mode-ot.Aztán most megyek a végsõ szörnyek ellen, asszem a következõ fõellen lesz a Death s utána a Menace s aztán jöhet a Portrait of Ruin.
De szerintem elkezdem Julius Mode-ban is ezt. 😛

CSOCSO
kijott az uj moonshell...

· Corresponded to EZ4/DSLink. I wish to express my deep gratitude to Rudolph.
· The cartridge of enhancing the memory of DS browser' can be used for the cache memory.
· The resume item was added. (sound volume, reproduction mode, and NDSLite backlight brightness)
· ResumeUsingWhileMusicPlaying item was added to section of global.ini. The resume is preserved while performing the tune.
· The DPG format was renewed. As for the DPG file made with a new encoder, seek is fast and the image doesn't fall into disorder either. Especially, it is remarkable in a long video.
Sephi
En most ertem fel a tuzes pasihoz 😄 Jol elnaspangolt mert nem volt nalam egy poti sem 😞

Az a Pinnacle naon ures es hosszu helyszin. Bar a szokasos balra fel vezeto lepcsorol gondolhattam volna hogy nagy boss jon 😄 En mondjuk Draculara szamitottam de gonoltam hogy nem o lesz 😄 Sot meg a Halal-t sem oltem meg meg pedig az mindegyikbe benne volt... meg kell kerem keresni 😄

Csibe001
Akkor az új majd mehetne co-operative-ban.Hm? 😊

KILLER2
Scurge Hiveról mi a véleményetek?

nekem is az eddigi legkedvencebb játékom DS-re

Seth
én eddíg az összeset végigvittem gba-n, meg a dawn of sorrow-t ds-en, abszolut kedvencek. Sajna az újat már nem fogom 😞,csak ezért nem veszek újra ds-t

PSN ID.: Beegabor

Csibe001
Hányan vitték itt végig a Dawn of Sorrow-t??Szerintem isteni játék, megkockáztatom hogy eddigi legjobb játék DS-re.Most megpróbálom maximálisan kijátszani az egészet.2 befejezés már megvan, julius mode aktiválva, ill mikor majd újrakezdem (mindjárt végzek vele) beteszem az aria of sorrow-t a gba-ba s meglesem milyen gyûrût unlockol.Sietnem kell hiszen holnap jelenik meg elvileg az új castlevania, amit persze nem warezba fogok jáccani, megelõlegezem neki hogy eredetibe próbáljam. 😊
Bocs ezt le kellett írnom.Remélem lesz pozitív reakció.
Castlevania Forever!!

Borgi
loál xD

porki fagyok fállalon

KILLER2
Az jó lenne.

Itt azt irják, hogy jövõ március. De lehet lesz még idén is 😊