24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15380 aákrki akármit mond, metroid ds-re kimondottan szép 3d graf. nemkell csilivili. ez pont tökéletes. -
dsg #15379 Sziasztok!
Hosszas benazas utan beszereztem egy M3 Ds Simplyt egy USB-s adapterrel es egy Kingston Micro SD-t. Nagyon szeretnem beuzemelni, mit tegyek? Segitsetek! -
PHM #15378 Helyesbítek: Doom visszadobva.
Felvagdalom és megpróbálom részenként elküldeni. -
Tomek83 #15377 Én is gondoltam hogy a gamefaqs-ot ajánlom,de nincs fent ennek a játéknak a végigjátszása -
PHM #15376 Totis:
Doom ment, 7z-ben, mert csak így fértem bele a küldhető 5 MB-ba.
Ha netán nincs Sevenziped, küldök azt is. -
PHM #15375 Hát bizony nekem majd az összes "főfő"-nél lassult a Fusion.
Igaz, Pecsában vett hamisítványon játszottam, de asszem ez a hiba előjött flashkarin is.
Szvsz a legjobb Metroid játék a SNES-re kiadott Super Metroid.
Ezt akár egy az egyben kiadhatnák DS-re, megvenném...
De pl zavar a Pokemon Diamond/Pearl kissé vontatott játékmenete is.
Az Emerald sokkal pergőbb volt, egy lassabb gépre... -
#15374 metroid primenak tényleg nagyon elszúrták a hangulatát.
GoldenEye nagyon jó hangulatos, de egyes mutánsok nem tudjátk irányítani
Meet the robinsons: www.gamefaqs.com ott beírod a keresőbe a játék nevét és kidob valamit, ott flikk a FAQ/walktroughra. ez egy végigjátszás. amúgy furcsa, hogy egyes emberek nem tudják, hogy mi az a "combo". ahogy elnézem, eredeti a gammád, a kézikönyvben biztos benne vannak a combok listája. -
#15373 brádörz in ármsz dées!!!!! ómájgááááááád! -
#15372 Oké, hülyeséget mondtam..Legalábbis részben, mivel a Diddy Kong Racing-et is portolták.Viszont nem értem miért pont azt, vagyis gondolom a Mario Kart sikerén felbuzdulva, de inkább a Conckers Bad Fur Day-t vagy a Perfect Dark-ot kellett volna :( -
#15371 Tudtommal a Rare már nem fejleszt a Nintendonak, mintha ezt olvastam volna valahol, azt hiszem most már a Microsoftnak fejlesztenek, de ez nem biztos. -
#15370 Hoppá, most látom hogy nem nagyon kéne tarjeszteni, hogy már játszunk a BIAds-el, illetve az anno ds-el, hiszen még meg sem jelentek sehol xD -
#15369 Nekem nincs wifi usb-m, nekem egy wifis hálókártyám van, s nekem Freemaan állította be, mert én nem nagyon értek ehhez de ő meg profi. :) -
#15368 De miért nem lehet olyan fpseket kiadni dsre, mint amit annó kiadtak n64-re? gondolok itt a Turok3ra, perfekt darkra. a hardver ereje is hasonló, a rare meg írt játékot dsre, tehát a perfekt darkra szerintem van esély. -
#15367 De neked csatlakozik simán?Csak van egy wifi usb-d beállítva megnyitod az irc-t és kész is ? -
#15366 IRC nekem ment simán , de kérdezd Freemaan-t, ő írt is egy IRC progit DS-re s az nekem működött. -
#15365 Valaki válaszoljon aki tud légyszi a kérdésemre...
"Egy kérdésem lenne viszont.Vannak DS-re ilyen IRC meg MSN progik (homebrew) be patch-eltem az R4 kártyámra, felrakom a ds-re a progit és nem akar csatlakozni.Csak annyit ír ki hogy "Associating..." ha jól írtam. :) , pedig megy a wifi usb, azzal együtt jónak kellene hogy legyen.Valami ötlet?" -
#15364 Nekem meg a Zero nem jött be annyira. Nekem a Fusion csak akkor lassult, ha leraktam egy szuper bombot és a robbanásakor futottam és lövöldöztem. -
PHM #15363 A Metroid fusionban nagyon zavart a gyakori belassulás.
A Zero mission viszont nagyon tetszett.
Erősen emlékeztet a Super metroidra, amit anno hetekig játszottam.
Egy 2D-s Metroidnak nagyon tudnék örülni DS-re! -
#15362 Yoshi's Island milyen hoszú? -
#15361 Én még pont ezt a kettőt ki sem próbáltam, a Picrosst meg nem is ismerem. Puzzle Quest megvan, de még enm próbáltam ki. -
SirArcheer #15360 Hát ezért játszok azzala két játékkal. Mert ott főleg gondolkodni kell, a böködésnél meg vigyázok. :D -
#15359 Hát igen, a Deep Labyrinth tényleg nagyon sivár, de nekem azért tetszik. Nem véletlenül labyrinth. Castlevania meg így jó, ahogy van. Mondjuk én még a Dawn of Sorrowot sem toltam végig, addig pedig nem akarom a Portraitot elkezdeni.
#15358: Metroidból nekem eddig talán a Fusion jött be legjobban (ez volt az első is, GBA SPre ez volt az elsé játékom). A GCseknekj is megvan a maga varázsa, de azokban gyakran unatkoztam vagy ment el a kedvem tőle a nyomott hangulata miatt, de a Fusionban soha nem volt ilyen. Végig is toltam 4x, legutóbb 97%-osra, jobbrta nem sikerült. Remélem terveznek még valami 2Dset, mert annak én is nagyon örülnék.
Buszról meg annyit, hogy én busozn még sose játszottam DSen meg úgy menet közben sem nagyon. Részben, mert nem utazok olyan sokáig, hogy legyen időm, meg nagy a tömeg, de főkénet, mert féltem, hogy esetleg egy nagyobb bukkanótól belevágnám a cerkát és megsérülne a kép, meg hogy amúgy is játszhatatlanok így az érintőt használó játékok. -
SirArcheer #15358 Metroid-bol csinálhatnának 2D-s játékot DS-re mint SNES-re.
BIA tényleg eddig legjobb írányítás, de inkább PC játszom FPS-t, ott jobb hangulat, buszon nem jó.
Buszra Picross, meg Puzzle Quest a jó!! :D
/Örülök hogy a Golden Eye nem csak nekem nem írányítható rendesen./ -
#15357 Na igen, éppen ezért örülök nagyon, hogy a Castlevania-t nem erőltetik 3D-be.. :)
Próbáltam a Deep Labyrinth-ot, nem volt nagyon csúnya de nekem túl sivár volt. -
#15356 Grafot ennél többet nem igazán lehet várni DStől. Mondjuk a Deep Labyribnth szeritbnem angyon szép. Azt elég jól mnegcsinálták. Innen játszik rata valaki? FPSek enekm is az irányítás miatt tetszenek, GoldenEye meg pont amiatt enmjön be. Ez a 2 fegyveres megoldás elég szaril van megoldva. Szóval szreitnem picit röhelyes, hogy mindkettővel egyszerre lősz vagy külön-kölün, de akkor az R és L gombokkal, mert így játszhatatlan. Mondjuk ezt máshogy nemigazán lehetett volna megoldani, de akkor inkább hagyták volna ki belőle. -
#15355 Nekem az irányítás miatt tetszenek az fps-ek ds-re, grafra egyik sem nagy szám. -
#15354 Szeritnem meg pont nagyon jó rá. Mondjuk talán egyetlen példa a Mettroid, aminekm meg szeritenm a hangulatát cseszték el. Nem igazán adja vissza azt a metroidos fílinget, mint amit már megszoktunk tőle. GoldenEye-t meg negyon elbaszták, de lehet nekilátok, mert nagyon FPS szomjam van. -
SirArcheer #15353 Sztem FPS nem ds-re való.
Az Anno 1701 nagyon szép lett. Olyasmi mint a Sim City. Remélem az is nemsoká megjelenik. -
#15352 Ne már, ezt régóta vártam de ugyanez megvan a nokia6600as telefonomon is. Ennél sokkal jobb lett még az ngages ghost recon is! Egyébként megjelent az anno is, még nem próbáltam, az milyen lett, valaki? -
#15351 nem, nem, nem és nem. ebbe te mész
kirpbáltam, eddig fincsi -
#15350 Ne félj, én is -
#15349 jól tippelek, hogy ez olyan sínen futós lövölde mint mondjuk a house of the dead? szóval nem te mész, hanem egy megadott útvonalon megy a kamcsi te meg lövöd a fritzeket ha feltűnnek -
#15348 írjatok majd pls véleményt hogy hogy sikerült a Brothers In Arms
thx -
PHM #15347 Lehet, de én inkább DS-en játszom... -
#15346 Nem azért, de telefonra szinte ugyanilyet adtak ki. -
este kipróbálom... (33 mb) DS -re ütös név... :) -
PHM #15344 Adjál címet, elküldöm.
Vagy keress rá a gbatemp.net fórumán, asszem én is onnan töltöttem le, már EZ5-re patchelve! -
#15343 1130 - Brothers In Arms - EURO
Valaki nemrég hiányolta, most már nem kell. :P -
#15342 Felraktam csak WAD-jaim nincsenek rá. -
PHM #15341 senni=semmi