24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Mit mit? Nem vagom. Hova dugod a SD kartyat akkor?
  • laxika0428
    Sajna az nem indul mcdaniel legalábbis nekem nem ment akárhányszor próbáltam életre bírni
  • kisgabo
    supercard ds one, eddig minden megy, és nem kell patch-elni.

supercard foreva.

• Sephi
    Hehh... az Anno 1701- el cosmo embernek nem megyen. Nekem sima SC + Passkey3 van es megyen csodalatosan.

Jah es a Castlevania is ment fagyas nelkul. Szoval megicsak jo valamira az SC :DD
  • kisgabo
    van túlfeszvédőm, apc, 5000 ft.... azon lóg minden. ez a titok.
  • Mc Deniel
    Hy all!
    Volna egy kérdésem a SNES emuval kapcsolatban.Akinek működik és sokat is jáccik rajta,annak elindult a Super Mario RPG?

Üdv: Deni
  • PHM
    Citromailt küldj PÜ-ben!
    Bár ha Bp-i vagy,egyszerűbb lenne személyesen...
    A 2 mappa és a 2 fájl szépen egymás mellé rakandó a microSD-re.
    Homebrew = házi fejlesztés.
    A romokat kibontva kell a kártyára rakni.
    Ha játszani akarsz, ne a moonshellt, hanem a bal oldali ikont
    (asszem games) válaszd!
    Ha zenét hallgatni, stb akarsz, a középső ikon a jó.
    Mindenkinek:

A töltőt ne hagyjátok éjszakára bedugva!!!
    Kapcsoló üzeműek, érzékenyek a túlfeszültségre, éjszaka pedig gyakran megemelkedik a hálózati feszültség.
    A mobil rack-em tápját 3 napig felejtettem bedugva - tönkrement.
    Elektroműszerész vagyok, higgyétek el, nem a levegőbe beszélek...
  • KILLER2
    Ok, köszi.
  • LittleBirdY
    Valószínűnek tartom, mivel azért nem tesz jót egy töltőnek a folyamatos használat. Sztem mostantól töltés után mindig húzd ki, és ha nem változik a helyzet, próbáld ki egy másik töltővel, és csak legvégső esetben javasolnám az akksi cseréjét.
  • dsg
    Zenet elinditja, a jatek menuben semmi sem mukodik. Hogyan kell kicsomagolnom azokat, es hova kerul a homebrow (mi az?)?
    Segits ha tudsz, legyszi!
  • KILLER2
    Hát nálam kb fél éve folyamatosan a konnektorban van. Az ment volna tönkre?
  • dsg
    Letoltottem a UK-t, de nem mukodik. Valszin rosszul pakoltam be az alapprogramokat.
    M3 tulaj dobjon egy uzit, hogyan kell, legyszi!
  • LittleBirdY
    Nem lehet hogy a töltővel van gond? Nekem a telefonom szokott ilyet csinálni, hogy feltöltöm, aztán egy nap alatt lemerül, úgy, hogy nem is csináltam semmit. Ez olyankor szokott nekem előjönni, amikor a töltőt a konnektorban hagyom töltés után.
  • dsg
    Kosz , ez alapjan csinaltam. De nem ertem. A systembe megy a moonshell, vagy kulon? vagy a moonshellbe megy a kov 2?
    Mi az a homebrow?
  • Borgi
    onan letöltei kell a programot. válassz egy joképü linket töltsd le, inditsd el ;>
    hajrá! tessék szolni ha nemmegy valami.
  • KILLER2
    Az mitől van, hogy újabban a DS rohadt gyorsan lemerül? Pl tgnap estre is végig a töltőn volt, erre ma pár órát (vagy annyit se) használom és már piros. Toltam rajta kb 5 perc Asphalt urban 2-t, egy kis cookong mama-t 10 perc deep pabyrinth, meg new super mario brost. Esetleg kiöregedett volna az aksija? Még nincs 1 éves a gép (Lite)!
  • Herczi
    © PHM
    2007. jún. 04. 15:11 | privát | válasz erre | #15327
    R4+Simply:
    _system_ mappa
    moonshl mappa
    _DS_MENU.DAT
    _DS_MSHL.nds
    Ezek kellenek a microSD gyökerébe és kész a rendszered.
    A játékokat (homebrew kivételével) -kibontva- oda pakolod,ahova akarod.
    Célszerű persze a filmeknek, zenéknek, játékoknakmkülön mappát létrehozni.

Itt a válasz.
  • KILLER2
    Biztos, hogy nem.
    #15401: Ha jó oldal, akkor az jöhetne nekem is. Köszi.
  • dsg
    Koszi, azt is megprobalom. A torrentesrol barmit szedtem le, a Ds nem jelenitette meg. A jatek mappat csak ugy bedobtam a tobbi melle, nem igy kellett volna?
  • Herczi
    Kültem egy pü-t egy oldallal. Az sima nem torrentes letöltés, remélem azzal boldogulsz.
  • dsg
    Beirtam a keresobe, kidobott parat, de nem lettem okosabb.
  • KILLER2
    Tudod mi az a torrent?
  • dsg
    Koszi, megprobalom.
  • KILLER2
    DS játékokat torrentről tudsz szerezni.
  • dsg
    Pillanatnyilag fenn van az op rendszer meg a moonshell meg meg 2 egyeb. Valami oldal kene ahonnan szedhetek le franko jatekot.
    A mircbe valo belepes: rakattintottam a linkre es kesz, onnan nem tudok tovabb menni. Mire kattintsak, mit toltsek le?
  • Borgi
    hol akadtál el? :)
  • dsg
    Kioktatas vagy sem meg igy sem sikerult, viszont elindult a program a CD-rol leszedett cuccokkal. Most jatek kene, de azt sem tudom hogy kell leszedni. Segitsetek legyszi!
  • Borgi
    OFF:

szia, kis help irc-n csattogásra vágyóknak
    letölt:
    http://mirc.com/get.html

elinditja, kitölti a ciemt meg nevet miegyéb, okét nyom,
    status ablakba beirja hogy
    /server irc.efnet.net

vár, amig benem tölt utánna beirod hogy
    /join #konzol

és remélemm innen már menni fog ;>
    [reméli nem sikerült kioktatóra]

ON:
  • dsg
    Mennek en, de nem tudom mi az az efnet szerver #konzol
  • Sheltem
    Erre mircn tudunk választ adni(www.mirc.com ról tudod leszedni a klienst). efnet es szerver #konzol.

Jó lenne ha feljárnának páran ;)
  • zola2000
    Azóta pl sokszor szabályosan felhúzom magam ha olyan ds játék jön ki aminek nincs snesnél jobb grafja, nem használja ki az érintőkijelzőt (vagy ha igen azon is, mert ott az snes egér). A másik meg az a bajom hogy amikor megvettem a dst akkor azt hittem hogy kb n64 grafikája van, de most néztem egy szép n64játékot a diddy kong racinget, szerintem dsen sokkal pixelesebb mint az n64es. Tehát még mindig a legszebb játék a super mario 64ds és nem javult a helyzet úgy, mint azt elvártam. Persze talán jó lesz a zelda(az sem annyira mert felülnézetes) meg a dragon quest9, de egyre inkább kellene a ds mellé egy psp is, mert ami fps; autós játék fronton van dsen az nem állapot.
  • dsg
    Leszedtem a Tutoriales PlanetadeJuego-rol az op rendszert meg a Moonshell-t. Azt irja mikor bekapcsolom TF/SD card error, mit tegyek? Kerlek segitsetek!
  • KILLER2
    Köszi. majd megnézem.
  • zola2000
    Dsre a legjobb snes emu az snemul ds0.5b. Azzal fut az összes snes játék (kivétel a 3dsek) még a mario paint is egérrel. Fut a super metroid is. Ami nem ment pl doom, sunt race fx, starfox.
  • dsg
    citromail, freemail vagy 1email.eu -m van. Melyik jo?
  • dsg
    Hat nem hulyebiztos ez a CD, engem nem vedett ki. Vagy ezer mappa van benn.
  • dsg
    Van mini CD, sajnos angolul. Mi az a 15327 hsz?
  • PHM
    hzzá=hozzá
    Ha nem megy, adj egy olyan mailcímet, ami tud 3 MB-os csatolt fájlokat fogadni és küldök kész rendszert.
  • PHM
    Kaptál hzzá mini CD-t?
    Az induláshoz minden rajta van.
    15327 hsz-t olvasd el!
  • KILLER2
    Lenne egy kérdésem, amit már nem egyszer megkérdeztem, de azért teszek még1 próbát, hátha tudja valaki. Van DSre olyan SNES emu, ami sut SuperCarc Liteon és elviszi a Super Mettroid EU vagy USA verzióját?