Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na még egy kör értelmetlenkedés:
Azt értem, hogy az M3, egy olyan bõvítmény, aminek a segítségével videót nézhetek, zenét hallgathatok, SEGA romokat emulálhatok... stb.
DE mi az a passcard és mi az M3 (szal miért kiegészítõi egymásnak)???
Nem warezolni akarok, csak a fenti dolgokat csinálni a ds-sel. (fõleg az emu)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kellene egy kis help.
Ez az M3 stuff ez hivatalos kieg (értem alatta, hogy hack-e???)
Mo.-n hol lehet hozzájutni?
Továbbá: vettem egy ds-esoperát, amit a westendben szerettem volna kiõróbálni.
Egyhén szólva, nem sikerült.
Tud vki beállításokat küldeni???
Egyébként tény, hogy vicc, ami garanciális ügyintézés címszóval itt megy.
Kívánom senkinek ne legyen dolga közületek a Signal Computerrel (DS magyarországi hivatalos szervíznék kinevezett PC-bontó sufni), vagy a Nintendo Magyarországgal... Miattuk adtam el a picsába a DS-emet.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ámerikában mûködik a nem teccik a színe, vissza a pézt, de itt te is tudod mi megy, még a gyári garanciális idõt is lelopják...
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstõl) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerû használatot akadályozza.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nem a thumbstickre gondoltam vagy mire.. rendes stilus csak hajlekony
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
haverom akar venni Gameboyt a kisfianak (igen.. gameboy!! nem ds!!
szal melyik kartya a legjobb a gameboy jatekokra? ha jol emlexem azt irtatok hogy az SC kartya nem a legjobb....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De
MArio Kart
Advanced Wars
Ezekkel nem mukodik mert aszonyga nincs jele pedig el nem mozditottam.
Micsinaltam rosszul?
remélem hamarosan újraindul , kicsit megnyogodtam amikor kiderült hogy nem bezárásról van szó (legalábbis remélem
PSN ID.: Beegabor
khumbula
Egyszeruen leal a zene es nem megy tovabb semmi 😞
DS-Xtreme + M3 SD Standard = Works
DS-Xtreme + M3 Lite = Works
DSLink + M3 SD Standard = Works
DSLink + M3 Lite = Works
NinjaDS + M3 SD Standard = Doesn't boot
NinjaDS + M3 Lite = Doesn't boot
Supercard Hack version:
DS-Xtreme + SC SD Standard = Works
DS-Xtreme + SC Lite = Works
DS-Xtreme + SC Lite Rumble = RAM Pak not detected
DSLink + SC SD Standard = Works
DSLink + SC Lite = Works