Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok. Köszi.

Na még egy kör értelmetlenkedés:

Azt értem, hogy az M3, egy olyan bõvítmény, aminek a segítségével videót nézhetek, zenét hallgathatok, SEGA romokat emulálhatok... stb.

DE mi az a passcard és mi az M3 (szal miért kiegészítõi egymásnak)???

Nem warezolni akarok, csak a fenti dolgokat csinálni a ds-sel. (fõleg az emu)

Sephi
Gyerekek. Az normalis hogy pl akarok neten jaccani Club House gamakat... de baze alig talalok jatekosokat... valamit nem alitottam be jol? Miert van az hogy 10 perc utan ha talalok egy jatekost az jo? Vagy nem jaccanak vele elegen? Vagy valamit nem alitottam en be rendesen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Warezolni csak ugy lehet, ha van egy SLOT1-es kártyád (DS-X, Acekard, stb...) és egy SuperCard/M3-ad is => nem éri meg. Eredeti OperaDS megy minden beállítás nélkül (természetesen WiFi router vagy kártya kell).

zola2000
Miket, elvileg kéne memóriájártya is hogy elinduljon, legalább is supercardon ezt írja ki (pedig van benn 2 gigás)

A

Tinman
KLIKK

DS-es Opera beállításokat kéretik közzé tenni, engem is érdekelne. Thx :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hello mindenki.
Kellene egy kis help.

Ez az M3 stuff ez hivatalos kieg (értem alatta, hogy hack-e???)

Mo.-n hol lehet hozzájutni?

Továbbá: vettem egy ds-esoperát, amit a westendben szerettem volna kiõróbálni.
Egyhén szólva, nem sikerült.
Tud vki beállításokat küldeni???
guardian hero
Na jó, de Te kipróbáltad azonnal 😊 (szerencsére)

Egyébként tény, hogy vicc, ami garanciális ügyintézés címszóval itt megy.
Kívánom senkinek ne legyen dolga közületek a Signal Computerrel (DS magyarországi hivatalos szervíznék kinevezett PC-bontó sufni), vagy a Nintendo Magyarországgal... Miattuk adtam el a picsába a DS-emet.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
igy van. tehát ha alapból szar a mosógép, akkor 3 napos csere van. ugye az ember nem kipróbálva viszi el a tarméket, nem lenne jogos, ha alapból xart vesz akkor 2 hétig copi legyen.

ámerikában mûködik a nem teccik a színe, vissza a pézt, de itt te is tudod mi megy, még a gyári garanciális idõt is lelopják...

guardian hero
Abban tévedtem, hogy csak a termék meghibásodása esetén kell cserélni. Akkor viszont kérdés nélkül:

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstõl) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerû használatot akadályozza.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
légyszíves az erre vonatkozó törvény/rendelet paragrafusszámát linkelni.

nincs már 3 nap.

guardian hero
3 napon belül kötelesek visszavenni akkor is, ha semmi baja sincs, csak meggondoltad magad.

kisgabo
én most vettem a mediamarkt-ban, azonnal kipróbáltam, naná hogy volt pixelhiba, séta ügyfszolg... mutatom, és cserélték is. Árkád, 36990.

Csibe001
igen.

torrente
A DS játékok is régiófüggetlenek, hasonlóan a psp-hez? DS gép vásárlás elõtt ez fontos kérdés számomra, kérlek ne hurrogjatok le! Még sosem voltam ebben a topicban.

kisgabo
haverom ott van, postázik is ha kell.

zola2000
Nem értem, ha 6 7 éves akkor is ugyanolyan érzékeny a minõségre.

A

KILLER2
Asszem mostanában nem megyek arrafele.

Töltsük le az internetet!

CSOCSO
deep
hmm zsír, nekem bejönne
hol lehet kapni?😊
CSOCSO
CSOCSO
lol... lattatok mar olyan stilust amit az ujj kore lehet csavarni? igy nem kell fogni csak egy ujadat mozgatod??
nem a thumbstickre gondoltam vagy mire.. rendes stilus csak hajlekony
CSOCSO
okszika
deep
nekem EZflash3 karim volt és ahhoz is van igen egy progi, ami rápakolja neked a karira a cuccost zip-bõl.
CSOCSO
gba jatekhoz is fel kell tenni a moonshellt? gba jatekokat is at kell konvertalni?
Nekem Ez-Flash 3 van, tökéletesen ment eddig vele minden.
kisgabo
szerintem az sc mini sd igen jó.

CSOCSO
nemtom... szerintem azt.. fele annyiba kerul mint a DS lite
nomeg a srac kb ... 6-7 eves
Sephi
Sc kartyam van es megy.. .soha egy baj sem volt vele. GBA SP-et veszen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
kene egy kis help

haverom akar venni Gameboyt a kisfianak (igen.. gameboy!! nem ds!!

szal melyik kartya a legjobb a gameboy jatekokra? ha jol emlexem azt irtatok hogy az SC kartya nem a legjobb....
kisgabo
tudom, köcsögök. én azt jáccottam, hogy seed-eltem 360al fel, valami kapós cuccot. a többit csak húztam le.... volt 6* arány, jött a levél overseed... <#vigyor1> aztán bann. mégszép, hogy van 3 accom. <#mf1>

Tinman
Múltkor megwarnoltak, mert OVERSEEDELTEM a cuccot... érted?! Overseed... szánalom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sephi
Vettem Wi-Fi dolgot. A Club House jatekkal mukodik mar jaccotam is neten.

De

MArio Kart
Advanced Wars

Ezekkel nem mukodik mert aszonyga nincs jele pedig el nem mozditottam.

Micsinaltam rosszul?

kisgabo
ááá, ezek után egy fontot se, és eddig se.. pofátlan tarhálói. <#vigyor1> amúgyis piszok gyorsan bannolnak mindenért.

Seth
mert te támogatod õket ??
remélem hamarosan újraindul , kicsit megnyogodtam amikor kiderült hogy nem bezárásról van szó (legalábbis remélem

PSN ID.: Beegabor

Nekem meg van a Partners in time, és nekem nem fagyott le,mûködik rendesen. Neked eredetiben van meg vagy letöltötted?
kisgabo
nyomja valaki a blackkatgames oldald? mekkora sügerek... tarhálják a lét, de 1 hete nem megy.

Sephi
Erdekes beszelgetes Oo

GraviGyerök
na tedd már el deep vagy gyere és büntess!<#alien2>

Banyapapa
nekem érdekes nem.

Igaz meg sincs😄

Fogadok, neked a humorod az erõsséged.

khumbula

deep
Személyeskedésért bünti jár...<#ejnye1>
kisgabo
<#vigyor1>

hi everibádi. ff3 egy résznél simán kifagyott fehér képpel, nektek?

deep
<#ejnye1>
Banyapapa
mini SC sose fagyott le

deep
Nincs, vegyél DS-t😄
GraviGyerök
Van már tisztességesen mûködõ DS emulátor PC-re???

zola2000
Nemtudom, de biztos nagy durranás lesz a zelda.

A

Sephi
Mario And Luigi : Partners In time jatekok ha jaccota valaki... miert fagyik le nekem amikor a Yoshi-k szigeten vaok pont amiutan pici Bowser lenyelte a kristalyokat es mutatja azta a nagy dinot hogy maszna folfele?

Egyszeruen leal a zene es nem megy tovabb semmi 😞

kisgabo
ezmiez?

ds-x kurvadrága..

M3 Hack version:

DS-Xtreme + M3 SD Standard = Works
DS-Xtreme + M3 Lite = Works
DSLink + M3 SD Standard = Works
DSLink + M3 Lite = Works
NinjaDS + M3 SD Standard = Doesn't boot
NinjaDS + M3 Lite = Doesn't boot

Supercard Hack version:

DS-Xtreme + SC SD Standard = Works