24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15460 2 quickshot joyom ment rá a 2 részre... áááááááááááá dehogy -
#15459 Én végig IM-et írtam! Vagyis Impossible Missiont!
Mond neked valamit az a név, hogy System 3? Ha nem, akkor túl fiatal vagy semmi gáz, de ne tessék leszarozni ezt a csillagos 5-ös játékot, mert ez nekünk öreg rókáknak készült :-) -
#15458 Ez azzzzzzz :-)
Már tolom is a classic módot!
Köszi-köszi-köszi!!!
Egyébként mi az a Trim rom? /Azt felejtettem ki./ -
#15457 "Another visitor. Stay awhile... stay FOREVER" ,emlékszik még vki erre? :) -
#15456 Te vagy részeg vagy inkább túl fiatal, ne szólj be, főleg ha hülyeségeket beszélsz,ez bizony a régi ,c64-es,amigás stílusú impossible mission -
#15455 EMBEREK? részegek vagytok, vagy mi? ez nem mission impossible... nem a film alapján készült. ez nem a régi játék. hanem impossible mission. egy rakat sza*, semmi köze a filmhez... -
vamisten #15454 Szia Tinman M3 Lite Testvérem!
Az M3 Game Managerben jelöld be a "Software Reset" és a "Force R/W" opciókat. A többi beállítás maradhat alapon. Így mindkét játék menni fog. Én egyébként minden proginál a fenti beállításokat alkalmazom, eddig amit megnéztem, az mind elindult. -
#15453 Totál alap beállítások mellett is BIA = dual fehér kép, IM = dual fekete kép.
Más minden tökéletesen megy
Nem értem :-(
Amúgy az IM már 20 éve is az ugrabugráról és a liftezésről szólt, jó is volt az úgy ahogy volt :-) -
#15452 " és nem mellesleg nagyon kellemes fazon :) "
wáááááohh...
egy hódoló... -
turho #15451 Ne már :) de azért köszi! OFF: halászlé összejött? -
blg73 #15450 OFF (sorry): turho egy istencsászár fazon! ha árul itt majd még a közeljövőben valamit, terméket, szolgáltatást, bátran vágjatok bele: megbízható, remek minőségű munka/árú jellemzi, végtelen korrekt és nem mellesleg nagyon kellemes fazon :) -
SirArcheer #15449 Szia!
Nekem mindkettő megy, a "hivatalos" beállításokkal.
Bár a Mission Impossible, elég érdekes lett, ugrabugra robotok felett,és liftezés mindhalálig... -
PHM #15448 Örülök,hogy sikerült.
A következő feladat, hogy frissítsd a rendszert, amit küldtem.
Azóta a Moonshellnek biztosan, és valószínűleg az M3 Simply rendszerének is van újabb verziója.
Sok sikert! -
PHM #15447 Kingston 1-2 GB(japán és taiwani is)
Transcend 2 GB taiwani
Kingmax 256 MB - Mind normál speed.
Ezek jártak az R4-emben.
Nem tapasztaltam semmi problémát.
Ha tudsz olyan romot, ahol fontos a kártya típusa, írd meg, kipróbálom.
De miért az ebay-en veszel kártyát?
Amúgy meg régen hallottam felőled.. -
Stinger 576 #15446 Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, melyik a legjobb Micro SD típus az R4 Revolution DS-hez? Sokhelyütt hallani lassú micro sd-kről - melyik típust érdemes megvennem az ebay-ról?
Thx
STR -
dsg #15445 Kosz a Pu-ket, vegul sikerult. A letoltott ROMokkal volt a baj. -
#15444 BIA és Mission Impossible sem megy M3 Lite + Passcard 3 comboval?
Mi a trükkje?
Bia még nem is érdekelne, C64-es Mission Impossiblet ezzel a graffal, nagyon szeretném. -
#15443 Akkor valamit rosszul csinalok bizti. Vagy van ennek vmi koze az M3 firmwarenek? Erdemes lenne frissitenem? -
dsg #15442 Nekem .diz fileokat csinalt. Rosszat sejtek. -
#15441 nekem működik.... -
dsg #15440 Koszi! Nem tod veletlen, melyik mappaba rakjam be azt. Az a homebrew? -
dsg #15439 Kosz a tippet, megnezem oket. -
#15438 DS tulaj lettem:). Eddig nagyon elegedett vagyok. Csak egy kerdes, van arra esely, hogy az M3 Simply-n a DS organizer futtatasara? DLDI tool-lal meg van patchelve az nds file, de igy is valami fat gondja van:(. -
#15437 sziasztok!
úgy né ki előfizetek chellora, a DS Lite miatt, érdekelne, h han tudom lefuttatni a blackcatsen található gamékat....kössz előre is. privátban lenne a legjobb, kössz. -
SirArcheer #15436 Mert már nem aktuális. Nem érdemes flashelni, és már van újabb moonshell, és konverter. progi -
#15435 a csocso tutorialja miért van kihuzva? -
#15434 jah csak simán fel kell másolni m3 simplynél -
SirArcheer #15433 Nekem M3 Perfekt van. kicsomagolás után egy *.nds file lesz, amit M3 konverterrel fel kell másolni a mem.karira.
Úgy tudom M3 Simpylnél simán fel kell másolni, de majd megírják ha rosszul tudom. -
SirArcheer #15432 Dragon Ball sorozat verekedős -
#15431 Sziasztok!Valakit érdekelne egy csere (esetleg egy kis ráfizetéssel)?Eredeti Nintendo WIFI USB Connector-omat elcserélném (mert nincs hozzá türelmem :) az én gépemen nem mindig jó egyes progik miatt)egy olyan kártyára amivel gba játékokat tudok játszani a DS-emen a SLOT2-ben!Akit érdekel írjon pm-et vagy jelezze a [email protected] címen.Köszi -
dsg #15430 Szeretnek egy jo verekedos jatekot (Tekken-fele). Tud valaki egyet? -
dsg #15429 WinRAR-ral kibontottam egy jatekot. Lett belole az 3konyv egymason, egy e betu, meg egy mappa. Melyik a homebrew, es hova kell tennem (meg mindig M3)?
Valaki segitsen! -
dsg #15428 PHM!
Varom a 2. dozist! Kosz -
Mc Deniel #15427 THX PHM! -
PHM #15426 A Super Mario RPG-ben 1 real time tömörítő chip (A1) van.
Olyasmi, mint az FX2 pl a Doomban.
Nem fog elindulni. -
#15425 matrica, csomagolás, és a sárgát már nemkapni. hw oldalról semmi. -
PHM #15424 Majd minden homebrew progit patchelni kell, és nem mindegyik indul el az összes kártyán.
Igen, a SNES emut kell patchelni. -
vegytek #15423 mi a kettő között a különbség? -
Mc Deniel #15422 és ha peccselném R4-re dldi-vel? Mert hát a snes emu is csak homebrew,vagy nem? -
#15421 1 gigás micro sd van benne, a tetejin a csati