Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez is egy The Jungle Book-os kép,tényleg ha vki tud vkit akinek megvan kérem szépen jelezz itt a fórumon vagy a [email protected] emailen

testerlnx
Salamence-t (Pokémon Ranger) lenyomta vki, mér 4x-re próbálom és rohadtúl idegesít 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sziasztok!

Nagyon sürgõsen keresek egy bizonyos nintendo Gameboy játékot!Nagyn nagyon fontos lenne ha segítenétek.Nos ez egy sima Nintendo GameBoy-os játék (nem Color és nem Advance)

A játékkazi neve:The Jungle Book (A dzsungel könyve),van kép is róla.

Légyszíves ha valakinek van egy ilyen kazija szívesen megvenném tõle!!!

Sztorno, már megtaláltam. 😊Pár nap és kiderül, mit hoz a Jézuska! 😊
5th's_Complete_Guide_To_DS_Flashcarts_&_Homebrew_v1.0

Melyik fenti site-ról?
kisgabo
privi ment ! <#nezze>

Zöldfülûeknek tudom ajánlani a "5th's_Complete_Guide_To_DS_Flashcarts_&_Homebrew_v1.0" címû doksit.
xphilez.com

A legfrisebb kártyák nincsenek benne (szeptemberi) de nagyon jó iromány. /Ne kérd hogy küldjem el, a fenti site-ról töltsd le/
Tinman
De nagyon gáz! -mondta a 27 éves <#nyes><#papakacsint>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Miért is nem?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

NINJAPASS X9TF(MicroSD) Adapter

Ez nem jó?
Borgi
de kelleni fog neki 😛

porki fagyok fállalon

Csak azzal ha új DS-e van, semmit se ér.

Ha érdekel van egy eladó Passkey-em dobozában hibátlanul 3K-ért.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Aztaaaaaaaaaaaa....kell kell kell kell kell kell a Ds Jézuska hozzad!

Amúgy nem gáz, hogy majdnem 30 éves vagyok? 😊
Kami
Jól látod! :-)
Pl.:NDS games

Ööööö...jól látom, hogy torrenten keresztül több tonnányi DS játékot lehet összegyûjteni némi idõ ráforditásával?
kisgabo
küttem privit... <#wow3>

Ok. Tehát akkor mit kell vennem? Egy kártyaolvasó Pc-hez, meg egy ilyen másik kártyát? Bocs de a röviditések nem nagyon mondanak semmi.
KILLER2
Géppel DSt nem nagyon tudod összekötni. SCt meg M3at külföldrõl lehet általában szerezni, de néhány magyar üzletben is lehet kapni vagy ha valaki árulja. Ha flashkártyád veszel, akkor ahoz kell egy passkey, ami átveri a DSt, mintha DS játék elnne bent, mert ezek a kártyák 1-2 kivételében a GBA slotba vannak. A flashkártyák ha memóriakártyásak, akkor arra kell írni a játékokat, ha beépített a memóriájuk, akkor értelemszerûen arra. Szinte minden kártyához adnak kártyaolvashót vagy kábelt, amivel a géphez lehet kötni (az utóbbit mindig).

Töltsük le az internetet!

Ok, megtaláltam már korábban is, de mint mondtam, ezek nekem nem sokat mondanak, hogy Supercard, meg mittudomén. Honnan lehet ezeket beszerezni, meg mi ez? A géppel kell összekötni a Ds-t?
Tinman
Pár centivel feljebb:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok!

Elõre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek.

Lehet, hogy karácsonyra kapok egy ilyen kütyüt. Bevallom ilyen kézikonzolom még sosem volt, annyit tudok róla, hogy kártyával mûködik.

Namost eszem ágában sincs 10 ropikért játékot venni, más megoldásokat keresnék. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol kezdõknek érthetõen le van irva, hogy mit és hogyan kell még beszerezni, hogy ne kelljen csak a magyarországi sekélyes kinálatból vásárolt játékokkal játszani?
Köszi, megvan és mûködik!!!!

Hali!

Ugyan tuti volt már róla szó, de nem találom... Milyen wifi berendezés szükségeltetik ahhoz, hogy wifin tudjak játszani egyes játékokkal? Itt egy BR-6204Wg típusú Esimax WiFi router szórja az észt...

Segítségeteket elõre is köszi!!!

Balázs

Kami
Mi a verziószáma, hogy rá lehessen keresni a neten?
Esetleg egy link?

Ilyen is van már:

Tinman
Így van. Én a legjobb választásnak továbbra is a G6-ot tartom, nagyon jó a supportja, nincs vele probléma és aki olyan emu maniac, mint én annak kész kánaán.

Kami
Innen:BOLT

Na, akkor a tisztánlátás véget (másnak is jól jöhet):

Passcardra akkor van szükség, ha nincs flash-elve a DS.

Az M3 memkárolyt használ, a G6 beépített 512 megás.

Tehát, ha nem akarom "megerõszakolni" a DS-em, akkor 8 k a passcard + 18-20 (M3 esetén plusz memkari) k a kártya.
kisgabo
honnan rendelted?

Kami
Ok, thx!

orkenyid: A kérdésre adott válasz helyes! Nekem is tetszett! :-)
Maksa Zoli munkatársat keres, talán jelentkezhetnél!!! :-))

Sephi
DEGECILOL 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Talán 10, de inkább csak 6-8. Egy játék általában 32 vagy 64 mega, de vannak 8, 16 és 128 (ebbõl csak 2) megások.

Átlagban úgy 0.5GB-nyi 😛

Kami
Ok, most már világos, köszi!
Most rendeltem egy G6 Lite-ot és passcard-ot.
Ehhez kapcsolódik a kérdésem:
A beépített 0,5GB-ra átlagban mennyi game megy rá?

kisgabo
röffffffffffff. <#vigyor1>

SuperCard DS(ONE)
System: Nintendo™ DS Lite

Our Price : USD$ 53.82
Item ID # 780 • Shipping Weight: 0.1 Kg

Ha flashelve van a DS-ed akkor nem kell, egyébként kell. (mindegyik SLOT2-es kártyánál igy van)

Kami
Sziasztok!
Van itt egy kis ellentmondás, a G6 Lite-hoz most kell passcard vagy sem?

testerlnx
Kiváncsi leszek rá, nagyon jól hangzik 😊 Ha lesz róla review, és a winsunx-on meg lehet venni akkor lehet, hogy veszek egyet egy lite-al.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

kisgabo
corsair micro sd 512mb eladó.

privizz ha kell. 5k. <#vigyor2>

KILLER2
Castlevaniaban (Dawn of Sorrow) hova kell azután menni, hogy megszereztem az idõmegállítást?

Tinman
Szvsz nem játszanak vele elegen... próbáld valami emberibb idõpontban :-)

Sephi
#13166 <---- erre senki nem tud semmit valaszolni ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Beast Machine
mert eredetileg ezeket zenehallgatásra, filmnézésre, meg otthon, saját magad készített programokat futtass rajta...

...vágod?

Ezt lessétek!

http://eng.supercard.cn//manual/scds_eng.htm
Aha, értem.
Tehát ez a dolog nem éppen az official upgrade kategóriába tartozik.

Most ez hülye kérdés, de ilyet llehet.

Mert az ok, hogy vannak tört jatekok, de hogy a passcardot boltban árusítják???

Vagy az M3 honlapja totál úgy állítja be, mintha ez egy hivatalos stuff lenne...
G6-hoz is kell Superkey vagy valami más kártya a Slot1-be.

Tinman
Akkor ne M3-at vegyél hanem G6 Lite-ot.
Igaz abban a fix a memória (512), de nem kell hozzá semmilyen kártyát meg passcardot venned.
A Passcardal vágod át tulajdonképpen az NDS-t, mintha eredeti kártya lenne benne...
Ez az M3 annak éri meg aki mondjuk a suliban filmeket nézeget, a köv. percben meg a 100 akárhány megás Resident Evilt tolja... szóval annak éri meg akinek tetszõleges méretû tárkapacitás kell.

2006 májusi fekete DS lite, KS-ben vásárolt, dobozából 2x elõvéve összesen (gyûjteményes gépnek szántam) Brando minõségi védõfóliával ellátva, flashelve, egyszer kipróbált Resident Evil DS játékkal, karc és ujjlenyomatmentesen, bonus DS zippzáros vászon hordtokkal anyagi okok miatt mindössze 45 k-ért eladó lenne. Privizzetek ha érdekel valakit. (Flashkártyám nincs hozzá).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.