Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez is egy The Jungle Book-os kép,tényleg ha vki tud vkit akinek megvan kérem szépen jelezz itt a fórumon vagy a [email protected] emailen
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Nagyon sürgõsen keresek egy bizonyos nintendo Gameboy játékot!Nagyn nagyon fontos lenne ha segítenétek.Nos ez egy sima Nintendo GameBoy-os játék (nem Color és nem Advance)
A játékkazi neve:The Jungle Book (A dzsungel könyve),van kép is róla.
Légyszíves ha valakinek van egy ilyen kazija szívesen megvenném tõle!!!
Melyik fenti site-ról?
xphilez.com
A legfrisebb kártyák nincsenek benne (szeptemberi) de nagyon jó iromány. /Ne kérd hogy küldjem el, a fenti site-ról töltsd le/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ez nem jó?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Amúgy nem gáz, hogy majdnem 30 éves vagyok? 😊
Pl.:NDS games
Töltsük le az internetet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elõre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek.
Lehet, hogy karácsonyra kapok egy ilyen kütyüt. Bevallom ilyen kézikonzolom még sosem volt, annyit tudok róla, hogy kártyával mûködik.
Namost eszem ágában sincs 10 ropikért játékot venni, más megoldásokat keresnék. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol kezdõknek érthetõen le van irva, hogy mit és hogyan kell még beszerezni, hogy ne kelljen csak a magyarországi sekélyes kinálatból vásárolt játékokkal játszani?
Ugyan tuti volt már róla szó, de nem találom... Milyen wifi berendezés szükségeltetik ahhoz, hogy wifin tudjak játszani egyes játékokkal? Itt egy BR-6204Wg típusú Esimax WiFi router szórja az észt...
Segítségeteket elõre is köszi!!!
Balázs

Passcardra akkor van szükség, ha nincs flash-elve a DS.
Az M3 memkárolyt használ, a G6 beépített 512 megás.
Tehát, ha nem akarom "megerõszakolni" a DS-em, akkor 8 k a passcard + 18-20 (M3 esetén plusz memkari) k a kártya.
orkenyid: A kérdésre adott válasz helyes! Nekem is tetszett! :-)
Maksa Zoli munkatársat keres, talán jelentkezhetnél!!! :-))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most rendeltem egy G6 Lite-ot és passcard-ot.
Ehhez kapcsolódik a kérdésem:
A beépített 0,5GB-ra átlagban mennyi game megy rá?
SuperCard DS(ONE)
System: Nintendo™ DS Lite
Our Price : USD$ 53.82
Item ID # 780 • Shipping Weight: 0.1 Kg
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
...vágod?
http://eng.supercard.cn//manual/scds_eng.htm
Tehát ez a dolog nem éppen az official upgrade kategóriába tartozik.
Most ez hülye kérdés, de ilyet llehet.
Mert az ok, hogy vannak tört jatekok, de hogy a passcardot boltban árusítják???
Vagy az M3 honlapja totál úgy állítja be, mintha ez egy hivatalos stuff lenne...
Igaz abban a fix a memória (512), de nem kell hozzá semmilyen kártyát meg passcardot venned.
A Passcardal vágod át tulajdonképpen az NDS-t, mintha eredeti kártya lenne benne...
Ez az M3 annak éri meg aki mondjuk a suliban filmeket nézeget, a köv. percben meg a 100 akárhány megás Resident Evilt tolja... szóval annak éri meg akinek tetszõleges méretû tárkapacitás kell.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.