24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #15460
    2 quickshot joyom ment rá a 2 részre... áááááááááááá dehogy
  • Tinman #15459
    Én végig IM-et írtam! Vagyis Impossible Missiont!

Mond neked valamit az a név, hogy System 3? Ha nem, akkor túl fiatal vagy semmi gáz, de ne tessék leszarozni ezt a csillagos 5-ös játékot, mert ez nekünk öreg rókáknak készült :-)
  • Tinman #15458
    Ez azzzzzzz :-)
    Már tolom is a classic módot!
    Köszi-köszi-köszi!!!

Egyébként mi az a Trim rom? /Azt felejtettem ki./
  • Seth
    "Another visitor. Stay awhile... stay FOREVER" ,emlékszik még vki erre? :)
  • Seth
    Te vagy részeg vagy inkább túl fiatal, ne szólj be, főleg ha hülyeségeket beszélsz,ez bizony a régi ,c64-es,amigás stílusú impossible mission
  • vbence13
    EMBEREK? részegek vagytok, vagy mi? ez nem mission impossible... nem a film alapján készült. ez nem a régi játék. hanem impossible mission. egy rakat sza*, semmi köze a filmhez...
  • vamisten
    Szia Tinman M3 Lite Testvérem!

Az M3 Game Managerben jelöld be a "Software Reset" és a "Force R/W" opciókat. A többi beállítás maradhat alapon. Így mindkét játék menni fog. Én egyébként minden proginál a fenti beállításokat alkalmazom, eddig amit megnéztem, az mind elindult.
  • Tinman #15453
    Totál alap beállítások mellett is BIA = dual fehér kép, IM = dual fekete kép.
    Más minden tökéletesen megy

Nem értem :-(

Amúgy az IM már 20 éve is az ugrabugráról és a liftezésről szólt, jó is volt az úgy ahogy volt :-)
  • kisgabo
    " és nem mellesleg nagyon kellemes fazon :) "

wáááááohh...

egy hódoló...
  • turho
    Ne már :) de azért köszi! OFF: halászlé összejött?
  • blg73
    OFF (sorry): turho egy istencsászár fazon! ha árul itt majd még a közeljövőben valamit, terméket, szolgáltatást, bátran vágjatok bele: megbízható, remek minőségű munka/árú jellemzi, végtelen korrekt és nem mellesleg nagyon kellemes fazon :)
  • SirArcheer
    Szia!
    Nekem mindkettő megy, a "hivatalos" beállításokkal.
    Bár a Mission Impossible, elég érdekes lett, ugrabugra robotok felett,és liftezés mindhalálig...
  • PHM
    Örülök,hogy sikerült.
    A következő feladat, hogy frissítsd a rendszert, amit küldtem.
    Azóta a Moonshellnek biztosan, és valószínűleg az M3 Simply rendszerének is van újabb verziója.
    Sok sikert!
  • PHM
    Kingston 1-2 GB(japán és taiwani is)
    Transcend 2 GB taiwani
    Kingmax 256 MB - Mind normál speed.
    Ezek jártak az R4-emben.
    Nem tapasztaltam semmi problémát.
    Ha tudsz olyan romot, ahol fontos a kártya típusa, írd meg, kipróbálom.
    De miért az ebay-en veszel kártyát?
    Amúgy meg régen hallottam felőled..
  • Stinger 576
    Sziasztok!

Meg tudja vki mondani, melyik a legjobb Micro SD típus az R4 Revolution DS-hez? Sokhelyütt hallani lassú micro sd-kről - melyik típust érdemes megvennem az ebay-ról?

Thx
    STR
  • dsg
    Kosz a Pu-ket, vegul sikerult. A letoltott ROMokkal volt a baj.
  • Tinman #15444
    BIA és Mission Impossible sem megy M3 Lite + Passcard 3 comboval?
    Mi a trükkje?

Bia még nem is érdekelne, C64-es Mission Impossiblet ezzel a graffal, nagyon szeretném.
  • WiZZaRD
    Akkor valamit rosszul csinalok bizti. Vagy van ennek vmi koze az M3 firmwarenek? Erdemes lenne frissitenem?
  • dsg
    Nekem .diz fileokat csinalt. Rosszat sejtek.
  • vbence13
    nekem működik....
  • dsg
    Koszi! Nem tod veletlen, melyik mappaba rakjam be azt. Az a homebrew?
  • dsg
    Kosz a tippet, megnezem oket.
  • WiZZaRD
    DS tulaj lettem:). Eddig nagyon elegedett vagyok. Csak egy kerdes, van arra esely, hogy az M3 Simply-n a DS organizer futtatasara? DLDI tool-lal meg van patchelve az nds file, de igy is valami fat gondja van:(.
  • sonico
    sziasztok!

úgy né ki előfizetek chellora, a DS Lite miatt, érdekelne, h han tudom lefuttatni a blackcatsen található gamékat....kössz előre is. privátban lenne a legjobb, kössz.
  • SirArcheer
    Mert már nem aktuális. Nem érdemes flashelni, és már van újabb moonshell, és konverter. progi
  • Tatyla
    a csocso tutorialja miért van kihuzva?
  • james69holden
    jah csak simán fel kell másolni m3 simplynél
  • SirArcheer
    Nekem M3 Perfekt van. kicsomagolás után egy *.nds file lesz, amit M3 konverterrel fel kell másolni a mem.karira.
    Úgy tudom M3 Simpylnél simán fel kell másolni, de majd megírják ha rosszul tudom.
  • SirArcheer
    Dragon Ball sorozat verekedős
  • butyokanime
    Sziasztok!Valakit érdekelne egy csere (esetleg egy kis ráfizetéssel)?Eredeti Nintendo WIFI USB Connector-omat elcserélném (mert nincs hozzá türelmem :) az én gépemen nem mindig jó egyes progik miatt)egy olyan kártyára amivel gba játékokat tudok játszani a DS-emen a SLOT2-ben!Akit érdekel írjon pm-et vagy jelezze a [email protected] címen.Köszi
  • dsg
    Szeretnek egy jo verekedos jatekot (Tekken-fele). Tud valaki egyet?
  • dsg
    WinRAR-ral kibontottam egy jatekot. Lett belole az 3konyv egymason, egy e betu, meg egy mappa. Melyik a homebrew, es hova kell tennem (meg mindig M3)?
    Valaki segitsen!
  • dsg
    PHM!
    Varom a 2. dozist! Kosz
  • Mc Deniel
    THX PHM!
  • PHM
    A Super Mario RPG-ben 1 real time tömörítő chip (A1) van.
    Olyasmi, mint az FX2 pl a Doomban.
    Nem fog elindulni.
  • kisgabo
    matrica, csomagolás, és a sárgát már nemkapni. hw oldalról semmi.
  • PHM
    Majd minden homebrew progit patchelni kell, és nem mindegyik indul el az összes kártyán.
    Igen, a SNES emut kell patchelni.
  • vegytek
    mi a kettő között a különbség?
  • Mc Deniel
    és ha peccselném R4-re dldi-vel? Mert hát a snes emu is csak homebrew,vagy nem?
  • kisgabo
    1 gigás micro sd van benne, a tetejin a csati