24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #15500 www.realhotstuff.com
Olcsóbb, nagyobb a választék és a pk sem egetverő.
(Többen összefogva sokat lehet spórolni a postaköltségen.) -
PHM #15499 Azért még nem kell elkeseredni...
Az első konvertálásnál oda kell figyelni a felbontásra, mert néha az automata beállítások okozzák a bajt.
Meg lehet próbálni pl először a videót vob-bá konvertálni.
Egy ideig én is elszórakoztam ezzel, de abbahagytam, mert nagyon időigényes, és az eredmény finoman szólva nem mindig meggyőző.
Médialejátszásra egyébként régóta fáj a fogam egy PSP-re, csak hát azok a fránya anyagiak... -
#15498 én pl. innen vettem és ezt is ajánlom: http://eu.mod-chip.com/
olcsó, gyors (4 nap alatt itt volt) és megbízható...
dombornyomott bankkártya szükséges a vásárláshoz -
Pepito4556 #15497 Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani egy MEGBÍZHATÓ boltot, ahol valamilyen DS-be való kártyát lehet venni? Előre is köszi. -
#15496 OFF: nem tud valaki csinálni nekem ilyen kis képet a nevem helyére? -
#15495 dupla konvertálással élvezhetetlen a minőség, szal inkább lemondok róla... -
PHM #15494 Bakker avit legalább 23 féle kodekkel lehet csinálni!
Ez van, vagy duplán konvertálsz, vagy lemondasz róla. -
#15493 de ez egy sima .avi film volt! eddig minden sima avi-t átkonvertált. -
PHM #15492 A DPGtools nem ismer minden kodeket.
Ha nagyon fontos a film, előbb át kell konvertálni pl mpeg-be. -
#15491 ne tetszik neki az a film :C -
#15490 miért van az, hogy a dpg tools néha nem akarja átkonvertálni a filmet és egy piros ikszet ad? más filmet pedig átkonvertál... -
orkenyid #15489 Nem 100%, hogy tönkremegy, de hallottam már nem 1 esetről hogy a polírozás tönkretette :/ -
#15488 Ha cserelessz akkor en mindekepp megprobalnam a polirt finoman.Tulajdonkepp miert megy tonkre?Szereltem mar be eleg sok erintokepernyot,(nem DS-be)es ezert nemertem.Mondjuk nem is probalom,pedig az enyem is karcos. ;) -
#15487 mondjuk, én vétel után azonnal - játék előtt - tettem fóliát a gépre.
1200 ft kemény kiadás volt, nem utólag rinya. -
Pepito4556 #15486 Nagyon köszke! Ja és vbence 13, ha le lehet cseréltetni, akkor hol?
Kösz a segítséget! -
orkenyid #15485 Touchscreen-t NE polírozzatok, tönkremegy!!!!
Ha nagyon karcos, akkor ilyen karc-javítóval lehet próbálkozni (ami nem lecsiszol egy réteget, hanem kitölti a karcokat) -
#15484 1200Ft-ért lehet venni rá fóliát. Ha már felpolíroztattad akkor nem árt egy fólia rá. Ráadásul ez alsó-felső fólia... -
#15483 érintő, vagy a felső? érintőt lehet cseréltetni, felsőt polírozhatod simán.
amúgy touch screent szemüvegtisztító spray-vel nagyon jól lehet tisztítani! (saját tapasztalat) -
#15482 A mobiloknál a polírozás működik,persze csak enyhébb karcokat lehet vele kiszedni.De nem tudom a DS kijelzője miként reagálna rá.
Ha kijelzőcserén gondolkodsz akkor elötte 1 próbát megér. -
Pepito4556 #15481 Valaki megtudná mondani, hogyha megkarcolódott a képernyőm, akkor meg lehet-e csináltatni, csréltetni? -
dsg #15480 Szeretnek egy motoros szimulatort. Lenyeg a motrik. Van vkinek tippje? -
dsg #15479 Kosz a segitseget!
Ugy alakult hogy felfogtam a mini CD tartalmat (minden ami kell), es azt masoltam fel. Ezek par honapos cuccok, nem tudom volt-e azota frissites. Megegyszer kosz! -
#15478 nekem okosság, hogy olcsóbb legyen, de ha piacra dobom, ott szakitok. -
thebluesnote #15477 Microsoft .NET Framework fel van telepítve?
letöltés -
#15476 Nos nem akarok vitatkozni, de a software reset csak ront a kompatibilitáson... Az új játékokhoz valóban az m3 game managerben a force r/w t ildomos beállítani, hogy működjenek a software resetet nem ajánlom...(én nem használtam sosem).
Amúgy ahogy elnézem másnak is van gondja az m3 alatt a játékokkal így íme egy link:
Itt le van írva minden játékot hogyan kell kiírni.
Ja és amit adnak az m3 lite hoz programot felejtsétek el, a legújabb kell az új játékokhoz(ez pedig a 3.2B verzió) ahogy a firmwareből is.
Ha valakinek esetleg nem világos valami szívesen segítek akár én akár freeman.
-
#15475 valaki plz help! Conic Book DS-hez jár egy progi, amivel a képeidet .cbds-sé tudod konvertálni. ez a pictoDS, de mikor elindítom hibaüzenetet ír ki: Could not find the main class. Program will exit. plz help. -
#15474 okosságra? mennyiért?:D -
#15473 Kernek egy kis segitseget valaki hozzaertotol. Letoltottem a 2.08-as fq-t az M3 simplyhez, de a leirtak alapjan nem megy fel. Azt irja a readme, hogy masoljam az sd kartya gyokerebe, de nem tortenik semmi, csak bebootol az m3 kartya, ahogy eddig is. Ha leszedem rola a system fileokat, akkor meg hianyolja oket es ugyszinten nem tortenik semmi:(. Sajna a mostani verzioval nem mennek a homebrew cuccok...pls help... -
#15472 én majd aug végén rendelek, mert akkor lesz lehetőség okosságra.
-
#15471 Hát ez durva -
#15470 6 dollárral olcsóbb...
-
#15469 hmm... köszi.Mutattak neten supercard lite-ot 13 ezer ft-ért!akkor mennyi lehet egy ez4 :) -
#15468 supercard lite, kicsit kevesebbért ez4 -
SirArcheer #15467 #15393 hsz -
#15466 Nem téma :-) -
#15465 A jó taktika az, hogy a könnyebb szobákból szerezz: "platform resetelőt", "robot átmeneti leállítót", na és persze sok puzzlet.
Látszólat nem téma, ha meghalsz, de a látszat csal mert minden egyes halál - percek az idődből!
Amit nagyon nem tudsz felszedni, azért menj vissza később, ha már elég "robot megállítód" lesz. -
#15464 ja, elhiszem, de nem mission impossible, hanem ahogy te modtad: impossible mission.
Tinman:elnézést, nem a te hsz.-edre akartam válaszolni
amúgy ez az iRC-s dolog hogyan működik? valaki írhata ide vagy PÜ-be egy tutorialféleséget. -
#15463 Hali!
Segítség kellene Venni szeretnék egy SLOT2-es kártyát az R4-emhez ami viszi a GBA játékokat viszont nagyon nem értek hozzá, hogy mi lenne jó párosítás és mi érné meg.Aki tud légyszies segítsen ebben.Ja és még valami, (ha lehet ).Innena fórumról valaki foglalkozik ilyesmivel?Mert akkor tőle rendelnék.Kit ajánlotok ?:)).Előre is köszönöm -
SirArcheer #15462 Mi a jó taktika az IM-ben?
MErt kikerülöm a robotokat, elovasom a könyveket, azt hittem akkor kész egy szoba, de nem, és van vagy 30 szoba összekötve. -
thebluesnote #15461 Az IM2 volt az egyetlen eredeti C64 játékom. De rohadt sokáig tartott, amíg betöltött a kazettáról...