Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gratulalok!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Filmet nezni marha nagy elvezet lehet egy kiskepernyon foleg otthon ahol a PC es a TV is a szobaban van.
Mp3 lejaccot mar lassan 8000 Ft lehet kapni tripla kapacitassal.
Szal magyaran te kb megnezel egy 20 perces filmet ,meghalgatol 20 szamot majd jaccol egy orat 😄
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
szal ne beszélj mellé.
Kézi konzol NEM erre való...Miért bukott meg az UMD filmbusiness, ha annyira jó filmet nézni rajta,hm? 😊
Csak arról van szó, hogy ötlettelen szar a PSP...csupán ennyi..pedig hányszor nagyobb marketingje volt mint a DS-nek...na mind1.
GTA?Ne viccelj már...Azt jobb PC-n. ^^
nem rossz hardver ez, csak.... valamit benéztek.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
A
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
De nem kell...
Most jött meg a DS Lite, és az érdekelne, hogy van-e valami "szabály" az aksi elsõ töltésére?
Ezt kell 12-14 órán át tölteni vagy valami más "elõírás" van rá?
http://www.dev-scene.com/NDS/Hardware
Itt asszem minden kapható kártya fel van sorolva elõnnyel, hátránnyal. Viszont azért az aktív tanácsadás nem jönne rosszul..
PSP volt, de ott egyszerübb ügy volt, mert csak memkarira másoltad iso/mp4/mp3 és felismerte egy emu segítségével.
Töltsük le az internetet!
Karácsonyra én is meglepem magam egy fekete DS lite-al.
Elolvastam a FAQ-ot és a fórum végét.
De még mindig vannak homályos dolgok, Passcard == Passkey??
Vagyis csak a méretük a különbözõ?
Tapasztalat szerin melyik kártyán fut minden game M3 v. G6?
Mindkettõn van emulator??
Elõre is köszi helpet!!