Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor spontán halljuk azokat a boltokat, ahol ennyi az annyi.
kisgabo
bázz. 3 óránál tutti többet nézek filmet rajta. nyaralás alatt 2 filmet végignyomott, és maradt benne kraft. <#beka3>

kisgabo
wáh... és a gari is korrekt. ok.

Sephi
Nem media markt meg 576-rol beszelunk. Igy spontan tudok 3 boltot ahol 32-35 kozott a vadiuj Ds Lite.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Akkor te vagy az elso PSP tulajdonos aki ezt elmondhathassa magarol!

Gratulalok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
az a 35 inkább 36990-40k.

kisgabo
gondolom magas feladat, a fényerõt levenni. <#vigyor1> egyébként nem vitázom, enyim 6 óra és punktum. csoda psp.

Sephi
Jah es a pici DS-emen filmet nezek , zenet halgatok es pdf es txt filokat tarolok/olvasok.

Sephi
Jah es az alap DS 25e forint es a Ds Lite ugye 35. Jah es hogy nem eri meg? NEKED! 😄

Sephi
Figyelj. Nekem nem egy darab PSP volt mar a kezembe. 3-4 ora az atlag. Zene halgatasnal 3 ora. Filmet nezni rajta , talan egyet lehet. Jaccani MGS-al ami nem egy ellemzabalo pontosan 3 ora 13 percet lehet egy huzamban.

Filmet nezni marha nagy elvezet lehet egy kiskepernyon foleg otthon ahol a PC es a TV is a szobaban van.

Mp3 lejaccot mar lassan 8000 Ft lehet kapni tripla kapacitassal.

Szal magyaran te kb megnezel egy 20 perces filmet ,meghalgatol 20 szamot majd jaccol egy orat 😄

mirõl jáccol? memóriáról vagy lemezrõl?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
<#zavart1> esténként filmet nézek rajta, jáccom, mp3. és 3 naponta töltöm. az tuti nem 3 óra üzemidõ.

Seth
Akkor nem tudnám rajta végignézni a Ben Hur-t?, Gyalázat <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Jah es kemeny 3 orajig birja az aksija! Kurva jo!

Csibe001
Finom cucc lenne, ha csak hírbõl is de legalább ismerné a psp az innovációt vagy a szórakoztatás fogalmát. 😊

kisgabo
me hüjeséget beszélõ. a PSP nem hardver oldalról béta, hanem a szutyok ps2 átiratok miatt, eredeti ötlet alig. Na, a DS ebben erõs, habár a hw alatta kicsit lágyabb. Köcsög sony is többet foglalkozik a firmware frissitésekkel, mint normális játékok fejlesztõit megtámogatná. A warez komoly döfés a PSP-nek, mivel egy sima memory stick-el kivitelezhetõ. A DS-nél is dúrva iparág gyártja a warez karikat, és mégis hoppá, megy a bót. <#vigyor1> szal vanna ellentmondások. Ettõl függetlenül 40-50 ropiért finom cucc a psp, mig 40k a DS ért necces.

Csibe001
Nem mellébeszélés volt csak egy megjegyzés s érdekesen te csak a megjegyzésre reagáltál a többi dologra nem... 😊

kisgabo
az UMD azért bukott meg, mert alig volt olcsóbb mint az asztali dvd, és ki az a hülye aki home videó helyett PSP-n szív... fõleg, amikor konvertálhat....

szal ne beszélj mellé.

Csibe001
A Hardwarrel senkinek sincs gondja...meg most felesleges elkezdeni, hogy szó nélkül lehet filmet nézni, zenét hallgatni stb. DS-en is...
Kézi konzol NEM erre való...Miért bukott meg az UMD filmbusiness, ha annyira jó filmet nézni rajta,hm? 😊
Csak arról van szó, hogy ötlettelen szar a PSP...csupán ennyi..pedig hányszor nagyobb marketingje volt mint a DS-nek...na mind1.
GTA?Ne viccelj már...Azt jobb PC-n. ^^

kisgabo
azé.... különösebb izzadás nélkül vágja stickrõl az mp3-at és mp4 filmeket, nomeg pl. a gta legyaláz bármely DS cuccot.. <#vigyor1>

nem rossz hardver ez, csak.... valamit benéztek.

Sephi
Itt ezt hiaba hangsulyozod mert keves az N fan es azokat is elnyomja az itteni neo-profi uber okos tarsasag 😄

Sephi
A PSP ugy xar ahogy van. Meg akkoriban hogy feszitett itt a nep hogy jobb lesz a Ds-nel 😄DDD

Nintendo az igazi konzol. És marad is, szerintem. (nem az eladási arányokat nézve) Egyszerûen sokkal több az ötlet a Nintendo-nál mint a Sonynál meg a Microfosnál. Ezutóbbiak csak felhúzzák a teljesítményt az égbe, meg ellátják a gépet egy-két populáris fícsörrel (DVD, házimozi...), aztán annyi. A Nintendonál meg azért vannak tényleges újítások. Nézzétek meg a Wii-t. Na mind1, látjátok, ezt teszi a márkahûség. .))
Csibe001
Hehe, ezt a PSP topikba kéne linkelni, megnézném az ellenérveiket 😊

Hehe... hát, szerencsére nem vagyok Sony részvényes, úgyhogy nem nagyon izgat a PSP szerencsétlenkedése. A cikket meg már olvastam, a hozzászolásokat is, és szerintem igazuk van azoknak, akik temetik a gépet. Én is még csak a Lumines-t vettem meg eredetiben, míg DS-re már vagy 14-15 eredeti játék fordult meg nálam...

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

zola2000
PSP? Ezt olvasd el! Nem tul jól áll.

A

A PSP-n fullspeed tolom a Donkey Kong Country-t, hanggal, grafikai hiba nélkül, kinagyítva teljes képernyõre, stb... ha ezt a DS-es emu ezerszeresen übereli, akkor tényleg dobok egy hátast. Sz'al hogy hívják ezt az emut? Hadd próbáljam ki.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Csibe001
Mi a neve?S milyen a játékkompatibilitása?S mennyire durvák ezek a sprite hibák a játékokban?Menteni lehet?

deep
Amit én ismerek emu, az tök fasza, kurvagyors, csak layer bugok vannak. Ha azt megoldják, isteni lesz...Psp-nél ezerszer gyorsabban megy a snes emu DS-en😊
Csibe001
SNES romokat még egyik se tud normálisan futtatni tudtommal, nagyon lassan halad az emulátor, van néhány játék ami megy Super Mario World például de tele vannak hibákkal...

Kami
Igen.

kisgabo
feketét vetté?

deep
"Csak" ennyi gond van vele?😄
LOL
igen, egyedül a NFS Carbon nem indult el, de valószínûleg rossz verziót töltöttem le. Próbáltam pár homebrew játékot is de azok se indultak el bár szerintem ez nem olyan nagy veszteség. Egyetlen nagy hiányossága a karesznak szerintem az, hogy nem tud SNES romokat futtatni ( meg persze az hogy csak 512 MB a kapacitása )

Sephi
Nekem SC+Pass3 kombo vala es eddig semmivel sem volt gondom 😄

Kami
Egy rövid leírást írhatnál ide vagy priviben, hogy hogy is kell használni, mert én is ezt a kombót rendeltem meg a DS-hez!

neked minden játékot sikerült úgy megírnod, h menjenek?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Kami
THX!

deep
Már régen nem áll ez a dolog a lithium ion akksikra. Bár elõször én még mindig úgy szoktam, hogy fullra lemerítem és fullra feltöltöm😊
De nem kell...
Kami
Hali!
Most jött meg a DS Lite, és az érdekelne, hogy van-e valami "szabály" az aksi elsõ töltésére?
Ezt kell 12-14 órán át tölteni vagy valami más "elõírás" van rá?

Hmm.. pedig mûködnie kell. Hol vetted, amúgy? És fõleg mennyiért... .)
nekem ilyen kombo van és eddig tökéletesen mûködik ) viszont nem tudom hogy kell zenét és filmet lejátszani rajta. Tudom, hogy van moonshell és egyszer megnéztem már egy filmet a DS-en amikor felraktam a moonshell-t de azóta nem tudom elindítani )

A már tapasztaltaktól kérdezném, hogy egy Passcard 3 - G6 Lite kombó az jól mûködne-e? (illetve, hogy G6 Lite-tal milyen passthrough-t érdemes venni)
Na neeeeeee, ez hülyeség.

Üdvözlet, én is most vettem egy DS Lite-ot, és ismerkedem a játékemulálási meg egyéb szoftveres lehetõségekkel. Találtam egy jó oldalt, ha esetleg érdekel valakit:
http://www.dev-scene.com/NDS/Hardware
Itt asszem minden kapható kártya fel van sorolva elõnnyel, hátránnyal. Viszont azért az aktív tanácsadás nem jönne rosszul..
24!!
PSP volt, de ott egyszerübb ügy volt, mert csak memkarira másoltad iso/mp4/mp3 és felismerte egy emu segítségével.

KILLER2
A Passcard és a PassKey közötti egyetlen különbség a nevük. M3om volt, azon szinte minden játék futott G6om viszont még nem. De pont nemrég írt valaki egy új kártyát, amint minden fut. Emulátor szeritnem mindkettõn van.

Töltsük le az internetet!

De egyébként 13210 hozzászólásban van egy link, olvasd el, nekem igy már kicsit kevésbé homályos.
Sir Archeer mi ketten vagyunk a tudatlan taplók! 😊 Te hány éves vagy?
Sziasztok!
Karácsonyra én is meglepem magam egy fekete DS lite-al.
Elolvastam a FAQ-ot és a fórum végét.
De még mindig vannak homályos dolgok, Passcard == Passkey??
Vagyis csak a méretük a különbözõ?
Tapasztalat szerin melyik kártyán fut minden game M3 v. G6?
Mindkettõn van emulator??
Elõre is köszi helpet!!