24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15540 Ezen a linken asszem még lehet kapni ilyen combo tollat: Link neve :)
Amúgy nekem a telómhoz is van stylus és néha összecserélem őket. -
#15539 Mindenképpen kellene egy összehasonlító táblázat a kártyákról magyarul, hogy az új felhasználók is tudják mit érdemes nekik venni... -
#15538 volt osztálytársamnak olyan volt, hogy golyóstoll és ha elforgatod stylus! tök hasznos -
#15537 Alapban 1ébként magán a gépen nincs semmi gamma,tehát rögtön venni is kell,ha az ember jáccani sztne, ugy? -
ingy3nfr3g #15536 mit kell venni hogy legolcsóbban megússzam hogy menjenek a gamek meg mp3 , video a ds-en illetve hol lehet ien kiegeket kapni? vatera, apronet,expressz en kivul?
-
#15535 Most hogy megvan a lite-om, én is újrajátsztom a kedvenceimet, Dawn of Sorrow és Portrait of Ruin (Bár ezt még nem játszottam ki teljesen) -
laxika0428 #15534 www.gamefaqs.com. menj fel oda ott nagyon jó végigjátszás meg térkép van hozzá -
#15533 Fekete szerintem jobban néz ki. Szubjektív vélemény!
Fehérnék nem tetszett a belső színe. -
#15532 Elkezdtem tegnap újra a castlevaniát ;) Hátha kihagytam valamit és azért akadtam el... -
#15531 Neem, fekete a menőő :)
Fekete mac feeling.. :P -
#15530 Én a kristályfehérre voksolok...Legjobban az néz ki...Igazi Mac fíling. -
#15529 ja, hát keresgélj vaterán aproneten tuti találsz, vagy esetleg még a konzoliumban. több töletem nincs
és nóhardfilingz -
#15528 csak 1simply kérdés volt...de inkább lényeges a hozzászolás első fele -
#15527 azt ne mondjuk meg melyik a kedvenc kajád?
[nem akar bunkó lenni, de szerinte ez butuska kérdéske :C, hogy kinek mi a bejjövős azt ne má' más mondja meg] -
blg73 #15526 Stylus vásárlás:
http://www.arukereso.hu/pda-kiegeszito-c3075/?st=stylus
-
#15525 ...köszi,márcsak az a kérdés ,hol lehet (itthon) kapni és mennyiért?
(leginkább Simply v. R4 érdekelne)
1ébként sztetek a DSLite fehér v. a fekete a bejövősebb?? -
#15524 Nekem is olyan van. En kerem alasan Becs-ben vettem egy IT boltba. Aszem HP-es PalmTop-hoz adnak ilyet vagy valami. Kulon vettem amugye es kemeny 15 euro vala. -
#15523 Én is támogatom a kártyák magyar nyelvű leírását. Illetve egy kis tudásbázist hozzá magyarul. -
#15522 na ez nekem már magas... inkább feladom:( -
#15521 ez tuti nem Nintendo termék, a Nintendo csak 3 féle stylzst árul: NDS, NDS Lite és NDS-hez teleszkóposat. -
#15520 Szerintetek a videónű használt stylus honnan szerezhető be? Egyáltalán ez DShez van vagy valami máshoz van kitalálva? Megtetszett ez a nagyobb stylus, talán még kényelmesebb használin, mint a DS Lite-ét. Mondjuk hátrány, hogy ezt külön kell vinni. -
PHM #15519 M3 Simply = egyszerű használat
R4 DS = ugyanaz,+ cheat funkció, jobb homebrew támogatás
EZ5 = nehézkesebb használat, de GBA,DSBrowwser,rumblepack (bővítővel)
Ninjapass = jó kártya,de itt is gyakran kell frissíteni,mint az EZ5-nél
G6 DS Real = még 1 kicsit drága...
SC DSOne = nekem nincs Még...
Szóval mindegyik kicsit más, persze a fő funkciók azonosak.
Kezdőnek szerintem is Simply kell, esetleg R4.
Haladó szinten EZ5, vagy M3 perfekt valamék slot1 karival.
Szerintem... -
PHM #15518 ImTOO MPEG Encoder
Ha ezt használod, jobb oldalt a paramétereknél néha kézzel kell beállítani az avi eredeti felbontását.
Ha ezt nem teszed meg, előfordulhat, hogy a program qcif felbontásra konvertálja a videót, így mire dpg lesz belőle, jelentősen romlani fog a képminőség.
Az avi konverzióhoz tényleg jobb a virtualdub. -
laxika0428 #15517 Na ezt én is tudni akarom hogy miért jobb? -
#15516 hogy értve "mezei gémer"? rátölti, klikkel, jáccik, olcsó? mért DS Simplynél van jobb és ha igen, akkor miben jobb?:D -
#15515 sc ds one elég király. slot1 kariknál a sd micro márkára figyelni kell, érdemes most venni japán 1 gigás karit, mert 3 rugó nem pénz érte...
amúgy mezei gémernek ds simply, rátölti, klikkel, jáccik, olcsó.
nem kell magyar leirás, nézitek az értékelést a végén... 10/9, akkó vehető. -
#15514 tamogatom a magyar valahogy attekinthetobb ;) -
PHM #15513 Na nemá!
És a székeket is leporojja?
Mer akkó nekem is ilyen köll! :)
Tréfát félretéve:
Egyetértek, a G6 Lite király.
A slot 1-esbe is beruházok előbb-utóbb...
Nem lenne érdemes összehozni egy átfogó DS kártya leírást?
Az angol review-okból sokszor a felét nem értem.
Valószínűleg sokan vannak még így... -
LittleBirdY #15512 Én New Super Mario Bros-t kaptam. Asszem jobban jártam. :D -
#15511 en ma kaptam ilyen kacatot a upc -tol. mittok vele csinalni? :D
mert csak valami hulye kutyas jatekot kaptam hozza ami meglehetosen gagyi ;) -
#15510 Eladó egy Nintendo DS Lite (fehér színben), dobozával, és minden tartozékával
a gép kb. 2hónapos, és ujszerű állapotban van !
Érdeklődni priviben ! -
#15509 nintendo wifi usb connectort vennék, használt is jöhet! -
#15508 mit kéne tudnia? kipucolja a cipöd vazze.
ja, elérhetö a fixmemóriás( 1g/2g ) slot1 g6, 50 dodó... slot2 ben egyik legjobb kari volt. -
#15507 mármint ismerem, csak nem nagyon értem mire jó. amúgy thx és el is magyarázhatnád akkor, hogy PHM miről regált, hogy nem romlik a minősége. -
PHM #15506 Mit tud a CycloDS?
Mármint pluszt a mai átlagos slot 1 karikhoz képest. -
#15505 nemtudod mi az a virtual dub? este átküldöm msn-en. -
lowdog #15504 Sziasztok
tud valaki olyan helyet Magyarországon, ahol CycloDS-t (evolution) lehet beszerezni?
előre is kösz -
#15503 ez nekem már magas, mi az a virtualdub, lépésenként hoan kell?:D -
orkenyid #15502 Meg lehet oldalni úgyis, hogy virtualdub-al kitömöríted az AVI-t és azt konvertálod dpgenc-el. Így nem romlik a minősége. -
#15501 ja, nekem is fáj a fogam egy PSP-re, amit nem is flesselnék, csak 1-2 játékot megvennék és médiáznék vele:D de egyenlőre ez tárgytalan, mert DS-emet kell tökélyre fejlesztenem:D (slot-2 kari, fólia, wi-fi connector, nagyobb micro SD, aztán veszek egy Lite-ot.) szóval ha valamikor veszek PSP-t, hát az nem 2 éven belül lesz. De addigra úgyis kiadják az újradizájnolt, nagyobb teljesítményű, de ugyanolyan árú PSP-t. (amúgy a napokban röppent fel a hír az új PSP-ről, szal nem csak fantáziálok :D)