24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Pepito4556 #15580 Sziasztok! Kérem , aki az eu.mod-chip-től rendelt, mondja már meg, hogy ha már küldtek egy e-mailt, benne egy számmal,(mert én banki átutalással szeretném)akkor azzal utána BANK TRANSFER-nél mit kell csinálni? Előre is köszi! -
#15579 vámolás? vagy becumizod, vagy nem... nem rajtad múlik. -
#15578 tudom csak az mind fehér és nyekem fekete kőne -
Sund #15577 szerintem aprónetről. Rengeteg Csellós szeretne megszabadulni az "ajándékba" kapott lájtjától. -
PHM #15576 Ha valaki rendelt már a winsunx-tól tudna segíteni?
Nem tudom, a vámolásnál mi az eljárás.
Előre is köszi. -
#15575 jah még azt jo volna tudni,hogy sokat számit,hogy a MicroSD-nek mekkora azirási olvasási sebessége,merthogy abba is van 3k -10k Ft-ig ???!
(vmi 2GB-os kéne- R4hez) -
#15574 Sziasztok!
Hol érdemes megvenni? Hol most a legolcsobb?
Fekete érdekelne!
(pü plz) -
#15573 Utcán nem ismerkedem! :) -
laxika0428 #15572 Srácok! mit szólnátok ahhhoz, ha egyszer egy páran összeülnénk egy helyen és nyomatnánk egy ütős ds party-t -
#15571 valakinek nincs valami régi CASIO "PDA"-szerűsége? az aszétnyitható cucc, aminek van billentyűzete, akármelyik típusban. megvenném, ha találnék:P -
#15570 miaza HTC Charmer és mirejó? -
#15569 .ds-t nem tátszik le, csak .nds-t:D -
geri04 #15568 Helló!Eladnám,2 hónapos nintendo ds-em,egy év gari van rá!Tartalma egy nintendogs játék,egy R4-es kártya,egy micro SD kártya,egy Batman-es tok,kártya tartó,1 ceruza,jó állapotú, az oldalán lekopott a festék,KB2-3 mm.üdv:Geri -
#15567 ja nem szoltam van rá patch -
#15566 Evvel az R4-el lehet nyomni pl.SNES gammákat is?
..csakmert a review oldalon azt irják,nem tudja (bár ez 2006.09-havi info),akkor mit tud ,mit nem?
Kéne az a táblázat -
#15565 Amen. -
#15564 a grafika minősége nemegyenlö a játékélménnyel.
a Ds-re 100* eredetibb cuccok vannak, mint a PSP retek átiratok, szép a psp autóverseny, de a 16. már rohadtul unalmas. -
#15563 Azért nem vettem anno PSP-t inkább DS-t mert:
- Mario Kart DS csak erre van
- Puzzle Quest-et nem lehet abbahagyni
- tovább bírja az akksi
- MP3-at lehet róla hallgatni
- Videóra van egy HTC Charmer-em, bár úgy sincs időm nézni
- kisebb mint a PSP
- AMI A LEGFONTOSABB: DS-nél egy 1GB-s kártyára 15-20 játék ráfér. Ezt a PSP nem tudja überelni. Még ha 2GB-os kártyát raksz is alá. -
#15562 Magyarországon sajnos ez megy.Szóval dede.. :( -
#15561 igen,szoval a kérdés,ha van egy ilyen R4-es kártyám,akkor avval(arrol),már lehet tolni minden emulátort,homebrew progit,stbstb (na persze meg a *.ds -eket) !??!
..1ébként így nem is érdemes 1gammába se beruházni,inkább egy ilyenbe (+a gép),azt had szoljon,nemde?
-
#15560 En a PSP-et csak a PSX FFek miat tartom pl. Meg egyeb RPG-kert. Semmikep nem PSP jateot jaccok rajta... az EXIT-en es Luminies kivul :D -
lowdog #15559 nem olyan rossz az a psp se :)
ha meg a játék nem tetszik rá, van n64 emu egész szépen fut!
más
te milyen slot1/slot2 "bővítő"kártyát használsz a DSbe? -
#15558 Igen. Teli "izgalmas" jatekokkal es kemeny 3 oras aku erovel...
Arrol nem beszelve hogy remekul karcolodik is :D -
#15557 ha nem eladni, akkor mondjuk elcserélni egy fóliára, ilyesmi? -
#15556 A DS-emhez adtak régen egy metroid prime hunters demót. ezt el tudom adni valahol? mert nekem nem kell:S -
#15555 ...hát izé nemtom vannak jobb DS játékok 10 ropi fölött is, hát nemtom,sztem nem vagyok ezzel 1edül!
...ja mellesleg azoknak a kártyáknak összefoglaló táblázatát én is támogatom -
#15554 gépet nem vettél, de már a warezon kattog az agyad...
vegyél csak PSP-t, van rá elég látványos szutyok, aztán ha meguntad, itt eltudod adni féláron, és veszel DS. -
lowdog #15553 többit nem ismerem de erről sok jót olvastam :) -
#15552 Hamár Castlevania, a DX Chronicels (v. vmi uj) nem lesz DS-re?? -
#15551 Ez az amit részben azért nem tudok megmondani mert nem ismerlek, másrészt azért merem mondani, mert a haveri körömből mindenki a DS-t választotta (már akinek van). -
#15550 .."ugyis a DS-t választom"....ezt meg mire alapozod? -
#15549 Kijött az új m3 game manager V33A. -
#15548 Véleményem szerint ha van rá lehetőséged, értem úgy hogy ismerőseidnek van akkor mindkettőt kérd el külön-külön s utána dönts, fogadni merek hogy a ds mellett döntenél.Ezért se akarlak én meggyőzni, győzd meg saját magad. :) -
#15547 nem erdekel valakit egy kutyas jatek ehhez a gephez? (talan Dalmatians a cime - vagy ilyesmi)
kislanyanak vagy valakinek :)
nemtom ki mit kapott az ajandek gephez de en nekem pont ez jutott...
akit esetleg erdekel pm -et irjon aztan beszelunk valamit :) -
#15546 ..hát ez az, még nem döntöttem -
#15545 óóóóó, már tárgytalan, sikerült:D sorry a felesleges hsz-rét. -
#15544 ehhez sem kell semmi cucc, csak ha akarsz letöltött játékkal is játszani.
gondolod PSP-n alapból lehet letöltött játékkal játszani? hát nem.
-
#15543 Akkor maradj sztem a psp-nél. -
#15542 elkezdtem portrait of ruin-t, tök jó, a city of hazenél (amikor a képben vok benne) már mindenkit megöltem, utána hova kell mennem??? walktroughban nem találom, azt ahol tartok, tök zavaros -
#15541 ...azaz 1gondom evvel a DS lite-al,hogy talán még jobban beis jönne ,mint a PSP,DE maga az alapgéphez ugye még kell memóriakártya, plussz vmi R4, vagy Simply a HomeBrew/másolt progikhoz és árban már majdnem hogy drágább ígymár ,mint a PSP,amihez nem kell semmi extra(+nagyobb a kijelzője is).