24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Pepito4556
    Sziasztok! Kérem , aki az eu.mod-chip-től rendelt, mondja már meg, hogy ha már küldtek egy e-mailt, benne egy számmal,(mert én banki átutalással szeretném)akkor azzal utána BANK TRANSFER-nél mit kell csinálni? Előre is köszi!
  • kisgabo
    vámolás? vagy becumizod, vagy nem... nem rajtad múlik.
  • Johnny23
    tudom csak az mind fehér és nyekem fekete kőne
  • Sund
    szerintem aprónetről. Rengeteg Csellós szeretne megszabadulni az "ajándékba" kapott lájtjától.
  • PHM
    Ha valaki rendelt már a winsunx-tól tudna segíteni?
    Nem tudom, a vámolásnál mi az eljárás.
    Előre is köszi.
  • Johnny23
    jah még azt jo volna tudni,hogy sokat számit,hogy a MicroSD-nek mekkora azirási olvasási sebessége,merthogy abba is van 3k -10k Ft-ig ???!

(vmi 2GB-os kéne- R4hez)
  • Johnny23
    Sziasztok!

Hol érdemes megvenni? Hol most a legolcsobb?
    Fekete érdekelne!

(pü plz)
  • moon08
    Utcán nem ismerkedem! :)
  • laxika0428
    Srácok! mit szólnátok ahhhoz, ha egyszer egy páran összeülnénk egy helyen és nyomatnánk egy ütős ds party-t
  • vbence13
    valakinek nincs valami régi CASIO "PDA"-szerűsége? az aszétnyitható cucc, aminek van billentyűzete, akármelyik típusban. megvenném, ha találnék:P
  • vbence13
    miaza HTC Charmer és mirejó?
  • vbence13
    .ds-t nem tátszik le, csak .nds-t:D
  • geri04
    Helló!Eladnám,2 hónapos nintendo ds-em,egy év gari van rá!Tartalma egy nintendogs játék,egy R4-es kártya,egy micro SD kártya,egy Batman-es tok,kártya tartó,1 ceruza,jó állapotú, az oldalán lekopott a festék,KB2-3 mm.üdv:Geri
  • Johnny23
    ja nem szoltam van rá patch
  • Johnny23
    Evvel az R4-el lehet nyomni pl.SNES gammákat is?

..csakmert a review oldalon azt irják,nem tudja (bár ez 2006.09-havi info),akkor mit tud ,mit nem?

Kéne az a táblázat
  • Sephi
    Amen.
  • kisgabo
    a grafika minősége nemegyenlö a játékélménnyel.

a Ds-re 100* eredetibb cuccok vannak, mint a PSP retek átiratok, szép a psp autóverseny, de a 16. már rohadtul unalmas.
  • Totis
    Azért nem vettem anno PSP-t inkább DS-t mert:
    - Mario Kart DS csak erre van
    - Puzzle Quest-et nem lehet abbahagyni
    - tovább bírja az akksi
    - MP3-at lehet róla hallgatni
    - Videóra van egy HTC Charmer-em, bár úgy sincs időm nézni
    - kisebb mint a PSP
    - AMI A LEGFONTOSABB: DS-nél egy 1GB-s kártyára 15-20 játék ráfér. Ezt a PSP nem tudja überelni. Még ha 2GB-os kártyát raksz is alá.
  • Csibe001
    Magyarországon sajnos ez megy.Szóval dede.. :(
  • Johnny23
    igen,szoval a kérdés,ha van egy ilyen R4-es kártyám,akkor avval(arrol),már lehet tolni minden emulátort,homebrew progit,stbstb (na persze meg a *.ds -eket) !??!

..1ébként így nem is érdemes 1gammába se beruházni,inkább egy ilyenbe (+a gép),azt had szoljon,nemde?
  • Sephi
    En a PSP-et csak a PSX FFek miat tartom pl. Meg egyeb RPG-kert. Semmikep nem PSP jateot jaccok rajta... az EXIT-en es Luminies kivul :D
  • lowdog
    nem olyan rossz az a psp se :)
    ha meg a játék nem tetszik rá, van n64 emu egész szépen fut!

más
    te milyen slot1/slot2 "bővítő"kártyát használsz a DSbe?
  • Sephi
    Igen. Teli "izgalmas" jatekokkal es kemeny 3 oras aku erovel...
    Arrol nem beszelve hogy remekul karcolodik is :D
  • vbence13
    ha nem eladni, akkor mondjuk elcserélni egy fóliára, ilyesmi?
  • vbence13
    A DS-emhez adtak régen egy metroid prime hunters demót. ezt el tudom adni valahol? mert nekem nem kell:S
  • Johnny23
    ...hát izé nemtom vannak jobb DS játékok 10 ropi fölött is, hát nemtom,sztem nem vagyok ezzel 1edül!

...ja mellesleg azoknak a kártyáknak összefoglaló táblázatát én is támogatom
  • kisgabo
    gépet nem vettél, de már a warezon kattog az agyad...

vegyél csak PSP-t, van rá elég látványos szutyok, aztán ha meguntad, itt eltudod adni féláron, és veszel DS.
  • lowdog
    többit nem ismerem de erről sok jót olvastam :)
  • Johnny23
    Hamár Castlevania, a DX Chronicels (v. vmi uj) nem lesz DS-re??
  • Csibe001
    Ez az amit részben azért nem tudok megmondani mert nem ismerlek, másrészt azért merem mondani, mert a haveri körömből mindenki a DS-t választotta (már akinek van).
  • Johnny23
    .."ugyis a DS-t választom"....ezt meg mire alapozod?
  • Sheltem
    Kijött az új m3 game manager V33A.
  • Csibe001
    Véleményem szerint ha van rá lehetőséged, értem úgy hogy ismerőseidnek van akkor mindkettőt kérd el külön-külön s utána dönts, fogadni merek hogy a ds mellett döntenél.Ezért se akarlak én meggyőzni, győzd meg saját magad. :)
  • PeeTeR
    nem erdekel valakit egy kutyas jatek ehhez a gephez? (talan Dalmatians a cime - vagy ilyesmi)
    kislanyanak vagy valakinek :)

nemtom ki mit kapott az ajandek gephez de en nekem pont ez jutott...

akit esetleg erdekel pm -et irjon aztan beszelunk valamit :)
  • Johnny23
    ..hát ez az, még nem döntöttem
  • vbence13
    óóóóó, már tárgytalan, sikerült:D sorry a felesleges hsz-rét.
  • vbence13
    ehhez sem kell semmi cucc, csak ha akarsz letöltött játékkal is játszani.
    gondolod PSP-n alapból lehet letöltött játékkal játszani? hát nem.
  • Csibe001
    Akkor maradj sztem a psp-nél.
  • vbence13
    elkezdtem portrait of ruin-t, tök jó, a city of hazenél (amikor a képben vok benne) már mindenkit megöltem, utána hova kell mennem??? walktroughban nem találom, azt ahol tartok, tök zavaros
  • Johnny23
    ...azaz 1gondom evvel a DS lite-al,hogy talán még jobban beis jönne ,mint a PSP,DE maga az alapgéphez ugye még kell memóriakártya, plussz vmi R4, vagy Simply a HomeBrew/másolt progikhoz és árban már majdnem hogy drágább ígymár ,mint a PSP,amihez nem kell semmi extra(+nagyobb a kijelzője is).