24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15620 Fehér vagy fekete? -
#15619 én 20 ért elvinném, ha nem lenne jobb ajánlat... -
Cat #15618 és el lehet adni? -
#15617 nem kell a fórumot warezkártya tesztfórummá degradálni, ideje megtanulni angolul, és a gbatemp megfelel a célra. -
#15616 tekintettel a túlkinálatra, 20-25k. de akkor is több, mint 1 hó freenet. -
#15615 28-30K szvsz -
Cat #15614 a UPC most ad Nintendo DS Lite ot uj előfizetőknek. Szerintetek el lehet adni, szóval ezt válasszam (ahogy nézem 34e ft az ára ujonnan), vagy pedig az egy hónap ingyen netet (alig 6500 ft sporolás)? A gép egyébként nem érdekel, sokezret kéne még rá költeni, és hidegen hagy a dolog. Egy tökeredetit, csomagoltan (ahogy adja UPC) mennyiért tudnék továbbpasszolni? -
PHM #15613 Kisgabo:
Pontosan ezért van értelme.
Mit gondolsz, az EZ5-tel hogy jártam?
1 hetembe telt, mire minden működött.
Ezen kívül valahogy mindenkinek el kell kezdeni, és nem mindenki tud 4-5 flashkártyát tartani, mint a hozzám hasonló konzolőrültek. :)
Az angolt pedig nem mindenki míveli,de ezt már írtam.
Szvsz majd minden mai kártya tud valami extrát, s ezek alapján kell kiválasztani azt az egyet, ami a legjobban megfelel.
(Pl a G6-nál igen hasznos, hogy 3 mentésed van a kártyán.)
Freeman:
A segítséget köszönöm, jelentkezni fogok. -
#15612 Dear all Members and Resellers :
Because our server has been attacked by DDoS Attack at this few days , We apology for this problem of DDoS Attack . by the way, we need upgrade our web server and change the Domain name to [http://www.winsunx.cn] , You also can use the old Domain name [http://www.winsunx.com] to visit our website (but maybe some time or some Country cannot visit ) , So if you cannot use the old domain name [http://www.winsunx.com] to visit our website , please use the new Domain name [http://www.winsunx.cn] or direct send an email [[email protected]] to us . Our staff will contact you as soon as possible .
For all our Members and Resellers , we apology for making you inconvenient of this DDoS Attack.
If you have any further questions, please feel free to contact us again.
Note: new Domain name [http://www.winsunx.cn] will open at tomorrow 28th . MAY . 2007.
Thanks!
Best Regards,
Lei, Kam Wa
---------------
Sales & Purchasing Manager
WINSUNX PRODUCTION
Mobile: (853) 66895113
Email : [email protected] -
#15611 De akkor hogy lehet rendelni róla? -
#15610 nem szűnt meg, csak amióta meghekkelték az oldalukat, szenvednek.
-
#15609 Sziasztok!
A winsunx megszünt? Ti honnan rendeltek cuccokat? -
#15608 namost ha en egy ilyet beszerzek akkor az ugy is lesz ahogy es amit oda irnak? vagyis csak felmasolom a gep altal tamogatott formatumu videot, meg az mp3 -at, plussz a netrol leszedett jatekot es hawaii van? :) -
orkenyid #15607 Tárhelyemre felteheted :)
(davido2.palib.info)
Amúgy ha kell valami kérdezz, segítek! -
#15606 minek összefoglaló? semmi értelme minden szirszart táblázatba foglalni, vannak slot1 és slot2 termékek, 1-2 márka... ami jó.
többivel véleményem szerint felesleges tökölni, mikor a bevált darabokkal nincs gond.
én vettem ninjapass x9-et, megjelenés után 5 nappal, tisztességes szopóka is volt, rá 4 hónappal jött az első használható firmware...ezek után kisérletezzen, akinek 7 nagymamája van.
-
#15605 cwi -re regelj tarhelyet :)
200MB, gyors, es megbizhato.
vagy tvn -re... mar evek ota ezeket hasznalom -
PHM #15604 Ez mind igaz, csak mivel az angollal eléggé hadilábon állok, bizony én is vért izzadtam az elején.
Ezért lenne szvsz létjogosultsága egy magyar nyelvű összefoglalónak.
Egyedül viszont nehezen megy.
Belekezdtem, de tapasztalat híján nagyon lassan haladok.
Ezen kívül hova rakjam, ha végre lesz már kész anyagom?
Szóval elkélne némi segítség... -
#15603 Mikor teszel fel egy játékot DS-re akkor be kell kapcsolni egy olyan opciót, hogy Software Reset.Legalábbis M3Perfect és G6 lite-nál így van. -
#15602 Sziasztok!
Nem lehet kilépni alkalmazásbol,játékbol vissza a főmenü-be,csak akkor ha kikapcsoljuk a gépet és vissza??....csakmer csomo video-n ugy látni -
SirArcheer #15601 Azért nem lesz, mert már van ilyen oldal. GBA temp fent van a link.
Slot-1 kari: csak ds játék megy rajta, csak mem kártya kell hozzá. Net megy rajta.
Slot-2 kari: kell hozzá Passcard, hogy kijátsza a DS-t. Legtöbben fut az összes gba játék, a ds mindegyiken megy. Ehhez is kell mem kártya. Net nem megy.
Miután megnézted melyik tetszik, rákeresel neten.
M3 Simply, R4, itthon is kapható, csak drágán. Érdemes kintről behozatni. Ami párszor ki lett vesézve itt a fórumon. Lent van a kereső.
Filmek, mp3 Moonshell. Link fent. Ehhez is van angolnyelvű ismertető, ha rákeresel neten.
Ha van még vmi, akkor majd egészítse ki vki, plíz!! -
#15600 csinaljon mar az egyik raero okosabb ember egy amolyan ossz-info -t errol a kis kacatrol. mit miert mennyiert erdemes venni meg mire hasznalhato. tovabbi milyen fileokat kezel, mire lehet hasznalni, honnan lehet hozzajutni, hol erdemes jatekokat nezni, letolteni meg ilyesmiket.
tok sokszor felmerulnek ezek a kerdesek ujra es ujra. azert kerem mert en total nem vagyok ebben kepben mivel 1hete sincs meg ilyen kacatom plussz meg nem is nagyon ertem ra hogy belemeruljek.
if it's possible... please :) -
Pepito4556 #15599 -
PHM #15598 Köszi a segítséget, van számla, 62 dodóról.
Reménykedek... -
#15597 1. miért ne lenne értelme? ha nem csak ds gamekkel akarsz játszani akkor azt is be kell szerezned...
2. wifi routerekkel is megy (de nem mindegyikkel, én fonerámmal pl. nem) -
#15596 helo !
1. szoval akkor a SLOT2-es kariknak nincs értelem? Pl a webbrowser is megy R4-el?
2. vagyis csak WiFi USB-vel megy az online game,ugye?
...köszi a válaszokat -
#15595 1. elég az R4
2. igen
3. nincs
4. minimális felületi karcok előfordulhatnak, szal ajánlott rátenni
5. fényerősségtől függően 6-18 óra kb.
6. nem
7. tudsz online
-
#15594 Sziaszok!
1-2 kérdés:
1. Ha van R4 kártyám,akkor szükséges még pl EZFlash kártya?? szoval az vmivel többet,v. mást tud??(Avagy egy R4essel nem lehet mindent inditani?)
2. A fekete ill. fehér DS lite között csak a szin a különbség?
3. Képernyőfolia nincs alapban a cuccon?
4. Kell? Azaz karcolja a "stylus" a képernyöt?
5. Mennyi ideig birja a DS Lite akku?
6. 2GB -os SDmicro lassab,mint az 1GB-os?
7. A WiFi USB kulccsal online tudok jáccani? vagy csak "helyi hálozatban" ?
bocsi,ha sok kérdés egyszerre... -
vamisten #15593 Thx kisgabo, te is vágod a témát (nálam meg szakmai ártalom :D )
22 EUR értékig - jelentéktelen értékű áru, nem vámköteles
45 EUR értékig - magánszemélynek ajándék, szintén nem vámköteles
175 EUR értékig - ha személyesen TE hozod be mint saját használatra szánt dolog, nem vámköteles
Lényeg: ha neten rendelitek, küldessétek ajándékként a 45 EUR-hoz közeli értékkel.
És ez kivételesen nem csak nálunk van így, hanem az egész EU területén minden országban :-( -
Pepito4556 #15592 KÉREM VALAKI SEGÍTSEN!!! -
#15591 A HTC Charmer egy Windows Mobile alapú telefon 2.8"-os LCD kijelzővel. Van rá eléggé jó film és MP3 lejátszó. -
blader81 #15590 van egy Nintendo ds lite vadiuj elado,Dr.Kawashima's Brain Training jatekkal egyutt.akit erdekel dobjon egy mailt: [email protected]
egy 20ast kerek erte -
#15589 és a vámisten megmondja a frankót...
a winsunx általában kisebb számlát küld, jellemzően 50 usd alatt / xaros 10 k.... /
ha kereskedő küld cuccot 22 eur, ha magánszemély 45 eur a limit. nemtom mikor változott, de január lehetett. 45 eur 12 ropi, büszke vagyok erre a xaros országra, ahol 12k már vámtétel... elvileg a postaköltség is hozzáadódik...
ésatöbbi...
-
#15588 Jövőhéten kiderül,elméletileg.
Mondjuk úgy,hogy a MS-nek nincs kézikonzolja,de
van náluk 1 RARE nevü csapat! -
#15587 Ez akkora kamu mint ide Lacchaza. Hogy jonne mar ki egy MS excluziv Nintendor-a ?:DDD -
#15586 Az IGN megerősíti, jön a Halo DS
Pletyka szinten, illetve inkább rajongói kívánságlistán, eddig is terjengtek információk egy lehetséges Halo handheld konzolos verzióról, de most fordult a kocka, ugyanis az IGN tanúsíthatja, a Halo Nintendo DS-en közeledik
Pontosabb információkat csak egy héten belül közöl az IGN csapata, de azt már lehet tudni, hogy a portot mozgás közben látták. Az IGN egyik munkatársa, Matt a blogjában kisebb részleteket is elárult a játékról. Állítása szerint a játék hibátlanul, akadásmentesen fut a konzolon, grafikája nincs butítva, és még a hang minőségét is egész jól visszaadja a DS. Ezen kívül a játékot elég jól lehet irányítani handheld konzolhoz képest. A fanokat egyébként nagyon felizgatta a dolog, így elég valószínű, hogy ennek a verziónak is nagy sikere lesz, és még a DS eladásokat is fellendítheti.
Forrás:Gamestar -
Pepito4556 #15585 De ha már kaptam egy üzenetet,miután kitöltöttem az adatlapot, utána mit kell csinálni?(www.eu.mod-chip.com,bank transferrel akarok venni R4-et)Aki már kipróbálta, kérem segitsen!!! -
LutheR #15584 Júniusban Slot-2-es eszközre is kíváncsi voltam, így rendeltem egy EZFlash 3-in-1 kiegészítőt, ugyanonnan, 20$-ért. (Megint csak egyéb költségek nélkül).
Pont illeszkedik a DS Lite aljába. Most már GBA programokat is fel tudok tölteni, rezgőmotorként is működik (3 erősségi fokozata is van. A rezgést pl. Metroid Prime vagy Picross DS használja), és memóriabővítés funkció is van benne (a böngészőhöz és néhány homebrew programhoz kell). Az R4-gyel is össze tud dolgozni, de minden indításkor külön programmal aktiválni kell a szükséges funkciót (pár gombnyomás). Emiatt még nem jöttem rá, hogyan tudom aktiválni a rezgést, ha nem az R4-en van a játék. A GBA játékokat vagy a RAM-ba töltöd (gyors), de ekkor minden újraindításkor fel kell töltened, vagy a flash romjába, ekkor akár másik DS-be is rakhatod mintha GBA kazetta lenne. -
LutheR #15583 Áprilisban rendeltem R4-et 1GB Kingston microSD kártyával. A csomag része volt még a microSD-SD adapter, USB-s microSD olvasó, DS kártya tok, DS pánt, tehát menetkész felszerelést kaptam. Természetesen kártyával fizettem, mert nem voltam kíváncsi a több ezer forintos utalási díjra. Így nem volt sem tranzakciós díj, sem szállítási költség (nyilván a termék árába azért beépítik, de a számlán külön tételként nem volt). 44.25$-t fizettem (kb. 8000Ft). Egy hét múlva érkezett meg, ajánlott levélként, a borítékra "ajándék"-ot írtak.
A microSD kártyára fel tudok tölteni bármilyen .nds programot, MP3-at, MP3 lejátszót, videólejátszót (.avi-t át kell konvertálni .dpg formátumra).
Így most elég jó képességű gépet kaptam eredményül, így mindenhová magammal viszem. -
vamisten #15582 Szia Pepito4556!
model-gadget.com - G6DS Real - 8G : £35.00
eu.mod-chip.com - G6DS Real - 8G : £47.94
Nem tudom mit akarsz rendelni tőlük, csak esetleg nézz körül a model-gadgeten is...ez nem reklám, csak segíteni és spórolni akarok neked :-)
-
vamisten #15581 Hali!
A vámoláshoz egy kis segítség, mert elvileg "becumizod" ezért: http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=412. Ha a Winsunx nem küld számlát, akkor szerencséd lehet emiatt:
http://www.posta.hu/object.75244EB8-98BB-41BC-9A73-5F7B105D96AB.ivy
Ha pedig fel tudod adatni mint ajándék, akkor az értéke nem lehet több 45 eurónál (ésigazolni kell, hogy a csomag ajándék...)
Én innen rendeltem pár hete (köszönet Tinmannek az infoért!). Gyorsan megérkezett, az jött és annyiért amit kértünk. És persze nem kellett vámtartozást fizetni:
http://www.model-gadget.com/shop/index.php?cPath=49&osCsid=36cbaf2978c01f837319dad11c3ff06a
Üdv!