Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Egy kis felsorolás az idén megjelenõ finomságokból:

"we've got three new megaman battle network type games, zelda, dragon quest, final fantasy XII, lunar knights, vandal hearts, crystal chronicles..the list goes on"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sziasztok

Ahogy látom újra "in stock" azaz raktárkészleten van a ds-x(http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/Backup-Units-orderby0-p-1-c-226.html). Kérdésem az, hogy valaki nem akar rendelni ilyet? Beszállnék 1el...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tudnátok pár olyan játékot mondani, amit fõleg stylussal kell játszani??
Mint a Wario Ware Touched, csak kicsit hosszabb.
Valaki próbálta a Metroid Prime Huntert, Resident Evilt?? Vélemény?
Melyik a legszebb DS játék??

guardian hero
Levágja a ROM végérõl a feleseleges részt ami csak azért van, hogy kitöltség a szabvány méretû játékkártyát.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mit jelent a "trim"-melés? (az M3 íróprogiban)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Ajánlatot várok...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

kisgabo
ára is van neki?

Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyûjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat 😞 )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ok, igy müködik! Thx
kisgabo
ne tedd, én végigpróbáltam. ha a kártyán törölsz másolsz, a fekete képernyõnél megáll.. <#zavart1>

Próbálom. Majd beszámolok.
kisgabo
nem kedveli a kártya, ha már rámásoltál cuccot, törlöd, módosítod. a hdd-n állítsd össze a cuccerájt, format fat16, és a kész pakkot dobd fel. 12.20-as loader jobb tudásban mint elõdje, de mintha fagyósabb is lenne. maradj a réginél.

Próbálom felrakni a 1220-as loadert, de nem indul vele a kártya. Felrakom, és nem megy.
kisgabo
a tfsystem könyvárba kell, játékokhoz rendeli a mentési módokat. mindig a legújabb játékokkal frissítik, fenenagy hatása nincs a kompatibilitásra.

a loadernek annál nagyobb.

BÚÉK!

A gamelist az micsoda, miért kell frissiteni, és hova kell másolni? (ninjapass X9)
kisgabo
tökmindegy, attól még kapcsol.

KILLER2
Nálam fordítva van a kapcsoló. A matrica szerinti GBA mód az NDS mód.

Töltsük le az internetet!

kisgabo
mk4 mini az passcard. teljesen jó. nekem g6-al gba módban nem indult, ez4-el igen /mindkét módban/. ( gba/nds mód kapcsoló van rajta, ugye )

Sheltem
Van valakinek Mk4 Mini vel tapasztalata? Jól mûködik visz mindent?

kisgabo
<#vigyor1> animal cr mennyi? és a többi cucc is tételesen.

kisgabo
nem rossz, de vannak apró kompatibilitási gondok játékokkal, és micro sd karikkal... erõsen béta cuccok.

én majd a Supercard DS kariból kérek, 38 dodeszért nem rossz, csak nem fog vele menni minden.

BUÉK!!!!

Más:

Eladnám szeretett kis fehér Nintendo DS Lite-omat újszerû állapotban (Fóliával használva.), egy Animal Crossing DS-sel, egy G6 Lite kártyával, egy MK4 Mini kártyával és mindezekhez mellékelnék egy hordtokot.

koryne
Ha a kereskedõ is ennyire bízik bennük, akkor biztosan jók <#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
BUÉK.

slot1 kártyák megjegyzése winsunxnál:

This item is NO Exchange Warranty for Orders outside of Macau S.A.R. <#worship>

Borgi
bujjék all ^^

<#taps>

porki fagyok fállalon

oké, majd jövöhéten melohelyrõl reg.elek és majd elolvasom.
amugy a kártyára, hogyan kell ráírni? kártyaolvasóval?

mivel idáig csak M3 CF-em van/volt, pár kérdés errõl:
- kell itt is frissítgetni a DS szoftverét?
- a PC-s íróprogiban itt sok beállítási lehetõség van? (mert, M3-nál volt egy pár, és az mind csak hibalehetõség)
- a memóriakártyát ki lehet úgy húzni, h a ninjapass-t ne vegyem ki?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Kami
B.U.É.K!!!<#puszis><#taps><#guluszem1><#nevetes1><#nevetes2>

kisgabo
x9tf slot1 kari teszt

regisztrálni kell.

errõlvan vkinek vmi tapasztalata?

Sephi
Mit erdemes mostanaba jaccani?

Phonix W-et jaccok de ennek nem akar vege lenni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
semmire, az egy "vakdugó".

Üdv4
Az lenne a kérdésem, hogy a DS Litehoz adott Slot2-es kis kártya mire való?
DS-el lehet csatlakozni bármilyen HotSpothoz, vagy csak azzal az USB-s kütyüvel lehet netezni??

Borgi
nekem supercard lite van, megy mindkét ds-es castlevania

porki fagyok fállalon

kisgabo
õõõõõõõõõ. mondjuk igaz. ds-x nél 1.01 firmware mellett megy az animal, 1.02 mellett már nem. a programozhatóság ellenére, 2 eltérõ terméknél ( azonos alap ) ugyanaz a játék nem megy, nemtom, hogy a firmware vagy más akadálya van e. elolvastam mit tud a csipp, de ettõl még nemvagyok szakértõje.<#beka3>

neked melyik kártyenka is van?

Az egy programozható FPGA chip, gyakorlatilag bármit lehet belõle csinálni.. szóval az nem direkt ilyen kártyákhoz van kitalálva. (ezért hülyeség az hogy ettõl nem megy az animal crossing)
Amugy nem mindegyik SC-ban ez a chip van.. az enyémbe pl. Lattice ispMACH.

kisgabo
kicsit nagyvonalakban fogalmaztam, megnéztem a morzsa paramétereit. De majd elmagyarázod akkor <#mf2> pontosan Te mire gondolsz.

"Ahogy néztem, mindkettõn az ACTEL Proasic3 (A3P250) csippje dolgozik, tehát ugyanaz a gyengeségük..." <#wilting>
Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne mondj semmit...

kisgabo!

írnál egy "kis" véleményt a ninjapass-ról? (jó-, rossz oldal, stb)

köszi,
V

kisgabo
nem, gba játékok slot1-bõl nem mennek.

Ezeken a slot1 kártyákon ugyanúgy fztnak a gba játékok is?

frnckss

kisgabo
ez4-el nem megy? <#nemtudom> talán supercard lite + passcard.

lehet hogy késõbb jó lesz a slot1 karikkal is, én kivárok vétel elõtt egy Supercard Ds tesztet...

Akkor milyen kártyát szerezzek be,hogy a castlevania-k mûködjenek ( Vegyem meg õket eredetiben? ) Jelenleg Ez-Flash IV kártyám van.

frnckss

kisgabo
a slot 1 cuccok elég szop@tósak. ez a ds-x kari 124 dodó, van benne 512mb memó. ugyanez Supercard DS kivitelben 40 dodó, amibe magad rakhatod a bõvitést. Ahogy néztem, mindkettõn az ACTEL Proasic3 (A3P250) csippje dolgozik, tehát ugyanaz a gyengeségük... Pl az animal crossing <#vigyor1>. Amúgy kurvajó cuccok, de meg kell elégedni a 99%-os kompatibilitással, a bõvithetõ változatoknál a memóriára való háklissággal. A ds-x nek amúgy szép a menürendszere, ez a többiekre nem jellemzõ, még. Szerintem a ds-x már nem ér 124 dodót..

ds x test.

Mennyibe kerül és hogy lehet hozzájutni? A Castlevania-k is futnak rajta fagyásmentesen?

frnckss

kisgabo
animal crossing is? <#vigyor1>

http://www.nintendo-ds-roms.com/nds-roms-700.htm
Sziasztok. Mar megkaptam a DS-X kartyamat DS Litehoz. Hibatlanul mukodik, semmi gond nincsen vele. Csak ramasolom a *.nds file-ket es minden megy vele gond nelkul.
CHEAPBOY
[email protected] email cimen tudtok erdeklodni, lehet vasarolni: Castlevania: Portrait of Ruinst, vacsiuj, folias, 10.000ft, DSre, mi másra😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Helló!
Valaki nem tud olyan helyet ahonnan a frisített romlistet le lehet tölteni?( sajna csak 713-ig van meg )

frnckss

zola2000
www.frozen-roms.net, www.emuwizards.com-ot talalsz ha visszaolvasol.

A