Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"we've got three new megaman battle network type games, zelda, dragon quest, final fantasy XII, lunar knights, vandal hearts, crystal chronicles..the list goes on"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahogy látom újra "in stock" azaz raktárkészleten van a ds-x(http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/Backup-Units-orderby0-p-1-c-226.html). Kérdésem az, hogy valaki nem akar rendelni ilyet? Beszállnék 1el...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mint a Wario Ware Touched, csak kicsit hosszabb.
Valaki próbálta a Metroid Prime Huntert, Resident Evilt?? Vélemény?
Melyik a legszebb DS játék??
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
a loadernek annál nagyobb.
A gamelist az micsoda, miért kell frissiteni, és hova kell másolni? (ninjapass X9)
Töltsük le az internetet!
én majd a Supercard DS kariból kérek, 38 dodeszért nem rossz, csak nem fog vele menni minden.
Más:
Eladnám szeretett kis fehér Nintendo DS Lite-omat újszerû állapotban (Fóliával használva.), egy Animal Crossing DS-sel, egy G6 Lite kártyával, egy MK4 Mini kártyával és mindezekhez mellékelnék egy hordtokot.
Xbox Live gamertag: kilencnad
slot1 kártyák megjegyzése winsunxnál:
This item is NO Exchange Warranty for Orders outside of Macau S.A.R. <#worship>#worship>
amugy a kártyára, hogyan kell ráírni? kártyaolvasóval?
mivel idáig csak M3 CF-em van/volt, pár kérdés errõl:
- kell itt is frissítgetni a DS szoftverét?
- a PC-s íróprogiban itt sok beállítási lehetõség van? (mert, M3-nál volt egy pár, és az mind csak hibalehetõség)
- a memóriakártyát ki lehet úgy húzni, h a ninjapass-t ne vegyem ki?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Phonix W-et jaccok de ennek nem akar vege lenni 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az lenne a kérdésem, hogy a DS Litehoz adott Slot2-es kis kártya mire való?
DS-el lehet csatlakozni bármilyen HotSpothoz, vagy csak azzal az USB-s kütyüvel lehet netezni??
neked melyik kártyenka is van?
Amugy nem mindegyik SC-ban ez a chip van.. az enyémbe pl. Lattice ispMACH.
Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne mondj semmit...
írnál egy "kis" véleményt a ninjapass-ról? (jó-, rossz oldal, stb)
köszi,
V
frnckss
lehet hogy késõbb jó lesz a slot1 karikkal is, én kivárok vétel elõtt egy Supercard Ds tesztet...
s.jpg)
frnckss
ds x test.
frnckss
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Valaki nem tud olyan helyet ahonnan a frisített romlistet le lehet tölteni?( sajna csak 713-ig van meg )
frnckss