Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kattints a linkre és ott van az ára ...<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Egyébként ki mivel játszik mostanság? Gyûjtöm az ötleteket, hogy mit kéne kipróbálni vagy mibe érdemes jobban belemerülni.
www.gamepod.hu
ez a gond, kellene egy passcard 3
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Igazad van gondolom, a Slot 1-be nincs semmi, és nem is tudom mi kellene oda. de az is gond hogy nem tudom az mp3 fájlokat lejátszani, a pc-n elindítom a music convertert, és amikor meg akarok nyitni egy fájlt, ERROR hibával kilép a progiból, ez a helyzet a többi konverterrel is"vide, dvd stb..." .
Tudtok olyan oldalt ahonnan jó konvertert tudok leszedni?
JA ÉS MI AZ A PASSKEY?
Elite Beat Agents-et nyomja valaki? Ha nem akkor mindenképpen, mert nagyon jó, bár egy idõ után elég szivatós. Kiváncsi vagyok kinek hogy megy mert én c-nél jobbra nem nagyon tudom megcsinálni a pályákat, igaz elõször csak végig akarom vinni és majd utánna szépítek az eredményeken. Valakinek nincs valami jó taktikája?
www.gamepod.hu
Én beszélnék játékról, de még a gép se megy rendesen, mert itt senki sem segít, pedig egy fórum, különbözõ problémákról szól, és annak megoldásairól.
Fiuk Lányok, tud valaki segíteni m3 lite professional kártyával kapcsolatban nds lite gépbe ? Nem értem miért GBA módban megy, és nem dual-ba.
Amikor bekapcsolom, csak a felsõ képernyõn van minden, és alul nem, nem engedi csak a backimg.xxx fájlokat, pedig szedtem le a netrõl, backnds.xxx fájlokat, de mivel gba -ba van az egész így nem is látja a backnds.xxx fájlokat.
Lécci Írjatok, hogy mit kell csinálni.
KÖSZI
PSN ID.: Beegabor
Another Code-dal játszik/játszott vki? mert elakadtam.
Ott tartok, ahol le kellett ütni a zongorán lévõ hangokat megfelelõ sorrendben, majd meglett a titkos átjáró, ott voltam a 4 szobában, majd az egyikben, (jobb hátsó) "Henry's Study"-ban a szoba közepén van egy asztal, amin egy kép van, pár bútor, és pát sztereo berendezés 😊 A képen van egy érdekes fotó: jobb oldalon egy madár egy könyv és egy alma, a bal oldalon meg "fura képek" 4 db négyzetszerû ábra, amiknek 1 v. 2 oldala hiányzik. ábránként változóan, h melyik.
mit kell csinálni ezzel a képpel, mert kirakja teljes képernyõre? és már mindenhol voltam.
elõre is thx
Segítségeteket kérném...Supercard CF karim van, és nem megy pár GBA game pl.: Rayman Raving Rabbids, Baldurs Gate Dark Alliance, Advance Wars 2 stb. (el sem indulnak, vagy a kezdõképernyõ után lefagynak). Megnéztem többfajta verziót is, kipróbáltam GBA SP-n is, de semmi...Kompatibilitási probléma? DS játékkal még nem volt gondom eddig...
M3-as és G6-os testvéreim, nálatok mennek ezek a játékok?
Szóval kijutok a barlangból van az elsõ város ahol aszondják menjek a lentebbibe(Kazus)
Amint belépek a városba meglátok egy ghostot(egy figura akinek csak kontúrja van) és a karakterem sikoltva elmenekül 😊
Mit köll csinálni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kellene nekem egy kis segítség hogy boldogulni tudjak az M3 kártyával. nem rég vettem egy nds lite gépet , és ezt a kártyát olvastam hogy jó, de a szoftver ami rajta van az tök kretyó, és találtam is egy másikat hozzá Vista2.0, aminek jó lenne a grafikája, de ha flrakom a backing-be szétcsúszik a kép, és így nem lehet használni.
Tudtok ebben segíteni?
A szépség tudom hogy relatív, de azt hittem van valamelyik amelyik a többség szerint a Best és maximálisan kihasználja a hardvert!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#eplus2>#eplus2>
m3 lite pro test - regisztrálni érdemes...
Passcard3 jó. 512 mb jó.
Nds lite fehér
M3 lite micro sd
Kingston 512 micro sd
Passcard3
Kártyaolvasó...
M3 lite micro sd rõl jöhetne vélemény mindenkitõl aki már használta vagy olvasott róla szívesen fogadnám.
nagyon helyes ^^
ajánlatos lesz még kirobálni az uj sztar warszt is, igaz senkinek nem teccik, de Endreman-nak és nekem bejön ^^
porki fagyok fállalon
Most 100%, hogy maradok mostmár csak kapjak köcsög flash kártyát...Karácsony miatt nem kapni normálisat...Persze Ds lite mindenhol van...Amikor abba hagytam régebben meg az volt hiány mindenhol <#vigyor3>#vigyor3>
Mielõtt kérdeznéd azért részben mert nemtom meddig maradsz 😊
Mivel azonban abban a shopban ahol érdeklõdtem csak jövõ héten lesz...addig nézelõdök Ds-x ügyben is...sose lehet tudni...ez az internet vagy a szösz 😊
Fredderity-t megértem, hogy pocket pc mellett nem nagy kunszt a stylus de ha nincs ilyenünk akkor viszont nagyon odaver.
szerintem tutik 3ds játékok nds-re.
isteni feeling, hogy nem cslivili stuffák vannak benne.
porki fagyok fállalon
Egyébként a stylus játékok elsõre poénosak de én már visszaszoktam a "rendes" gombos játékok fogyasztására (Lehet hogy ebben az is szerepet játszik hogy pocketpc-m kb. 4 éve van és a stylus game-ekben nem volt számomra semmi újdonság). A vegyes kezelésû játékoktól pedig már egyenesen irtózom. Lehet hogy túl konzervatív vagyok...
Egyébként a castlevania új része kifejezetten tetsztett és abban még annyi cerkás böködésre sem volt szükség mint az elõzõ részben.
Értékelése:http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279
frnckss