Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez veri át a DS-t, h eredetinek ismerje fel azt, amit a slot2-be dugsz

kattints a linkre és ott van az ára ...<#wow1><#wow1>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

bocsi nem m3, hanem mp3

De az m3 converter még mindig nem megy tud valaki egy jót?

Ok! tehát passcard 3, és ez mire jó, azon kívül hogy dula képernyõm lessz? Ja ás nem tudjátok mennyi egy ilyen?

Borgi
uj starwars, gba: game'n'watch kolleksün ^^

porki fagyok fállalon

Pont ugyan ezt akartam én is belinkelni. 😊
Egyébként ki mivel játszik mostanság? Gyûjtöm az ötleteket, hogy mit kéne kipróbálni vagy mibe érdemes jobban belemerülni.

www.gamepod.hu

"Igazad van gondolom, a Slot 1-be nincs semmi"
ez a gond, kellene egy passcard 3

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Zsocc

Igazad van gondolom, a Slot 1-be nincs semmi, és nem is tudom mi kellene oda. de az is gond hogy nem tudom az mp3 fájlokat lejátszani, a pc-n elindítom a music convertert, és amikor meg akarok nyitni egy fájlt, ERROR hibával kilép a progiból, ez a helyzet a többi konverterrel is"vide, dvd stb..." .
Tudtok olyan oldalt ahonnan jó konvertert tudok leszedni?
JA ÉS MI AZ A PASSKEY?

Bár nem értek az m3 kártyához, de szerintem nincs benne passkey az 1 slot-ban és ezért indul csak gba módban.

Elite Beat Agents-et nyomja valaki? Ha nem akkor mindenképpen, mert nagyon jó, bár egy idõ után elég szivatós. Kiváncsi vagyok kinek hogy megy mert én c-nél jobbra nem nagyon tudom megcsinálni a pályákat, igaz elõször csak végig akarom vinni és majd utánna szépítek az eredményeken. Valakinek nincs valami jó taktikája?

www.gamepod.hu

Csibe001
Én beszélnék játékról, de még a gép se megy rendesen, mert itt senki sem segít, pedig egy fórum, különbözõ problémákról szól, és annak megoldásairól.

Halihó
Fiuk Lányok, tud valaki segíteni m3 lite professional kártyával kapcsolatban nds lite gépbe ? Nem értem miért GBA módban megy, és nem dual-ba.
Amikor bekapcsolom, csak a felsõ képernyõn van minden, és alul nem, nem engedi csak a backimg.xxx fájlokat, pedig szedtem le a netrõl, backnds.xxx fájlokat, de mivel gba -ba van az egész így nem is látja a backnds.xxx fájlokat.
Lécci Írjatok, hogy mit kell csinálni.
KÖSZI

Seth
asszem ott van az hogy össze kell kicsit hajtani a ds képernyõjét és az alsóban tükrözõdik vmi kód a felsõ képrõl 😄, valami ilyesmi de már rég játszottam. Meg lesz egy pecsételõs feladat is ilyen összecsukoma ds-t módszerrel

PSN ID.: Beegabor

kellene egy kis segítség:
Another Code-dal játszik/játszott vki? mert elakadtam.

Ott tartok, ahol le kellett ütni a zongorán lévõ hangokat megfelelõ sorrendben, majd meglett a titkos átjáró, ott voltam a 4 szobában, majd az egyikben, (jobb hátsó) "Henry's Study"-ban a szoba közepén van egy asztal, amin egy kép van, pár bútor, és pát sztereo berendezés 😊 A képen van egy érdekes fotó: jobb oldalon egy madár egy könyv és egy alma, a bal oldalon meg "fura képek" 4 db négyzetszerû ábra, amiknek 1 v. 2 oldala hiányzik. ábránként változóan, h melyik.
mit kell csinálni ezzel a képpel, mert kirakja teljes képernyõre? és már mindenhol voltam.

elõre is thx

Csibe001
Látod Sephi, errõl beszélek. 😊

Sziasztok!
Segítségeteket kérném...Supercard CF karim van, és nem megy pár GBA game pl.: Rayman Raving Rabbids, Baldurs Gate Dark Alliance, Advance Wars 2 stb. (el sem indulnak, vagy a kezdõképernyõ után lefagynak). Megnéztem többfajta verziót is, kipróbáltam GBA SP-n is, de semmi...Kompatibilitási probléma? DS játékkal még nem volt gondom eddig...
M3-as és G6-os testvéreim, nálatok mennek ezek a játékok?
Csibe001
Tudod az a baj, hogy nem szeretnek az emberek játékról beszélni, én már próbáltam soxor, de szinte soha semmi válasz, csak a warez...sajnos.Pedig van egy fórum / Konzolosok fóruma >> / Nintendo DS játékok topik de ott sincs nagy beszélgetés sajna.Beszélgessünk ott a játékokról. 😊

Sheltem
Elakadtam a final fantasy 3 legelején 😄

Szóval kijutok a barlangból van az elsõ város ahol aszondják menjek a lentebbibe(Kazus)

Amint belépek a városba meglátok egy ghostot(egy figura akinek csak kontúrja van) és a karakterem sikoltva elmenekül 😊

Mit köll csinálni?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Ebbe a topikban 99% csak a masoltakrol van szo. Legalabb irjuk akkor at a cimet es csinaljunk olyan DS topikot ahol jatekokrol is szo van mert komolyan meg se merek szolalni itt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SZoval ez az emulátor dolog sem nagyon megy

Láttam hogy valaki akart venni NDS lite gépet, én az electro word -ben vettem, úgy hogy elötte interneten megrendeltem, és személyesen vettem át, így 32-bõl megúsztem

Ja meg azt se tudom hogy más dolgokat hogy rakok fel, zenét videót, játékot.

Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség hogy boldogulni tudjak az M3 kártyával. nem rég vettem egy nds lite gépet , és ezt a kártyát olvastam hogy jó, de a szoftver ami rajta van az tök kretyó, és találtam is egy másikat hozzá Vista2.0, aminek jó lenne a grafikája, de ha flrakom a backing-be szétcsúszik a kép, és így nem lehet használni.
Tudtok ebben segíteni?

Borgi
metroid már üti a csilivili határát szvsz

porki fagyok fállalon

Köszi az infókat!
A szépség tudom hogy relatív, de azt hittem van valamelyik amelyik a többség szerint a Best és maximálisan kihasználja a hardvert!

Sheltem
thx

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
juárvelkám ^^

porki fagyok fállalon

Sheltem
I have Nintendo once again....

<#eplus2>

GraviGyerök
DeSMuMe 0.5.0 igéretesnek tünik.

kisgabo
Én fekete ds lite-ot vennék a helyedben, 36990 az árkád MM-ban, ott helyben csekkoltam, és a pixelhibásat cseréltettem is tüstént. A fekete elegáns, nem retkesedik és sárgul.. és abból még nem láttam ami tört. van rózsaszín is. <#vigyor1> fehéret ne, én elsõre nagyon megbántam.. de ez magánvélemény.

m3 lite pro test - regisztrálni érdemes...

Passcard3 jó. 512 mb jó.

Sheltem
Nah ma veszem meg a cuccost...<#vigyor3>

Nds lite fehér
M3 lite micro sd
Kingston 512 micro sd
Passcard3
Kártyaolvasó...

M3 lite micro sd rõl jöhetne vélemény mindenkitõl aki már használta vagy olvasott róla szívesen fogadnám.

Sheltem
Igen az lesz..Csak már alig bírok várni jövõ hétig.

kisgabo
G6 lite + passcard. ha nem akarsz szívni.

Sheltem
Alap <#vigyor3>

Borgi
háj-háj Sheltem.
nagyon helyes ^^
ajánlatos lesz még kirobálni az uj sztar warszt is, igaz senkinek nem teccik, de Endreman-nak és nekem bejön ^^

porki fagyok fállalon

M3 DS Simply jövõhéten a Konzoliumban lesz!

Sheltem
Köszi szépen...Alig várom, hogy újra pecázzak az Animal crossingban meg pötyögtessem Kirbyt végig a pályán😊

Csibe001
Nagyon helyes, mindkétszer jól döntöttél, ha a "valaki" egy lány. ^^
Üdv újra itt.

Sheltem
"Múltkor" közbejött valami...vagyis pontosabban "valaki" aki miatt "másra" költöttem a pénzem...<#alien2>
Most 100%, hogy maradok mostmár csak kapjak köcsög flash kártyát...Karácsony miatt nem kapni normálisat...Persze Ds lite mindenhol van...Amikor abba hagytam régebben meg az volt hiány mindenhol <#vigyor3>

Csibe001
Szia Sheltem, örülök hogy részben visszatérsz 😊
Mielõtt kérdeznéd azért részben mert nemtom meddig maradsz 😊

Sheltem
Ezért írtam 2. lehetõségnek a g6 liteot..mert sajnos az a reálisabb...
Mivel azonban abban a shopban ahol érdeklõdtem csak jövõ héten lesz...addig nézelõdök Ds-x ügyben is...sose lehet tudni...ez az internet vagy a szösz 😊

Sheltem
Jé ismerõs arcok...Csibe..Borgi 😊

hol veszel itthon ds-x -et?<#nemtudom>

Csibe001
Stylus játék még Rub Rabbits, Elite Beat Agents, Bionicle Heroes, Brain Boost s rengeteg játék minijáték kollekciói is.Továbbá az agytréningeket is nagyjából csak stylus-al lehet irányítani.
Fredderity-t megértem, hogy pocket pc mellett nem nagy kunszt a stylus de ha nincs ilyenünk akkor viszont nagyon odaver.

Borgi
igen szubjektiv.
szerintem tutik 3ds játékok nds-re.
isteni feeling, hogy nem cslivili stuffák vannak benne.

porki fagyok fállalon

SirArcheer: csak stylus game-ek közül elsõre a Kirby-t és a bomberman-t (story mode) tudnám ajánani. A legszebb NDS játék elég szubjektív dolog - nincs ilyen. Nekem pl. kinézetre, design-ra nagyon tetszett a mario&luigi PIT bár kissé "hiányos" rpg volt. 3D-s játékok SZERINTEM nem valók NDS-re elég gagyin néznek ki. (mielõtt alaki rákérdezne: igen a mario kart is...)
Egyébként a stylus játékok elsõre poénosak de én már visszaszoktam a "rendes" gombos játékok fogyasztására (Lehet hogy ebben az is szerepet játszik hogy pocketpc-m kb. 4 éve van és a stylus game-ekben nem volt számomra semmi újdonság). A vegyes kezelésû játékoktól pedig már egyenesen irtózom. Lehet hogy túl konzervatív vagyok...
Egyébként a castlevania új része kifejezetten tetsztett és abban még annyi cerkás böködésre sem volt szükség mint az elõzõ részben.
Sheltem
Nah körvonalazódott: Ds-x vagy G6 lite kell nekem😊

Borgi
gyakorlatilag semmit ^^

porki fagyok fállalon

Sheltem
M3 DS simply is jó lenne de azt se lehet itthon kapni ha jól látom.

szerintem az R4DS kicsit olcsóbb,ha lemondasz a homebrew szoftverek futtatásáról.
Értékelése:http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279

frnckss