24434
Nintendo DS/DS Lite
-
orkenyid #15660 Firmware hiba, javítható :) -
#15659 Én mindig gamefaqs.com-ot nézem ha nagy a baj, ott nagyon bőséges leírások vannak térképekkel együtt.
lowdog:Akkor a te véleményed a perdöntő, mert én csak játszogattam a PSP-vel egyszer. :) -
lowdog #15658 OK, én csak azt mondtam, hogy nekem van mindkettő, és pékernyőben nem látok nagy különbséget. fényes és éles mindkettő, ahogy kell, legalábbis én elégedett vagyok
persze erős fényben mindkettő szar (ahogy egyébként pl az n800-am képernyője is az) -
#15657 Fekete DS párti vagyok én is, olyan mint egy kis ékszeresdoboz, nagyon szeretem :-) -
#15656 tud valaki egy jo castlevania oldalt?
nyomom a harmony of disonance-t,de bazi elakadtam térkép amit talaltam jelzi a maxim bracelet-et, és hogy simán bejuthatok no akadály,de egy tetü fal van ott,és semmise lehet ott tenni.
-
#15655 Nem állítottam e, örülök, hogy nem volt többet a kezemben. Én csak leírtam hogy mit tapasztaltam, meg megnéztem google-ba mellé képeket (tudom ezek nem mérvadóak) , de nem akarok győzködni senkit. -
#15654 jólvan... nekem nem fáj a fehér ds-ed, én akkor is a feketére voksolok. -
Herczi #15653 Sziasztok tudnék venni egy rossz NDSL-t ez a baja: "Fogalmam sincs mi a baja. Töltőre rátéve csak a LED világított, de semmi mást nem csinált. Angol töltő van hozzá"
Szóval nem tudjátok véletlenűl hogy mi baja van, mert ha mondjuk csak egy új akksi kéne bele, vagy egy másik töltő megérné megvenni. -
orkenyid #15652 Ha eddig le tudtam törölni róla a koszt, később is menni fog -
#15651 jól belenyúltunk a sorozatba páran...
sárgul az, nyugi, de a kosz akkor is nagy haverja lesz a gépnek. -
orkenyid #15650 -Az enyém nem törik, nem reped, úgytudom csak egy sorozat volt hibás
-Egyáltalán nem sárgul (nem kell napon tartani)
-Csak a fényes része zsírosodik (a feketének is, max nem látod), az is egy mozdulattal letörölhető -
#15649 egyebkent tok jo, mert ma talaltam Veszprem -ben egy konzolos boltot ahol jatekok cserelgetesevel is foglalkoznak. mondtam hogy van ez a kutyas baromsagom es hogy becserelnek -e valami mas uj jatekra. mondtak hogy vigyem es nezhetek helyette masikat :D
szoval holnap delutan mar lesz vegre valami jatszhato akarmim.
mondjuk azt meg nem tudom mit lenne erdemes elhozni amivel azert el lehet tokolni addig amig nem lesz R4 de majd valamit okoskodom :D -
#15648 adj a testuknek :D -
LittleBirdY #15647 Én nem voltam otthon, amikor jöttek, de akkor majd megyek panaszkodni. Köszi :D -
#15646 kit érdekel az ujjlenyomat ember? letörlöd.
vegyél fehérel, és kitéped a hajad, mert:
- azok törnek, törtek...a kijelzőnél, mig a fekete nem
- besárgul idővel a káva
- steril kézzel tapintható, mert zsírosodik, retkesedik
/tisztítószerekre idővel szintén sárgulással reagál /
- ujjlenyomat úgyanúgy van, csak más szögből látod
kétkezem összeraktam, mikor elvitték a fehéret... garis csere után. -
lowdog #15645 fényerőt állítottál-e?
én nem látom ezt a markáns különbséget :) -
#15644 raadasul elottunk nyitottak fel. marmint van ez a "ne vedd at a termeket ha ez a matrica serult" dolog (mint a mobiloknal is). gyerkoc megkerdezte megnezem -e a tartalmat, mondom igen, felvagta elmondta minek kell benne lennie, az benne is volt ;P -
#15643 nekem is chello -s es nekem van hozza minden -
LittleBirdY #15642 Én a chellótól nem kaptam headsetet a ds-hez. Akkor most mehetek panaszkodni, vagy náluk nem is jár? -
#15641 veszel hozza egy olyan torlokendot amit a szemuvegekhez is lehet. azzal tokeletesen tisztan lehet tartani a kulsot is meg a belsot is. ezer forintos tetel... -
#15640 nekem összességében a fekete a bejövősebb ,csak azok a fránya ujlenyomatok... -
#15639 en a feherhez is kaptam head-set -et... miert ne jarna a feketehez is?
plussz a feher sokkal elegansabb :) -
#15638 -a fekete DSLite ténleg annyira "ujlenyomatgyűjtő",mint amennyire írják 1-2 helyen ??
-headset van az alapcsomagban? -
orkenyid #15637 Hirtelen azt hittem valami jó kis GPS-es progi :) -
#15636 Semmi baj nincs a kontraszt-al,simán olvashatsz is rajta, eléggé éles, ha így gondolod, az meg már játékfüggő hogy mennyire elmosódott avagy sem, véleményem szerint.
Én én először még a régi DS-t töltöttem amíg ki nem aludt a led :D
Nem próbáltam még teleszkópos stylust. -
#15635 contrast....a kijelzon megjeleno objektumok mennyire elmosodottak,ill élesek (jobban nem tudom magyarázni :)
...jah másik kérdések:
1. előszőrre kell vmi extra ideig tölteni az akkut, mint a mobiloknál,vagy nem szükséges?
2. érdemes venni "teleszkopos" stylust? kényelmesebb, vagy csak ámitás.? -
#15634 Igazából nem tudom mit értesz élesség alatt. :) -
#15633 Nem láttam PSP-t csak videón. Szóval az alapján kb olyan volt. -
#15632 és élességre ? -
#15631 A háttérvilágítást ugye nem gondolod komolyan? :D
Én játszottam PSP-vel s kb mint a régi DS kijelzője, enyhe délutáni napfénynél már semmit sem látni belőle... -
#15630 Ezt láttátok már:
Itt találtam: DS Homebews
Sajna franciául nem tudok. -
#15629 Jól emlékszel fekete van. Igazából azért gondolkodtam a fehéren mert az asszony unokaöccsének most lesz a szülinapja és fogalmam nincs mit kellene neki venni. Majd felvetem a családnak a dolgot.
Az LCD kijelzője a PSP-nek nagyobb és nagyobb felbontást is kezel. Háttérvilágítása kvázi ugyanaz lehet a kettőnek bár PSP-t még nem láttam élőben bekapcsolva. Élességre szerintem ugyanaz a kettő (saját vélemény). -
#15628 neked nem fekete van ?
..és vennél egy fehéret is?...nagy gyüjtő lehetsz
MÁS:
Világos,hogy a PSP kijelzőjéhez viszonyitva világosabb a DSLite, de vajh élesebb is? -
#15627 Szép a fehér DS is.
Cat én is gondolkodok rajta bár nem tudom most honnan szedek össze pénzt. :) -
#15626 az alapcsomagban nem jár a cucchoz headset? -
PHM #15625 Nem a fórumba szánom.
Egyébként a fórum kb fele eddig is a warezről szólt...
A hetenként felbukkanó sztereotip kérdések viszont így ritkulhatnak.
Szerintem. -
#15624 rá is fog rohadni. mikor árultam a fehér, vaddiújat tavaly nyáron / még nem volt dömpingcucc / alig vitték el, buktam rendesen. -
Cat #15623 Aha ok, ezekszerint el lehet. Megrendeltem. Valaki adna érte többet? Természetesen bontatlan csomagolásban adnám, ahogy kapom. Ahogy nézem, Vaterán és Teszveszen árul egy ilyet egy soproni arc, 35-ért kinálja.
-
#15622 Olyan még úgysincs. :)
Esetleg fehér kari van hozzá? :) -
#15621 mind fehér...