Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
9 nap az express, hát LOLLLLLLLLL.
A hardveres dolgok lecsengtek már: "húúú de jó az új DS lite lcd-je" és hasonlók. Szóval ami manapság fejlõdik az a warez és ezért látsz sok ilyen hozzászólast itt (és nemcsak itt).
Megértelek, hogy nem mennek annyira az NDS játékok de 10k+ áraknál ez nem csoda. Nekem is van néhány nagy név eredetiben az 576 shopból de ennyi. Néhány órás játékra/kipróbálásra nem ad ki az ember 10k+ itthon.
Idézem magam: "egyebkent is olyan olcsok mar ezek szivesen kiprobalnek egyet"
Ha végre megjelennek és elterjednek az új R4/M3s slot1 cuccok akkor kábé ennyiért és plusz 10-15 USD postaköltségért én biztos bevállalok egy ilyet. Pl. a divineo ennyiért szállít, a maxmedia launcher is kábé ennyi szállítási költésggel ért el hozzám már nem is tudom honnan.
Regen voltan erre, mondjuk Wii miatt felemntest is kerek 😊
Szoval volna egy elado NDS alap gepem, turkizkek, meg ozza mario 64
eredeti gama, es egy Supercard, de sima SD-s kivitel.
Ha vkit erdekel dobjon meg egy mail-el: aribazsy kukac gmail pont com.
g6 lite + passcard.
- korrekt cucc egy kezdõnek, mondhatjuk problémamentes, szép kezelõfelület.
az utolsó sor azt jelenti, sok a gond a slot1 karikkal (még?) ezért makaón kivülre eladott cuccot nem cserélik, max garancia.
olvasgattam a fórumot és tanácsot kérnék a jövõbeli vásárlásomhoz (persze lehet, h vmi fontos felett elsiklottam olvasás közben, akkor sry). Kérem szépen, nem leszólni, mert kezdõ vagyok és kérdezek. thx. egyik ismerõsöm ajánlotta ezt a fórumot, mert itt (akár) lehet warezrõl is beszélgetni.
DSL-hez melyik cuccot ajánljátok? és a többit miért nem?
only slot1-esek:
- DS-Xtreme_99% compatibility
- M3 DS simply + microSD
- ninjapass X9TF + microSD
- EZ-flash5 + mircoSD
- supercard DS + microSD
slot1 + slot2-es:
- M3 lite + Passcard3 + microSD
- G6 lite + passcard3
+ lehetõleg egyszerû legyen a játék "telepítése", ne kelljen annyit szórakozni az íróprogramokkal
+ csak játékra lesz használva, se mp3, se egyéb progik.
+ nem feltétel a bõvíthetõség (gondolom 512MB elég sokmindenre, nem?)
+ ha a slot2-es verziosat ajánljátok, akkor pár újjab kérdés: nem kopik ki az érintkezõ a sok használattól? nem fog majd lötyögni?
+ ez mit is jelent pontosan? csak, h nehogy félre értelmezzem 😊 "This item is NO Exchange Warranty for Orders outside of Macau S.A.R."
üdv,
ds
Animal Crossing,Resi,Project Rub, ezekért menyit adnál?
www.gamepod.hu
hát.. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!
Ha ezt a szoveget moderaljak, és vagy tovabbra is maximalisan tolodik a warez shit, a topic eltunik a fold szinerol😊
Ennyi.
eredeti jatek, normalios gaming elmenyek, nuku, tobb mint 1 ev utan is?
kicsit gaz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
az lenne jó ha lenne egy nds szervíz ahol ezt a mûveletet csúszó pénzért megcsinálnák.
Köszi az infót a pass 3-ról, és Kingston micro sd-t vettem az Aqua computer üzletbe, 8k volt a micro sd 1 giga
www.gamepod.hu
Nos ha lite od van és m3 lite pro micro sdd mint nekem akkor mindenképpen passcard3 at vegyél azt ajánlják hozzá mindenhol...Igaz, hogy 8k de egyszer veszed meg és utána többé nincs kiadásod...
Milyen márkájú micro sdd van?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mi a különbség hogy m3 , m3 simpli, m3 lite professional?
nekem az utóbbi van
----------------
Zsoccc! Jól hangzik ez a fless dolog
De gondolom mivel garis a gépem ezzel el is lehet veszteni!
mit gondolsz?
Turn your R4 DS into an M3 Simply and vice versa!
http://scdev.org/forum/viewtopic.php?t=8388
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Van itt olyan akinek van mar microsd-s slot1 cucca? Az erdekelne hohz pl. a 373-as Super Black Bass advance jatszhato-e. Ugyanis a hagyomanyos cartridge megoldasokkal (M3) a jatek kozben a felso kepernyon csak grafikai bug volt.
Meg egyebkent is olyan olcsok mar ezek szivesen kiprobalnek egyet. (30+35 usd egy R4)
Ennyit lóg ki. Mivel ennek csak annyi a funkciója, hogy átverje a gépet, nem igazán tudom, hogy a pass 3 miért tud többet.
KargerDS Te tudod, én nem akarom rád erõltetni. Csak gondoltam mégse 8000.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ebben viszont tényleg nem vagyok biztos, de úgy tudom, hogy ha megflasheled a ds-t akkor nem kell pass. Youtube-on vannak is videók, hogy hogyan kell. De ezt csak saját felelõsségre és kérdezz utánna.
www.gamepod.hu
Nem tudja valaki hogy ha bekapcsolok egy játékot és csont fehér lessz a kép, akkor mi van?? Pedig gba kiterjesztésü.
gondolom ujjabb is.
Ha nem zavar, hogy kilóg akkor szerintem jó lehet az.
Keress rá google-ön.
www.gamepod.hu
Zoccc! szerinted jó a pass 2 ?
Próbáld így, mennie kell nekem megnyitja.
http://www.frozen-roms.net/
Itt pedig találhatsz gba játékokat is, bár picit körülményes a letöltés.
www.gamepod.hu
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
köszi a tippet, bár ez az oldal nekem nem nyílik meg.
Ja és nem sok mindennel játszom, csak régi oldsz játékokkal, super mario kellene gba módba, mert nincs pass 3 kártyám. Nem tudom honnan tudnék szerezni super mario-t??
Valaki tudja??
Próbáld innen leszedni a convertert, igaz ez g6-hoz van de szerintem az mindegy.
Raving Rabbits úgy tudom készül ds-re is.
Ja és még mindig érdekelne ki mivel játszik!
www.gamepod.hu
Töltsük le az internetet!
- ha egyedül rendelne innen, akkor (az elmondásod alapján) (15.7$+50$+10$)*195Ft (otp árfolyam, 2007.01.05) = 14761.5 Ft
- Passcard 3 = 8000 Ft, ehhez képest kicsit drága, ha egyedül rendel az ember
- persze össze lehet állni másokkal és az 50$+10$ (postaköltség+csomagolás) annyi felé osztódna, ahányan rendelnek
szóval no offens
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
De a moonshell progit csak akkor tudom használni, ha már lessz pass 3 kártyám???
Viszont ez az mp3 konverter nem mûködik, hibát ír ki ha be akarok vinni egy fájlt a progiba konvertálásra, és ki is lép a progiból. nnem tudtok valami más konvertálót
Erre nem tudna valaki válaszolni????
Thx!
Vagy másik megoldás a konverter, ott ki lehet választani, hogy ds vagy gba formátumba konvertálja. g6-nál innen már csak be kell menni a media menüpontba és onan lehet lejátszani.
www.gamepod.hu
de mi a hejzet ezzel az emulátor dologgal? Ez mire jó?
ja és ti hogy játszotok le zenét, videót?