24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Cat #15702 Felhívtak UPC-től, pénteken hozzák a Nintendo DS Liteot. Szal akinek kell egy vadiúj, garanciális, eredeti csomagolásban lévő gép, privizzen, Budapesten már péntek este oda tudom adni, aki legtöbbet adja annak adom el :) Eddig 23ezret ajánlottak érte, de sztm azért többet ér. -
Dalmatians & Friends helyett:
kezdesnek jo
-
#15700 akkoris téglasztájl DS rulz... -
orkenyid #15699 Neem, neked már lesz szóval az nekem jön ;P
Amúgy ha eger közeli vagy szívesen megnézem mi baja van. -
#15698 ..jah még annyi,hogy Slot2-be melyik a legtutibb kártya?
(Slot1-be R4 -es lesz)
...vagy ha ugy tetszik R4-hez melyik a legjobb Slot2-es karesz párba....ami(kk)el ,már mindent visz a cucc ! -
#15697 Igen légyszíves add meg. Előre is köszönöm! -
#15696 jojo holnap vszinű már meglesz a gép -
#15695 Írtam privt. Kérlek válaszlj rá. -
Herczi #15694 Megadjam a csávó címét? -
#15693 Köszi!
Megpróbálom megszerezni hátha...
De azért a tiéd is kell ha esetleg nem fog tudod megcsináltatni... -
Herczi #15692 Itt a rózsaszín lezárt aukciókban még meg van: Rózsaszín
Freeman: 2. vagy a listán -
#15691 Köszi már meg is vettem egy fehér DSL-el egyetemben, 32e ért adta a srác és jövő janig van gari rá :) -
#15690 O_o -
orkenyid #15689 Milo: ha nem tudod megcsinálni jöhet nekem is
Megy a zelda M3-al is ha Nintendogsot teszem a SLOT1-be.
DS-X-el nem megy. -
#15688 Még annyit ha esetleg látod a rózsasznt felbukkanni akkor szólj mertLite-ból nincs. :) -
#15687 Remélem nem keverik el...:)
Azért egy kalappal a dologhoz. Nagyon jó cuccok vannak rá.
Most a Mario Vs. Donkey Kong 2-re vagyok ráállva. mindig is szerettem az ilyen játékokat tisztán mint a Lemmings... -
Herczi #15686 Nem budapesti vagyok, úgyhogy a postás bácsi fogja hozni, de még ő se válaszolt a levelemre biztos dolgozik még. Sztem már csak jövőhéten fogom látni. -
#15685 Köszönöm! Egyébként a rózsaszín sincs már meg mert nem találtam meg.
Egyébként mennyire karcos? Vagy még nem mentél el érte? -
Herczi #15684 Remélem megtudom csináltatni, de ha ne adj Isten nem tudnám, egyből szólok neked. -
#15683 Ha esetleg megunod, nem tudják megcsinálni, stb... szólj és átveszem. -
#15682 Messze még az augusztus, mondjuk nem gond, legtöbb kártyán nem indul el, eddig az R4 -el megy legújabb loaderrel. -
Herczi #15681 Én ezt vettem meg:fehér
de már a rózsaszín sincs meg sztem, mert én nem találom -
CéZé #15680 Akit érdekel a Japán Zelda: http://www.ds-scene.net/forum/forum.php?topic=3390 -
#15679 Úristen, hihetetlen vagy komolyan mondom. :)
Menj már el egy boltba, mert a kérdéseid 80%-ára választ kapnál ott is. -
#15678 ..a hangokrol hallgat a fáma
hogy szol a cucc? fülessel? füles nélkül? ...naon ratyik a játékok hangjai?
és egyáltalán milyen füles jár a géphez? -
#15677 Mindkettő rossz? Egyébként mennyire karcosak? Lestrapáltak? -
Herczi #15676 Fehér, de választhatok még rózsaszínt is. Melyik legyen? :D -
#15675 Egyébként milyen színű az a DS-Lite? -
Herczi #15674 Nah megvettem, 5 ezer forintomba kerűlt végül is. -
Herczi #15673 Ennyit fejen állva, röhögve megér. -
Herczi #15672 4 ezerért, de sztem így is megveszem aztán majd keresek valakit. -
orkenyid #15671 Mennyiért tudtad volna megvenni? -
#15670 megtaláltam azt a crushing stones-t:)
Én vottama béna,de marhanagy ez a játék ,GBA-hoz mérten,hogy huhh.
Persze megvan a cucc,meg egy golyot is leleöztem egy pályán,és mivel nem mentettem,ki nyirt egy dög vhehe:D
de legaláb tudom mi mere,végre -
Herczi #15669 Hát akkor ez ugrott mert nem tudok szerezni másik litot. Mindegy azért köszi a segítséget -
orkenyid #15668 Testerlnx: én azt használom főleg, nagyon jó kártya :)
Milo: nem.. úgy lehet javítani, ha szerzel egy hibátlan lite-ot, kicseréled a firmware IC-t menet közbe, és a jóval flasheled. Amiután visszacseréled, mindkettő jó lesz. -
Herczi #15667 Ez a firmware frissítés a flashelés? Tehát használhatom a flashme tutoriálokat? Slot 1-s kártyák is jók hozzá vagy csak slot 2-sek? Bocs ha lámaságot kérdeztem. -
#15664 Már megint nagy okosságot mondtál kisgabo... Nincs semmi baj a fehérrel...ezenfelül szerintem az néz ki a legjobban.
Nekem asszony nyúzza orrba szájba mindennap és ő aztán nem kíméli.
Egy képernyőfólia mondjuk van rajta de azon felül se nem reped se nem sárgul(5 év múlva gondolom fog de kit érdekel)a kézmosásra meg már rászoktattam ds előtt -
#15663 DS Xtreme 4Gb-s kártyát használ vki lite-ban? Milyen a kompatibilitása a rom-okkal, most M3 Perfect SD-m van, ahoz képest jobb rosszabb?
-
Herczi #15662 Sok, sok köszönet, majd ha ráérsz lécci dobj meg egy linkel. Mégegyszer köszi -
#15661 ténleg az alap DS firmware-t is lehet updatelni? vagy hogy is van ez?