24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Leventuszéy
    Jah, lenne még egy kérdésem, ugye több játékkal is lehet 1 microSDvel játszani?
  • Leventuszéy
    Uhh, hát akkor marad az R4, kösz...
  • Totis
    Amit linkeltél az csak töltőkábel. Egyébként nem fog menni a DS-re való közvetlen másolás. Nincs benne felhasználó számára írható memória.
  • Leventuszéy
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy egy ilyen:
    http://www.overstock.com/Books-Movies-Music-Games/Nintendo-DS-Lite-USB-Power-Charging-Cable/2465989/product.html?IID=prod2465989
    pc-ds összekötő kábellel lehet-e a netről letöltött játékokat(.nds)rárakni a dsre, és játszani vele? Vagy csak ez a R4-es módszer létezik?
  • Totis
    Viszont Metal Slug azért megy GBA módba. Bár ha belegondolok, hogy mit lehetne csinálni az érintőképernyővel és a MIC-el...
    Pl. mint a Castlevania-ba a Stylus-al egy erős támadást nyomni időre vagy a MIC-et használva gránátot dobni, stb...
  • PHM
    Szintén egyetértek és ha már itt tartunk, egy Pang Collection sem volna rossz. :)
    (PS-re jelent meg, ez volt az egyetlen játék, amivel az asszony játszott. És ez nála nagy szó!)
  • ingy3nfr3g
    m3 simply-t hol lehet kapni budapesten? használtan is jó :)
  • Totis
    Esetleg Metal Slug?
    Kár, hogy csak GBA-ra jelent meg. Jó lenne tolni DS-en is.
  • PHM
    Baromira egyetértek. :)
    2D-s Metroidot akarok!!!
  • SirArcheer
    576ban 3 számon kersztül volt a retro sorozatban. Engem érdekel.
  • Sheltem
    Ez a játék majd csöppet pótolja a Metroid 2d DS hiányomat legalább
  • Sheltem
    Ááá jön egy jó kis 2d platform cucc dsre idén ami nem is lenne nagyszám, de ráadásul wifis..Contra 4.Van aki ismeri a Contra retro sorozatot?

Itt egy kép:

Ja és elnézést a warezpisti flashkártyab*ziktól akik oldalak óta csak a flash kártyákról beszélnek, hogy megzavartam egy kis játékinfóval az "idillt" .
  • orkenyid
    Sokkal jobban jársz ha innen rendeled: http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?cPath=55&products_id=330
    Igaz, nem itthoni bolt, de csak 5$ a posta :)
  • PeeTeR
    itt van
  • Pepito4556
    Valaki egy itthoni boltot tudna ajánlani, ahol lehet R4-et venni?
  • Totis
    Nekem eredeti PQI-om van. Nagyon frankó kis kártya. Hologrammos matrica van rajta. A Kingston-ra nagyon esküdnek sokan. Viszont azt is hamisítják mint minden mást.
  • Kernya
    Sziasztok!

Nektek működik Legend of Zelda:Phantom Hourglass? Supercard Lite-om(Rumble) van +superpasskey hiába probálom elindítani nem megy eddig ez az eggyetlen játék ami nem akar működni. Remélem tudtok segíteni.
  • Johnny23
    köszi,

egyébként igy elnézve van vmi különbség Kingston, Sandisk, A-Data stb.
    között ?
  • Totis
    Ha olcsót akarsz akkor fórumokon keress embereket. Pl itt
    Elég olcsón hozzá tudsz jutni.
    Ha boltot akarsz akkor itt nézz körül.
    Egyébként majdnem a legtöbb számtech boltban lehet kapni.
    Én a flash kártya mellé kaptam csomagban 1GB-st.
  • Johnny23
    Sziasztok!

Tud vki ajánlani vmi boltot,ahol olcson lehet Sandisk/Kingston 2GB-os MicroSD kareszhoz jutni?
    (az se baj,ha ott helybe a DSlite-ot is hozzámvágják)
  • Totis
    A teteje lesz újlenyomatos a feketének. A kijelzőhöz én sem nyúlok ujjal. Bár egébként fólia van rajta de nem nyúlok hozzá ujjal.
  • PeeTeR
    en mar azt sem ertem hogy a rakba tudjatok osszeujjlenyomatozni a gepet? ott a nyamvadt ceruza azzal taperolljatok ne kezzel. jatek elott meg kezetmosol es nem fog ragadni es uszni a dzsuvaba a gep.. ennyi
  • PeeTeR
    ingye volt ne igenyeskedj
    sot orulj ha egyaltalan el tudod adni
  • Pepito4556
    És itthon esetleg valahonnan...?
  • Pepito4556
    ühhüm...
  • SirArcheer
    Végre SC érthető nyelven!! :D
  • testerlnx
    Bármelyik bankból mennie kéne, én a CIB-el beszéltem...
  • Pepito4556
    Tényleg köszi!
  • Pepito4556
    és itthon honan lehet?(egyébként köszi!)
  • testerlnx
    Szerintem megadják a SWIFT kódot meg az IBAN-t, felhívod a számla vezető bankodat megkérded hogy megy ez, Ők pontosan lediktálják, és Te megcsinálod, ez szerintem így megy :) Én is pont most rendeltem volna egy helyről ahol honkongi dodóban kérték tőlem az utalást egy francia western union bankba, de mákomra itthon is sikerült beszerezni a cuccost :) Úgy hogy bővebbet én sem tok...
  • lowdog
    látatlanban megmondom neked hogy kell (azt lehet nem úgy van :))
    odamész megveszed, banktranszfer, kiír számlaszámot meg hogy mit írj a közlemény rovatba (valami kód lesz gondolom), esetleg küldd mailben/faxon nekik a tranzakcióazonosítót azt ennyi
    mit kell ezen magyarázni?
  • Pepito4556
    Én nyugodt vagyok, csak az a helyzet, hogy kb. már 5-ször feltettem ugyanazt a kérést,és eddig SENKI nem válaszolt rá, pedig tudom, hogy többen is rendeltek már valamit banki átutalással az eu.mod-chip-től!Kérlek!
  • kisgabo
    nyugoccság van.

elérhető a SIM CITY ds-re !!!!!!!!

és japánul a zelda.
  • Pepito4556
    KÉREM! NAGYON FONTOS LENNE!
  • Pepito4556
    KÉREM SEGÍTSEN MÁR VÉGRE VALAKI!!!!!
  • kisgabo
    ha van eszük, nem verik fel egymásnak az árat...
  • Pepito4556
    Az általam megadott (gondolom sokak által ismert) honlapról R4-et, és egy 2GB-os kártyát akarok rendelni! Segítségeteket előre is köszi!
  • Pepito4556
    Még a melyik színt válasszam, és a bekoszolásos témához, én a feketét vettem (mindenki azt válassza, amelyik neki jobban tetszik, szerintem a kettő között nincs különbség, ha tévedek, javítsatok ki), a koszokat, ujjlenyomatokat pedig csak akkor törlöm le, hogyha már nem látok semmit a képernyőn, a képernyőkön kívül semmi nem érdekel túlságosan, esetleg a karcolás.(na jó, ez mindig érdekel)Ha valami IRDATLAN nagy baromságot mondtam , ne szidjatok! Ja és valaki mondja már el a www.eu.mod-chip.com-ról való BANK TRANSFERREL (banki átutalással) való rendelés (R4) menetét!Előre is köszi!
  • testerlnx
    Itt egy 22.500Ft ért, és még egy játék is van hozzá. Szóval most tényleg "jó" ára van a gépnek.
  • testerlnx
    Nagyon lement az ára, 24-25e ért láttam UPC-seket meg 30e ért játékkal. Az UPC így jól letolta az árakat, azért tudtam én is 32e ért venni egyet egy 100$-os flash kártyával eggyütt!! Igaz az használt volt, de jó állapotban.