24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15783 Hidd el, az snemul dsben, jó a kép is, meg a hang is, meg a mentés is. mindenképp keress rá a googleben, és töltsd le (legalább a 0.5-öt)! Egyébként nem az snes dsről beszéltek? Nekem régebben az volt, de nem volt jó, annak 2005ben abbahagyták a fejlesztését. Az snemul, meg 2007es, sokkal jobb, és fejlesztik. -
#15782 nekem mindkettő van, psp-n filmeket nézek esténként, meg mp3.
ds pediglen játék.
1 éve van mindkét gépem, én DS-t vennék, ha nem lenne... -
#15781 Az enyém 5-6 órát bír kb. Nemtudom a tiéd miért ilyen keveset. -
#15779 Amit most vettem fél éves DSL kb 3,5 órát bír a Chocobo Tales-el DS Xtreme kártyáról, akkor az aksi már kezd tönkre menni? -
#15778 Szerintem sincs jó SNES emu DS-re, viszont remélem hogy lesz.Ami nekem van emu az azt csinálja amit CSIBE írt.Vannak játékok amik elég tűrhetően futnak, viszont a hang emulálása az nagyon rossz még sajna és a kép sem full screen hanem nagyobb mint a DS képernyője.A lameboy-ba már beletették a hang emulálást és hát elég ügyes a fejlesztője.(GB/GBC emu) remélem a SNES emu is lesz ilyen jó.Annak aki nem tudja eldönteni hogy DS vagy PSP, én DS-t ajánlok :) nagyobb játékélmény és touchpad. -
#15777 Még az snes egeret is emulálja. -
#15776 Na ne má hogy nincs jól menő snes emu dsen! van ez az snemul ds0.5. Nekem a játékok 80%a jól futott alatta. -
#15775 na hat erre nem tudok mit mondani. gondolom a vamon elakadt neki. anno en is Thaifold -rol rendeltem gephazat. magyarorszagon meg nem is letezett Thermaltake gephaz, sehol nem lehett kapni. megrendeltem a Thermaltake -tol es 2hetes hataridovel kuldtek a visszaigazolo mailt. csak elakadt a vamon igy 1,5honapot vartam ra. utanna meg ossze vissza be volt matricazgatva hogy vamvizsgalt meg pecsetek meg papirok benne rajta :D
szoval ilyesmi gond lehet. mondjuk ezt elvileg meg lehet ugy oldani hogy ok azt irjak ra hogy ajandek. es akkor nincs baszakodas a vammal.
en ennyit tudok :) -
t0nhal #15774 koszi a helpet, utananezek! -
#15773 -
#15772 Egy szó: Nosztalgia. - Van akinek szüksége van rá. :) -
#15771 -
#15770 Ja a SNES emuról meg annyit, hogy kibaszott sok jó játék van ds-re és bár mostanában nincs sok időm, de mikor sok volt sem foglalkoztam azzal, hogy emulált játékokat futtassak, egyszerűen mert fossák DS re a jó játékokat,mire egyikkel végzel(ha nem wifis ugye mert azzal nem végzel) már van 3új ami fasza. -
#15769 Figyu már 1 hete nem tudod eldönteni mit vegyél DS -t vagy PSP -t, próbáld ki mind2t és dönts... Itt nem fogsz választ kapni. Mostmár pihenj picit mert uncsi, hogy tőlünk várod , hogy meggyőzzünk.
Ds re sokkal jobb játékok vannak PSP re viszont szebbek, ennyi a lényeg.
Nekem már nem kéne nem touchscreenes handheld egyszerűen mert annyira imádom és megszoktam, hogy kurvára hiányozna(nálam ezis szempont volt).
Azonkívül a PSP 3 órás aksiideje az egy vicc....Szerintem 2006/2007ben ez nonszensz..szóval játékokhoz ezért sem ajánlanám(alig várom a sok PSP tulajt, hogy jöjjön és leoltson ) -
#15768 802.11b/g szabványú kell ami támogatja a Softap módot.
Pl Aquanál van(www.aqua.hu) Asus 138G pci kártya 4800Ft körül azzal tökéletesen megy(nekem olyan van). -
#15767 Nekem is nagy csalódás, mert a NES emu ugyan tökéletes de azok annyira már nem kötnek le (najó, vannak azért kivételek rendesen) mint a SNES játékok. :( -
LittleBirdY #15766 Ahhoz, hogy neten játszhassak, csak a Nintendo WiFi USB Connectort használhatom, vagy bármely számtechboltban kapható mezei usb-s wifi kulccsal is mennek a játékok? -
#15765 hu bammeg nem mondod, pedig többek között ezért (is) vennék DS-t -
Pepito4556 #15764 Ezt az oldalt is nézd meg:www.nids.gportal.hu! -
Pepito4556 #15763 Az R4-es kártyába bele kell tenni egy micro sd-t. A filmeket először át kell konvertálni,és kell egy progi, hogy menjen rajta minden.A játékokat, zenéket, filmeket mind a micro sd-re teszed rá, ezt beleteszed az R4-be, vagy M3-ba, azt a DS-be, és utána szórakozol.A progi neve:Moonshell(azt hizsem).A legújabb verziót töltsd le valahonnan.Innen is betudod a kártyákat szerezni:www.model-gadget.com
www.eu.mod-chip.com.Az első olcsóbb.Mindkét kártyához jár egy kártyaolvasó.Tehát a gépről átteszed a zenét, filmet játékot(a filmet átkonvertálod .dpg-vé,egy konvertáó progit bárhonnan letölthetsz,játékokat innen tölthetsz:www.emuxperts.net)a micro sd-re, azután azt az R4-be, vagy M3-ba, majd azt a DS-be.Ha valamit kihagytam akkor bocsi, kérlek eészítsetek ki! -
#15762 Akkor olvass utána picit, mert normálisan futó SNES emulátor nincsen DS-re s valószínűleg nem is lesz.Én pont mostanában próbálgattam s kb a Super Mario World volt az ami normálisan futott, de ott is volt nagyon sok hiba, nem látszik mennyi pontod van, a háttérben lévő dolgok előre kerülnek, úgy hogy nem látszik a karaktered, ilyesmik.Sajnos :( -
#15761 igen ezt már néztem,de sztem ez nem up-to-date
pl. snes emunak futnia kéne rajta -
t0nhal #15760 Kicsit kiegeszitve magamat, olvasgattam a temaban. Ha jol ertelmezem, akkor egy R4, vagy M3 kartya kell hozza. Ezekkel lehet mp3-at, vagy avi-t lejatszani? Hogy lehet ezekre a kartyakra telepiteni, van vmi leiras ezekrol valahol? Hogy mukodnek ezek a bovito cuccok? -
#15759 http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279 -
#15758 Azt sztném megkérdezni,hogy ha van egy R4-es kareszom,akkor avval,hogy futnak ezek az emulátorprogik (Snes,Nes, C64 stb.)?
-és ezek közül melyik a legjobb? -
t0nhal #15757 Hali!
Uj vagyok a temaban, es kicsit tanacstalan :) A Chello elofizetesemhez kaptam egy ilyen konzolt es szeretnek memoriakartyakat hasznalni hozza (CF v. SD) es kiprobalni pl. linux rendszerrel (DSLinux). Ehhez viszont ha jol tudom vmi adapterre van szukseg. Hol lehet ilyen adaptert beszerezni? Esetleg vmi online aruhazban ... Nem bp.-i vagyok, es igazabol fogalmam sincs, hogy milyen cegek foglalkoznak ilyen termekek arusitasaval :)
Udv! -
#15756 teljesitményben, lehetőségekben PSP -lenne- a nyerő.
viszont játékélményben DS az über alles. / akku idő, ötletek, etc.../ -
Pepito4556 #15755 igen itt már néztem, csak 1 gond van, hogy nalakinek nem érkezett meg 1 hónap után sem...nem tudom bízzak-e benne? -
#15754 Ne is mondd, már korábban akartam a "meglepit" de nem találtam seholsem a nagyobb méretet. Sorry :( -
#15753 Szupi! Kár ,hogy ilyen pici a kép. -
#15752 Sheltem, egy kis meglepi (remélem még az lesz) Íme -
SirArcheer #15751 Neked kell dönteni!
PSP- Főleg autóverseny, verekedős játékok, ps1-ps2 között grafika, filmnézés, zenehallgatás egyszerü, rövid aksi idő, kevés játék fér rá
főleg ps1,ps2 portolások, kevés egyedi ötlet
DS-Mindenféle játék, sok fér egy kártyára, hosszű aksi idő, praktikusabb méret, nehézkes filmnézés, grafika főleg 2D de az gyönyörű, érintőképernyő sokat dob a játékélményen/ már ha kihasználják/ -
#15750 sztetek,ha uannyiba lenne (mindennel felszerelve) DS Lite ill. PSP, azaz
-DS Lite (black) +R4 card+ 2gb SDMicro
-PSP (black) + 2GB Memory Stick Pro Duo High speed+ new analog stick
...akkor melyik érné meg jobban ?
(annyi cikket elolvastam,de nagyon megoszlanak a vélemények) -
#15749 hammondjuk osszesen 9990HUF a szallitassal egyutt :D
masikon meg 16990 + posta...
igy nem mindegy :) -
#15748 Nem veszel -
laxika0428 #15747 új nintendo ds lite-ot veszek! 22000-ért!!!! -
#15746 az ász... -
#15745 Jóhogy ismerjük a Contra sorozatokat :P régen mennyittoltam nintendo-n jáá :) msot is szoktam ds-en tolni nesten emuval.Nagyon jóóó.Remélem valami jókis grafika lesz a játéknak ami ds-re jön.De a wifi cucc az baró lesz, ketten nyomatni xD -
Leventuszéy #15744 Thx -
#15743 igen bár attól függ mekkorát veszel.