Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A házrész bõvítés akkor lesz ha a városházán törleszted a tartozásod.

www.gamepod.hu

Csibe001
Az gáz, hogy én egy Fossilt küldtem ajándékba? 😮
Meg a házrész dolog gondolom még odébb lesz nem?Ma kezdtem el jáccani, de már jó sok halat fogtam..meg bakancsot meg üres konzervdobozt. 😄
Ahogy Sheltem mondta, relaxáló egy játék. 😊

Sheltem
Ha jól tudom(ez nem biztos) amikor esik az esõ/hó nagyobb esély van rare halak kifogására(ezt meg kell nézni mert nem biztos de így emlékszem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem még kb 50000 hiányzik az új házrészhez. Én is elkezdtem pecázni, a ház tele van most hallal, egy darab nem fér már el, mert nook zárva van. Nekem sajnos nem volt ilyen szerencsém, de azért én is számítok néhány ezerre.

www.gamepod.hu

Sheltem
Nekem amúgy reggel még hiányzott 30000 bell a loanhoz...tehát a következõ házrészlethez... na mondom a white turnip kurvadrága a maminál(107 bell mész a picsába) megyek pecázni amíg nem jön össze a lé...Erre mi az elsõ 2 hal amit kifogok a vízesésnél? 2* stringfish (2*15000 bell). Hamar összejött a lé <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Csak addig kell amíg elõször nem nõ rajta gyümölcs..
Egyedül a virágokat kell állandóan, ha már "barna"

Köszi srácok a segítséget, elültettem a cseresznyét meg egy kókuszt, csak el ne felejtsem locsolgatni õket.

www.gamepod.hu

kisgabo
pedig beszéltem.... akarsz küldeni valami szerelmeset priviben? <#szeret>

Sheltem
*Mármint 2 válaszlevélben természetesen.

Sheltem
Ezekszerint nem mindenkivel beszéltél...A polgármesterrel is kell beszélni a hivatal elõtt, valamint aki nincs otthon mert sétál azt meg kell kereseni...

Persze, ha õt is letiltottad mint itt párunk privát üzenetét akkor ne csodálkozz <#mf1>

Sheltem
Télen is el lehet ültetni...ahogy Freeman mondja közvetlen közelében a 8 irányban ne legyen semmi...Plusz fal közelébe se nagyon ajánlott ültetni. Akiknek gond van az új gyümölcs megszerzésével elmondom, hogy tegnap is küldtem 3 levelet 3 ajándékkal a városlakóknak és 2ben gyümölcs volt(õszibarack és meggy).

4-5 nap mire frissen ültetett gyümölcsbõl szüretelheted a fáról...aztán 3 naponta...

Akkor ezekszerint ilyenkor télen is kinõ. Ja és kb mennyi nap míg megnõ?

www.gamepod.hu

kisgabo
én már az elején elakadtam pls... tom elsõ melója, dumáljak mindenkivel, megtettem, de mindig elzavar.. <#nemtudom>

El kell ültetni egy olyan helyre ahol nincs mellette másik fa, épület, stb... és utána mindennap meglocsolni.. ha átsétálsz rajta nagyobb az esélye hogy nem nõ meg 😊
Amugy aki nem ismerné: pénzt is el lehet ültetni, minnél nagyobb összeget ültetsz, annál nagyobb az esélye hogy pénzfa lesz belõle.

Animal Crossing rajongóktól kérdezném, hogy hogyan kell úgy elültetni a gyümölcsöt, hogy az ki is keljen. Ilyenkor el lehet ültetni? Mennyi idõ mire lehet róla gyümölcsöt szedni? Kaptam most levélben 1 cseresznyét és örülnék ha sikerülne úgy elültetni, hogy ki is keljen.

www.gamepod.hu

Sajna nekem fagy az új Yugioh. Mi a fenéért vajon, persze mindig máshol.
No majd szólj akkor, hogy mivan mert én nem látlak msn-en, priviben elküldöm újra a címet lehet rosszul írtam. Vagy lehet, hogy az a gond, hogy én is felvettelek partnernek?

www.gamepod.hu

Hmm, még nem jelöl az msn aktívnak téged.

www.gamepod.hu

Sephi
Jah nekem is nyugi. Baze lvl 2-es duelezovel jaccotam. Olyan kartyakat szedett elo... semmi eselyem sem volt. Non-stop irtotta ki a kartyaimat...
Felraktalak en is majd valaszolj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ment priviben a cím.
Ja és ne számíts nagy ellenállásra, még nem sok idõm jutott rá, hogy játszak, vettem pár csomag kártyát de nem nagyon sikerült ütõképes paklit összerakni, ráadásul mindig olyan szarul jönnek a lapok...

www.gamepod.hu

Erre én is kiváncsi lennék, nálam sokszor az is elõfordul, hogy hibaüzenettel leáll a kapcsolódás.

www.gamepod.hu

Sephi
Add meg privibe a cimedet mert en multi chat progit hasznalok es en kell berakjalak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Felvettelek msn-ben partnernek.

www.gamepod.hu

Sephi
Gyerekek miert van az hogy par jatek borzalmasan lassan megy Wi-Fi-n keresztul. Full jelem van...

Sephi
Van MSN cimed? Hogy eggyeztessunk.

No egy yugioh párbajt?
Lentebb írtam a friend code-ot.
Bár valszeg pár kör alatt leversz de egy próbát megér.

www.gamepod.hu

Sephi
Mar megint real time harc? Ezt is elbaxak mint a Chldren Of Mana-t. Annak is fergeteges introja volt...aztan a jatek...

kisgabo
ütõs...

Remélem még nem volt.
Vessetek erre egy pillantást:
http://www.youtube.com/watch?v=3Yu0E2Fn8Pk
koryne
Ha ebben sok a duma, akkor Te még nem játszottál rpg-t 😊 Kis felvezetés azért kell (bár sztem elég gagyi lett). Nekem itt a dögfeljõdés sokkal jobban tetszik, mint a pokémonban. De azt is szeretem ^^

Xbox Live gamertag: kilencnad

A Diamond még csak japánul van de régen végig vittem mind1-ik rész.

No kipróbáltam yugioh-t, elég gyorsan legyaktak benne.
De itt a friend code-om: 3823-4153-9637

www.gamepod.hu

9-ért szolnoki media markt. Lehet nem érte meg, de hirtelen felindulásból történt a vásárlás.

www.gamepod.hu

hol vetted és mennyiért?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Valakinek nincs kedve Animal Crossingozni vagy metroidozni?

www.gamepod.hu

Csibe001
Nekem WarioWare Touched kell olcsón. 😄

KILLER2
Meliyk pokémon?

Töltsük le az internetet!

Sok az elején a duma. Ennél a pokémon sokkal jobb.

Én játszanék de lusta vagyok átállítani a router kódját olyanra amit a nds is ismer. Addig gyakorlok 😄

6000Ft-ért eladó 2 játék: Splinter Cell 3
Yosi touch & go

Valakihez nem mehetnék át Animal crossingba? Igérem a baltát nem viszem. 😊

www.gamepod.hu

Nem igazán értem ezt a metroidos wifi rendszert, elég gáz, hogy csak így szörcsölve lehet ellenfeleket keresni, így mindig csak 3-4 csillagosokat fogok ki akik levernek rögtön, hiába állítom be, hogy csak a saját kategoriába keressen akkor is ilyenekkel rak össze vagy nem talál senkit. Meg azt se igazán értem, hogy van amikor addig vár amíg nincs 3 ellenfél van amikor meg már 1 után elindítja, ezt is mi alapján teszi?
Nem találok egy hozzám illõ ellenfelet, így csak arra vagyok jó, hogy az amúgy is profik növeljék a statisztikájukat.

www.gamepod.hu

De az a baj, hogy én még pc-n játszottam vele. Nem ismerem már a lapokat és nem tudnék jó paklit összerakni. Gondolom neked már azért van egy bejáratott paklid meg ismersz pár jó kombinációt.
Majd elõszedem és próbálkozok vele.
Metroidot mivel jobb irányítani? Ceruzával vagy a hüvelyk ujj stylus-al?

www.gamepod.hu

Sephi
En is regen jaccotam...10 pec utan visszaszoktam. Totalisan ugyanaz.

De engem érdekel, csak sajnos nagyon rég játszottam yugioh-val és már azt se tudom hogy is kell, vagyis szarrá vernél.

www.gamepod.hu

Sephi
En meg YuGiOh-znek valakivel de latom senkit nem erdekel az a jatek 😄

Kb. 1hónapja volt fent az 576on hogy van valami AnimalCrossing maffia,lehet nekik szólni,ha valaki köcsög volt veled és elmennek az illetõ városába egy kicsit garázdálkodni😊
koryne
Majd egy közös Metroid móka, emberek? 😊
Mellesleg én vagyok az egyetlen zakkant, aki kipróbálta a digimon world ds-t és tetszett (bár még csak 28 óra van benne) vagy van esetleg más is? Kipróbálnám a wifi csatát ^^

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Persze hogy csak akkor.
Igen lehet.

Viszont nem árt ha picit ismered a másikat / bízol benne mert a városodban lehet garázdálkodni is...Pl kivágni a fákat stb.

Animal crossing-ba ugye csak akkor mehetek be egy másik városba ha a másik személy is éppen játszik?
Levelet lehet egymásnak írni?

www.gamepod.hu