Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamepod.hu
Meg a házrész dolog gondolom még odébb lesz nem?Ma kezdtem el jáccani, de már jó sok halat fogtam..meg bakancsot meg üres konzervdobozt. 😄
Ahogy Sheltem mondta, relaxáló egy játék. 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.gamepod.hu
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyedül a virágokat kell állandóan, ha már "barna"
www.gamepod.hu
Persze, ha õt is letiltottad mint itt párunk privát üzenetét akkor ne csodálkozz <#mf1>#mf1>
4-5 nap mire frissen ültetett gyümölcsbõl szüretelheted a fáról...aztán 3 naponta...
www.gamepod.hu
Amugy aki nem ismerné: pénzt is el lehet ültetni, minnél nagyobb összeget ültetsz, annál nagyobb az esélye hogy pénzfa lesz belõle.
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
Felraktalak en is majd valaszolj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ja és ne számíts nagy ellenállásra, még nem sok idõm jutott rá, hogy játszak, vettem pár csomag kártyát de nem nagyon sikerült ütõképes paklit összerakni, ráadásul mindig olyan szarul jönnek a lapok...
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamepod.hu
Lentebb írtam a friend code-ot.
Bár valszeg pár kör alatt leversz de egy próbát megér.
www.gamepod.hu
Vessetek erre egy pillantást:
http://www.youtube.com/watch?v=3Yu0E2Fn8Pk
Xbox Live gamertag: kilencnad
De itt a friend code-om: 3823-4153-9637
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
www.gamepod.hu
Yosi touch & go
www.gamepod.hu
Nem találok egy hozzám illõ ellenfelet, így csak arra vagyok jó, hogy az amúgy is profik növeljék a statisztikájukat.
www.gamepod.hu
Majd elõszedem és próbálkozok vele.
Metroidot mivel jobb irányítani? Ceruzával vagy a hüvelyk ujj stylus-al?
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
Mellesleg én vagyok az egyetlen zakkant, aki kipróbálta a digimon world ds-t és tetszett (bár még csak 28 óra van benne) vagy van esetleg más is? Kipróbálnám a wifi csatát ^^
Xbox Live gamertag: kilencnad
Igen lehet.
Viszont nem árt ha picit ismered a másikat / bízol benne mert a városodban lehet garázdálkodni is...Pl kivágni a fákat stb.
Levelet lehet egymásnak írni?
www.gamepod.hu