24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Pepito4556 #15823 És egy átemuláló progit honnan tölthetnék le?
Egyébként köszi. -
#15822 A snemu csak a snes játékokat emulálja, az nem szükséges a ds működtetéséhez csak egy extra.Ha rárakod a moonshellt- faszául akkor futni fog a videó,mp3,ds játék, és az ilyen alap dolgok.A játékok emulálásához meg emukra lesz szükséged. -
Pepito4556 #15821 Ha megvan az R4, akkor rakjam rá a Moonshell-t, és az Snemu-t is, és akkor menni fog minden rajta? -
#15820 jah és itt a trailere ha még valaki nem ismerné
http://gametrailers.com/player/20836.html -
#15819 most volt csak időm kipróbáni a brothers in arms-ot
nekem kurvára bejön a játék, szvsz a legjobb fps ds-re!
(metroid nekem egy idő után uncsi volt ill. a környezet se jött be igazán) -
Pepito4556 #15818 hehe.... -
#15817 ..hát igen, gyors ez a metro
..most megint tölthetem a cuccot -
Pepito4556 #15816 nekem az első gépem touchscreen-je hibás volt, minden vizsgálat nélkül kicserélték.gondolom,több embernek is gondja lehetett vele...Egyébként ez gyors volt:11:16-kor vetted észre a hibát,13:16-kor meg már meg volt az új...2 óra alatt...király...nekem egy hétbe került...( mondjuk az is igaz, hogy én a media-ba vettem) -
#15815 --hát ezekután csodálkozol? -
#15814 Szerintem ez hülyeség, én nem tapasztaltam, de te nem vagy véletlenül maximalista?:D mindenre odafigyelsz meg minden kis hülyeségen idegeled magad. Egyébként tök gáz hogy pont kifogtál egy hibás ds lite -ot :) énis mindennel elsőre ígyjárok ami műszaki cikk. -
#15813 igazabol a kijelzo fenyerejet veszi vissza hogy kevesebbet ugyen.
ez peldaul tobb telefonnal is igy van. ha eleri a vegso hatart akkor csak minimalis fenyt bocsajt ki a kijelzo hogy ezzel is kesleltesse a teljes lemerules idejet. inkabb proktikus mint idegesito :) -
#15812 Én nem. -
#15811 Nah végülis kicserélték, kijelzőhibás volt pofám leszakad.
Más:
Észrevette azt vki,hogy ha már merül az akku,akkor halványabb lenne a kijelző ? -
Pepito4556 #15810 és akkor minek a moonshell? -
#15809 Hát mivel az snemul futtatja az snes játékokat, tehát azokhoz kötelező. Azzal játszottam végig a több sneses jrpgt. -
#15808 ...hát azt hiszem fogom magam és visszaviszem (gondolom 100ezerből 1 ilyen)
grrrrrrrrrrr -
Pepito4556 #15807 Ez előfordult már egyik haverom GBA-jánál is(nekem nem, sőt amkiet én láttam egyiknél sem, ugyhogy sztem hiba, bár egyáltalán nem biztos)Ja és egy kérdés:A játékok futtatásához kötelező ez a snemul? -
#15806 Szisztok!
Ma kapcsoltam be előszőr a cuccot,hosszas töltögetés után, DE
-a felső kijelző jobb oldalán vékony színes csikok vannak függőlegesen !!
Ez most megint mi, hibás a kijelző ??? -
#15805 vatera.hu -n van sok ds lite eladó most, akinek nincs ott is érdeklődhet az eladóktól, nagtyon jó árak is vannak.Egyébként valaki nem tudna egy olyan linket adni ahol a DS játékok megjelenése le van írva, mármint hogy milyen játékok várhatók és mikor. -
Ds lite új,bontatlan 24000 Ft.
Érd. privátban. -
#15803 Jaja, ilyen áron nagyon megéri, állat ez az UPC akció :) -
#15802 hányas hozzászolás az R4 használata ?
plz -
laxika0428 #15801 csak lecseréltem a régi ds-em és vettem egy dsl-t 22-ért. ha ha sheltem :) -
orkenyid #15800 Igen... -
#15799 tiéd is?
(mondjuk annyira nem izgat,ha rendesen műxik) -
orkenyid #15798 Normális, a lite-ok kb fele ilyen -
#15797 "hangjában" -
#15796 "hangjában" -
#15795 nálam vhogy a kattanás "hanjában" különbözik a kettő...bár lehet ez má paranoia.
...csak mondom az a szar,hogy nemtom kiproszálni (még). -
#15794 nekem a jobboldalinál kapásból volt kis holtjáték, a bal azonnal, a jobb kb 2mm után kattan. -
#15793 Az alapcsomag tartalma:
* Nintendo DS Lite készülék akkumulátorral
* Hálózati töltő
* Játékkártya nyílás takaró
* Toll (stylus)
Az L és R gombra nemtudok mit mondani :S , enyém nem olyan, bár nekem sima DS-em van -
#15792 ..áá sztem ez normális, viszont nem volt a csomagban füles!
..ez alpba nem jár? -
#15791 ...hu máris befostam,azt vetem észre,hogy a jobb oldali "shoulder button", másként klick-el, mint a baloldali, mintha abba, lazább lenne a mikrokapocs !
...plz mondjátok,hogy ez normális -
#15790 Grat...Szerintem hétfőn nem alszol -
#15789 Gyerekek megvan!
Fekete és gyönyörű! ...márcsak igy első ránézésre sem bántam meg.
Bár még sajna nem tudom kiproszálni,mert csak hétfőn jön az R4-em +SDMicro
Vettem hozzá LCD védő fóliát is (gyári), remélem nem fogja "lesötétiteni" a kijelzőt, de mondták,hogy marha precizen kell ráoperálni.
...na egyszóval SZUPER a cucc! -
#15788 Megadták az oldalt, leszeded, patch-eled DLDI vel rányomod micro sd-re nyitsz egy "SNES" mappát abba mehet bele a sok snes game,megnyitotd az emut a gyökérkönyvtárban, load roam , start és nyomod.A többit leírtuk -
Pepito4556 #15787 valaki tájékoztatna erről az snemul-ról? -
#15786 Na,hát nekem is ez volt meg csak egy régebbi version.Ennek már a hangja úgyahogy jó, de a kép még mindig lecsúszik.Ezt nemértem.De a layerek nagyon rosszak néhol. -
#15785 Hmm. köszi. ezt mindenképp kipróbálom. -
#15784 Na jó itt az oldal címe:
http://www.snemul.com/ds/