Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hát azért ez komoly kihívás mert Mario Kart gamespot szerint a top1 ds game <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zola2000
Áááá Diddy kong racing! Remélem lesz olyan jó mint a mario kart.

A

Csibe001
0820 - Phoenix Wright Ace Attorney: Justice For All - USA

Ez kimaradt a listádból pedig sztem szintén jól járunk vele. 😄
Ráadásul aktuális is 😄

Sheltem
Ugye csak azért ilyen lófasz a fórum forgalma mert mindenki DSezik? <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
hutel dusk engemis érdekû'

porki fagyok fállalon

Csibe001
01/22 Hotel Dusk: Room 215
02/05 Diddy Kong Racing
02/27 Marvel Trading Card Game

Nekem csupán ennyi s még a sorrend is jó. 😊

Sheltem
És ez csak a "szarja"
Ebben a félévben jön a : Settlers, Final Fantasy: Chrystal Cronicles,Disciples2, Warlords stbstb

Petyus_
Aztamindenit! Lunar Knights Kojimáéktól, Diddy Kong Racing ááááááá, Pro Evo, Hotel Dusk... ez szép kis termés! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ezekbõl fõleg a hotel dusk érdekel meg talán kivácsiságból a marvel trading card game.

www.gamepod.hu

guardian hero
02/20 Izuna: Legend of the Unemployed Ninja

Jó cím, biztos a munkanélküli segélyt kell behajtani az önkormányzatnál 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheltem
Jelentõsebb megjelenések február végéig(ha valakit érdekel):

NDS North America (USA) | 01/18 Fossil League: Dino Tournament Championship | 01/22 Hotel Dusk: Room 215 | 01/23 Inuyasha: Secret of the Divine Jewel | Underground Pool | 01/25 Eye Q | 02/05 Diddy Kong Racing | 02/06 Lunar Knights | Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 | 02/07 Juka and the Monophonic Menace | 02/20 Izuna: Legend of the Unemployed Ninja | Trioncube | 02/27 Marvel Trading Card Game

moon08
Nekem simán felment,semmi probléma nem volt vele.
Milyen routerd van?
Sheltem
Fincsi kis 2D-s RPG jön(képek alapján) január 23.án, címe:

Inuyasha: Secret of the Divine Jewel

Halló!

Nos igen, van egy Nintendo wifi bizbaszom, meg egy routerem. A nintendo oldalán az én routerem nem támogatottként van feltüntetve. A nintendo usb-t egyszerûen nem tudtam feltelepiteni, állandóan leállt a telepités. De a routert addig-addig nyúztam, amig sikerült összehozni a kapcsolatot. Szóval a probléma egy része megoldva, de kiváncsi lennék, ki tudta gond nélkül feltelepiteni a nintendo vackát. Egyébként eladó...😊
Borgi
fun on:
😮
fun off.

porki fagyok fállalon

Sajna úgy néz ki nem fog menni, szerintem valami a hálózattal van itt, sajnos csak pénteken leszek otthon. 😞

www.gamepod.hu

Csak most az a baj, hogy nem otthon vagyok és ez a gép nem akarja a wifi-t. Nem enged fel 61020-as hibakóddal folyton ledob. Csinált már ilyet otthon is de 2.-ra mindig felengedett. Most nem....

www.gamepod.hu

én is felvettelek.

Felvettelek, vegyél fel engem is yugioh-ban és majd valamikor játszhatunk.
3823-4153-9637

www.gamepod.hu

Ha én jól emlékszem akkor nincs trükk. Fejlõdsz, magadra aggatsz minden INT-et felnyomó cuccost és egy spellt. Ha megvan a 100 akkor ok ha nincs akkor mész vissza csépelni az ellent 😊
Ha nagyon unod a banánt akkor van egy bug a küldetésekor kapott tárgyaknál. Ezt meglovagolva jóó sok pénzzel már megvásárolhatsz bármit.
Hy!
Itt az én yugioh friends codeom: 1718-8839-6179

Sheltem
Gyerekek aki jobban belemerült az új castlevaniába...2-3 questet nem tudok megcsinálni, méghozzá azokat ahol az INT / MND / STR t kell 100ra nyomni vagy afelé...

Már az INT et nem tudom elérni pedig lvl 43 on próbáltam úgy hogy csak int es cuccok voltak a Charlotten valamint INT boost spellt(+15INT) nyomtam rá így jött ki valami 83 ra...Tud valaki infót adni mi a trükk?

Gyerekek gyertek yugioh-zni! Nagyon jó!

www.gamepod.hu

Most jól értem? Van egy wifi routered meg van egy Nintendo wifisticked? Ha van wifis routered minek a Nintendo stck? Mit nem tudsz feltelepíteni, a wifistick driverét? Ez így eléggé pongyolán megfogalmazott segítségkérés volt a részedrõl.
Srácok segitsetek légyszi. Van egy ilyen Nintendo usb akármim, meg vezetéknélküli routerem. Az istennek se tudom feltelepiteni, mert a telepitéskor Setting up internet connection sharing-Sharing error hibaüzivel leáll. Gondolom a hálózatoknál valamit valamivel meg kellene osztani, de mit?
Azért az elsõ elég egyoldalú volt. <#vigyor3>

www.gamepod.hu

Na ez jó mecs volt Sephi! 1:1

www.gamepod.hu

Sephi
Na 1:1 😄 Kb masfelora allat ment le ket menet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Simán kapcsolódik. (De elõbb konfiguráld be (én a Mariokart wifi menüpontja alatt szoktam beállítani))
Sephi
Zsoccc kollega nem aggya konnyen magat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Neked is lassan megyen?

Yeeeeeeeeeeeee!! Nyertem wi-fi-n egy yugioh párbajt. 😊
Jó ez a vizsgaidõszak ilyenkor mindenre ráérek. 😊

www.gamepod.hu

Sheltem
Elkezdtem a Castlevania : PoR -t Hard Mode ban...A normal mód ehhez képest tutorial <#vigyor3>

kisgabo
embörök, rúterhez simán lehet kapcsolodni ds-el, vagy kell neki az oldalról letölthetõ nintendo sw is?

"spring load(ed)" - ez a kifejezés mit jelent és mit takar?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Csibe001
De igen, de valamiért most kattantak rá az emberek.

KILLER2
Most? Pedig régi játék má ez nem?

Töltsük le az internetet!

Csibe001
Pattanj át a saját topicjába, most nyílt. 😊 Oda biztos kerülnek majd ilyen és ehhez hasonló infók.

KILLER2
Na annyit hallok már erõl az Anima Crossingrõl, hogy nem bírom, hogy ne próbáljham ki. Kaphatnék róla valami infót? Gondolok ezalatt történetére, típusára, hosszára, meg arra, hogy mennyi angoltudás szükséges hozzá.

Csibe001
Na most pofásabb a városom (Silent hill) kialakítása. 😊
S elkészült a biztonsági mentés is, meg most végre körte a gyümölcsöm. 😛

Borgi
nekemeddig nem volt ilyen, igat sc lite. 😮

porki fagyok fállalon

Sikerült akkor felvenned msn-be? Majd írj és akkor egyeztetünk yugioh ügyben.

www.gamepod.hu

Csibe001
Régebben csináltam mindig de mivel még sosem történt ilyen, így leszoktam róla, asszem újra bevezetem...így jártam. 😊

Sephi
Sima SC + PAsskey 3 emberek! Ezek tokeletesen mukodnek. 6 embernek van ilyen a kozelemben es minden ment tokeletesen fagyas nelkul. Most meg hogy kicsit kilog...az nem vilagvege.

KILLER2
Ezé kell olyakor-olyako biztonsági mentést csiálni.

Sheltem
Hát szerintem a legszavatosabb játék ami létezik ds re...Ezt az egyet tuti nem adnám el személyszerint..Minimum 1 év mire kijátszod...

Sheltem
Én amikor ráírok egy új romot a kártyára(micro sd) mindig lementem az aktuális ndssave könyvtárat biztos ami biztos alapon.

Még jó, hogy eredetiben van meg, én asszem a hajamat tépném most elveszne a mentés.
Nem is tudom miért akartam eladni, most teljesen rá vagyok kattanva.

www.gamepod.hu

Sheltem
Mindennap nõ 2-3 gaz a városkádban(arról ismered fel, hogy 2ágú barna fûszálhoz hasonlít), ha ilyenek vannak a városkádban vagy eldobott szemét nagyobb eséllyel fogsz ki hal helyett szemetet(pl konzervdoboz, kerék, bakancs).

Fossilt is lehet ajándékba, késõbb úgyis megtalálod újra, én ma egy 14000 belles ágyat raktam a levélbe<#vigyor3>

Csibe001
Na super..."elfelejtette" a mentésemet a cucc...soha nem történt még ilyen, miért pont most?Hasonló problémája van/volt valakinek M3miniSD-n?