Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez kimaradt a listádból pedig sztem szintén jól járunk vele. 😄
Ráadásul aktuális is 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
02/05 Diddy Kong Racing
02/27 Marvel Trading Card Game
Nekem csupán ennyi s még a sorrend is jó. 😊
Ebben a félévben jön a : Settlers, Final Fantasy: Chrystal Cronicles,Disciples2, Warlords stbstb
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.gamepod.hu
Jó cím, biztos a munkanélküli segélyt kell behajtani az önkormányzatnál 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
NDS North America (USA) | 01/18 Fossil League: Dino Tournament Championship | 01/22 Hotel Dusk: Room 215 | 01/23 Inuyasha: Secret of the Divine Jewel | Underground Pool | 01/25 Eye Q | 02/05 Diddy Kong Racing | 02/06 Lunar Knights | Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 | 02/07 Juka and the Monophonic Menace | 02/20 Izuna: Legend of the Unemployed Ninja | Trioncube | 02/27 Marvel Trading Card Game
Inuyasha: Secret of the Divine Jewel
Nos igen, van egy Nintendo wifi bizbaszom, meg egy routerem. A nintendo oldalán az én routerem nem támogatottként van feltüntetve. A nintendo usb-t egyszerûen nem tudtam feltelepiteni, állandóan leállt a telepités. De a routert addig-addig nyúztam, amig sikerült összehozni a kapcsolatot. Szóval a probléma egy része megoldva, de kiváncsi lennék, ki tudta gond nélkül feltelepiteni a nintendo vackát. Egyébként eladó...😊
porki fagyok fállalon
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
3823-4153-9637
www.gamepod.hu
Ha nagyon unod a banánt akkor van egy bug a küldetésekor kapott tárgyaknál. Ezt meglovagolva jóó sok pénzzel már megvásárolhatsz bármit.
Itt az én yugioh friends codeom: 1718-8839-6179
Már az INT et nem tudom elérni pedig lvl 43 on próbáltam úgy hogy csak int es cuccok voltak a Charlotten valamint INT boost spellt(+15INT) nyomtam rá így jött ki valami 83 ra...Tud valaki infót adni mi a trükk?
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jó ez a vizsgaidõszak ilyenkor mindenre ráérek. 😊
www.gamepod.hu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Töltsük le az internetet!
S elkészült a biztonsági mentés is, meg most végre körte a gyümölcsöm. 😛
www.gamepod.hu
Nem is tudom miért akartam eladni, most teljesen rá vagyok kattanva.
www.gamepod.hu
Fossilt is lehet ajándékba, késõbb úgyis megtalálod újra, én ma egy 14000 belles ágyat raktam a levélbe<#vigyor3>#vigyor3>