Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
Hopp. Abból következtettem, hogy GBA-n vidáman játszottam velük. De nem igazán értem: ha a GBA card slotjába belementek, akkor a DS alsó slotjába hogyhogy nem? Mindegy, biztos igazatok van, meg is nézem majd a barátnõm DS-én. 😊

KILLER2
EZ nem így van. Sima GB játékoknak (nem a color, de lehet, hogy az is) picit más az aljuk minde a GBASP játékoknak. A DSbe nem mennek bele a régi GB és talán GBC játékok se, csak a GBA.

Töltsük le az internetet!

Borgi
ezek mennek a ds-en? jajde jó

porki fagyok fállalon

baggins
Gyûjtõknek, retro rajongóknak!
2 db eredeti klasszikus Nintendo Gameboy játék eladó!
- Super Mario Land
- The Legend of Zelda: Link's Awakening
4000 Ft/db (+postakltsg)
Érdeklõdõket priviben várom (mivel GBA/SP kompatibilis minden régi GB játék, így DS-en is játszhatóak).

tetris, magnetica, zoo keeper vagy big brain academy, brain age

Wifime: ha van fent flashme-d, akkor 4mb-nál kissebb demókat/homebrew progikat tudsz átküldeni vele a DS-re.

Van routered?
Ha igen, akkor csinálj a két kapcsolatból bridge-t és a router DHPC-vel oszt neki IP címet.
Ha nincs, akkor megosztod a netet (ICS) a netkapcsolatodon, beállítasz egy fix IP-t a vezetéknélkülire és beírod a DS-be kézzel az adatokat (gateway - a géped belsõ IP címe, DNS1,2 - bármilyen DNS szerver (pl 193.0.0.193 vagy a szolgáltatódé), IP-nek meg írd be pl 192.168.1.200)

SoftAp beállítások: b-only, 2mbps, Tx burst be, és ha WEP kell, akkor az legyen Shared auth, HEX és a key1-et nézi
Ha így se megy próbáld meg kikapcsolni a tûzfalat az néha bezavar...

kisgabo
vedd meg, és ird le a tapasztalatod...

próbálta már vki a M3DS simply-t?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
na kollega, van ilyen ralinkes wifi karim, de ezen belõni a soft ap módot, hogy adjon az eszköznek ip cimet nem kutya, kéne egy kis help...

Sephi
Aki YuGiOh-zni vagy ClubHouse jatekokat akar jaccani az kudgyon nekem privit Friend Szammal es MSN cimmel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zola2000
Nézd meg a project rubot, a rub the rabitset (ügyességi minijátékok mint a wario ware). Mindenképp a super mario64dst a sonic rust(platform).

A

kisgabo
nah, vettem gigabyte wlan karit ( k.va olcsó... ) ralink csippes, sopf ap.

mi az a wifi me? hogy kell konfigolni?

Sephi
Jah es olyanokat is amiko SideScroll mint a New Mario meg a Yoshi a Castelvania es Mega Man stilusaba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mondjatok plz olyan jatekokat amiknel nem kell orakot ucsorogni... ugyertem ugyessegi jatekokat mint a Meteos meg ezek... sajnos nekem csak az van meg es a Mario Ware... mas ilyeneket tudtok mondani plz?

Sephi
Hagyuk 😄

A Tony Hawk's Pro Skater 3 a GS szerint PS2 mindenidok legjobb jateka.

Sephi
Beraktam a install cd-et. Feltepeitetem. Bedugtam hatra. Oszt kisz. Amikor Wi-fi settinget csinalsz a megadott jateknal majd kijon windowsba egy ablak es mondod neki hogy engedelyezze a DS-et. Oszt kesz.

Tyler Durden
Adok friend code-t, amint megvettem a wifi cuccot, 7végén ha nyitva van keletinél a gamepark lehet elzarándokolok..
Amúgy sokat kell tökölni vele?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sheltem
Nana félreértés ne essék én nem a gamespot pontozását nézem hanem a rajta lévõ többszáz/ezer userét...az viszont már mérvadó szerintem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tény, hogy a gamespot nem a legmegbízhatóbb de az ff12 a famitsu-tól is maximum értéklést kapott, ha jól tudom. Mondjuk tény, hogy én se vagyok ff rajongó.

www.gamepod.hu

Sephi
A GameSpot elismert kamu oldal akar az index itt nalunk. Soha se bizz a GameSpot pontozasaban..

Sephi
Jah irjuk ki a friend kodunkat es add-oljuk egymast oszt majd csak megyen egy onlajn 😄

De akkor ér valamit ez a wifi-s online yugioh ha minél többen megadják a freind kódjukatr egymásnak és így egymás között játszunk.
Egyébként az, hogy valaki lvl1-es ként elõhoz valami fúziót vagy valami nagy lényt az nem jelent rögtön csalást. Ugyanis a játék két szintet különböztet meg, egy school lvl-t és egy online lvl-t. Vagyis azt nem lehet tudni, hogy aki online lvl1-es az milyen szintû egyébként és mennyi kártyát gyûjtött már össze. Ami érdekes, hogy friend coda-al egymás ellen játszva viszont szintén a school lvl-t mutatja és nem az online-t.
Amit megfigyeltem, hogy talán érdemes beállítani, hogy csak amerikában keressen játékosokat mert azok talán hasonló szinten vannak mint mi.

www.gamepod.hu

kisgabo
tudtok mondani egy wifi kártyát ( pci / belsõ ) amivel megy a ds tutkó? please....

Tyler Durden
Nekem is, igen soxor lehet nyerni vele a játék kezdeti szakaszában lévõ ellenfelek ellen../jelenleg lvl 3 vagyok, szal még nem láttam túl sok mindent/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nekem meg van a Muka Muka 😊

Tyler Durden
Hát ha azt csalásnak nevezed ha 150 pontért vesz egy raklap paklit, akkor igen csal..
Nekem eddig a kedvenc lapom a Muka Muka nevû monster, annál erõsebb minél több lap van a kezedben, lehet vele meglepetéseket okozni (:
Szerintem ritka, legalábbis nekem marhára nincs meg az a kártya..
Kártyacserét nem vágom, én pont emiatt a játék miatt szeretnék wifis cuccot beszerezni, bár ha csupa ilyen lvl1es csaló paklis ember van csak fent, akkor semmit nem ér az egész..

Magyarul az csal?
Én szereztem egy tök jó lapot a Mese világot:
Azt tudja hogy minden fény szórny támadó pontját 700 pontal erõsíti.
Ilyen volt A mesében Pegazusnak.
Meg ami még jó az a 6-os szintû 2200 támadó pontal rendelkezõ Judge Man.
A Sword od Deep-Seated meg egy harcos szörnynek 500 pontal erõsíti a védekezõ és támadó pontját.

Ugye ebben a részben már nem ritka a Blue Eyes White Dragon. Nekem az els vásárolt paklimban volt benne.
Egyébként lehet wi-fin keresztül kártyákat cserélni?

Tyler Durden
Emiatt kapsz ki állandóan: Pack Glitch
This glitch will put any amount of packs as 150 DP. Here's how to do it:

1. Go into whatever set, and checkmark 1 pack.

2. Select the set you want to buy all, or some of, and press L. Or checkmark them manually.

3. Exit out of that set, and highlight another set (Do NOT go into the other set) Now press R.

4. After doing all 3 above, Press X.

If done correctly, the packs you wanted, plus the one you checkmarked earlier, are only worth 150 DP altogether. This can be done with any pack.

SZal ha vki kis lvl-en kirak egy kurvadurva lapot, szerintem dõlj hátra a székben és nyugodtan kapcsold ki a ds-t.

Sheltem
Hát ööö gamespot szerint 9.2 a userek szerint 9.3 a ps2 verzió...szóval az sem lehetett olyan szar...

http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy12/index.html?q=final%20fantasy%20xii

Én reménykedem, nekem a 3. is bejön a dsen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Ehh a 2006-os ev csalodasa kijon DS-re is? Nekem nem jo hir.

Sheltem
Japanese hardware sales - Jan 8-14
Wii - 93,708
DS Lite - 89,287
PSP - 48,804
PS3 - 25,531
PS2 - 22,663
Xbox 360 - 9,035
GB Micro - 1,959
GBA SP - 1,547
Cube - 611
GBA - 79
DS Phat - 41

Sheltem
Asszem nem kérdéses melyik lesz idén az év rpgje ds-en:

http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_1.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_2.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_3.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_4.jpg

Final Fantasy XII: Revenant Wings
Kicsit jól néz ki?

Sephi
Az a baj hogy aszem elvan baxva a LVL dolog. En LVL 3-mas vaok jo kartyakkal majd jon egy LVL 1-es es berak egybol 2200-as summont es olyan kartyai vannak hogy alig tudok mukkani... ilyan 5 perc vagyok neki.

Az online játszók egy része tutibiztos, hogy csalizik valahogy. Kurva gyorsan lenyomnak, és mindig.
kisgabo
rájöttél végre? <#wilting>

yugioh gx, igen lehet single-ben is játszani de online az igazi.
Lapokat az iskolában lehet venni, vagy ha az igazi kártyalapoka gondolsz akkor asszem a holdfényteam forgalmazza.

www.gamepod.hu

Borgi
pontosan mejik Yugooh-al nyomjátok? azzal lehet szinglében is?

porki fagyok fállalon

nagyjából tudom mirõl szólhat a játék (láttam pár részt belõle 😊, lapokat honnan lehet venni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sephi
Jah vettem de nem nagy szamok 😄 VARLAK!

15K = 40dollár + vám + szállítás + haszon <#beka3><#beka3>

kisgabo
pedig 40 dollár, hogy lett 15k? <#vigyor1>

KILLER2
Ez a Yugioh jó? Mirõl szól? Végén még megszerzem.

Töltsük le az internetet!

Bizony ez jó ötlet.
Sephi, készülj holnap már játszhatunk, igaz azóta nem játszottam, remélem nem szedtél össze még túl sok jó lapot. 😊

www.gamepod.hu

Sephi
Miert nem probaljuk ki?

Csinalhatnank egy kulon forumot azoknak akik online dueleznek 😄

Remélem az új Yugioh-ban másokat is elkennek, nemcsak engem, online!
NDS M3 Simply érkezett. 15e. Ft.
Konzolium.

Sephi
Edgeworth!!!! Wright!!!!!!

Sheltem
Another Wario: Master of Disguise videó:

http://www.youtube.com/watch?v=SNOP9xqI2g4

Fííííííling

Sheltem
No akkor picit frissítsük meg hírekkel a topicot...

Lesz új Megaman ZX ó jee...hálistennek nem a buzi adventures dedós szar megaman battle networköt erõltetik, hanem a jókis platform ZX irányvonal felé indulnak tovább...

Az új rész címe: MegaMan ZX Advent lesz

Csibe001
Képek alapján már sokminden ígérkezett jónak de azért sztem nem lesz ez rossz..

Diddy Kong Racing