Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
2 db eredeti klasszikus Nintendo Gameboy játék eladó!
- Super Mario Land
- The Legend of Zelda: Link's Awakening
4000 Ft/db (+postakltsg)
Érdeklõdõket priviben várom (mivel GBA/SP kompatibilis minden régi GB játék, így DS-en is játszhatóak).
Van routered?
Ha igen, akkor csinálj a két kapcsolatból bridge-t és a router DHPC-vel oszt neki IP címet.
Ha nincs, akkor megosztod a netet (ICS) a netkapcsolatodon, beállítasz egy fix IP-t a vezetéknélkülire és beírod a DS-be kézzel az adatokat (gateway - a géped belsõ IP címe, DNS1,2 - bármilyen DNS szerver (pl 193.0.0.193 vagy a szolgáltatódé), IP-nek meg írd be pl 192.168.1.200)
SoftAp beállítások: b-only, 2mbps, Tx burst be, és ha WEP kell, akkor az legyen Shared auth, HEX és a key1-et nézi
Ha így se megy próbáld meg kikapcsolni a tûzfalat az néha bezavar...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
mi az a wifi me? hogy kell konfigolni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Tony Hawk's Pro Skater 3 a GS szerint PS2 mindenidok legjobb jateka.
Amúgy sokat kell tökölni vele?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.gamepod.hu
Egyébként az, hogy valaki lvl1-es ként elõhoz valami fúziót vagy valami nagy lényt az nem jelent rögtön csalást. Ugyanis a játék két szintet különböztet meg, egy school lvl-t és egy online lvl-t. Vagyis azt nem lehet tudni, hogy aki online lvl1-es az milyen szintû egyébként és mennyi kártyát gyûjtött már össze. Ami érdekes, hogy friend coda-al egymás ellen játszva viszont szintén a school lvl-t mutatja és nem az online-t.
Amit megfigyeltem, hogy talán érdemes beállítani, hogy csak amerikában keressen játékosokat mert azok talán hasonló szinten vannak mint mi.
www.gamepod.hu
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nekem eddig a kedvenc lapom a Muka Muka nevû monster, annál erõsebb minél több lap van a kezedben, lehet vele meglepetéseket okozni (:
Szerintem ritka, legalábbis nekem marhára nincs meg az a kártya..
Kártyacserét nem vágom, én pont emiatt a játék miatt szeretnék wifis cuccot beszerezni, bár ha csupa ilyen lvl1es csaló paklis ember van csak fent, akkor semmit nem ér az egész..
Én szereztem egy tök jó lapot a Mese világot:
Azt tudja hogy minden fény szórny támadó pontját 700 pontal erõsíti.
Ilyen volt A mesében Pegazusnak.
Meg ami még jó az a 6-os szintû 2200 támadó pontal rendelkezõ Judge Man.
A Sword od Deep-Seated meg egy harcos szörnynek 500 pontal erõsíti a védekezõ és támadó pontját.
Ugye ebben a részben már nem ritka a Blue Eyes White Dragon. Nekem az els vásárolt paklimban volt benne.
Egyébként lehet wi-fin keresztül kártyákat cserélni?
This glitch will put any amount of packs as 150 DP. Here's how to do it:
1. Go into whatever set, and checkmark 1 pack.
2. Select the set you want to buy all, or some of, and press L. Or checkmark them manually.
3. Exit out of that set, and highlight another set (Do NOT go into the other set) Now press R.
4. After doing all 3 above, Press X.
If done correctly, the packs you wanted, plus the one you checkmarked earlier, are only worth 150 DP altogether. This can be done with any pack.
SZal ha vki kis lvl-en kirak egy kurvadurva lapot, szerintem dõlj hátra a székben és nyugodtan kapcsold ki a ds-t.
http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy12/index.html?q=final%20fantasy%20xii
Én reménykedem, nekem a 3. is bejön a dsen.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Wii - 93,708
DS Lite - 89,287
PSP - 48,804
PS3 - 25,531
PS2 - 22,663
Xbox 360 - 9,035
GB Micro - 1,959
GBA SP - 1,547
Cube - 611
GBA - 79
DS Phat - 41
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_1.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_2.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_3.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/ff12_4.jpg
Final Fantasy XII: Revenant Wings
Kicsit jól néz ki?
Lapokat az iskolában lehet venni, vagy ha az igazi kártyalapoka gondolsz akkor asszem a holdfényteam forgalmazza.
www.gamepod.hu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Sephi, készülj holnap már játszhatunk, igaz azóta nem játszottam, remélem nem szedtél össze még túl sok jó lapot. 😊
www.gamepod.hu
Csinalhatnank egy kulon forumot azoknak akik online dueleznek 😄
Konzolium.
http://www.youtube.com/watch?v=SNOP9xqI2g4
Fííííííling
Lesz új Megaman ZX ó jee...hálistennek nem a buzi adventures dedós szar megaman battle networköt erõltetik, hanem a jókis platform ZX irányvonal felé indulnak tovább...
Az új rész címe: MegaMan ZX Advent lesz