24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16107 Érden hol? :) -
#16106 Ds lite vadi új eladó 1 játékkal nintendogs 22.000 ft.
És egy másik ami 2-3 hetes párszor használt 1 marió játékkal 20.000 ft.
Érd priviben. -
#16105 ja, télleg, de a 2 is elég, ha be van építve, legalább nem szórom el a micro SD-t:D
amúgy kösz a felvilágosítást:P -
Herczi #16104 Megelőztél :)
-
Herczi #16103 Az gigabit osztani kell 8-al és úgy kapod a gigabájtot. -
#16102 2 gigabájt...
ez a csokipuding, 52 dodó, + posta...
-
#16101 miarák? beépített 16GB memória????? ez zsír -
#16100 jó drágák a gyökerei... akkor inkább ez:
nyamiscuccshop
megy a paypal, és elfogadható a postaktg... a cucc viszont -még mindig- nem kinai áron van, kb ami usd az eur *2. -
#16099 okok, 256 Mbit, 32 Mbyte. elvileg nincs nagyobb gba rom. -
#16098 winsunx
folyamatosan gyilkolja valaki a szerverüket... ilyen olyan cimekre cuccolnak, de pl. lei -nek az imél se ment át... -
#16097 Vki vásárolt mostanában a winsunx-on? Mert már egy jó ideje nem ment a site-juk és most meg a passcard4.com-ra mentek át ha jól láttam itt viszont nem sikerült bejelentkeznem :( Szóval ha sikerült vkinek plz írja már le hogy ment neki? -
JiBBeRiSH #16096 Ez biztos, hogy nem igaz. Asszem' a Fire Emblem is 256 Mbites. -
neonguy #16095 ja bocs .. lemaradt... szallitassal volt 16 rugo es pont egy het alatt ert ide. -
neonguy #16094 most jott meg az r4em 1 gigas kartyaval 16000 huf innen: consoleup -
#16093 mi az hogy 4 mega? a legnagyobb gém 32 megabit. -
PHM #16092 Nekem is ilyen kéne, de nem mindegy, hogy Perfekt-e avagy Pro.
A Pro csak 4 megáig futtatja ugyanis a GBA romokat. -
#16091 komolyan nemtudom, nekem olcsi szerválta, hogy honnan az nem érdekelt -
#16090 ne rizsázz, privizz.
sajna a megszokott helyemen nincs... eu-ban meg nem ocsó. -
#16089 ilyen ügyekbe te vagy a jártas... -
#16088 hol lehet a legolcsóbb rendelés? :)
-
#16087 nekemis ijen, mikróhoz. -
#16086 Mondjuk úgy, hogy akció nélkül 1GB-os karival hozzák külföldről jó 15eFt alatt. Bár én ebben a rendelésben nem vagyok nagy spiler... -
t0nhal #16085 Akciosan nem tunt annyira draganak, 20ert R4+1GB-os kari. Igazabol nem ismerem az arakat, de ez korrektnek tunt elsore. -
#16084 na én onnan nemrendelek, rablóbanda, ami rohadt drága.... -
t0nhal #16083 Hali!
Rendelt valaki mostanaban az NiDS.gportal.hu tol akcios R4 karit? Ha igen, megkapta? En kezdek kicsit aggodni, ma van a 9. napja (az utalas ota a 12.), hogy megrendeltem es meg semmi...
Irtam nekik egy levelet, de meg nincs valasz ...
Tapasztalatok?
Koszi! -
#16082 Nekem van ilyenem is, régi DS-hez. -
#16081 kinek volt/van ilyenre ingerenciája?
M3 Perfect Pro Mini-SD adapter
-
#16080 Te beteg vagy.Foglalkozik veled a franc, nem én.Te csinálod azt amit rám akarsz erőltetni.De off vége. -
#16079 probálj szedni más romot és/vagy nesDS progit szerezd be valahonnan ha még nincs meg -
#16078 Elegem van beloled. Attol hogy nem ertunk eggyet a hulye manhunt jateknal nem kellen igy viselkedned velem hisz nem bantottalak. Szegyeld magad.
Mas :
Nalatok is behalt a dual scene .net ? Remelem nem vagtak le... ott voltak a legjobb hirek. -
Herczi #16077 Kössz az infót! XD -
#16076 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#16075 ne aggodj ha nem elsz fönn, messzi el vanmenve és nyaral.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a köcsög.. :C -
flevente #16074 A problémám a következő: nem megy a NES Classic The Legend of Zelda Super Card SD-vel. Mit tegyek? -
Herczi #16073 Turho megadta az msn címed, remélem nem baj hogy felvettelek. -
#16072 Köszi a tippeket, tegnap óta még nem kaptuk szét haverral a kazikat de ha időnk lesz rá megcsináljuk, bár nagyon nemvágom mit és hol kellene tisztítanunk :).Az elem 2 helyen van odaforrasztva 2 kis fém lapkához...Azokat tisztítsuk meg vagy mit?Az elem 3.41 - 3 , 49 között van mindkettőnél, szóval az elvileg jó.Kaptam olyan választ is erre , hogy az adott hapika már hallott olyan dologról is hogy 2x kelett elmenteni a mentést mert csak akkor tudta betölteni a kazetta a mentést.Érdekes ugye?És egy idejig be is vált (én is pislogtam rajta egy jót hogy ilyen is lehetséges ), de azátn megint nemtudta betölteni a mentést.Az a durva az egészben hogy a GBA kazik tárolják a mentést, de ahhoz hogy a chip-ről betudják tölteni elemre van szüksége.De ha az elemem jó akkor miért nem tölti be?????? (Egyébként leadtad már a rendelést?) -
Herczi #16071 Szia Freeman
A firmware Ic-t hol kell keresnem, és hogy néz ki? Az alaplapra van integrálva, vagy hol van? -
#16070 na, nem válaszolsz a PÜ-mre? -
PHM #16069 Ne izgasd fel magad, várj türelemmel, a chello akciónak is vége lesz egyszer...
Kár, hogy nem fekete, már lecsaptam volna rá :) -
#16068 nemotm mért kell midnekinek fikáznia??-
ennyiért adom, én nem voltma ilyen szerencsés, mint egyesek chhelloval kapott ingyen lite-ot kaptak..orulj neki.. -.-
én sjaát pénzembol vtetem, elotte volt a sima ds-em, majd később ráfizettésel, még cheapnél becseréltem
- ennyi, naélkul hogy mind leirjátok- magam is észrefogom venni, (és hidd elotte utána jártam a dolgoknak
ha nem evzsik, majd később megveszik, vagy sem- ennyi-
(nem kérek rá, negativ kifejtésű visszaválaszt -.-)