Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Memóriakártyát ugye ehhez már nem kell vennem? Már így is sokkal többnél tartok, mint amire számítottam ^^
Szóval én jövök az antiwarez dumálva! NINTENDOT WAREZOLNI TILOS! Sony és M$ mehet! Ezerrel! De NIntendot nem ,lehet! Az ember nem csalja meg a szerelmét! (általában 😛 )<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Lassan közeles kistesóm szülinapja és szeretnék neki venni egy teljes Nintendo DS szettet. Kap hozzá 1 eredeti játékot is, de ugye mindent én sem tudok neki megvenni.
Sokat olvastam itt már, hogy ez a jó, az a jó. De most már ott tartok, hogy segítséget kell kérnem, mert teljesen összezavarodtam.
Azt szeretném, hogy a letöltött DS játékok szépen menjenek neki, és a GBA játékok is! Ez utóbbi is nagyon fontos, mert imádja a Final Fantasyt és ahogy láttam arra is van pár.
Én ezt venném:
- NDS G6 Lite 4Gbit és
- Passcard 3
Ehhez még kell vennem valamit? Ezen elfutnak jól az NDS és GBA játékok?
Elõre is köszönöm szépen.
Pusz
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
M3 Simply-n minden ds játék tökéletesen megy ahogy hallottam egy kingston karival(homebrew meg nem érdekel).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
Kisgabo, persze nekem is biztonsági mentés miatt kell<#bee1>#bee1>
Amikor piros lesz a beszélgetõpartner, az csak azt jelenti, hogy rossz szöveget választottál, lehet gameover is, meg semmiség is.
Egyébként komolyan kérdeztem, hogy miben jobb a DS wifi-je, mivel még ki sem próbáltam online, a PSP-t sem.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
mielõtt vesz az ember, érdemes elolvasni regisztráció után a GBATEMP tesztet.
a kártya már elég kompatibilis, de a micro sd karikkal ez is hadilábon áll... jól meg kell választani, mert megszivat. tesztben leirva, kingston 1 gb japan cuccon kivül alig teljesen kompatibilis valamivel, amit nálunk is kapni.
ami tényleg fasza cucc, még, az a supercard lite + passcard. régebbi modell, slot2, de hálából minden micro sd karit zabál, és nem nagyon van gém, ami nem megy. ja, és gba is.
gém=biztonsági másolat.. <#vigyor1>#vigyor1>
Tévedni emberi dolog...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez kurvajó kártya ennél egyedül talán a ds-x jobb de az kibaszott drága + nem lehet kapni..Nyugodtan vehetsz ha ds játékokhoz kell...(+hozzá kingston micro sdt)
Azért odasúgom neked: Ez tökéletes kártya a ds játékokhoz...Ennél jobbat magyarországon nem kapsz(és nem is kell)
Magyarországon csak itt kapható!
Tulajdonságok:
- Ugyanaz a méret mint az eredeti DS kártyáké
- Beépített PassMe (Nincs szükség semmilyen boot kártyára, passcard-ra vagy SuperKey-re)
- Micros SD kártyával használható
- Nagyon egyszerû használat. Másold fel a fájlokat (játékok, filmek, zenék) a MicroSD kártyára, helyezd az M3 kártyába, azt pedig a DS készülékedbe.
- Nincs szükség driverekre
- FAT rendszer támogatás
- Játékok futtatása mindenféle "lag"-olás és lassulás nélkül.
- Támogatja a WiFi-t, DS rumble pack-et és a DS browser-t is
- Szállítás: rendeléstõl számított 4-10 munkanapon belül
- Ár: 16 990Ft amely minden költséget tartalmaz
Rendeléshez lépj velünk kapcsolatba: [email protected]
Üdv: Oborzy
Most kerestem rá a súlyára...<#smile>#smile> 275 gramm
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 Szeirnten nem túl nehéz, de ha neked az, akkor legalább megerõsödsaz tõle <#eplus2>#eplus2>
3 Lehet bele dugni 512es cuccot.
Töltsük le az internetet!
minnyár megmondom nekeid ki a hülye...
ha igy fojtatjuk jol kiutálnak minket innen hamar ^^^
porki fagyok fállalon
amúgy ez az uccsó is egész jó volt. Spontán vagy tökhülye <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
porki fagyok fállalon
Hotel Dusk az mar milyen hosszu? Nem hogy unom de mar lassan 25 oranal tartok es meg kozel sincs a vegehez. Csak azert neha zavar hogy Kyle egy kicsit tulsagosan ramenos... es az is erdekes hogy a szereplok hogy vannak egymashoz kotve. Pedig meg Iris es a kicsaj storyja nem is rendezodott el. Szal szerintem is siman van meg 10 ora jatekido.
Ami naon zavar hogy sokszor lett olyan hogy Game Over pedig a franc egye meg en ugy akartam volna hogy legyen... nem ertem neha miert kell ennyire szivatni.
Amit meg mindig nem ertek a Hotel Dusk-nal az az hogy amikor a beszelgetesek vannak es akkor a karin vegig megyen egy piros szin az vegulis mit akar jelenteni? Azt hogu kozeledem ahoz hogy kierugjon a szobabol es legyen Game Over?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
bittos fodballoztatok vele 😛 ^^^
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
No warez!!! <#banplz>#banplz>
Miben jobb a Nintendo Wi-Fi szolgáltatása? <#confused>#confused>
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Sokakban felmerül a kérdés: Melyiket válasszam? Melyik a jobb?
Nem az most a célunk hogy eldöntsük melyik a jobb, mivel ezt nem lehet eldönteni. Ez szubjektív. Viszont azt megtudjuk mondani, kinek melyik lessz hasznosabb...
A Nintendo DS alapvetõen egy játékgép. A DS követte a Nintendo üzletpolitikáját miszerint, a játékélmény tovább fejlesztésére kell a hangsúly fektetni és nem a grafikai fejlesztésekre. Hiába a PSP jobb grafikája, a DS egyértelmûen jobb játékélményt nyújt a dupla (egyik érintõ) képernyõjével és a Nintendo Wi-Fi szolgáltatásával.
A PSP játék szempontjából azért még mindíg ott van a szeren, a grafikai szebb mint a DS-é. (természetesen itt is ott is mûködik a 3D-s grafika de a PSP-nél kidolgozottabb, szebb, élethûbb) A PSP viszont nem csak játékgép, hanem multimédiás lejátszó is, tehát nézhetünk rajta filmeket, hallgathatunk MP3-akat...estébé.
A DS-el is nézhetünk filmeket, sõt zenéinket is meghallgathatjuk, de ehhez szükség van különféle programokra (pl. Nintendo DS Media Player), továbbá a DS nem rendelkezik beépített memória kártya olvasóval, mint a PSP. (a problémára megoldást nyújt például a tõlünk is rendelhetõ M3 DS simple kártya)
Tehát végeredményül: azoknak akik számára a játék a legfontosabb, mindenképp a DS-t ajánljuk. Azoknak pedig akik a filmnézésre és zenehallgatásra is adják a voksukat, válasszák a PSP-t.
S ezzel kívánjuk rövidre zárni a vitát. 😉
NiDS
Nekem csak azért kell DS, ha éppen nem vagyok otthon akkor tudjak valamivel játszani!
Mert én nagy PC fanatikus vagyok, de napközben min toljam?
És erre a DS-t találtam, aminek még az ára is jó.
A hangerõn kívül gyakorlatilag mindenbe jobb a lite...