24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Csibe001
    Szerintem Chello akció után vissza fog menni majd az ára egyébként.
  • Borgi
    ugy is van, esetleg ha már az összes csellós elkelt akkor talán lehet kcisit följebb huzni, énis 18vagy 18e-ért adtam el régi ds-em, anno hogy litét vegyek pedig nem volt valami jó ár, de nem votl mit tenni.
  • PeeTeR
    de nem tudom minek kell szarakodni par ezer forinton. teszem azt hogy meg akarok vallni tole mert tenyleg nem kell es tudom hogy nagyon sok ember van igy vele meg rajtam kivul akkor oda adom annyiert amennyiert elviszik. ha az 16.000HUF akkor annyiert. eszre kene venni, hogy ennek a szarnak az ara mar feljebb nem fog menni. nem is kell. vegulis a chellosok (koztuk en is) ingyen kaptuk. akkor meg? ha akarja adja el annyiert amennyiert tudja ne a fogat szivogassa hogy jajj milyen keves az a 15-16.000HUF erte. ennyi es kesz. ingyen cuccoert kap penzt. szarul mar nem jar vele.
  • Borgi
    olyan minta teszkós őrület volt anno ;>
    akkorse lehetett normális áron eladni ;>
  • Csibe001
    Így is van, s Sephi, hagyj már békén plz.
    Tapasztalatból beszélek én is hidd el, nem kell csak azért megszólalnod mert hűde okosnak hiszed magad..
  • Tinman #16062
    Éppen ma kaptam meg egy Chello-s úriembertől a fehér színű Lite-ot asszonykámnak.

20.000 volt + eredeti Brain Training.

Vaterán, apróneten, tesz-veszen is érdeklődtem, össze is jött volna az üzlet, csak messze voltak az eladók és igen a 20.000 ft 2 esetben is nulla km-es DS-t takart + Nintendogs.

Ennek fényében a 23.000 Ft bár nem drága, de ha nem nulla km-es akkor nem korrekt ár. Ez van gyerekek, minden chellos meg akar válni tőle, el kell fogadni, hogy lenyomták az árakat.
    Nem egy boltban láttam, hogy a chello akciója óta, ők is akcióban adják, persze így is drágábban, mint egy chellos.
  • Sephi
    Mi draga? A Lite? Botba 30.000 .... o meg karcmentesen aggya megkimelt alapotban.
  • Csibe001
    Látom nem adod fel, de ennyiért szvsz drága.
  • gp32
    Eladó, Nintendo DS-Lite (fehér szinben)
    teljesen megkimélt állapotban
    karcmentes-
    az ára: 23.000Ft
    levél-priviben
  • PHM
    Na ez már gázosabb dolog.
    Mindenesetre ha az elem jó, rlegalább 3 volt feszültséget kell rajta mérned.
    Ha 2,5 volt alatt van, mindenképpen cserélni kell.
    A kalózkazikban szokott lenni 1 v 2 dióda.
    Azoknak a forrasztását nem árt ellenőrizni, néha kontakthibásak.
    A bizonytalan mentést okozhatja a statikus ram hibája is, ennek a
    javítása amatőr módon lehetetlen.
    Tehát első körben mérj rá az elemre még egyszer, és tisztítsd meg a
    kazetta érintkezősorát pl Ciffel.
    A lényeg, hogy ne karcoljon és utána a mosószert alaposan töröld le
    nedves, majd száraz ruhával.
    Az eredményről számolj be!
  • butyokanime
    Hmm..hát köszi a válaszT
    viszont ez nagyon érdekes dolog.Hawerral szétkaptuk a GBA kazikat (1 eredeti és 2 utángyártott) és az a nagyon érdekes hogy mind a 2-ben jó az elem, és egyszer betölti a mentést egyszer nem Most akkor mivan?Rossz az érintkezője vagy mi a fene?Mert az eredetiben levő elemnek kevesebb töltöttsége volt mint az utángyártottakénak és mégis mindig ment vele a játék 100%-osan.És nemértem hogy ha az elem jó akkor mi a baj???Mert így elemt se érdemes cserélni mert az jó benne.A játék meg nemlehet rossz mert akármeddig ellehet vinni, mindig betölti....Erre varjon valaki gombot Valami ötlet?
  • PHM
    Link nincs, de szvsz nem is kell.
    Ha nem félsz a pákától, magad is könnyen megcsinálhatod.
    A szükséges hozzávalók:
    1 db CR 2016-os lítiumelem
    2 db 3 cm-es vékony hajlékony derót
    letvasszer (sósavban oldott cink)
    szigetelőszalag
    órás csavarhúzókészlet
    némi ügyesség, és ha van, multiméter
    Folyt. köv.
  • PHM
    Link nincs, de szvsz nem is kell.
    Ha nem félsz a pákától, magad is könnyen megcsinálhatod.
    A szükséges hozzávalók:
    1 db CR 2016-os lítiumelem
    2 db 3 cm-es vékony hajlékony derót
    letvasszer (sósavban oldott cink)
    szigetelőszalag
    órás csavarhúzókészlet
    némi ügyesség, és ha van, multiméter
    Folyt. köv.
  • lowdog
    igaz, ez lett volna az oktató része a dolognak, kár hogy elárultad :)

én is az új faq-ban olvastam (viszont talán nem is hazudtam mert CSAK R4-el nem lehet...)
  • butyokanime
    Hi all!Valaki nemtudna egy linket adni egy olyan leírással hogy hogyan cseréljünk elemet GBA játékban?Mert lemerült és nmetudja betölteni!Valaki aki tud légyszives segítsen, nagyon fontos!!!Köszönöm
  • vbence13
    már kisilliószor leírtam, hogy lehet, de csak egy speciális módon, olvass vissza. röviden ennyi: van egy crackelt DS Browserem, de ahhoz kell egy slot-1-es és egy slot-2-es warezkártya is!
  • vbence13
    lol, új faq XDDDDD
  • Herczi
    Erről a firmware újra rakásról nem tudtok valamilyen linket? Az én guglim betagadott, csupa rossz linket dob ki.
  • lowdog
    nem
    itt az uj, tovabbfejlesztett FAQ, en is ezt hasznalom, ettol vagyok ilyen okos!
  • gp32
    karcmentes-
    levél-priviben
  • Johnny23
    R4-es karesszal is lehet használni a böngészőt?
  • lowdog
    ez
  • lampard99
    van vezeték nélküli hálozatom (othon úgy vannak össze kötve a gépek)mikell hozzá hogy lássa nintendot és tudjak vele netezni(ds-el)?
  • Borgi
    dejo :)
    #16020 #16018 köszi :)
  • Herczi
    Nem találtam ilyen speciálist, hanem volt ilyen órás csavarhúzó szettem és abban volt nagyon pici lapos fejű csavarhúzó, azzal pedig szét tudtam szedni.
  • Totis
    Ha esetleg tudok valamiben segíteni szólj!
    Egyébként hol vettél csavarhúzót?
  • Herczi
    Igen csak annyi volt,hogy szétszedtem megigazítottam, és most már jó a gombja. Már csak ezt a firmware dolgot kéne megoldani valahogy.
  • Totis
    Na ez tök jó hír. Grat! El volt csúszva a gomb?
  • kisgabo
    Dear all Members and Resellers :
    We will stop selling the Supercard all items , because we get a Warning from U.S. Customs and Paypal , they said this Brand items is out of law in USA , So we was told by they need to stop selling it . We apology for making you inconvenient of this policy . if you want more news of this item , please feel free to directly contact us .
    /winsunx/

• lampard99
    van vezeték nélküli hálozatom (othon úgy vannak össze kötve a gépek)mikell hozzá hogy lássa nintendot és tudjak vele netezni(ds-el)?
  • vbence13
    új magyar DS közösségi portál, cikkek, hírek megjelenések játéktesztek lesznek itt, remélhetőleg jó sok. az oldal ma indult, de folyamatosan frissül. adminokat is várunk, max 2-3 fő. cikkeket beküldeni is lehet dsklub.atw.hu
  • Herczi
    Na a gombot megcsináltam, ez már fél siker :D
  • lampard99
    van vezeték nélküli hálozatom (othon úgy vannak össze kötve a gépek)mikell hozzá hogy lássa nintendot?
  • gp32
    karcmentes-
    sürgős !
    levél-priviben
  • Herczi
    Csvarhúzó megoldva, hogy lehet ezt szétszedni?
  • Herczi
    Ez sztem a jobb oldali.
  • vbence13
    ja, ha a bal oldali, akkor oké.
  • Herczi
    Lehet hogy az narancssárga nem tom, nem vagyok szobafestő. Az a lényeg hogy a bal oldali led világít.
  • Herczi
    Csavarhúzót honnan tudnék hozzá szerválni?
  • Totis
    Málam narancssárga ha töltőn van...
    A bekapcsológomb tényleg fura. De ha bekapcsol akkor nincs nagy gond vele.