Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rexor
Már csak egy jó játék kéne hozzá...

Rexor
Természetesen!<#smile>

Csibe001
Végre egy jó ötlet. Duke Nukem 3D ha már pc-re nem kapunk még újat..(talán nem is fogunk).
Kár hogy még tesztverzió nincsen 😞

Ugye milyen jó érzés kézben tartani?<#vigyor3>Aztán lehet utána touchingolni meg minden: Remélem szép feketét vettél.
Rexor
Megvettem itt fogom a kezemben! Nem hiszem el!<#smile>

Sephi
Na mostanaba kell kijojjon a Spectrobes!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ez mar talan tul gyerekes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

koryne
Egyébként nekem is szokott 8-9 órát bírni, ha 2. fényerõsségen (nagyobb már égeti a szemem 😛) van és nem wifizem.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Rexor
Holnap megveszem!<#smile>

kisgabo
pházz... zefi irja, hogy 3 órát alig birt, elõttte én irtam, 3*1.5 órát néztem.

kisgabo
na, megy neked a számolás. és igen, 3 óra után nekem még van benne nafta.

a ds 9 óra viszont álom.

1.5+1.5+1.5=4.5 akárhogy is számolom 😛

Sephi
Dehogynem. Az 3 ora. Tenuljal meg szamolni... nezd segitek!!

1.5 + 1.5 = 3 (harom)

james69holden
#14042-ben azt írtad "3 másfélórás filmet végignéztem..."

na most akkor mennyit?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kisgabo
akkor én 2 db 1 1/2 órás filmet elvileg nemtudtam megnézni, tehát kamulok?

Sephi
Ok :

8:55 volt utoljara az aksi DS-nel. Igen lemertem spoterrel a bekapcsolas es kikapcsolas kozott.

2:49 volt PSP-en amibol megneztunk egy 1:20 filmet es tovabb jacottam.

Hmm?

kisgabo
hát lehet...

Nexxuss
akkor a tiedben rossz az akksi. nem flame. csak tény. nézessed meg. Nekem a sima DSem kinyírhatatlan. 2x3 óra wifit kibírt! utána meg még játszottam is simán. Ha csak sima game megy, úgy nekem 12 óra. A Liteom az nem bírja eddig. A világítás 2esen megy.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

kisgabo
nekem a 8-10 óra sehogy nem jön kis, sõt. tegnap wifivel max 3 órát ment.

Sephi
Nem lehet. Bizonyitott teny. Csak a media leszalt rola. GameSpot es IGN meg a Ftontal is letesztelte.

Az en sima DS-em SC+Passkey-al 8-10 orat birja. Mit ilyen nehez felfogni?

Szerintem reális ár érte...

flashme van benne
sziaszok eladó egy japán fehér régi tipusú nintendo ds! europai töltö van hozzá. továbbá 1db supercard minisd 1 gb minisd-vel akit érdekel irjon privátot! egyben 40.000ft

sokért adom?
kisgabo
önállóan nem gazdaságos, az tény.

Hát igen.. fõleg hogy ~6e-ért lehet kapni superkey-t postával együtt(ugyanaz mint a passcard, csak más a logó)

Borgi
nemérteted a mondanivalómat.. passkardot nem veszek 5k-s postával.

porki fagyok fállalon

kisgabo
Igaz, gondold el, amikor zsinórban hülyének néznek. Elmagyarázom a sötétnek, mert kínában 30 usd a kártya, az neki nem 6000 ft, mert csak a posta +10k. Megkérdi a negró, miért õ fizesse a postát? <#falbav>

Borgi
nekem csak az nem teccik hogy mindenkinek olyan stilusban nekiesel, hogy az félelmetes.

off:
(egyébként azért nem rendeltem veled, mert megmondtad hogy x pénz fölé ne menjünk, ez igy szép és jó, de te 5mindig mást mondál hogy mit rendelsz amik mind másmennyibe kerültek, ésakkor kijött hogy rendelhetek veled egy passkardot, 5k-s postaköltségért aztmegmár inkább nem. megmeg akartál gyözni hogy mit rendljek, ne azt amit én akartam.)
on:

na de énis abbahagytam.

porki fagyok fállalon

Rexor
Magadat még nem raktad bele?

Háháhá. Ne hagyjátok abba. Minden héten van vmi. Csináltam egy humor mappát. szanalmas.hu, kurucinfo, meg lassan ez a topik is megy bele... háháhá

kisgabo
hát bakker. filnézésre más is mondta, 3 óra. nem igaz. 3 másfélórás filmet végignéztem, nem egymás után, de 2 töltés között.

szóval ez a 3 óra sarkos. lehet az 4-5 is.

ami a ds-t illeti, nekem 4-5 óra kb. supercard-al, wifi mellett jóval kevesebb.

Sephi
Mert felrebeszelsz azert.Csak neked birja 6 orajig a PSP masnak senkinek nem. Tele van a vilaghalo hogy milyen kevesett birja de neked valamiert tobbet!

Lehet te vagy a kivalasztott! <#worship>

kisgabo
" Szal en nem ertem mirol van szo de nekem ne okoskodjal hogy a PSP 3 orannal tovabb birja mert kirohoglek 😄 "

más az álláspontunk, Te is elfogadhatnád az enyém anélkül, hogy leokoskodsz és kiröhögsz. Miért ne lehetne nekem más tapasztalatom, anélkül hogy lehülyézz?

Sephi
Az a teny hogy mas az allaspontunk , nem hatalmaz fel teged arra hogy ilyen trehany modon leluzerezel.

Befejeztem.

kisgabo
te borgival kb. egy korban vagy cca 18 év. gondold át milyen hisztériát csaptál priviben, aztán gyorsan tiltottalak minden fórumon, mert egyes emberekkel képtelenség dûlõre jutni.

KILLER2
SZeirntem ezt hagyjátok abba.

Töltsük le az internetet!

Nekem nincs bajom vele.Miért mi a probléma vele?
Kisgabo: írtam PM-t, mikor jön a válaszod?
kisgaboval és stílusával úgylátszik nemcsak nekem van gondom.<#lookaround>
Borgi
én már megtapasztaltam milyen ember..

porki fagyok fállalon

Sephi
Mennyel fijam mas asztalhoz , nincs nalam apro.

kisgabo
nem értem miért kell kekeckedni, nagyobb akksim van, és kisebb fényerõn tolom, na? <#wow3>

Sephi
En az ilyenekkel nem is targyalok. O lenne az elso ember a vilagon akinek ennyit birja a PSP-je egyhuzamba.

Sephi
Luzer? Oksa kb ennyit rolad. Marha szep stilus. Lehetoleg tobbet nekem ne irjal valasozkat mer tnem fogok rajuk reagalni oksa?

Koszi.

Borgi
szerintem inkább neked van csodapsp-d, de ez alap hogy neked csodapsp-d van...

porki fagyok fállalon

kisgabo
akkor téged átvertek lúzer, az én PSP-m kibirja akár 6 órán át is. bebebebebeeeeeeeeeeee. <#beka3>

Borgi
csunya. nemceretem 😞

porki fagyok fállalon

Rexor
3ezer körül van ez a cucc.

Sephi
Jezusom. Warezkartyaval tolom es lemertem 4x a jatekidot. 8 es 10 ora kozott birja siman. Aztan fogtam a PSP-et es azt is 4x lemertem a Luminies es az EXIT jatekokkal. 3 ora korul birja.

Szal en nem ertem mirol van szo de nekem ne okoskodjal hogy a PSP 3 orannal tovabb birja mert kirohoglek 😄

Rexor
A DS Lite-hoz van valami mini hangfal?