24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Nyarlathotep
    Köszi!
  • testerlnx
    Castlevania: Dawn of Sorrow
    Castlevania: Portrait of Ruin
    Yoshi's Island DS
  • testerlnx
    New Super Mario Bros.
    Mega Man ZX
    Super Princess Peach
  • Nyarlathotep
    Tudnátok mondani jó kis jobbra scrollozos ugri bugri játékokat?
  • Pepito4556
    valaki segíccsen már! honnan lehet letölteni egy NORMÁLIS dpg tools-t?mert nekem sosem indul el, és azt írja ki, hogy az időt nem lehet megbecsülni...
  • testerlnx
    Nah végig nyomtan a Chocobo Tales-t, ez volt idáig a legrövidebb (13:04 óra) game amit nyomtam DS-en.
    Amúgy baromira ott van a szeren, szép graf, aranyos story, és én még nem láttam mini game-es játékot amit ilyen jól füztek fel egy story-ra, tényleg mintha egy jrpg-t nyomtam volna :) Szóval jó volt, ML:PIT után ez tetszett a legjobban, mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • Pepito4556
    Miii az a waaareeez?:)
  • PHM
    Próbálj meg betársulni valaki olyanhoz, aki már rendelt ilyesmit.
    Kockázat így is van, mert mi van, ha hibás a cucc?
    Egyébként meg nézd meg az apronet-en, több bolt is szokott hirdetni.
  • lampard99
    csak az a baj hogy nem nagyon bizok ezekben a pénz levonos cucokban mert sokakat már le huztak
  • lampard99
    thx
  • butyokanime
    mer lehet hogy nem mindenki tud külföldről rendelni, vagy épp nem akarja hogy megtudják!!!
  • james69holden
    minek vennél itthonról slot1-es kártyát mikor külföldről sokkal olcsóbb?

http://www.nintendowifi.com tech support alatt minden le van írva!
  • lampard99
    Hol lehet SLOT1 et beszerezni az országon belül ami MEGBIZHATÓ?

nekem van Wifi Routerem és egy csomo forumon azt írják, hogy lehet használni ingyenes játékokat neten keresztül DS Nintendo Wifi USB csatlakozó nélkül. EZ igaz? és ha igen akkor hogyan lehet müködésbe hozni!?
  • Tinman #16134
    Az, hogy láma vagyok, de a haver is, pedig ezer éve HC játékosok vagyunk :-)

Bővebben: Mindeketten elindítottuk az xy programot, Resiben pl én kreáltam a gámát, ő meg ugye elindította a másolatát és azzal akart kapcsolódni.
    Naná, hogy nem jött össze, hiszen ilyen esetben az eredeti játékkal rendelkező (én) elindítja a játékot, a másik meg semmilyen kártyát nem tesz a DS-be /max slot2-est az nem zavar be/ és az eredeti DS főmenüben a Download and playre kattint és már mehet is a móka.

Az volt a baj, hogy egész eddig mindeketten azt hittük, hogy az netes letöltésre való
  • james69holden
    mi?
  • lampard99
    és akkor hogy nincs valahol le írva(magyarul)!?
  • james69holden
    igaz
  • lampard99
    HELLO nekem van Wifi Routerem és egy csomo forumon azt írják, hogy lehet használni ingyenes játékokat neten keresztül DS Nintendo Wifi USB csatlakozó nélkül. EZ igaz? és ha igen akkor hogy!?
  • Pepito4556
    ja köszi...nem komolyan kérdeztem...
  • butyokanime
    Egyébként tudod böngészni a micro sd-t a ds-eden és elindítani a cuccokat mintha egy total comander-t látnál csak nem 2 oldalasat!
  • butyokanime
    Ezeket mondd hogy nem komolyan kérdezted....
    Az R4 működéséhez nem kell a snemul de ez már lelett írva egy jópárszor ide, a micro sd-re kell rámásolni a moonshell-t és akkor megy minden.Meg persze a futtatni kívánt játékokat videókat mp3-akat.A snemul csak egy SNES emulátor miköze lenne egy DS működéséhez.???!!!
  • Pepito4556
    Szóval hogyha ráteszem az R4-re a moonshell-t, meg az snemul-t, akkor minden rendben megy?Ja és ha ráteszek dolgokat a micro sd-re, akkor honnan tudom majd, hogy az r4-en az hol van?
  • butyokanime
    És mi volt a baj?
  • Tinman #16124
    Rájöttem már.... bocsi.
  • kalimpa
    Nekem reped. De valóban csak esztétikai probléma, a működést nem befolyásolja.
  • Tinman #16122
    Srácok, ha akarok valakivel nyomulni a beépített vezetéknélküli kapcsolatot használva, akkor az miért nem megy?

A Pictochatben gond nélkül kapcsolódunk, de ha ő elindít teszem azt egy Mario 64 DS-t /másoltat/ én meg az eredetit, akkor az miért nem megy?
    Se a Resident evil, se a Brain Training, se a Mario 64 DS nem mennek, egyszerűen nem látjuk egymást, pedig 5 méterre se vagyunk :-(
  • rnd
    Azóta 44.5ért lehet rendelni ^_^
  • vbence13
    még mindig nem indul el a PC-men a pictoDS, pedig már nagyon szeretnék új comicokat dsemre...
  • Borgi
    mialóf?
    az ötlet teccik ;>
  • CéZé
    http://www.gbarl.it/index.php?showtopic=36438
  • vbence13
    a DSlite-ok a zsanérnál repednek. ezt hallottam ismerősömtől és a Nintendo már nem vállal érte garanciát, de állítólag kevés repedt gép van. amúgy alig látszik a repedés és nem is esik szét a DS, csak esztétikailag nem pont a legjobb.
    KÉRDÉS: van akinek repedt már a Lite-je? plz írjátok meg, hogy igen vagy nem:D
  • Borgi
    jó biznic vót
  • rnd
    46 dollárért (gyk. 8800 HUF kb) rendeltem kábé 2 hónapja 1 gigás Kingston kártyával R4et...
  • moon08
    Ismerősöm el is utazott Érdre,na az volt a komoly.
    Szét röhögtük magunkat rajta! :D
  • moon08
    Nekem már van,igaz nem lite de a szivemhez nött. :)
  • testerlnx
    Nekem sem :(
  • PHM
    Hol 52 dodó?
  • jaszy
    Miskolc. Posta is ok.
  • vbence13
    velem is ugyanez, filóztam ám sokat:D
  • Tinman #16108
    Gyerekként sokáig én is azon csodálkoztam, hogy mi a fax lehet Érden, hogy mindenki eladja a házát és ottani elérhetőséget ad meg. örök