Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
" PSP ezzel szemben nagy, a vak is látja, hogy egy "vén" csákó ott gámál a PSP-vel. "

<#worship><#nevetes1>

mondjuk, minek foglalkozol velük? sokan a telefonjukat csókolgatják, vagy mp3 üvöltetéssel múlatják az idõt.

KILLER2
Hát körülnéztem PSP téren. Elõször nagyon megtetszett, szép, jó meg minden, de most, hogy megnéztem a játékokat... Kb van 4 játék ami érdekelne, ebbõl 2 megvan rendes konzolra. Egyetlen nagyobb érv az a PoP Revelations, mert PoPt azt miden helyzetben szívesen játszok, de a többi nem nagy szám. Maradok a DSnél még egy ideig.

Töltsük le az internetet!

Tinman
2 akksival meg bírod 7-8 órát.
Vegyük azt ha vonattal megyek Pestre... nekem ez majdnem 4 órás út vonattal, tehát visszafelé már jó esélyem van rá, hogy bámulhatom az elsuhanó tájat.
DS-el nincs ilyen gondom... egy akksi, egy feltöltés és még hazafelé sétálva is jut mp3-ra energia.
A másik pedig az, hogy a DS kicsi, ha kellemetlennek ítélem meg a helyzetet akkor szépen felteszem keresztbe a lábam, nekidõlök az ablak felõli falnak és a kutya nem látja, hogy most én éppen a telóm buzerálom vagy a PDA-m. Már pedig PDA-ra saccolnak hiszen egy stylussal ezerrel böködök, így nem kellemetlen a DS-el szórakoznom.

PSP ezzel szemben nagy, a vak is látja, hogy egy "vén" csákó ott gámál a PSP-vel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Ez is igaz. vegyél 2 aksit.

Sephi
Igy van.

Viszont! Kemeny 2-3 ora utan ujra kell tolteni a PSP-et szal egy film utan szerusz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Pont ezt mondtam.

Rexor
Nintendo DS (Lite) Vs. PSP

Sokakban felmerül a kérdés: Melyiket válasszam? Melyik a jobb?

Nem az most a célunk hogy eldöntsük melyik a jobb, mivel ezt nem lehet eldönteni. Ez szubjektív. Viszont azt megtudjuk mondani, kinek melyik lessz hasznosabb...

A Nintendo DS alapvetõen egy játékgép. A DS követte a Nintendo üzletpolitikáját miszerint, a játékélmény tovább fejlesztésére kell a hangsúly fektetni és nem a grafikai fejlesztésekre. Hiába a PSP jobb grafikája, a DS egyértelmûen jobb játékélményt nyújt a dupla (egyik érintõ) képernyõjével és a Nintendo Wi-Fi szolgáltatásával.

A PSP játék szempontjából azért még mindíg ott van a szeren, a grafikai szebb mint a DS-é. (természetesen itt is ott is mûködik a 3D-s grafika de a PSP-nél kidolgozottabb, szebb, élethûbb) A PSP viszont nem csak játékgép, hanem multimédiás lejátszó is, tehát nézhetünk rajta filmeket, hallgathatunk MP3-akat...estébé.

A DS-el is nézhetünk filmeket, sõt zenéinket is meghallgathatjuk, de ehhez szükség van különféle programokra (pl. Nintendo DS Media Player), továbbá a DS nem rendelkezik beépített memória kártya olvasóval, mint a PSP. (a problémára megoldást nyújt például a tõlünk is rendelhetõ M3 DS simple kártya)

Tehát végeredményül: azoknak akik számára a játék a legfontosabb, mindenképp a DS-t ajánljuk. Azoknak pedig akik a filmnézésre és zenehallgatásra is adják a voksukat, válasszák a PSP-t.

S ezzel kívánjuk rövidre zárni a vitát. 😉

Forrás: NiDS

Sephi
Tamogatom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
PSP és DS közötti kélönbség az én szememben:
A DS a játékélményre ad. Inkább jópofa, mint komyoly játékok vannak rá. Itt inkább ügyességi játékok vannak, meg hasonlók. Ez egy kis szórakoztató játék, ha az ember unatkozik.
A PSP egy drágább, nagyobb teljesítményû gép. Ahogy a Sonytól megszokhattuk, adott a kinézetre (némileg) és tele van rakva mindenféle extrával. Ez inkább a PS2höz hasonlít, mint a DShez. Maradt a jó graf, viszont a játékélmény nem olyan jó, mivel erre nagy, komoly játékok készültek, amik inkább nekiülõsek, így aztán nem igazán alkalmas unalmas 5 percek kitöltésére, hanem ha van egy óra szabadidõd, akkor veszed nagyobb haszsnát.
Nekem DSem már van, de megtetszett a PSP. A kettõ között különbséget nehéz tenni, mivel nem igazán sorolhatók egy kategóriába. Mindegyik másra van kitalálva. Szeitnem az az igazi, ha mindkettõ van. Telán én is ilyen leszek (legalábbis remélem, hogy lesz megfelelõ áron).

Rexor
De, figyelj egy nextgen konzolon nem csak játszani tudsz... Ott a beépített MP3 lejátszó, és filmeket is tudsz rajta nézni, stb.

Nekem volt PSP-m.
Szebb játékok vannak rá ez tény, de nem kötnek le igazán.
DS-re messze jobb a játékfelhozatal. kb 900 /romok szerint/ mindenki talál amit szeret.
Az érintõképernyõ meg nagy újítás sztem.
PSP max 55eFT 2 GB karival.

KILLER2
Ok.

Rexor
Gyere MSN-re...

KILLER2
Vettem is 360at, csak én 110ért. Privátban nem tudnál engem beavatni ilyen olcsó PSP dolgokba? Mert lehet, hogy veszek egyet, de minnél olcsóbban szeretném megoldani, warezképesen. Most elsõsorban használtban gondolkodok.

Rexor
45k-ért van már PSP 😊 81k-ért meg Xbox360-at veszek, LoL! <#smile>

KILLER2
PSP most nekem is megtetszett, de hát elég drága. Nem kiscsávó modja nekem, hogy el akarja adni (asszem aznap szerzett) PSPjét, mert telefont akar (nem mint hogyha az nem lett volna neki elég jó, de hát õ tudja). Elkezd nekem magyarázni, hogy fel van törve és akkor lehet rajta futtatni memkártyáról játékokat (nem mintha tudott volna újat mondani) és ez milyen jó és a boltban lévõkön új FW van és azt nem törték fel és ahoz venni kell és boltban enniy meg anniy és õ ezt most 81.000ért adja és hogy én ezzel milyen jól járok. Ti nem gondoljátok, hogy ez egy hasznát alapcsomag PSPért asszem másolt játékokkkal meg mittoménmekkora memkáryával kicsit sok? De most, hogy nézem az árakat lehet, hogy veszek egyet Wii helyett, mert kezd egyre kevésbé lenygözni a N legújabb konzola. Bár egyszer úgy is kell metroid miatt, de ez a PSP komolyan elkezdett érdekelni. Bár a DSt sosem adom el.

Rexor
Joeystation konzolbolt

Nyugati Átjáró Üzletház

1065 Budapest

Bajcsy-Zs. út 63. vagy Jókai u. 40.

(a Skála Metrótól 1 percre!)

guardian hero
Gondolom Te memóriakártyáról játszol, viszont az UMD zabálja az akksit.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja, meg hogy valami DS is legyen. Bomberman-t mindenki nyomjon multiban, fõleg a "hangra robbantásos" módnak van murva nagy fílingje, amikor a menet végén, egyre feszültebb helyzetben mindenki egyre vékonyabb hangon ordibál...(végül inkább már sikoltozásra hasonlít...)

Sz'al jó játék, még mindig (gba-s verzió után)

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Jee, PSP-bashing ismét.

A laptopod és a PDA-d mennyi üzemidõt bír? Mennyibe kerülnek? A laptopod mekkora? Hány kiló? A PDA-ra milyen játékok vannak?

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Na hát azért ilyet én nem mondanék.... 2 és fél óra nekem ha proci 333mhz-en van(222 az alap) vagy több...egyébként non-stop 5 óra játék...Nem kötekedés képpen egyáltalán...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Hova szól a gari?
Tinman
Hát aki szeret a konnektor tövében sátrat verni, annak PSP mászhev.
Akkor inkább laptop, vagy egy jobbfajta PDA.
Persze, persze kellene nekem is PSP, meg is venném, de a lényegét veszti el ezekkel a 3 órás akksi idõkkel. Volt nálam 4 napig egy PSP, kb. 4 hónapos volt... iszonyat színvonalas gámák vannak rá, állkoppantó küllemmel, de 2 és fél órát folyamatos játékkal nem bírt.
Nagy csalódás volt :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rexor
Engem a nagyképernyõs, hordozható, fekete Sony csábítgat<#smile>

koryne
Gyorsan meguntad :/

Xbox Live gamertag: kilencnad

Rexor
Eladó egy fekete Nintendo DS Lite!
Karcmentes készülék, semmi sincs kibontva!
Csak az alapgépet adom! Egy-két hetes! Egy év garanciával!
Ár: 32 000.-

Tinman
/sárgul, kékül, zöldül az irigységtõl. Én is akarok, eredetibe olyat <#buck>

Sephi
FF VI most jott meg!!!

Tinman
Hát megnéztem a gamet, nem jött be... döbbenet, hogy ilyen FF VI Advance GBA és FF III DS árnyékában ilyennel kijön egy cég :-S

guardian hero
LOL ezen a címen már én is borultam egy jót 😄 Elképzelem az elsõ kvesztet: "Menj el a munkanélküli segélyért 😊"

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2

james69holden
van valami fasza verekedõs játék ds-re?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nemán hogy a pink DS nem sikk 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az már nem jó az új moonshellhez, töltsd le a dpgenc-et (a legújabbat)

Tinman
A Munkanélküli Nindzsa Legendája... ütõs és aktuális cím :-DDD
Nem magyar fejlesztés? :-)

kisgabo
naggyon rossz...

zola2000
Kijött egy új rpg dsre: legend of unemployed ninja (u) kinek mi a véleménye róla?

A

KILLER2
Igen, emg asszem kell még valami codec is. Nézd meg amkeresõben, régebben faszául be volt linkelve minden, ami kell.

james69holden
ahha, köszi!
BatchDPG az ami nekem kell?

DS-el csak DPG-t tudsz lejátszani. (van hozzá konverter)

james69holden
megjött a ds lite-om hozzá m3 ds simply-vel!
felmásoltam a driver cd tartalmából a "system" mappát ill. a "moonshell"-t mint media-lejátszót a micro sd-re.
(az "M3.G6.SC SAVE TO M3DS Simply SAVE Transform" és a "M3DS Simply ROM Trimmer" nem tudom mik, azokat fel se tettem)
csináltam még két mappát, egyet Games néven, másikat Media néven
Games-be behúztam a játékokat, a Media-ba egy .mp3 tracket illetve egy .avi fájlformátumú videót (elõtte a videó felbontását a ds lite kijelzõjének méretéhez igazítottam, hogy kisebb legyen a fájl mérete)
a gondom az, hogy míg a játékokat ill. az mp3-at hibátlanul futtatja, addig a videóformátumot nem ismeri fel (az .avi-t)
"not supported file" vagy valami ilyesmit ír ki... alapból nem is támogatja az m3 ds simply? vagy valamit kell még ügyködnöm hogy elinduljon?

Ma kaptam emailbe. Ingyen DS Lite meg mobilok....Nemtom mi igaz belõle aki akar regeljen be.
Sephi
Jaj, ne kezdjuk mar megint. Ez DS topik! Nem beszelunk PSP-rol!

Kosz!

Borgi
mindenbizonnyal

porki fagyok fállalon

Rexor
Most valahogy megfordult bennem a kérdés: "Érdemesebb lett volna PSP-t venni?"<#smile>

Csak a legjobb arcok tolják rózsaszínnel 😊 De komolyan.

khumbula

Sephi
Szeretnek idezni egy kozismert jatekbol :

Guybrush Threepwood : " But... but it's pink! "

LELE

Nem kizárt hogy pár napon belül lesz egy eladó DS szettem. Egy csak kipróbált Rózsaszín!! 😄 DS Nintendogs pack, egy M3 DS Simply (bontatlan, passcard is egyben) és egy bontatlan 2 gigabájtos Sandisk Microsd memkari (hozzá SD-re bõvítõ adapter). Csak a gép lett kibontva, ellenõriztem hogy mûködik-e. Egyben adnám el (vagy 2 fele szedve, ha a gép elkelt a többi esetlegmásik szett), DS: 22 k, M3+2 gigás kari: 32 k. Privi ha valaki most venne.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Borgi
nemszereti gba-t

porki fagyok fállalon

Ez a simply tényleg olyan jó cucc, ahogy látszik? Mi benne a bukó? Mert túl jó eddig a kép...

khumbula