24434
Nintendo DS/DS Lite
-
kalimpa #16307 Üdv! Másnak van olyan problémája, hogy a varezkártya elfelejti a mentéseket? 1 héten belül kétszer is igy jártam, marha bosszantó. -
PHM #16306 Semmi közöm hozzá, de én a helyedben ennyiért inkább megtartanám...
A UPC akció lecsengése után szvsz reális árban lehet majd eladni. -
#16305 igaz... -
#16304 ELADÓ egy használt, de megkímélt (szinte mindig fólia vaolt rajta, és tokban tartom mindig.)ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:14.000Ft
érdeklődni priviben. -
#16303 16278-as hsz-ben irják -
#16302 de 20-ért adták a vadiuj lite gépet, akkor 17é sok lesz a használt classic... -
#16301 hát ezaz:D előbb szerintem nézz körül. ha találsz egy 17k.s hirdetés, az nem azt jelenti, hogy annyi az átlag ár. -
#16300 hol 17 az új? mert a upc-s min 20k. -
LittleBirdY #16299 Tudna valaki ajánlani egy olyan böngészőt, ami megy csak slot1-es karival? -
debela #16298 sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy a fiam lite-jából átmásolt játékok miért nem mennek a haverom régi ds-én.mindkettő supercard+superkey,csak a miénk microsd.főleg az új játékok,úgy 800-as sorszám felettiek.ha vki tud segítsen,plz! -
#16297 Hehe, így vagyok én is.. :D
Vbence: Ha új lite-ot kapsz 17-ért akkor gondolod ugyanennyiért el tudod adni a régi ds-ed?Ami használt? [csak érdeklődik] -
Nyarlathotep #16296 Én eltettem régi DS-m, 30 éve mulva egy vagyon lesz egy karcmentes, hibátlan első kiadású DS! -
#16295 igen, mert a Lite-nak lement az ára és veszek egyet :D -
#16294 méradodeladsed? :C -
#16293 ELADÓ egy használt, de megkímélt (szinte mindig fólia vaolt rajta, és tokban tartom mindig.)ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:17.000Ft
érdeklődni priviben. -
#16292 használt, új... -
#16291 ELADÓ egy ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:17.000Ft
érdeklődni priviben. -
#16290 lesz slot1 supercard ds one karim eladó, fincsi cucc.
ajánlatot priviben várok, megalázó összeg esetén tiltás jár...
-
#16289 tyé az infot! -
#16288 slot-1 legelterjetted most talan r4 meg m3 ds simply (hasznalatuk szvsz pofonegyszeru)
ha olcsón akarod megúszni külföldről rendelj -
#16287 na ma én is DS lite tulaj lettem és a faq-ot is olvastam ,de melyik az elterjedtebb(használhatóbb) a slot1 vagy a slot2 kártya és nincs e valkinek eladó?
privátban fejtágitást szivesen fogadok! -
#16286 olyan nincs hogy nem fizetsz rá, abból él a konzolos, mindenre van ráfizetés, min 500 ft. -
lampard99 #16285 helllo a nintendo dog nevű játékért mit kaphatok ha NEM akkarok ráfizetni? -
LittleBirdY #16284 Kérdés visszavonva, a DSOrganize könnyedén és tökéletesen megjeleníti az ékezeteket. :) -
LittleBirdY #16283 Régebben valaki felvetette az ebookok olvasását DS-en. Mostanában én is kedvet kaptam, mert rájöttem, hogy két 3"-es kijelzőn mégis csak jobb olvasni, mint egy 1,8"-os MP3 lejátszó kijelzőjén. :) Szóval érdeklődnék, hogy talált-e valaki valami megoldást az ékezetek megjelenítésére? Esetleg valaki tud valami jó angol ebook library-t, ahol txt-ben, esetleg valami txt-vé könnyen konvertálható formátumban vannak könyvek? -
proof #16282 hi all! hétfőn reggel indulok nyaralni (busszal, 24 óra...), és addig sajna nem érkezik meg a cyclo ev. kártyám :(:(:(. Nem tudtok valami olyan helyet Debrecenben ahol el tudnám cserélni a dalmatás nintendogs-ot valami hosszabb távon is élvezhető játékra. Vagy nincs véletlenül valaki akinek szüksége lenne rá, vagy csak nagyon kedves és kölcsönadna akár pénzért is játékot amit ő már nem használ egy hétre, mert tovább már nekem sem kéne... :D Köszönöm a gyors segítséget. -
#16281 -
#16280 multiformat, szent istván körúton Multiformat ide elmész, behozod a régi gamét és ráfizetsz és kapsz újat. mellesleg itt lehet M3 DS Simplyt-12K-ért:D -
lampard99 #16279 Helllo Budapesten hol található olyan bolt/ember ahol ki lehet cserélni a játékokat?!!!! -
#16278 3 Ds játék eladó.
Mind tokkal ,könyvvel makulátlan állapotban.
Viewtiful Joe Double Trouble 4500Ft
Star Wars Lethal Alliance 4500Ft
New Super Mario Bros 4000Ft
Ds lite új gépek 17000Ft /db áron vannak.
Posta,átutalás OK! Érdeklődni privátban. -
#16277 Énnemtom én nagyon nagyon várom!A mario party 3-mat 1 évig csapattuk hawerokkal :D -
#16276 Nem kell a marketing szöveg :P
Ha nekem nem tetszik akkor nem tetszik, hiába van 8 része :D
Mondom esetleg úgy jó a wii verzió ha legalább 4-en játszunk, de DS-en abszolút felesleges szerintem. -
#16275 Phuuu... ez nekem nem jött át :-/
New Super Mario Bros eszméletlen jó volt, de ez... elég light. -
#16274 Hát szerintem ha szar lenne nem lenne 9 része :) játsz többet vele és megtetszik :)))) -
lampard99 #16273 Hello nem tud valaki BUDAPESTEN egy helyet ahol ki cserélik a ds játékokat -
#16272 Engem is lenyomtak már az első szint felén a szörnyek. Szerintem igencsak elvetették a sulykot a készítők... ráadásul a térképezgetést is unalmasnak találtam, szóval nekem nem jön be a játék. -
#16271 Szerintem dögunalom..wii verzióból kiindulva...min. 4 ember kell ahhoz hogy szórakoztató legyen.De lehet csak én érzem így. :) -
#16270 Hé emberek!!!!Aki még nem hallotta volna annak egy na hír!!!!
MARIO PARTY DS novemberben!!!!!!!!!!! -
#16269 veszprém -
lampard99 #16268 és hol van az a vp?