24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kalimpa
    Üdv! Másnak van olyan problémája, hogy a varezkártya elfelejti a mentéseket? 1 héten belül kétszer is igy jártam, marha bosszantó.
  • PHM
    Semmi közöm hozzá, de én a helyedben ennyiért inkább megtartanám...
    A UPC akció lecsengése után szvsz reális árban lehet majd eladni.
  • vbence13
    igaz...
  • vbence13
    ELADÓ egy használt, de megkímélt (szinte mindig fólia vaolt rajta, és tokban tartom mindig.)ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:14.000Ft
    érdeklődni priviben.
  • Banyapapa
    16278-as hsz-ben irják
  • kisgabo
    de 20-ért adták a vadiuj lite gépet, akkor 17é sok lesz a használt classic...
  • vbence13
    hát ezaz:D előbb szerintem nézz körül. ha találsz egy 17k.s hirdetés, az nem azt jelenti, hogy annyi az átlag ár.
  • kisgabo
    hol 17 az új? mert a upc-s min 20k.
  • LittleBirdY
    Tudna valaki ajánlani egy olyan böngészőt, ami megy csak slot1-es karival?
  • debela
    sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy a fiam lite-jából átmásolt játékok miért nem mennek a haverom régi ds-én.mindkettő supercard+superkey,csak a miénk microsd.főleg az új játékok,úgy 800-as sorszám felettiek.ha vki tud segítsen,plz!
  • Csibe001
    Hehe, így vagyok én is.. :D

Vbence: Ha új lite-ot kapsz 17-ért akkor gondolod ugyanennyiért el tudod adni a régi ds-ed?Ami használt? [csak érdeklődik]
  • Nyarlathotep
    Én eltettem régi DS-m, 30 éve mulva egy vagyon lesz egy karcmentes, hibátlan első kiadású DS!
  • vbence13
    igen, mert a Lite-nak lement az ára és veszek egyet :D
  • Borgi
    méradodeladsed? :C
  • vbence13
    ELADÓ egy használt, de megkímélt (szinte mindig fólia vaolt rajta, és tokban tartom mindig.)ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:17.000Ft
    érdeklődni priviben.
  • kisgabo
    használt, új...
  • vbence13
    ELADÓ egy ezüst színű NINTENDO DS, 2 stylus-szal (ceruza) és egy Metroid Prime Hunters First Hunt játékdemóval. Ár:17.000Ft
    érdeklődni priviben.
  • kisgabo
    lesz slot1 supercard ds one karim eladó, fincsi cucc.

ajánlatot priviben várok, megalázó összeg esetén tiltás jár...

• Tatyla
    tyé az infot!
  • james69holden
    slot-1 legelterjetted most talan r4 meg m3 ds simply (hasznalatuk szvsz pofonegyszeru)
    ha olcsón akarod megúszni külföldről rendelj
  • Tatyla
    na ma én is DS lite tulaj lettem és a faq-ot is olvastam ,de melyik az elterjedtebb(használhatóbb) a slot1 vagy a slot2 kártya és nincs e valkinek eladó?
    privátban fejtágitást szivesen fogadok!
  • kisgabo
    olyan nincs hogy nem fizetsz rá, abból él a konzolos, mindenre van ráfizetés, min 500 ft.
  • lampard99
    helllo a nintendo dog nevű játékért mit kaphatok ha NEM akkarok ráfizetni?
  • LittleBirdY
    Kérdés visszavonva, a DSOrganize könnyedén és tökéletesen megjeleníti az ékezeteket. :)
  • LittleBirdY
    Régebben valaki felvetette az ebookok olvasását DS-en. Mostanában én is kedvet kaptam, mert rájöttem, hogy két 3"-es kijelzőn mégis csak jobb olvasni, mint egy 1,8"-os MP3 lejátszó kijelzőjén. :) Szóval érdeklődnék, hogy talált-e valaki valami megoldást az ékezetek megjelenítésére? Esetleg valaki tud valami jó angol ebook library-t, ahol txt-ben, esetleg valami txt-vé könnyen konvertálható formátumban vannak könyvek?
  • proof
    hi all! hétfőn reggel indulok nyaralni (busszal, 24 óra...), és addig sajna nem érkezik meg a cyclo ev. kártyám :(:(:(. Nem tudtok valami olyan helyet Debrecenben ahol el tudnám cserélni a dalmatás nintendogs-ot valami hosszabb távon is élvezhető játékra. Vagy nincs véletlenül valaki akinek szüksége lenne rá, vagy csak nagyon kedves és kölcsönadna akár pénzért is játékot amit ő már nem használ egy hétre, mert tovább már nekem sem kéne... :D Köszönöm a gyors segítséget.
  • kisgabo
  • vbence13
    multiformat, szent istván körúton Multiformat ide elmész, behozod a régi gamét és ráfizetsz és kapsz újat. mellesleg itt lehet M3 DS Simplyt-12K-ért:D
  • lampard99
    Helllo Budapesten hol található olyan bolt/ember ahol ki lehet cserélni a játékokat?!!!!
  • jaszy
    3 Ds játék eladó.
    Mind tokkal ,könyvvel makulátlan állapotban.

Viewtiful Joe Double Trouble 4500Ft
    Star Wars Lethal Alliance 4500Ft
    New Super Mario Bros 4000Ft

Ds lite új gépek 17000Ft /db áron vannak.

Posta,átutalás OK! Érdeklődni privátban.
  • butyokanime
    Énnemtom én nagyon nagyon várom!A mario party 3-mat 1 évig csapattuk hawerokkal :D
  • Csibe001
    Nem kell a marketing szöveg :P
    Ha nekem nem tetszik akkor nem tetszik, hiába van 8 része :D
    Mondom esetleg úgy jó a wii verzió ha legalább 4-en játszunk, de DS-en abszolút felesleges szerintem.
  • Tinman #16275
    Phuuu... ez nekem nem jött át :-/
    New Super Mario Bros eszméletlen jó volt, de ez... elég light.
  • butyokanime
    Hát szerintem ha szar lenne nem lenne 9 része :) játsz többet vele és megtetszik :))))
  • lampard99
    Hello nem tud valaki BUDAPESTEN egy helyet ahol ki cserélik a ds játékokat
  • guardian hero
    Engem is lenyomtak már az első szint felén a szörnyek. Szerintem igencsak elvetették a sulykot a készítők... ráadásul a térképezgetést is unalmasnak találtam, szóval nekem nem jön be a játék.
  • Csibe001
    Szerintem dögunalom..wii verzióból kiindulva...min. 4 ember kell ahhoz hogy szórakoztató legyen.De lehet csak én érzem így. :)
  • butyokanime
    Hé emberek!!!!Aki még nem hallotta volna annak egy na hír!!!!

MARIO PARTY DS novemberben!!!!!!!!!!!
  • james69holden
    veszprém
  • lampard99
    és hol van az a vp?