24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Nyarlathotep
    Mondjuk mert egy HD mozielőzetes(apple.com/trailer) is 200 mega?
  • kisgabo
    " 600KByte fölé menni eddig. "

nálad is elkéne már egy házkutatás, tutti hegyekben a dvd kópia..

mi a francnak 600k downlód? pírtupír mi?
  • Totis
    Kisgabo képletesen értette a dolgot. Tisztában van a net-el.
  • Totis
    Szerintem reális adatokat írt Tinman.
    Ha belegondolunk, hogy a ~750KByte = 6000Kbit = ~5,86Mbit akkor máris más a helyzet. Ugye ez nem éri el a névleges 8Mbit-et. Igaz ehhez egy jó szolgáltató kell. Sajna én nem nagyon tudtam 600KByte fölé menni eddig.

De a DS böngészőjéhez bőven elég lenne egy 256Kbit-es is mert csak böngészéshez használható. Letölteni nem igen fogsz vele.
  • Nyarlathotep
    A bit meg a byte nem ugyanaz te atomtudós!
  • Tinman #16344
    Te miről beszélsz? Baromira nem szar.
    Gondolkodj már, nekem otthon 8 Megabites netelérésem van papíron, gyakorlatban 720-740 kilobyte/sec sebességgel tudok letölteni. Akkor most hasonlítsd össze ezt az értéket a 11 Megabittel

Magyarázzam el a Megabit és a megabyte közötti különbséget vagy előbb a barátodhoz fordulsz?
  • Totis
    A DS-ben egy 802.11B-s kártya van akárcsak a Wii-ben. Ezek a kártyák max 11Mbit-et tudnak. A legtöbb net kapcsolatot ez bőven meghaladja. Böngészéshez nem kell több (normálishoz!) 512kbit-nél. Bár nem tudom egyenlőre mire találták ki a DS-Browser-t.
  • orkenyid
    Mikor fagy? Próbáld meg hogy kicsit megmozgatod a kártyát játék közben. Ha lefagy, akkor csak koszos az érintkezője...
  • testerlnx
    Fagyogat az R4-es DSL-em. Ez lehet memkari hiba, vagy csak defragment-álnom kéne a karit, vagy a DSL szaródott el? Akinek van R4-e tapasztalt már ilyet? Nincs több 3 hetesnél, és bundle-ben jött a mem az R4-el.
  • kisgabo
    11 megabit? hát az elég xar bakker, alig jön át egy oldal...

feladat, 11 megabit ? megabájt...
  • CéZé
    jóvanna :)
  • PHM
    Attól tartok, igazad van.
    Azért a rendszerfájlok cseréje még megér egy próbát.
    Gondolok itt a loader.nds-re és a dsrom.lst-re.
  • Tinman #16335
    11 nem elég? Ne má'... ^^
    Torrent szervert akarsz rajta vagy mifenét? :-D
  • Borgi
    joaz gec, mér mijen neted van? 100/100 lantéhárom? :O
  • orkenyid
    Sehogy.. a DS max 11mbitet tud.
  • CéZé
    a ds browsernél hogy lehet beállítani a sebességet hogy ne csak 11 Mbps legyen. Mikor elindítom 54-ről mindig leveszi 11-re.
  • toma12
    Hali!
    El tudná valaki nekem magyarázni, hogy működik az R4 cheatrendszere, mert fogalmam sincs....
    Előre is köszi, és üdv mindenkinek!
  • vbence13
    igen, tudom már leírtam, de hadd olvassgasson vissza
  • orkenyid
  • kisgabo
    bömgészőhöz kell slot1 és kieg slot2 /memó/ kártya is, csak ezzal vagy azzal nem megy. ráadásul kártyatipusokra kihegyezet tört változat van.
  • vbence13
    jó ég, már százszor leírtam, olvass vissz a topicban, de amúgy NEM LHET CSAK R4-el elindítani a DS Browsert!!!!!
  • gacsoi
    Hali!
    Valaki ki tudna segíteni Nintendo DS Browser R!-el működő verziójával?
  • kisgabo
    okok. de az elfelejti a mentést, és nem ment nem ugyanaz..
  • PHM
    Ugyanezt írtam csak más szavakkal. :)
    Este otthon megnézem, ha rájövök valamire, szólok.
  • kisgabo
    ezeknél nem realtime a save. minden bekapcsolásnál kiirja az utolsó mentést a csippről, elég csak ki be kapcsolni.

ha megy egyszer kimentette, ergo 5 perc után visszaolvasható a mentés, akkor más a bibi.
  • PHM
    sava=save
    bocsi
  • PHM
    Nézd meg a beállításokban, hogy az autosave opció aktív-e!
    Ha igen, lehet, hogy haldoklik a sava chip a kártyádon.
    A Ninjapass a mentéseket először EEPROM-ba írja és csak a következő bekapcsoláskor rakja a microSD-re.
    Azért egy frissítés nem árthat, bár én nem láttam az 1.1-esnél újabbat.
  • kisgabo
    ez supercard, konkrétan "kiegészitő kártya"... erre azért van kereslet, főleg hogy a upc nyomja a piacra a ds gépecskéket..

egyébként, miért fáj neked?
  • Nyarlathotep
    Ez mégis már hányadik DS amitől meg akarsz szabaduli?
  • kisgabo
    supercard ds one + 1gb micro sd eladó !

privi ha érdekel.
  • CéZé
    2 gigás 16K akit érdekel privi
  • orkenyid
    Egy felesleges Superkey kártyát (működik, jó állapotú, még doboz is megvan) cserélnék 2gb-os SD-kártyára. (használt is jöhet)
    Akit érdekel privi! :)
  • kisgabo
    frissitsd a firmwaret, x9-hez manapság szapora. maga a kártya nem felejthet, hiszem nincs.... memóriája / ill van, valami puffer / azt te vetted bele, csak vezérlő áramkör. egy formázás néha a micro sd karinak nem árt... eléggé megkinozható a fájlrendszere, és ugye egy egy játék mindig ugyan oda ment, lehet előbb utóbb hibás a flash memó is, bár nem gyakori.
  • kalimpa
    Jó, de ennek ellenére elfelejti. Vagy megőrültem...:)
  • vbence13
    biztpsan fel van véve, maxra a program hangereje, amit az y és x gombokkal tudsz szabályozni.
  • geri04
    Hali,lenne egy kérdésem,R4 kártyám van,és beraktam a zent,és valamit megnyomtam,és nagyon torzít.Mit kell ilyen kor csinálni???Hogy lehet állítani a hangzást???
  • Tatyla
    M3 DS Simply kártyát vennék 1 vagy 2gigás memóriakártyával kéztöl!
    pm /me
  • kisgabo
    nem nagyon felejtheti el, mivel a micro sd karin van az adat..
  • kalimpa
    Nálam pl. Ninjapass x9. :)
  • Nyarlathotep
    Mi az a varezkártya?