24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Nyarlathotep #16349 Mondjuk mert egy HD mozielőzetes(apple.com/trailer) is 200 mega? -
#16348 " 600KByte fölé menni eddig. "
nálad is elkéne már egy házkutatás, tutti hegyekben a dvd kópia..
mi a francnak 600k downlód? pírtupír mi? -
#16347 Kisgabo képletesen értette a dolgot. Tisztában van a net-el. -
#16346 Szerintem reális adatokat írt Tinman.
Ha belegondolunk, hogy a ~750KByte = 6000Kbit = ~5,86Mbit akkor máris más a helyzet. Ugye ez nem éri el a névleges 8Mbit-et. Igaz ehhez egy jó szolgáltató kell. Sajna én nem nagyon tudtam 600KByte fölé menni eddig.
De a DS böngészőjéhez bőven elég lenne egy 256Kbit-es is mert csak böngészéshez használható. Letölteni nem igen fogsz vele. -
Nyarlathotep #16345 A bit meg a byte nem ugyanaz te atomtudós! -
#16344 Te miről beszélsz? Baromira nem szar.
Gondolkodj már, nekem otthon 8 Megabites netelérésem van papíron, gyakorlatban 720-740 kilobyte/sec sebességgel tudok letölteni. Akkor most hasonlítsd össze ezt az értéket a 11 Megabittel
Magyarázzam el a Megabit és a megabyte közötti különbséget vagy előbb a barátodhoz fordulsz? -
#16343 A DS-ben egy 802.11B-s kártya van akárcsak a Wii-ben. Ezek a kártyák max 11Mbit-et tudnak. A legtöbb net kapcsolatot ez bőven meghaladja. Böngészéshez nem kell több (normálishoz!) 512kbit-nél. Bár nem tudom egyenlőre mire találták ki a DS-Browser-t. -
orkenyid #16342 Mikor fagy? Próbáld meg hogy kicsit megmozgatod a kártyát játék közben. Ha lefagy, akkor csak koszos az érintkezője... -
#16341 Fagyogat az R4-es DSL-em. Ez lehet memkari hiba, vagy csak defragment-álnom kéne a karit, vagy a DSL szaródott el? Akinek van R4-e tapasztalt már ilyet? Nincs több 3 hetesnél, és bundle-ben jött a mem az R4-el. -
#16340 11 megabit? hát az elég xar bakker, alig jön át egy oldal...
feladat, 11 megabit ? megabájt...
-
CéZé #16337 jóvanna :) -
PHM #16336 Attól tartok, igazad van.
Azért a rendszerfájlok cseréje még megér egy próbát.
Gondolok itt a loader.nds-re és a dsrom.lst-re. -
#16335 11 nem elég? Ne má'... ^^
Torrent szervert akarsz rajta vagy mifenét? :-D -
#16334 joaz gec, mér mijen neted van? 100/100 lantéhárom? :O -
orkenyid #16333 Sehogy.. a DS max 11mbitet tud. -
CéZé #16332 a ds browsernél hogy lehet beállítani a sebességet hogy ne csak 11 Mbps legyen. Mikor elindítom 54-ről mindig leveszi 11-re. -
toma12 #16331 Hali!
El tudná valaki nekem magyarázni, hogy működik az R4 cheatrendszere, mert fogalmam sincs....
Előre is köszi, és üdv mindenkinek! -
#16330 igen, tudom már leírtam, de hadd olvassgasson vissza -
orkenyid #16329 -
#16328 bömgészőhöz kell slot1 és kieg slot2 /memó/ kártya is, csak ezzal vagy azzal nem megy. ráadásul kártyatipusokra kihegyezet tört változat van. -
#16327 jó ég, már százszor leírtam, olvass vissz a topicban, de amúgy NEM LHET CSAK R4-el elindítani a DS Browsert!!!!! -
gacsoi #16326 Hali!
Valaki ki tudna segíteni Nintendo DS Browser R!-el működő verziójával? -
#16325 okok. de az elfelejti a mentést, és nem ment nem ugyanaz.. -
PHM #16324 Ugyanezt írtam csak más szavakkal. :)
Este otthon megnézem, ha rájövök valamire, szólok. -
#16323 ezeknél nem realtime a save. minden bekapcsolásnál kiirja az utolsó mentést a csippről, elég csak ki be kapcsolni.
ha megy egyszer kimentette, ergo 5 perc után visszaolvasható a mentés, akkor más a bibi. -
PHM #16322 sava=save
bocsi -
PHM #16321 Nézd meg a beállításokban, hogy az autosave opció aktív-e!
Ha igen, lehet, hogy haldoklik a sava chip a kártyádon.
A Ninjapass a mentéseket először EEPROM-ba írja és csak a következő bekapcsoláskor rakja a microSD-re.
Azért egy frissítés nem árthat, bár én nem láttam az 1.1-esnél újabbat. -
#16320 ez supercard, konkrétan "kiegészitő kártya"... erre azért van kereslet, főleg hogy a upc nyomja a piacra a ds gépecskéket..
egyébként, miért fáj neked? -
Nyarlathotep #16319 Ez mégis már hányadik DS amitől meg akarsz szabaduli? -
#16318 supercard ds one + 1gb micro sd eladó !
privi ha érdekel. -
CéZé #16317 2 gigás 16K akit érdekel privi -
orkenyid #16316 Egy felesleges Superkey kártyát (működik, jó állapotú, még doboz is megvan) cserélnék 2gb-os SD-kártyára. (használt is jöhet)
Akit érdekel privi! :) -
#16315 frissitsd a firmwaret, x9-hez manapság szapora. maga a kártya nem felejthet, hiszem nincs.... memóriája / ill van, valami puffer / azt te vetted bele, csak vezérlő áramkör. egy formázás néha a micro sd karinak nem árt... eléggé megkinozható a fájlrendszere, és ugye egy egy játék mindig ugyan oda ment, lehet előbb utóbb hibás a flash memó is, bár nem gyakori. -
kalimpa #16314 Jó, de ennek ellenére elfelejti. Vagy megőrültem...:) -
#16313 biztpsan fel van véve, maxra a program hangereje, amit az y és x gombokkal tudsz szabályozni. -
geri04 #16312 Hali,lenne egy kérdésem,R4 kártyám van,és beraktam a zent,és valamit megnyomtam,és nagyon torzít.Mit kell ilyen kor csinálni???Hogy lehet állítani a hangzást??? -
#16311 M3 DS Simply kártyát vennék 1 vagy 2gigás memóriakártyával kéztöl!
pm /me -
#16310 nem nagyon felejtheti el, mivel a micro sd karin van az adat.. -
kalimpa #16309 Nálam pl. Ninjapass x9. :) -
Nyarlathotep #16308 Mi az a varezkártya?