24434
Nintendo DS/DS Lite
  • butyokanime
    Hát az igazat megvallva semmi, csak annyi hogy a legendás pokemon külömbözik mind2-ben.Amugy az egész játékmenet ugyanaz.Meg a szokásos, hogy egyikben ezt- a másikban meg azt- a pokemont nem tudod elkapni.Cserélgetni kell.Más szerintem nincs.
  • TrIp
    már régóta érdekelt...
    vannak ezek a pokemonok (pearl/diamond satöbbi...)
    mi különbség ezek közt?! van egyáltalán?
  • Tinman #16387
    Szerintem is... mint aktív felhasználó, csak jót tudok róla mondani, pedig nyüstölöm rendesen.

Nem valami bonyolult kritikát írni róla, mert minden megy, minden rendben van :-D
  • orkenyid
    M3 Lite jobb szvsz...
  • butyokanime
    Egyébként meg, trauma center,new super mario bros, yugioh, tetris ds, pokemon diamon / pearl, mario kart ds, ezek nagyon jók!!!
  • butyokanime
    hamár nekem is megjönne az EZ IV karim énse ds-eznék egy jódarabig az tuti :P
  • SirArcheer
    SimCity, Anno1701 amik nagyon jók, és kipróbáltam B17-es játékot, egyszerű lövölde, de pihenésnek jó. :D
  • Tinman #16382
    Mióta rátaláltam a GBA-s Lost Vikingsre azóta DS játékot el sem indítottam :-)
  • testerlnx
    Ja meg a StarFox is jó kis game lett, lehet, hogy majd vissza térek rá...
  • testerlnx
    Final Fantasy III-asban van benne most 13 órám, csak a Tales of World: RM félbe vágta a menetet, de mivel most elakadtam benne, ezért lehet, hogyaz FFIII-at elöbb fejezem be :)
    Amúgy az FFIII elég jó lett, elötte meg a Chocobo Tales-t nyomtam végig, hát az még szebb volt mint az FFIII, nagyon tetszett.
    Jah meg pihentetőnek a Yoshi Island-et szoktam játszani.
  • james69holden
    Dynasty Warriors DS - Fighter's Battle-el játszott már valaki?
    hogy sikerült?
    meg ki mivel játszik mostanság ill. mit ajánl?
    Brothers in Arms óta nem raktam fel semmit a DS-emre :/
  • orkenyid
    Jelenleg még nincs :/
  • TrIp
    ismerem mind a kettőt... de valami komolyabbra gondoltam mint egy szöveges browser...
  • orkenyid
    DSOrganize-ben van szöveges browser.. a DS Browserhez kell SLOT2-es kártya is.
  • TrIp
    van vmi jaú web browser, ami működik r4-el is?!
  • Tinman #16374
    Vazeg 4 éve lassan Linux szervereket, meg egyéb asztali, notebook gépeket hálózatokat javítok... tényleg nem értek hozzá

Akár hiszed, akár nem a 8 megabites vonalon én 720-740k körül töltök lefelé. Egy szóval sem említettem, hogy u.a... napok óta erről írok, hogy megabit NEM= megabyte.

Nekem személy szerint évek óta u.a. a szolgáltató.
    Ezt lessétek: Anno előfizettem 512k-ra, fél évre rá felemeltek 1 megabitre. Kb. 1 évre rá 2 megabitre. Aztán bő 1.5 év eltelt és felemeték "akár" 8 megabitre.
    Ez eleinte a 6 megabit se nagyon volt, aztán egyszer beállt 1 hétre 790k letöltési speed körülire, ami baromi tisztességes.
    Végül beállt ez a 720-740k körüli sebesség.

Őszintén? Nekem elég volt az 1 megabit is
  • butyokanime
    Teljesen mindegy , nem 20 ezer
  • vbence13
    az 17 ezer zsenigyerek:D
  • Herczi
    Tessék ez a srác ott van az aláírásában (16278-as hsz) a http://www.konzolbolt.boltaneten.hu/link
  • butyokanime
    Bazdmeg írtam is a srácnak PM-ben hogy kell... nelegyé má okos...
  • vbence13
    16ért nem árultak itt:D
  • butyokanime
  • lowdog
    elkezdtem a Hotel Dusk-ot. érdekes. eddig elég könnyű. Chapter 3-ban tartok, most van egy tollam az asztal alól, még nem jöttem rá hogy tudnám elolvasni a feliratot rajta... ne mondjátok el! :)

kérdés: hasonlóan triviális a teljes játék vagy majd elkezd nehezedni?
  • lowdog
    de neki 20 ezerért kell...
  • butyokanime
    16 ezerért kínáltak itt a fórumon bontatlan lite-ot!!!!Olvass vissza
  • vbence13
    SÜRGŐSEN keresek DS Lite-ot 20ezerért!!!! tökmindegy, milyen színű.
  • Borgi
    itt csak én anyázhatok, ugyhogy el ne kezdjétek -,-
  • nyaSGem
    Kisgabo!

Küldtem neked privátot, arra persze nem reagálsz?
    Egyébként élek, és belefáradtam a sok hülyébe, egyre kevesebbet írogatok.

Freemaan!

Erről beszéltem: te szakember vagy, azért szereted a biteket...

Totis!

Na és mennyi perc alatt?
  • Totis
    Ha belegondolsz, hogy kilóra csak krumplit meg párizsit mérnek...
    Persze az átlag embernek jobb lenne ha MegaByte-ban adnák meg. Néha nekem is utána kell számolnom, hogy mennyi perc alatt jön le egy legális DVD...
  • orkenyid
    A kilo/megabit szerintem jobb...
    Bár igaz, soknak foggalma sincs mi a különbség a bit és a byte között :P
  • kisgabo
    250 megabájtos vinyó helyett te is jobban rácuppannál a 2000 megabit-re..

amúgy Te élsz? régen nem szóltál be senkinek, nagy kár.
  • nyaSGem
    Na igen, de amíg a hálózati elemek paramétereivel általában szakemberek futnak össze, addig az internet szolgáltató által biztosított letöltési sebességre mezei felhasználók kíváncsiak. Olyan emberek ezek, akik a letöltési sebességet kbyte/s-ban ismerik és nem Mbit/s-ban.
    Ennek az az egyszerű oka, hogy pl. az összes böngésző, amikor letöltesz valamit, az éppen aktuális letöltési sebességet kbyte/s-ban írja ki.

Valószínűleg azért "Megabiteznek" és nem "Kilóbájtoznak", mert a Mega az nagyobbnak hangzik, mint a Kiló és hát a jó magyar parasztembereket lehet vakítani. Legalábbis ezt hiszik a szolgáltatók...
  • kisgabo
    NE TEGEZZÉ TE KUTYA...
  • Totis
    Sajna amíg a hálózati elemeket is Mbit-ben méretezik illetve erre épülnek a szabványok addig a MByte-ra való áttérésre nem sok esélyt látok a szolgáltatók részéről.
  • nyaSGem
    "A bit meg a byte nem ugyanaz te atomtudós!"

Ezt nem tudom mire írtad Tinmannak, ugyanis amit ő írt az úgy is van.

Én csak azt nem értem, hogy az idióta szolgáltatók mikor kezdik már kbyte-ban írni a letöltési sebességeket, mert ez a Mbit-ezés annyira faszkodás, hogy szégyen.
    Mbit-ezünk, amikor a letöltési sebességek már lassan nem kbyte-ok, hanem Mbyte-okban mérhetők.

A mai internet tartalmak mellett meg igenis kell a sebesség, én pl. sokszor elégedetlen vagyok a magam 768 kbyte/s sebességgel. Lassan jönnek vele a kópiák... :)
  • TrIp
    tudtok valami normális browsert r4-hez?! (gogléztam, de semmi)
  • Nyarlathotep
    Te mekkora butaállat vagy! Nézzed már meg mondjuk a hardwired.hu-n mekkora videók vannak, a demókról nem is beszélve! Az, hogy te nem tudod kihasználni a 8 megás vonalat, és csak azt látod, hogy "DVD kópia" arról nem tehet senki!
  • testerlnx
    Játék közben fagy, szabályosan ahogy a PC-k régen, van hogy kimerevedik a kép, és a zene megy tovább van hogy a zene sem, és különböző progik alatt.
    Kösz, megpróbálom megmozgatni, de elég új a kártya.
    Akkor ezeket nem kell defragment-álni?
  • kisgabo
    jó érv. mondjuk rajtad kívül az országban még 20-an letöltenek onnan.
  • Totis
    DVD kópia azmiaz?
    Megmindim az őszintét nincs időm letölteni...