24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16431 EKKORA POÉNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D::D:D:D -
#16430 de ember, abban SEMMI warez nem volt!!!! ő a DS Download Playre kérdezett rá bakker!
(elveimbe ütköztem, tovább rágtam xD) -
lowdog #16429 "2. normálisan kérdezett, csak lehurrogták és ezért már csúnyán reagált!"
jóindulatúan jeleztem neki a szabályokat... ha ez lehurrogás, ám legyen! de akkor valaki kérem távolítsa el a bannerből a szöveget, amit idéztem...
ettől függetlenül ez a hangnem elfogadhatatlan -> #16424 -
LittleBirdY #16428 Elkezdtem a Tenchu: Dark Secrets-el játszani. Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta, nagyon jó kis lopakodós, csapdát lerakós, hátulról megtámadós ninjás játék! -
#16427 1: megérett a meggy
2: csipkebokorvessző
3: te vagy az én párom
4: tekis nyuszi hová mégy
énnyertem.. :C -
orkenyid #16426 1: bocs, elírtam :$
2: de olyat amit nem kellett volna :P
3: -.-
4: \o/ -
#16425 1. vbence13 vagyok, de ez lényegtelen.
2. normálisan kérdezett, csak lehurrogták és ezért már csúnyán reagált!
3. ez egy DS topik, szóval nem rágom/rágjuk továgg ezt a témát.
4. hogy valami ideillőt is szóljak: holnap itt a liteom!!! már nagyon várom a szépséget. -
lampard99 #16424 de anyád esténkén:D -
orkenyid #16423 Akkor nem az EFnet-en voltál :P
irc.efnet.net, #konzol
vbence12: normálisan is lehet kérdezni... -
#16422 efneten nincs ilyen csenel (illetve vanha bemegyek de mivel elottem nincs igy egyedul vagyok benn ;)( -
#16421 most mi a baj? kérdezett, lehurrogták. -
#16420 Van benne beépített Wi-Fi de attól még nemtudsz vele játszani.Venned kell kártyát, másképp nemtudsz.Esetleg ha haverodnak van egy játéka, abban ha van olyan opció a multi playerben hogy áttud küldeni egy demot egy mási k ds-re hogy játszhassatok, akkor azt tudja letölteni a ds.Másképp nem megoldható! -
#16419 menj innen, nem kiváncsi rád senki -
lowdog #16417 Idezet a fenti aprobetus, rejtett piros szovegbol:
A "Milyen warezkártyát vegyek?", "Honnan/hogy tudok warezolni?" és hasonló kérdések a lehető legrövidebb idő alatt törölve lesznek!!!!! -
Pepito4556 #16415 ja...bocsi -
orkenyid #16414 Amúgy ujra lehet kezdeni... A B X Y L R gombokat kell egyszerre nyomkodni induláskor :) -
Pepito4556 #16413 vehetsz egy másik kutyát, de nem lehet újrakezdeni. Az R4, M3 kártyán van egy nyílás, abba teszed bele a memóriakártyát.(!ilyet kérdezni!-ennyire még én sem vagyok ...! Mmmm... király pizzát ettem csípős szalámival Toszkánában...Na jó nem akarom a topicot szakácskönyv topic-ká átalakítani. BIA Nagyon király,(már végigvittem),Mario Slam Basketball szintén,(egyébként a mario játékok mind királyak), Time Ace nem rossz, több játék jelenleg nem jut eszembe. Valaki tudna ajánlani egy még egy király játékot, amit ő maga is nagyon szeret? -
#16412 Picit kapd össze magad és a gondolataidat. ty -
#16411 valaki nem akarja elcserélni velem a vadiúj fekete Lite-ját egy fehérre?:) -
orkenyid #16410 topic! -
volvo #16409 Ja és még az lenne a kérdésem hog yebbe hova megy a memória kártya vag ynem is lehet bele tenni akkor hog ylehet mem.kártyával haszlni???? -
volvo #16408 Sziasztok nekem meg van az a Nintendögs nevű játék és abba vélasztottam kutyát meg minden de az lenne a kérdésem hog yhog ylehetne előröl kezdeni az egész játékot hogy új kutyát válasszalk meg minden erre nem jövök rá!!! -
blank129 #16407 fehér, külön 20-ba tudom adni, de jobb volna egyben -
vegytek #16406 milyen színű? külön is megy a gép? -
#16405 Már nem aktív :) elkelt itt a fórumon.Több PM-et emiatt ne küldjetek!Köszi -
#16404 Eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector.Akit érdekel annak --------> PM -
blank129 #16403 akit érint
Eladó kb 1 hónapos NDS Lite.
Ami van hozzá:
NDS+ gyári tartozékai, 1 extra stylussal, dobozában
Dr. Kawashimas Brain Training játék
1 év garancia
R4 revolution kártya+ 1GB-os Kingston MicroSD kari.
Ár: 35k -
orkenyid #16402 Hát.. épp ezért akartam valakivel cserélni SD kártyára :P
Használtan az 1gb-os kártyák is 3k körül vannak... -
#16401 mi az hogy mé adom el, pénzé, vagy természetben fizetnél?
10k ért külön nem adom, az ocsó lenne, micro sd meg nekem se kell külön. -
PHM #16400 SC Lite sokkal olcsóbb, valóban, de hogy jobb...
Eleddig 8! féle kártyát próbáltam GBA-ba, és azt kell mondjam, majd mindegyiket veri az EZFA 256. Pedig "régi xar".
-Nem kötözködni akarok, ez személyes, hosszú távú tapasztalat. :) -
PHM #16399 Kisgabo:
-Mé' adod el?
-Magában nem lehetne megvenni? Tele vagyok microSD-vel.
Freeman:
Nem akarlak elkeseríteni, de attól tartok, megmarad a Superkey-ed.
A vadiúj Passcardomat 3 rugóért nem tudtam eladni, holott 2 héttel előtte sózták rám a boltban 8-ért.(Tanulópénz, ugye.)
M3 Lite:
Próbálta valaki ezen a Pokémon Emeraldot?
Nekem néha lefagy, pedig a Ruby, stb. megy perfektül. -
#16398 supercard ds one kártya 10k, hozzá 3k az 1 gigás, csak együtt.
-
#16397 csocso fasza az oldalad csak 1-2 file-t nem tudtam leszedni ds-re -
#16396 pedig annyit meg nekem is megerne.. de lehet hogy csak 1 -et adnek erte :DDD -
orkenyid #16395 Annyiér nemeladó.. főleg neked -
#16394 2sportszeletet tudok felajánlani érte :c -
orkenyid #16393 Na nem kell senkinek a superkey-em? :)
SD kártya csere érdekel (minisd nem kell, 1-2gb, használt is okés)
Ár: 5k postával. -
#16392 nekemis funkcionál a sc litém pörfektmodon ;> -
orkenyid #16391 Hááát.. SC Lite-ból már 3-at javítottam (nem olvasta a kártyákat), M3 Lite-al még nem volt gond :) -
#16390 és olcsóbb....
supercard lite jobb.