Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Értem.

A

Borgi
de lesz megint, mer lesz, csak mégse.. vagyis... érted?! o_0

porki fagyok fállalon

Ja és nds.cvk.hu elõreláthatatlan ideig szünetel szerverhiány miatt...

Sokan írtatok e-mailt, hogy miért tiltottam le MSN-en...
Nem tiltottam le senkit, csak már nem használom az MSN-t 😊
GTalk-on ([email protected]), IRC-en (davido2, EFNet) fentvagyok amugy.

Csibe001
Miért nem próbálkozol?Nem szentírás az M3Wiki, egyébként simán megy Software reset|4XDMA|Force R/W|Trim Rom ez SD kártyán.

Sephi
Mennyire van koze az elso reszhez?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zola2000
Próbálta már valaki a multi survivalt? Az milyen?

A

zola2000
Ja a lost in blue nagyon jó játék volt, még mindig nem végeztem vele az összes lehetséges befejezéssel. Itt a második rész. Egy kicsit kidolgozottabb, egy kicsit könnyebb is, a lányra most már nem kell annyira vigyázni mint az elõzõ részben, viszont hangulatban elmarad tõle szerintem. Ja igen az európai megjelenés még sokára lesz xD

A

Üdv!
Akinek szintén m3-as kártyája van, az adna vmi linket privátba a beállításokrol!! Hálás lennék.
Az eddigi m3wiki behalt.

Tinman
Lost in Blue 2 már elérhetõ <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

uff, most néztem meg a játéklistát, valami kegyetlen dömping van márciusban 😊

khumbula

ez klassz. friss cucc. igaz, japánul, de szerintem ennél nem lehet gond a nyelv.

khumbula

Hello!
Tudna adni vki egy DLDI patcher download linket?
Tinman
Új DS lite megbízható helyrõl 35k + G6 Lite 20k /nem lóg ki garantáltan elszaladgálnak az emuk is!/ + Passcard 3 8k = 63k.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ban

DS-X elkelt! (AceKard még mindig megvan, 4GB-os SD kártya cserébe? 😛)

edios
Sziasztok!
Tervezgetem mostanában egy DS-Lite beszerzését, ezzel kapcs lenne két kérdésem. Egy új DSLite+hozzá a szükséges kártyák nagyjából mennyibe kerülnek? Szeretném ha mindenféle sebességcsökkenés nélkül futnának a DS játékok, illetve az emulátorok, valamint hogy ne is lógjon ki nagyon a gépbõl. Milyen karit ajánlotok?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kisgabo
supercard ds one, netán ez5.

Help.
Melyik a legjobb slot 1 kari ár-teljesítmény arányában? olvasgattam a gbatemp-en a kritikákat de nem tudom eldönteni , hogy r4, m3 ezV, dsx.

frnckss

Sephi
Figyelek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
EREDETI Golden Sun 2 GBA játékot vennék, ha jó állapotban van nem jársz rosszul ;-)

Eladnám pár DS játékomat: Puyo Pop Fever (4000Ft), Polarium (2500Ft) és Mr.Driller Drill Spirits (3000Ft). Mindegyik gyári dobozban, leírással, makulátlan állapotban.
Borgi
<#wow1>

porki fagyok fállalon

Hogy értve?

kisgabo
wáooooooooooooh.... <#guluszem1>

akkó ezt meg is beszétük. 😊

12e

kisgabo
kp-s ár? 😊

Az is megvan még 😛

kisgabo
és az acce kard? 😊

DS-X még mindig eladó (20k, postát fizetem)!
Csere konzolra, GC játékra, SD-kártyára érdekel!

Simply az passcard is egyben, hiszen abba a slotba megy, ergo semmi más nem kell. Cserébe minden van ami szemszájinger, kivéve gba game.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jax
Ok, köszi.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

kisgabo
akkor mást nem.

jax
Lenne egy gyors kérdésem: Van egy régi DS-em (nem Lite), és ha veszek hozzá egy M3 DS Simply nevû okosságot meg Micro SD kártyán akkor már nem kell mást venni? Úgyértem, h Superkey, supercard meg ilyesmik?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Sephi
Mar megint mirol van szo non-stop baze...

testerlnx
okok. köszi!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

A régi "passme" kártyák elég sokat fogyasztottak.. az új passcard meg gyakorlatilag semmit mert indítás után (majdnem teljesen) kikapcsol.

KILLER2
Nincs semmi baj a flashel, de a passcard jobb.

Töltsük le az internetet!

testerlnx
Öööö, én hagyom magam meggyõzni... Mint múltkor is, mikor az jött ki, hogy milyen jó a flashme 😊 ... és flash-eltem, mondjuk nincs semmi bajom vele.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Nem mindegy, hogy 4 órát vagy 4 óra 15 percet játszol? Azon már ne múljon, viszont így ha valami baja lesz, akkor ott a garancia.

testerlnx
Aham. Most tervezek beszerezni majd egy SLOT1-est... Nem kötözködés képpen (csak mert nem értek hozzá), régen is volt passcard, mégis azt javasolták, hogy flashme-zek, mert így nem fogyaszt pluszban a passcard...

Mert a SLOT1-es kártyák alapból mennek minden DS-el, a SLOT2-esekhez meg van PassCard.

testerlnx
Úgy látszik lemaradtam vmirõl... Miért felesleges a flashme?

Nem lehet mindet.. de tényleg felesleges.

Borgi
lehet, de nemkell. ^^^

porki fagyok fállalon

testerlnx
És mindegyik Lite-ot lehet flash-elni?

testerlnx
Mi a rák van az M3-al? Az m3wiki nem érhetõ el, az www.m3adapter.com pedig vmi régi állapotban leledzik 😞

KILLER2
Pontosan.

xAttilax
Hy!
Segítsetek nekem 1picit, van egy M3 perfect SD-m amit gbm-hez használok, de most akarok venni 1 ds lite-ot és tökéletesen +vagyok elégedve a kártyával... ha veszek hozzá egy passcard-ot akkor elvileg DS-nél sem lehetnek gondok.. úgye?

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

M3 simply érdekelne PHM.Pm küldj rám lécci.thx