Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tiltottam le senkit, csak már nem használom az MSN-t 😊
GTalk-on ([email protected]), IRC-en (davido2, EFNet) fentvagyok amugy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
Akinek szintén m3-as kártyája van, az adna vmi linket privátba a beállításokrol!! Hálás lennék.
Az eddigi m3wiki behalt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
khumbula
khumbula
Tudna adni vki egy DLDI patcher download linket?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tervezgetem mostanában egy DS-Lite beszerzését, ezzel kapcs lenne két kérdésem. Egy új DSLite+hozzá a szükséges kártyák nagyjából mennyibe kerülnek? Szeretném ha mindenféle sebességcsökkenés nélkül futnának a DS játékok, illetve az emulátorok, valamint hogy ne is lógjon ki nagyon a gépbõl. Milyen karit ajánlotok?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Melyik a legjobb slot 1 kari ár-teljesítmény arányában? olvasgattam a gbatemp-en a kritikákat de nem tudom eldönteni , hogy r4, m3 ezV, dsx.
frnckss
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csere konzolra, GC játékra, SD-kártyára érdekel!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Töltsük le az internetet!
Segítsetek nekem 1picit, van egy M3 perfect SD-m amit gbm-hez használok, de most akarok venni 1 ds lite-ot és tökéletesen +vagyok elégedve a kártyával... ha veszek hozzá egy passcard-ot akkor elvileg DS-nél sem lehetnek gondok.. úgye?
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!