Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Sokáig tartott. Miért nem kell?

Töltsük le az internetet!

na most a netes rendeléshez visszatérve. én is rendeltem a mod chips.com-ról és cash alapon fizettem és küldtek egy mailt amiben benne volt minden adat a banki átutaláshoz. úgyhogy lehet ott így is fizetni
Rexor
[nagy gEladó egy fekete Nintendo DS Lite!
- Hibátlan állapot
- Egyszer használt
- Garanciális
- Kikiálltási ár: 33000 Ft

sztomy69
Ha emu kell, ide gyertek!

http://www.emulator-zone.com/

lckrz.try.hu

zola2000
Találtam egy érdekes oldalt, amin emulator programok vannak nintendo dsre. Az oldalon van egy eléggé alfás PLAYSTATION1 EMU!!! Megnéztem és elindult! Pár játék már játszhato sebességet produkált. Feltétlenül nézzétek meg. A cím: www.ajdnolobsilirpa.Jp

A

sztomy69
És millen videoformátumokat játszik le? (R4 kártyával, ha ez számít vmit...)

lckrz.try.hu

james69holden
jahogyjah :p
nem éreztem mondandódban az iróniát :]

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

koryne
És a nem létezõ luk a fenti képen sem látszik 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
a kérdés komolysága...

james69holden
hogyne lenne, én is fülhallgatóval használom

kisgabo
ezt honnan vetted? nem lehet, luk sincs neki.

Tinman
Lehet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sztomy69
Lehet a DShez fülhalgatót csatlakoztatni, vagy csak a beépített hangszórókon hallgathatom a zenét?

lckrz.try.hu

Ha érdekel valakit, van egy eladó NDS Lite-om (fehér), alig egy hetes, egyszer töltöttem, szintén új M3 Lite Pro Micro SD + NDS Passcard 3 kártyákkal, DS+GBA játékok is mennek, plusszban pedig egy 1GB-os Kingston MicroSD! Az egészet egyszerre vettem, tehát minden cucc max. egy hetes, és garanciális! Ezen kívül pedig 7 dvd-re kiírva kb. 700ig az összes game, amit természetesen adok hozzá! A csomag minden egyes darabja hibátlan és bármiféle sérülés/karcmentes, szóval tökéletes =) Ha komolyan érdekel, készítek pár képet az egészrõl. Csak egyben adom ~60 körüli áron, ha érdekel írj!
A Simplynél nem csak a romokat,rendszerfile-okat is kell a micrsdre rakni.Ha kell segítség,írj privit!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

sztomy69
Akkor hiba lépett fel a mátrixban 😎

lckrz.try.hu

james69holden
én felmásoltam a micro sd-mre, bele m3 simply-be, indításnál csak erõs fehér képernyõt kapok

Sziasztok. Supercard sd 2.58-as progival van olyan bajom, hogy indításkor error read ini file hibaüzenettel indul a cucc. És nem teszi rá a ds, vagy gba romot a kártyára. 2.57-nél nem tapasztaltam ilyet. Mi lehet a hiba? Pls help 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sztomy69
Am mûködik a cucc?

lckrz.try.hu

kisgabo
faxa link.

sztomy69
koryne
Nemtom, breklámnak minõsül-e, spoilerben írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cibnél van olyan kártyacsomag, amihez adnak egy elvileg dombornyomott kártyát (gyakorlatilag nem az, de bármelyik bank annak látja, csak netes fizetésre alkalmas) + egy normál Visa Electront. Cibezz a neve, nekem is ilyen van (ez a junior kártyacsomagjuk tulképp), eddig mindenhol elfogadták. Ha esetleg akarsz számlát is nyitni, ez jó megoldás lehet

james69holden
nem igaz nincs valaki ismerõsöd a családban/rokonságban/szüleid baráti körében akinek lenne az alant felsorolt bankkártyák közül valamelyik!?

kölcsönkéred csak a kártyát, megadod az oldalon a rendelésnél (persze miután megadtad a saját adataidat) h "Credit Card"-al fizetsz, majd továbbot nyomsz.
átdob egy másik oldalra ott meg megadod a kártya tulajdonosának a nevét (ahogy a kártyán szerepel), a számát (ez találhatõ a kártya elülsõ oldalán), az érvényességét (szintén elöl), majd a kártya hátoldalán található sorszám utolsó 3 számjegyét (=digit number)...
ha végeztél és leokéztad, lecsekkolja h érvényes e a kártya majd küld egy e-mailt h sikerült e a fizetés és h postára adták a csomagot

általában elõtte a bankból (ahova a kártya tartozik) felhívják a tulajdonost, h valóban õ vásárolt e a kártyával és h jóváhagyják e a tranzakciót
asszem még a pontos valutaösszeget is megmondják magyar forintba, h mennyit húznak le róla
ezt az összeget kifizeted a kártya tulajdonosának, aztán csak vársz h megérkezzen a rendelt terméked

nekem sincs amúgy ilyen dombornyomott bankkártyám; faterét használom persze az õ engedélyével 😊

sztomy69
Uhh, én ezekhez naon nem értek. Nem tudsz egy ollant, ami lehet 18 éven aluliaknak is, és csak az igénylésnél kell egy 18 éven felüli, aki aláír vmit, jah és ne kelljen havonta vagyonokat befizetni.

Kössz, ha tudsz P)

lckrz.try.hu

kisgabo
western union... nem ocsó de a bank se.

james69holden
akkor keress olyan embert akinek van...
különben bajosan fogsz külföldrõl akármit is rendelni... :/

Interneten használható bankkártyák

sztomy69
És ollan sincs, h befizetek a bankba xy összeget az õ számlájukra, aztán küldik a cuccot?

(Dombornyomott, sõt semmilyen kártyám nincs)

lckrz.try.hu

kisgabo
nincs utánvét. elõre kell perkálni... <#vigyor1>

Borgi
ezeka fizetési modok, és egyik sem postai utánvétel, az CoD lenne, azaz Cash on Delivery.

porki fagyok fállalon

sztomy69
A pirossal bekeretezett lehetõségek közül mellik hasonlít legjobban a postai utánvétre?
És az I order utáni lehetõségek mire valók?

lckrz.try.hu

sztomy69
thx

lckrz.try.hu

guardian hero
256x192 mindkét LCD-n.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sztomy69
Nálam sem szuperál túl szuperül xD

És még egy kérdés, a DS-nek mekkora a felbontása?

lckrz.try.hu

james69holden
nálam ez a desmu allandoan fagyott

sztomy69
Hehe, Yoshi's Island in PC BP

lckrz.try.hu

koryne
Az. Mivel az egy mini Opera 😊

sztomy69
Ds browsert leszedtem, emuba megnyitottam, illen mini Opera szerûség, nem?

lckrz.try.hu

Ha valakit érdekel,van 1 Passcard3-asom eladó.
Itthon vásároltam,nagyon keveset volt használva.
4000 pénzért vihetõ.
Van még 1 Passkey2 is,hasonló kondíciókkal.
Az õ ára 2000.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

guardian hero
Wifi van, de a böngészéshez kell venni egy DS Browser-t. Multi játék megy minden kiegészítõ nélkül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sztomy69
És lehet vele úgy netezni, hogy nem veszek hozzá semmilyen kiegészítõt? (Vezetéknélküli net van)

lckrz.try.hu

kisgabo
lehet innen is rendelni, egy kanadai dodó most 162 ruppó. légipostával lökik, paypal mehet.

DS kártyenkák

kisgabo
Ez kérdés, vagy tény? Egyébként hello, vagy valami... <#wilting>

tudod hol lehet flash kártyát szerezni
sztomy69
Csak azthittem külföldre több a postaköltség B/

lckrz.try.hu

james69holden
írtam mennyiért postázzák

44,95 a kártya, 3,95 a posta (de ez mind le van ott írva az oldalon)

gondolom euro v. font lehet a fizetõeszköz

(én speciel dombornyomott bankártyával fizettem, úgy a legegyszerûbb)

és persze, hogyan kell fizetni? 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

sztomy69
És mennyiért hozzák ki? Nameg millen pénznemben kell fizetnem?

lckrz.try.hu

james69holden
miért nem onnan rendeled?
én is onnan vettem m3 simply-met pár hónapja

44.95 + 3,95 = 38,90€ (12.000Ft) és házhoz jön... (4nap alatt itt volt)

én 5ezret spóroltam mintha itthon vettem volna

sztomy69
Tehát ezt keresném itthon olcsón:

http://eu.mod-chip.com/r4_english.php

lckrz.try.hu

sztomy69
Nem tudjátok, lehet magyar o-n R4 DS kártyát kapni nem 18e-ért?

lckrz.try.hu