Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Hibátlan állapot
- Egyszer használt
- Garanciális
- Kikiálltási ár: 33000 Ft
lckrz.try.hu
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lckrz.try.hu
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
lckrz.try.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live gamertag: kilencnad
kölcsönkéred csak a kártyát, megadod az oldalon a rendelésnél (persze miután megadtad a saját adataidat) h "Credit Card"-al fizetsz, majd továbbot nyomsz.
átdob egy másik oldalra ott meg megadod a kártya tulajdonosának a nevét (ahogy a kártyán szerepel), a számát (ez találhatõ a kártya elülsõ oldalán), az érvényességét (szintén elöl), majd a kártya hátoldalán található sorszám utolsó 3 számjegyét (=digit number)...
ha végeztél és leokéztad, lecsekkolja h érvényes e a kártya majd küld egy e-mailt h sikerült e a fizetés és h postára adták a csomagot
általában elõtte a bankból (ahova a kártya tartozik) felhívják a tulajdonost, h valóban õ vásárolt e a kártyával és h jóváhagyják e a tranzakciót
asszem még a pontos valutaösszeget is megmondják magyar forintba, h mennyit húznak le róla
ezt az összeget kifizeted a kártya tulajdonosának, aztán csak vársz h megérkezzen a rendelt terméked
nekem sincs amúgy ilyen dombornyomott bankkártyám; faterét használom persze az õ engedélyével 😊
Kössz, ha tudsz P)
lckrz.try.hu
különben bajosan fogsz külföldrõl akármit is rendelni... :/
Interneten használható bankkártyák
(Dombornyomott, sõt semmilyen kártyám nincs)
lckrz.try.hu
porki fagyok fállalon
És az I order utáni lehetõségek mire valók?

lckrz.try.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És még egy kérdés, a DS-nek mekkora a felbontása?
lckrz.try.hu
Itthon vásároltam,nagyon keveset volt használva.
4000 pénzért vihetõ.
Van még 1 Passkey2 is,hasonló kondíciókkal.
Az õ ára 2000.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
lckrz.try.hu
DS kártyenkák
44,95 a kártya, 3,95 a posta (de ez mind le van ott írva az oldalon)
gondolom euro v. font lehet a fizetõeszköz
(én speciel dombornyomott bankártyával fizettem, úgy a legegyszerûbb)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
én is onnan vettem m3 simply-met pár hónapja
44.95 + 3,95 = 38,90€ (12.000Ft) és házhoz jön... (4nap alatt itt volt)
én 5ezret spóroltam mintha itthon vettem volna
lckrz.try.hu