24434
Nintendo DS/DS Lite
  • vbence13
    Viva Piniata-t nem ismerem, de gagyinak néz ki a képekből ítélve
  • Tomek83
    Nemsokára kijön a RuneFactory,az jó játék lehet már várom,meg szeptemberben jön a MySims,az is frankó lesz.Ja és majd a Viva Pinata:)
  • vbence13
    valaki meg tuggya magyarázni, hogy a régi moonshell mér tud lejáccani .dpg-t, az új meg mért nem? van ennek értelme? hát nem az újabb verziónak kéne többet tudnia?
  • vbence13
    dynasty warriors sztem gagyi...
    az új Liteomon most Mario Slam Basketball-t és Mario and Luigi Partners in Time-to nyomok, nagyon jók!
  • LittleBirdY
    Mindkettőt próbáltam, és be kell valljam egyik sem tetszett. A Dynasty Warriorsban csak menni kell és ütni, semmi változatosság. A Guilty Gear-ben meg akkora összevisszaság van story módban, amikor kettő-kettő ellen megy a harc, hogy nem is látod, melyik vagy te és melyiket kell ütnöd.
  • Totis
    Pár DS játék amire esetleg érdemes lesz odafigyelni:

http://www.simplynds.com/wp-content/uploads/2007/07/12441.jpg
  • PHM
    Viszontprivi ment.
  • PHM
    Rendben, igazad van.
  • volvo
    Kössz akkor majd keresek máshol és netről nem rendelek csak úg yha személyesen veszem át asszem így a legbiztonságosabb!!!!!
  • vbence13
    mér, csalók?
  • sztomy69
    DS-re van magyarul játék?
  • guardian hero
    GBA-ra már kijött, GTA Advance néven keresd. DS-re nincs bejelentve ilyesmi (pedig tényleg nem lenne rossz).
  • vbence13
    valaki nem hallott GTA 1 DS-re? átportolva? sztem nem lenne nehéz átrakni...
  • vbence13
    megjött a Liteom, nagyon jó!!
  • kisgabo
    privi ment, és továbbiakban ne a fórumot terheljük a problémákkal. please.
  • PHM
    Kedves kisgabo!
    Ha sikerült belegyalogolnom érzékeny lelkivilágodba, ezúton elnézést kérek!
    A vételi szándék valós volt, az árra pedig egyetlen rossz szót sem szóltam, ha ez elkerülte volna a figyelmedet.
    Nem alkudozni kívántam, csak nem igazán kell a meglévő 6db microSD-mhez egy hetedik.
    Elég régóta üzletelgetek a magam szerény módján, ezért most megosztok veled néhány tapasztalatot, ráadásul ingyen!
    1: A potenciális vevőt semmilyen formában nem illik sértegetni, még akkor sem, ha orbitális marhaságokat mond.
    2: Ha bármilyen adatot közölsz magadról, annak valósnak és ellenőrizhetőnek kell lennie.
    3: Mindig becsületesen kell eljárni, még akkor is, ha ez rövid távon veszteséggel jár.
    4: A vevőnek nincs köze sem a haszonkulcsodhoz, sem a költségeidhez.
    5: Udvariasság, segítőkészség, korrektség - a jó eladó fontos tulajdonságai.
    6: Korrekt terméktámogatás - ha szükséges.
    Tapasztalatszerzés céljából ajánlom valamelyik bolhapiacot, én pl annak idején az itt elhangzottaknál jóval nagyobb sületlenségeket voltam kénytelen fapofával elviselni a PeCsában. :)
    Úgyhogy fel a fejjel, és nem kell mindenért rögtön felkapni a vizet.
    (Ha a koromra vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálod.)
  • laxika0428
    ja!!!!és különben is ma párizsis szemlét kaptam úgyhogy ne szójjatok be!!!!!
  • kisgabo
    még nem volt időm meglesni, de slot1 + slot2 kieg kari nélkül nem lesz web...
  • nyaSGem
    Elönt a melegség ha ezt a topikot olvasgatom fiúkák...
    Sheltem! Egész frankón kifinomult a stílusod.

Lehet. hogy láma a kérdés, vagy volt már róla szó, de lusta vagyok utána olvasni:

Van már rendes böngésző DS-re? Nem ilyen sztrímelős izére gondolok, mert azok röhejesek. Ha már megy a pc-m, nehogy már ne üljek oda elé.
  • kisgabo
    óje... egyelőre maradok a csajoknál, de lehet idővel átpártolok, akkor keresni foglak, cukifül.
  • Sheltem
    Ezért kezdtem veled gabóca
  • kisgabo
    próbálj meg lányokkal.
  • Sheltem
    "nincs sem üzleti, sem más ügyünk, nem is volt, nem is lesz"

nadeakkorhogyéljekteljeséletet ??!?!?!?!??!
  • kisgabo
    sheltem nem érdekel, semmilyen formában, veled meg már letisztáztuk, nincs sem üzleti, sem más ügyünk, nem is volt, nem is lesz, tehát neszójjábe, és én is kerüllek.
  • Sheltem
    Egyébkéntis Borgi logója nagyobb!(nem összetévesztendő a lógóval) Mé hőzöngene ő nekem?
  • Borgi
    olvasd el mit irt Sheltem, és utánna olvasd vissza te miket irogattál, és döntsd el hogy Sheltem miért irta azt amit.
  • kisgabo
    Borgi privátban hőzöngött? vagy PHM?
    ha nyilvánosan jár a szájuk, itt kapják meg.
  • Sheltem
    "és TE miért is szólsz be? közöd 0."

Mivel telefosod a topicot gabóca a lenéző stílusoddal így van közöm ;)

Ha privátban tennéd nem sok lenne.

• kisgabo
    és TE miért is szólsz be? közöd 0.

próbálj te ennyi tizenéves sóherral üzletelni, vérforraló stítusban ugat le, és alkudozik, persze priviben, ami a te kicsi/?/ orrodra nincs kötve.

akivel pediglen üzleteltem, szerintem, elégedett.
  • Sheltem
    "és volt tucatszám szarrágó szintén sg érdeklődő"

"csak nem értem minek puffogsz, amikor vételi szándék és pénzed zéró. "

Te már mindig ilyen kis beszólogatós fórumhuszár maradsz?
  • kisgabo
    gondolod? ha olyanokból élnék mint te / ismerős ugye a spúr szitu, olcsóbb nincs, miért én fizetem a postát, kinában csak 5 dollár... / akkor éhendöglenék... amúgy 1-1 darabot rendeltem + pár sg kollega, semmi nagyüzem, és volt tucatszám szarrágó szintén sg érdeklődő.

• Totis
    Igen ez kliens - szerver üzemmódban működik. Végülis webstream?
  • vbence13
    nembaj, de ez az egyetlen használhetó homebrew brózer
  • orkenyid
    Ez nem "rendes" böngésző... csak képeket küld a ds-re a gépről
  • Totis
    Új böngésző DS-re:
    DSHobro v0.2
  • Totis
    Ez a Rayman Raving Rabbids intójának a szövege?
  • lowdog
    lehet, hogy tévedtem, de én valami ingyen játékra emlékszem, de mivel már törölve lett, nem tudom ellenőrizni... ha így van akkor bocs.
    nem kell ezt rágni, de nem árt tisztázni a dolgot...
  • Borgi
    ebböl él....
  • kisgabo
    csak nem értem minek puffogsz, amikor vételi szándék és pénzed zéró.

amúgy elkelt. szerintem a vevő jól járt, te meg gondolkodj még sokáig azon, miért adom el...
  • PHM
    Nem tudnál megfizetni! :)
    A "mé' adod el?" kérdést arra értettem, hogy meguntad a SC DS One-t, vagy csupán több van belőle.
    A hirdetésed ezek szerint így pontosabb lett volna:
    "Eladó 1 SC DS One kari 1 gigás microSD-vel, potom 13 ezresért." (példul)
    Ezen esetben nem zavartalak volna...