24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16514 láttam ilyen harry pottert a vaterán... nézz utána! -
PHM #16513 Ha valakit érdekel, van 1 EZ Flash 3 in 1 kártyám (GBA tokban) eladó.
Az a baja, hogy nem lehet a flash memóriájába GBA játékot írni.
A másik 2 funkció ok. Egyébként új, de nem éri meg visszaküldeni...
Érdeklődni priviben. -
#16512 Kezdek megvakulni. Úgy látszik innom kell egy kis vörösbort a látásjavításra. Ott van a mail címed de jobb lenne priviben megbeszélni... -
#16511 Légyszi dobj egy elérhetőséget priviben, mert a profilodnál nincs telefonszám. Illetve hogyan, hol, meddig, stb... Pesti vagy? :)
-
#16510 Úgy néz ki nekem kelleni fog. -
#16509 Kell valakinek egy fehér ds lite Nintendogs-sal 21k-ért? Úgy tűnik, lesz egy elfekvőben :) -
#16508 Ha valakinek van Harry Potter: Quidditch World Cup GBA gaméja, megveszem! -
#16507 úristen, szerinted egy eredeti gba játékra hogy írna rá adatokat?:D nem, oda is warezkártya kell. Ajánlom M3 Lite Pro-t.
-
#16506 egy kérdés: a ds browser ugye akkor működik ha van a slot2-ben is kártya... ez lehet bármilyen kártya!? akár egy harry potter gba-s játék is?!?! mert az EZ FLASH 3 in 1 nevű cuccot egyszerűen lehetetlen beszerezni itthon :( -
#16505 ja azt én is néztem xd -
#16504 Sajna kifutottam akkor az időből... Na mind1 akkor marad a 25eFt... -
#16503 háttén konkrétan egy upc-set vettem r4-el és 1 gigás sd vel együtt 30k-ért... sztem jó bót vót :D -
#16502 vatera, apronet. még akad, de a 20k már 25 és felett... -
#16501 Egy ollan engem is érdekelne :P -
#16500 Nem tud valaki egy UPC-s DS Lite-ot eladót jó áron? -
orkenyid #16499 Meg ez van a blogjukon:
"Anyway, image support won't be developed until CSS phase is finished."
De az a LOL hogy az első "alpha" már képet is jelenített meg.. -
#16498 igen mr nagyész, belevan rakva egy .html, ami bemutatja a webböngészőt. -
orkenyid #16497 Hát persze.. netről betölteni egy lapot kb olyan bonyolult mint kártyáról beolvasni...
Amúgy amit egyszer kiadtak, az is csak egy képet mozgatott, nem HTML-t jelenített meg! -
#16496 attól még a html lapokat megjeleníti... mondjuk a kártyáról. de amúgy sokat nem ér egy webbrowser ami nem tud kapcsolódni a netre xDDD -
#16495 Bocsi, de ha nem tudják beleprogramozni, hogy kapcsolódjon netre, akkor hogyan próbáltad ki? O_o -
#16494 nem fake, liőróbáltam, egész jó, csak nem tudják beleprogramozni, hogy kapcsolódjon netre... elolvastam a blogjukat. -
orkenyid #16493 Az is fake sajna :( -
#16492 A kurva reade/writer a hibas... ha raeroltettem a USB-re hirtelen lassa rendesen. BAAAH! -
#16491 ó, kéne egy jó homebrew browser.... valószínűleg az OKIWI lesz az, ha dolgoznak még rajta egy kicsit... -
#16490 próbáld ki hogy a biosban átállítod hogy usb11 vagy usb2.0 legyen az usb portod... nekem van egy kártyaolvasóm, ami elvileg usb 2.0... gyakorlatilag, a win felismeri, látja, írni olvasni mégsem tudom.. csak ha visszaveszem 1.1-re -
#16489 Miért nem tudsz bele másolni? Ír valamit (mondjuk sérült vagy hasonló ökösréget)? Mert akkor formázni kellene. 1x nekem is volt vele ilyen, legelőször, az alap system könyvtárral. Most a legújabb, dldi-s verzió van fönt, azzal minden ok. -
#16488 Te. Berakom. Lassa. De nem tudok belemasolni semmit.
Berakom a G6-ot a DS-ben ott van a rendszer minden.
Nem ertem. Disk Driver kent telepitette a G6-ot. Viszont ha sokat mind huzigalom ki be akkor UBS drivert akar neki de azt nem talal.
Kene formatalni a G6-ost? -
#16487 USB para? Nekem kb ugyan ez az XP van, gond nélkül felismeri. Kedvesemé szintén. Próbáltad másik porton? -
#16486 G6DS tulajok , plz help! -
#16485 Elméletileg igen. Van hozzá virtuális billentyűzet. Bár az lenne a megoldás ha nem stream-ként működne. -
#16484 az ilyennél azért lehet írni mondjuk google keresésnél?? -
#16483 Gyerekek vettem egy G6DS -t de a windows nem akarja felismerni a Card Reader Writer-t.... Xp pro van sp2.... mi a faxt csinaljak? -
PHM #16482 Ezt én is kipróbálom.
Szintén van pár régi filmem, amit nics nagy kedvem újrakonvertálni. -
#16481 biztos kijön, de arra még várnod kell -
#16480 :D nekem is csak véletlenül xd
az egyik ugye ott, a multimediára kattintva, a másik meg a games mögött .nds formátumban:D -
lampard99 #16479 valki tudja hogy fifa 08 ki jön ds-re? -
PHM #16478 Látod, ez nekem eszembe sem jutott! :) -
#16477 hijjba**szameg, pedig jó sok filmem van...
de sebaj, mind a két moonshell fenn van a micro SD-n, nem térek át az új moonshellre:D
köszi az infót. -
PHM #16476 Az új moonshellhez az 1.3-as DPGtools kell.
Link fent.
A régi progival konvertált filmeket sajnos eldobhatod.
Ez van. -
Tomek83 #16475 XBox360ra jött ki,ott szép pont számokat kapott és rosszat nem hallottam még róla.