24434
Nintendo DS/DS Lite
  • TrIp
    láttam ilyen harry pottert a vaterán... nézz utána!
  • PHM
    Ha valakit érdekel, van 1 EZ Flash 3 in 1 kártyám (GBA tokban) eladó.
    Az a baja, hogy nem lehet a flash memóriájába GBA játékot írni.
    A másik 2 funkció ok. Egyébként új, de nem éri meg visszaküldeni...
    Érdeklődni priviben.
  • Totis
    Kezdek megvakulni. Úgy látszik innom kell egy kis vörösbort a látásjavításra. Ott van a mail címed de jobb lenne priviben megbeszélni...
  • Totis
    Légyszi dobj egy elérhetőséget priviben, mert a profilodnál nincs telefonszám. Illetve hogyan, hol, meddig, stb... Pesti vagy? :)
  • Totis
    Úgy néz ki nekem kelleni fog.
  • koryne
    Kell valakinek egy fehér ds lite Nintendogs-sal 21k-ért? Úgy tűnik, lesz egy elfekvőben :)
  • vbence13
    Ha valakinek van Harry Potter: Quidditch World Cup GBA gaméja, megveszem!
  • vbence13
    úristen, szerinted egy eredeti gba játékra hogy írna rá adatokat?:D nem, oda is warezkártya kell. Ajánlom M3 Lite Pro-t.
  • TrIp
    egy kérdés: a ds browser ugye akkor működik ha van a slot2-ben is kártya... ez lehet bármilyen kártya!? akár egy harry potter gba-s játék is?!?! mert az EZ FLASH 3 in 1 nevű cuccot egyszerűen lehetetlen beszerezni itthon :(
  • vbence13
    ja azt én is néztem xd
  • Totis
    Sajna kifutottam akkor az időből... Na mind1 akkor marad a 25eFt...
  • TrIp
    háttén konkrétan egy upc-set vettem r4-el és 1 gigás sd vel együtt 30k-ért... sztem jó bót vót :D
  • kisgabo
    vatera, apronet. még akad, de a 20k már 25 és felett...
  • sztomy69
    Egy ollan engem is érdekelne :P
  • Totis
    Nem tud valaki egy UPC-s DS Lite-ot eladót jó áron?
  • orkenyid
    Meg ez van a blogjukon:
    "Anyway, image support won't be developed until CSS phase is finished."
    De az a LOL hogy az első "alpha" már képet is jelenített meg..
  • vbence13
    igen mr nagyész, belevan rakva egy .html, ami bemutatja a webböngészőt.
  • orkenyid
    Hát persze.. netről betölteni egy lapot kb olyan bonyolult mint kártyáról beolvasni...
    Amúgy amit egyszer kiadtak, az is csak egy képet mozgatott, nem HTML-t jelenített meg!
  • TrIp
    attól még a html lapokat megjeleníti... mondjuk a kártyáról. de amúgy sokat nem ér egy webbrowser ami nem tud kapcsolódni a netre xDDD
  • Csibe001
    Bocsi, de ha nem tudják beleprogramozni, hogy kapcsolódjon netre, akkor hogyan próbáltad ki? O_o
  • vbence13
    nem fake, liőróbáltam, egész jó, csak nem tudják beleprogramozni, hogy kapcsolódjon netre... elolvastam a blogjukat.
  • orkenyid
    Az is fake sajna :(
  • Sephi
    A kurva reade/writer a hibas... ha raeroltettem a USB-re hirtelen lassa rendesen. BAAAH!
  • vbence13
    ó, kéne egy jó homebrew browser.... valószínűleg az OKIWI lesz az, ha dolgoznak még rajta egy kicsit...
  • TrIp
    próbáld ki hogy a biosban átállítod hogy usb11 vagy usb2.0 legyen az usb portod... nekem van egy kártyaolvasóm, ami elvileg usb 2.0... gyakorlatilag, a win felismeri, látja, írni olvasni mégsem tudom.. csak ha visszaveszem 1.1-re
  • koryne
    Miért nem tudsz bele másolni? Ír valamit (mondjuk sérült vagy hasonló ökösréget)? Mert akkor formázni kellene. 1x nekem is volt vele ilyen, legelőször, az alap system könyvtárral. Most a legújabb, dldi-s verzió van fönt, azzal minden ok.
  • Sephi
    Te. Berakom. Lassa. De nem tudok belemasolni semmit.

Berakom a G6-ot a DS-ben ott van a rendszer minden.

Nem ertem. Disk Driver kent telepitette a G6-ot. Viszont ha sokat mind huzigalom ki be akkor UBS drivert akar neki de azt nem talal.

Kene formatalni a G6-ost?
  • koryne
    USB para? Nekem kb ugyan ez az XP van, gond nélkül felismeri. Kedvesemé szintén. Próbáltad másik porton?
  • Sephi
    G6DS tulajok , plz help!
  • Totis
    Elméletileg igen. Van hozzá virtuális billentyűzet. Bár az lenne a megoldás ha nem stream-ként működne.
  • vbence13
    az ilyennél azért lehet írni mondjuk google keresésnél??
  • Sephi
    Gyerekek vettem egy G6DS -t de a windows nem akarja felismerni a Card Reader Writer-t.... Xp pro van sp2.... mi a faxt csinaljak?
  • PHM
    Ezt én is kipróbálom.
    Szintén van pár régi filmem, amit nics nagy kedvem újrakonvertálni.
  • vbence13
    biztos kijön, de arra még várnod kell
  • vbence13
    :D nekem is csak véletlenül xd
    az egyik ugye ott, a multimediára kattintva, a másik meg a games mögött .nds formátumban:D
  • lampard99
    valki tudja hogy fifa 08 ki jön ds-re?
  • PHM
    Látod, ez nekem eszembe sem jutott! :)
  • vbence13
    hijjba**szameg, pedig jó sok filmem van...
    de sebaj, mind a két moonshell fenn van a micro SD-n, nem térek át az új moonshellre:D
    köszi az infót.
  • PHM
    Az új moonshellhez az 1.3-as DPGtools kell.
    Link fent.
    A régi progival konvertált filmeket sajnos eldobhatod.
    Ez van.
  • Tomek83
    XBox360ra jött ki,ott szép pont számokat kapott és rosszat nem hallottam még róla.