Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Get 20m in the Trial to raise the path to obtain Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to stop the whirlpool.
The Three Little Piggies -
Get 40 points in Trial to release the Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to unblock the new warp point.
Back to warp points section, use the upper warp point to the new
warp point that was unlocked just now. Remember to pick the Coreshell
as well.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyenlõre csak bemutatásra alkalmas, használatra nem. Remélem hamarosan jön a kész program.
Töltsük le az internetet!
A DS Organize új 2.7 alpha verziója tartalmaz egy WEB böngészõt, ami mûködik. Éppen most próbálgatom egy szál SCn. Még nagyon kezdetleges, de amint észreveszem az oldalakat behozza, csak még a képmegjelenítés nem megy neki, midnenesetre a fejlesztõk jó úton haladnak.
Töltsük le az internetet!
Jó rég írta, ide.😞 Nos, újra elhatároztam magam, hogy veszek DS-t azaz Lite-ot!😄 Nagyon beleszerettem ebbe a kis kütyübe!😊 Lenne egy kérdésem: Ha végre vennék DS-t akkor most milyen átalakító kártyát kéne hozzá venni???:S Mert már rengeteg fajtát láttam és eléggé nehezen igazodok el. Az R4 D4-nál télleg nem kell flashelni? Kicsit fel tudnátok homályosítani, hogy most mi is a helyzet?😄 Jah igen, és van olyan kártya ami nem lóg ki a Lite-ból?😊 Köszi elõre is!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De tudok róla hogy többen rendeltek netrõl (innen: http://www.tesztelo.hu/cd_dvd/) és nagyon hamar megadta magát vagy alapból nem mûködött...
GBA meg nemtudom hogy megy, elvileg nem mehetne (nincs rajta RAM) 😊
Nekem egy M3 Lite Pro Micro SD + 1 GB Kingston MicroSD párosom van, és eddig egyetlen játék sem volt lassabb, még az Animal Crossing sem! GBA játékok közül pedig 5 db-ot próbáltam eddig, amik szintén tökéletesen mûködtek! Persze mindezt a legújabb Game Manager-el és loader-el.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
porki fagyok fállalon
Oda hogy lehet eljutni?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ajánlhatnátok amúgy többször gameket 😊
még csak 2hónapja van DS-em, megvan az összes rom, de egyszerûen nincs idõm/erõm átválogatni melyik is érdekelne :/
bõség zavara ehh...
én most a mario vs donkey kong 2-re kattantam rá, nagyon bejön!
meg partners in time-ot tolom agybafõbe
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Naná, hogy idehaza nem lehet ilye kapni és naná, hogy csak dombornyomott kártyával lehet innen rendelni:
ITT CSAK 55 Font a két cucc együtt ami elég korrekt ár
Van itt valaki aki tud külföldrõl rendelni és rendelne a fenti cégtõl?
A teljes postaköltséget átvállalnám (persze ésszerû keretek között, mert ha több kilót rendel akkor passzolnám :-) mivel nekem nincs dombornyomott kártyám <#szomoru1>#szomoru1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha tudsz, inkább vegyél sima M3 Lite-ot drágábban, jobban megéri.
Amugy elég jó kártya, nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
SC Lite egy ****... 3-ból 1 kártya 5 perc után tönkremegy.
Na pont ezért kell nekem egy jó kis wrz kártya, mert már kicsit sokat elvertem játékokra, ráadásul hiába akarok játszani FF: CT-el nem tudok, mert idehaza még erõsen nem kapható :-S
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jezusom ez a legjobb jatek eddig amit DS-en jaccotam! Hihetettlen mekkora kihivas. Viszont Van 3x Minigame ahol nem birom megcsinalni a goldot. Szo szerint tobb orakat is kinlodtan. Az elso az amikor a falon ki kell loni a kis nyilas koveket... aztan az amikor ilyen tetris formaban ki kell lonni a koveket ugy hogy a bombak felrobantsak a kristalyokat. Es a harmadik meg amikor a regi FF karik repulnek at a kepernyon es ki kell jelolni. Na ezeknel nem birom a goldot. Es mar agybajt kaptam 😄
A Chocobo Tales egyike a legjobb jatekoknak DS-en! Nekem a kedvenc jatekom erre a konzolra.
Kizárólag DS és GBA szempontból érdekel. Köszönet!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én pl. a Stalker helyett mostanában mindig a DS-t választom (Golden Sun, FF3, stb)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\