Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Be prepared to duel with Bebuzzu, defeat him to obtain a Coreshell.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
The Boy Who Cried Leviathan -

Get 20m in the Trial to raise the path to obtain Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to stop the whirlpool.

The Three Little Piggies -

Get 40 points in Trial to release the Coreshell. |
| Conquer Battle Mode level 3 to unblock the new warp point.

Back to warp points section, use the upper warp point to the new
warp point that was unlocked just now. Remember to pick the Coreshell
as well.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Videó a böngészõrõl
Egyenlõre csak bemutatásra alkalmas, használatra nem. Remélem hamarosan jön a kész program.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de találtam valami igazán jót.
A DS Organize új 2.7 alpha verziója tartalmaz egy WEB böngészõt, ami mûködik. Éppen most próbálgatom egy szál SCn. Még nagyon kezdetleges, de amint észreveszem az oldalakat behozza, csak még a képmegjelenítés nem megy neki, midnenesetre a fejlesztõk jó úton haladnak.

KILLER2
Ami április 1rõl lemaradt

Szegasztok srácok!
Jó rég írta, ide.😞 Nos, újra elhatároztam magam, hogy veszek DS-t azaz Lite-ot!😄 Nagyon beleszerettem ebbe a kis kütyübe!😊 Lenne egy kérdésem: Ha végre vennék DS-t akkor most milyen átalakító kártyát kéne hozzá venni???:S Mert már rengeteg fajtát láttam és eléggé nehezen igazodok el. Az R4 D4-nál télleg nem kell flashelni? Kicsit fel tudnátok homályosítani, hogy most mi is a helyzet?😄 Jah igen, és van olyan kártya ami nem lóg ki a Lite-ból?😊 Köszi elõre is!
Borgi
nekemis szivbaj nélkül megy ^^

porki fagyok fállalon

Sheltem
Tököm elakadtam az FF chocobo tales ben....Szóval kellene az a 3. shell ami ott van a vízalatti világban ha jól látom, de szakadék van(gondolom valami könyvben kellene megcsinálni a battle mode5 öst) valaki nem vágja melyik lehet az? 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
ejj... nem volt szerencséd.

Pl. onnan hogy nálam 2 szar SC Lite van 😄
De tudok róla hogy többen rendeltek netrõl (innen: http://www.tesztelo.hu/cd_dvd/) és nagyon hamar megadta magát vagy alapból nem mûködött...

kisgabo
utoljára 2 sc lite karit rendeltünk itt egy fórumtárssal, a mai napig mindkettõnknek hibátlan. nemtudom honnan vetted ezt..

Bocs, minõségibb kártyákkal nem lassú az AC se.. (de pl. A-Data kártyával gyakorlatilag Pro-n játszhatatlan, amig a simával tökéletesen megy)
GBA meg nemtudom hogy megy, elvileg nem mehetne (nincs rajta RAM) 😊

Érdekelne, hogy honnan van ez a "A Pro kártyán NEM mennek a GBA játékok, és némelyik DS játék is lassabban (pl Animal Crossing)." tapasztalatod!
Nekem egy M3 Lite Pro Micro SD + 1 GB Kingston MicroSD párosom van, és eddig egyetlen játék sem volt lassabb, még az Animal Crossing sem! GBA játékok közül pedig 5 db-ot próbáltam eddig, amik szintén tökéletesen mûködtek! Persze mindezt a legújabb Game Manager-el és loader-el.
testerlnx
A Partners in Time alap, azt végig kell nyomni! A Puzzle Quest-et is érdemes megnézni szerintem. Nekem a Pokemon Ranger is nagyon bejött, a Metroid Pinball is király játék...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sephi
Ahh? Nos nem tudom akko.r

Sheltem
Úgy érted a jobb alsó sarokban az erdõben a zenés könyvnél? Ott valami furán fénylõ virág nyílik meg de shell sehol 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
vannak olyan pályák asszem amiket ha mini-mario-ba csinálsz végig, akkor beférsz valahol ésakkor oda dob... ha jol emlékszem, akkor igy jutsz oda

porki fagyok fállalon

Sephi
Az erdoben... a muzsikusoknal...

james69holden
jah meg kiakasztottam a New Super Mariot, de anélkül hogy a 4-es vagy 7-es "World"-öt érintettem volna...
Oda hogy lehet eljutni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
kipróálom akkor én is ezt a Chocobo Tales-t

ajánlhatnátok amúgy többször gameket 😊
még csak 2hónapja van DS-em, megvan az összes rom, de egyszerûen nincs idõm/erõm átválogatni melyik is érdekelne :/
bõség zavara ehh...

én most a mario vs donkey kong 2-re kattantam rá, nagyon bejön!
meg partners in time-ot tolom agybafõbe

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sheltem
És az a szar, hogy csak bassza az ember csõrét a gold mert akkor kapod a rare kártyákat :-/

Sheltem
Hehe van pár minigame ahol énse tudom megcsinálni a goldot az istennek sem...Pl amikor Chocoboval 400m re kéne távolugrani/repülni vagy a másik amit te mondtál amikor ugrálnak át a régi figurák és ki kell választani õket...Van sok ahol gecinehéz elérni a goldot..Hol tartasz benne? Nekem most kell megtalálnom a 3. shellt a hajóhoz, fingom nincs hol lehet.

Tinman
Átnyálaztam a külföldi fórumokat, meg ezt is, és azt hiszem a tuti befutó a G6 Lite /nekem nem kell a nagy tárhely/ + Passcard 3.

Naná, hogy idehaza nem lehet ilye kapni és naná, hogy csak dombornyomott kártyával lehet innen rendelni:

ITT CSAK 55 Font a két cucc együtt ami elég korrekt ár

Van itt valaki aki tud külföldrõl rendelni és rendelne a fenti cégtõl?

A teljes postaköltséget átvállalnám (persze ésszerû keretek között, mert ha több kilót rendel akkor passzolnám :-) mivel nekem nincs dombornyomott kártyám <#szomoru1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Pro kártyán NEM mennek a GBA játékok, és némelyik DS játék is lassabban (pl Animal Crossing).
Ha tudsz, inkább vegyél sima M3 Lite-ot drágábban, jobban megéri.
Amugy elég jó kártya, nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
SC Lite egy ****... 3-ból 1 kártya 5 perc után tönkremegy.

kisgabo
sehol, de tucc velem rendelni... <#awink>

Tinman
És hol tudok venni idehaza ilyen kártyát?

Na pont ezért kell nekem egy jó kis wrz kártya, mert már kicsit sokat elvertem játékokra, ráadásul hiába akarok játszani FF: CT-el nem tudok, mert idehaza még erõsen nem kapható :-S

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sephi
SC-vel nekem eggyenlore egyetlen egy jatek sem csinalt problemat. Sot meg az uj Castelvania , ami mindekinek nem mert , nekem tokeletesen ment es vegig is lett vive 😄

Sephi
EMBER AZ IDEGEJIM TONKREMENTEK!!! EGESZ HETVEGEN NYOMTAM MAR 15 ORANAL VAGYOK ES EGY IDEGRONCS VAGYOK 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jezusom ez a legjobb jatek eddig amit DS-en jaccotam! Hihetettlen mekkora kihivas. Viszont Van 3x Minigame ahol nem birom megcsinalni a goldot. Szo szerint tobb orakat is kinlodtan. Az elso az amikor a falon ki kell loni a kis nyilas koveket... aztan az amikor ilyen tetris formaban ki kell lonni a koveket ugy hogy a bombak felrobantsak a kristalyokat. Es a harmadik meg amikor a regi FF karik repulnek at a kepernyon es ki kell jelolni. Na ezeknel nem birom a goldot. Es mar agybajt kaptam 😄

A Chocobo Tales egyike a legjobb jatekoknak DS-en! Nekem a kedvenc jatekom erre a konzolra.

Tinman
De esküszöl a Fletó életére, hogy az GBA és DS játékokkal is ezerrel kompatibilis?

kisgabo
minek neked épp m3? teljesen baró az sc lite.

Tinman
Akinek van M3 Lite Pro Micro SD-je az kérem ÕSZINTÉN mondja el, hogy mennyire elégedett vele vagy sem, mert érdekelnének a tapasztalatok

Kizárólag DS és GBA szempontból érdekel. Köszönet!

Tinman
Az de, DS-en tolom.

kisgabo
teknõsbékarally...lál

Sheltem
Hú gyerekek...Hétvégére mondom tolok fel párat az új játékok közül a dsemre...Nost a nagyja nem jött be de a Final Fantasy: Chocobo Tales hááát....pfff ott nem tudtam hagyni...Aki szereti a kártyagyûjtögetõs/harcolós játékokat megspékelve ezernyi minigame el(amiknek az eredményétõl függõen kapjuk a kártyákat) ne hagyja ki..Kötelezõ!

Sephi
Megy megy nem gond 😄

kisgabo
golden sun gba nem?

Én szerdán vettem meg a Portrait of ruint,hát az sem gyenge😊
guardian hero
Gondolom nem nagy újdonság, de a Castlevania - Dawn of Sorrow istenkirály játék 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
Azért nem írunk mert játszunk inkább :-)
Én pl. a Stalker helyett mostanában mindig a DS-t választom (Golden Sun, FF3, stb)

MiniSD-n is megy.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

kisgabo
sc lite-val megy.

egyébként, ez a topik is kezd leülni, PSP foreva?

Sephi
Gyerekek? Az FF Chocobo Tales SC verzajara tud valaki patchelesi metodust?

hát igen. játék kínálatban meg sem közelíti a psp a ds-t sajnos nem egy nagy eresztés az a gép
Borgi
<#conf>

porki fagyok fállalon

kisgabo
nagyon dicséretes. 1 1/2 éve van psp-m, de ömlik rá a feka ps2 átirat, semmi ötlet.

Borgi
na végre egy világháborus játék ds-re. ojj!

porki fagyok fállalon

Tinman
N-gagere a Cod nagyjából így néz ki... szerintem nem ezt a vonalat kellene erõltetni, hanem a 2D-s minõségi munkákat /kaland, platform/.

guardian hero
Meglepõen jól néz ki, de én azért jobban örülnék egy 2D-s Pathway to Glory szerû cuccnak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

KILLER2
Én PS3 amut keresek DSre.