24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #16594 Bocs,nem neked válaszoltam hanem Killernek,neki van SuperCard-ja. -
#16593 De nekem EZ IV lite van!És nemtudom mi a baja!Tök idegesítő már elmegy a kedvem tőle mire egyszer jólesz :( ha 1x az lesz.Hátha freeman vagy valaki tud majd segíteni :( amugy a real time mentésen kívül miet tud még? -
Tomek83 #16592 Nekem is SuperCardLite-om van és nekem se működnek a mentések,csak a real time save,használd azt. -
#16591 Valaki PLZ HELP!Vettem egy EZ IV Lite kártyát ás nem akar menteni.EZ4_Client.exe -vel is átnyomattam a játékokat, a kazi autosave-en van, elmenti a játékot kb 2x tudja betölteni utána meg törli a mentést vagy valami hasonló mert aztán már nincs continue csak new game!:( valaki aki mester ezekben a dolgokban légyszi segítsen, akár PM-ben.Köszi -
#16590 Sajnos ezt már mind tudtam :( Viszont így még nem angoyn próbálgattam. Próbálkozom még vele. Azért köszi. Az a gond, hogy hosszadalmas menteni. Fusionnak ott a bazi hozzú introja, Zeroban meg kell kicsit gémelni. Na mindegy, ez legyen a negnagyobb gond. -
orkenyid #16589 http://eng.supercard.cn/manual/operation.htm
Remélem ez segít :)
Csak 10e egy DS Lite-ért vicc lenne... annál jóval többet ér. -
#16588 Tényleg, gyorsan kéne segítség. Holnap utazom el és gondoltam, frissítem a DS tartalmát 1-2 jó gémmel és gondoltam 4edszerre is végigtolom a GBAs Metroid Fusiont meg a Zerot. Fel is tettem a SuperCard Liteomra, elindítom (először amikor 1 mappába volt a DSes metroidokkal, nem indult el se a Hunters, se a Pinball, ed külön okés), játszok egy ideig, mentek, kikapcs, bekapcs, elindítom megint, erre elfelejtette a mentéseket. Egyszerűen GBAban nem ment és asszem, hogy nem csak ezzel a 2 játékkal van ez. Mi lehet a gond? Legfrissebb sw van rajta és a patchere is a legújabb. esetleg valami beállítási gond lehet? -
#16587 Hát bizony nem... azért ennyire nem xar a DS, sőt!
8800GTS fél éve benne van a PC-ben, de sokkal, de sokkal többet játszok a DS-el.
10e????? Hihetetlen... az nem pénz, egy xaros mp3 lejátszó annyi és a DS qrva sokat tud! Persze aki béna és azt hiszi, hogy a UPC-s ajándék Dogs az alfája és omegája az egésznek, annak biztos csak 10-et ér.
Használok rajta C64 emut, GBA-t rengeteget, film, doksik, ebook, multi játék, Nes, Doomok... kár a szóért. -
#16586 Na ezekszerint nem csak én látom így hogy sokkal többet ér mint 10e -
#16585 -
#16584 nem muszáj elhinni... de ne most add el a ds-ed hacsak nem elég érte némi aprópénz is :D -
#16583 hát mer te naon kened a témát -
#16582 hátjó nekem mindegy, de 30ért vettem az enyém garival R4-el meg 1 gigás memóval... jobb vétel volt mint boltban az tuti xD -
#16581 Miért is!?Mer 35 ezer amugy boltba!?:D az egy dolog hogy most 20é vadi ujan kapsz :D atttól még többet ér csak nem most kéne eladni 13500é adtam el a sima ds-em vmeik nap, ez meg ds lite garival + brain traning game :D nemmidnegy -
#16580 nahjo mondjuk 15.. de az a nagyon maximum -
#16579 10 ezer ft-tól simán többet ér, főleg ha véga a upc akciójának! -
Nyarlathotep #16578 De igen, többért csak a balekoknak tudod eladni! -
#16577 Tud valaki nekem segíteni a Duke Nukem 3D ds változat elindításában? -
VvD #16576 Azért ezt remélem nem gondoltad komolyan :) -
Nyarlathotep #16575 10e, többet nem ér, főleg használtan... -
VvD #16574 Sorry.. erre még nem is gondoltam, hogy vki megnézze ott. :) Pesti vok, szól egész belváros jó! :)
Totis : fél éves, karcmentes. Van rá gari is. -
vegytek #16573 és persze az adatlapodon nem látszik, h merrefelé laksz. -
#16572 Szia! Mennyi idős? Karcmentes? -
#16571 Ha egy nappal előtte szólsz elvittem volna 100% -
VvD #16570 Hali!
Hozzávágnék vkihez egy fekete DS lite-t, alig használt, garanciális, Brain Trainiggel. Mennyit lehet érte kérni sztetek? -
#16569 Hmm köszi meglesem :) -
PHM #16568 pőtty=pötty -
PHM #16567 Ha jól emléxem, az érintőképernyőn balodalt felül van egy kis kék pőtty.
Arra ráklikkelve előjön a moonshell setup menüje.
Itt tudod a fényerőt is állítani. -
#16566 Nem tudjátok hogy a DS lite-ban mikor belépek az R4 multimédiájába miért veszi le a fényerőt???Külön bekell ott is állítani vagy mi?Mert így elég sötétek a videók.Akit tud plz help. -
orkenyid #16565 Már kb 1 éves hír... -
#16564 Pát hsz-szel lejjebb pont erről volt szó. -
#16563 Huh, na ehhez mit szóltok?
"0591h - Nintendo DS Browser (EU)"
Official Opera Nintendo DS Browser.
This copy has been hacked by Triforce.
If run from a Slot-1 flashcart (M3Simply/R4/etc.), it will allow you to use a Slot-2 flashcart (M3 Lite, etc.) in place of the RAM pack.
This is a rare exception to my posting only ADVANsCEne checked ROMs. -
Pepito4556 #16562 valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet a fájlok listáját alulról a felső képernyőre áthelyezni?(mert én véletlenül átraktam az alsóra) -
fireman808 #16561 Köszi, szép munka volt! Figyelem a további kommentet. -
#16560 Vágod a borsót? -
lowdog #16559 No, CycloDS Evolution.
nemrég jelent meg a kártya, lehetett róla olvasni erre-arra, maxconsole-n is nagyon nyomatták. itt egy rövidített list a fícsörökről, a többi marketingszöveg a honlapjukon olvasható:
- nem kell hozzá semmilyen FlashMe, PassMe vagy PC progi
- 100% game compatibility
- DLDI autopatcher
- NDS download play support (állítólag problémás játékokkal is, mint pl Mario Kart DS - ezt nem tudtam kipróbálni)
- AR kompatibilis cheat code rendster
- MicroSDHC support - állítólag jelenleg ez az egyetlen slot1 kártya, ami ezt tudja
- Enhanced Mode: LCD állítás játék közben, SlowMotion, soft reset
- 2MB belső memória (a CycloDS saját rendszerének)
- recovery mód
- custom Moonshell
- bootolás Slot2-ről
- rumble és memóriabővítést támogatja
kezdő DS-esként az egyszerűséget tartottam fontosnak - úgy tűnt, minden menni fog könnyedén ezzel a kártyával !
megrendeltem a shop.01media.com -rol, jokat olvastam roluk, Svedorszagbol szallitanak - kartyaval fizettem. kb 10 nap alatt megjott a csomag, semmi gond nem volt - szállítással együtt kb 14eFt volt
szep femdoboz a csomagolas, benne van a kartya es egy USB-s microSD kártyaolvasó - ennyi
(bocs a zajos képekért, épp nincs jobb)
főmenüből indíthatók a rom-ok, moonshell és beállítások (nem túl nagy a választék:)
főmenü:
ROM-ok listája:
moonshell: (mitől custom? erre nem jöttem rá)
settings: (nincs túl sok)
egyelőre mindent vitt gond nélkül - ha valakit érdekel "problémás" ROM vagy program, szóljon, szívesen kipróbálom és megosztom, hogy megy-e!
töltési időkkel sincs gond, se a ROM betöltésénél, se a játékok alatt, úgyhogy összességében szerintem jó vétel volt!
-
#16558 szuper, de ne fürgyé le. -
#16557 Üdv! :D
jól megy :D -
Pepito4556 #16556 örüljetek, emberek! Visszajöttem az egyhetes balatoni nyaralásomról! Csütörtökön megyek 10 napra a Zemplénbe! -
orkenyid #16555 Úgy néz ki mégsem fake :O
Letöltés: http://www.nintendo-users.bolhost.com/portal/okiwi-df29.html