Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi DS-be is jók a SLOT1-es kártyák, hardwareileg semmi különbség a két DS között...
"4k ért én is tudok, de 3-ért nem." -- "MicroSD kártyát meg 3-4e körül sok helyen kapni..."
Elég kizárt hogy a légipostát ellopják, átvételkor alá kell írni, nyoma van ha eltûnik útközben.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
MicroSD kártyát meg 3-4e körül sok helyen kapni...
melyik a legjobb? relatív.. m3 ds simply sokak szerint kellemes, supercard ds1 nem rossz, ez5 is elfogadható. ha, slot1 cuccról van szó.
Olyan 15e ft-ból kijön az R4 + 1gb kártya postával együtt.
http://www.eurasia.nu/shop/product_info.php?cPath=55&products_id=330
A Nintendogs pack sokkal többet ér ennél...
frnckss
Ezek jó árak?sorry a sok hülye kérdésért,csak még láma vagyok a ds-hez...
boltban érdemes.
boltban érdemes.
menüpontot?Egyébként hol érdemes játékokat venni hozzá?
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Többféle olcsó microSD-vel próbáltam,nincs lassulás,minden általam kipróbált rom futott rajta és mivel nincs mit rajta beállítani, szinte bolondbiztos.
A 12 éves fiam tegnap kurjantotta el az egyik mentését az EZ5-ön, maga sem tudja, hogyan.Úgy tûnik, neki mégis inkább a Simply való...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Itt szinte az összes kártyáról van review,rendelés elõtt
hasznos tájékozódási pont.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Egyébként idõrendi sorrendben ezek a kártyáim voltak/vannak:
EZFA 256;XGFlash II turbo;M3 SD;M3 Lite pro;G6 Lite;M3 DS Simply;R4 DS Revolution;Spercard miniSD;EZ5 bõvítõvel.
Ez utóbbi kb másfél hete,ezért még nem sokat tudok róla mondani.
(Nekem mindenesetre bevált.Csak segíteni akartam dönteni.)
A családban 2 DS és 1 GBA van,úgyhogy van hol használni a meglévõ kártyáim.Az EZ5 bõvítõben valóban csak egy játék lehet egyidõben,
viszont ez az egyetlen warezkártya,ami mûködik az Action Replay
kártyában...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a rendelést hogyan gondoltad? mennyi lenne a kártya? honnan rendelnéd?
elõre kell fizetni neked vagy átvételkor? pk. hogyan oszlik el?
mi a különbség az általad mutatott képen lévõ kártya és e között?
jó oldalon néztem utána a kártyának? 😊