24434
Nintendo DS/DS Lite
-
lowdog #16635 psp-nél milyen régiózás van? -
orkenyid #16634 Mindegy, az összes egyforma, nincs régiókód :) -
tbs1001 #16633 U.S. vagy japán gépet érdemes beszerezni..? Nincs itt vmi régiózás, mint a psp-nél..? -
orkenyid #16632 A japán sokkal jobb, eredetibb :P -
lowdog #16631 mi a különbség? -
#16630 utálkozást most abbahagyni -,-
éljunk békességben -
#16629 Tinman inkább a japán eredetibb változatot próbáld ki :) osu tatakae oendan-t vagy hogy is kell írni negyed 12-kor sokkal jobb mint az elite beat.A lényege ugyanaz de az élménye nem hiszem :) -
gacsoi #16628 Had lássam :)
-
lowdog #16627 meglássuk melyikünk marad tovább, újreg -
orkenyid #16626 Jó, máskor nem törölöm.. szólok inkább egy modinak és még kapsz egy szép kis -t is pluszba.
"Egyébként aszem nem szegtem meg a fórum szabályait"
Rosszul hiszed, mivel a reklámozás nem engedélyezett a szabályzatban -
gacsoi #16625 Igaz, ez nem a rinyálás topik, hanem valószínűleg a csesszünk ki másokkal, meg a fene nagy összetartás :)topik.
Viszont ha nem tetszik, hogy nekem nem tetszik, akkor szevasz -
#16624 Elite Beat Agent: Mindenki ajánlja, de eddig még nem szántam rá magam, asszonnyal nálunk erőteljes Brain Training multizás folyik :-)
Karib-tenger 3-at mennyire értékelnéd?
Ja-ja thx UPC ill. annak aki eladta
-
lowdog #16623 ha nem teccik, akkor szevasz, ez nem rinyálás topik.
rajtad kívül senki nem reklamál hogy miért törölték a hsz-edet. vajon miért? -
gacsoi #16622 Egyébként aszem nem szegtem meg a fórum szabályait,
úgyhogy továbra sem értem a törlés.
De ha ez itt így működik....... -
#16621 Nevetséges árakkal nem foglalkozom, kérlek kíméljetek! -
gacsoi #16620 Igazad van Freemaan, bár nem tudom ,mit kellet volna még írnom..
Gondoltam a Háború és békére.
Mi neked a normális? -
#16619 Eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector.Ajánlatokat várom PM-ben! -
lampre #16618 Hello használt r4-et vennék!! priviben válaszoljatok -
orkenyid #16617 Ha NORMÁLISAN írtad volna, nem csak beröffented ide a linket, nem töröltem volna. -
vamisten #16616 Szia Tinman!
Most éppen az Elit Beat Agentet nyúzom (asszony rákattant, jaj nekem), meg a Hoshigami Remixet, meg a Karib-tenger 3-at és a Donkey Kong sorozatot (GBA). Aztán azokat a gamékat nézem meg, amikre az IGN-en a maxhoz közeli pontokat adták.
Ja, és beszereztem én is egy fehér Lite-ot, köszönjük UPC! :-) -
gacsoi #16615 Egyrészt az oldal még nincs kész, és nem értem miért égetném magam vele.
A másik az, hogy nem neked kellene eldönteni, mire van másoknak szüksége.
Harmadjára pedíg, majd az idő eldönti, hogy soha nem lessz-e frissítve.
Úgy gondolom,legaláb mi csinálunk valamit az ügy érdekébe, nem csak a szánk jár, és nem csak másokat kritizálunk.
Jahhh, és köszönöm a törlést, ez igazán frankó kis megmozdulás volt. -
Nyarlathotep #16614 Szerintem nem kellene az ilyen "profi" oldalakat reklámozni, mert egyrészt magadat égeted vele, másrészt kurvára nincs szükség még egy soha nem frissítem oldalra! -
#16612 M3 Lite tényleg Perfect :-)
Maximálisan elégedett vagyok vele, eddig hiba nem volt (only Kingston memória)... Lost Vikingsben 94%-on állok
Vamisten: Tisztelet!
Mivel játszogatsz mostanság?
Én közben beszereztem még 1 DS-t... egy fehéret -
#16611 Egy szóval se mondtam hogy már gvége van,azt írtam hogy ha vége lesz.És megkell várni amig VÉGE LESZ, és akkor próbálkozni mert ha a bolti ára 30 akkor már 22is lehet érte kérni nem 12ezret.Ennyi -
vamisten #16610 http://www.model-gadget.com/shop/product_info.php?cPath=49&products_id=705&osCsid=f57e3dd8e2f34a4e40ec8c363cda86ad
M3 Perfect + Passcard 3 tuti páros, visz mindent (DS, GBA). A fenti címen tudod megrendelni (nekünk rendben, gyorsan megérkezett) . Lásd még Tinman lenti sorait. -
Bitke #16609 Hello !
Én még eléggé új vagyok és érdeklödnék , hogy M3 Lite Perfect Micro SD + R4 - es vagy M3 - as kártya melyiket érdemes választani ????? -
#16608 m3 lite hány féle van? a pro nem támogassa gba... :( -
#16607 Nincs vége az akciónak, és az új upc-s 20-25e között ment, szóval szerintem 15-20e között kéne mérned attól függ mennyi a gari rá, vagy megvárod míg lecseng az upc akció utó szele is. Mert, hogy attól még mert majd vége lesz az akciónak attól még lesz a piacon még elég eladatlan DS... Egyik aprón láttam egy konzolboltot amelyik 18e ért hírdetet lite-ot. -
#16606 Hmmm... Passcard 3-al volt 20k körül, de ha jól rémlik 12-13k... de iszonyat megéri, hetek óta nem indítottam DS játékot a DS-en :-) -
#16605 és mennyibe fáj egy olyan? -
#16604 M3 Lite nem a Pro. -
#16603 neked milyen gba kártyád van?:) -
#16602 Mortal Kombat GBA -
#16601 Bleach DS; TMNT 3 (ez pályán mászkálós verekedős); Guilty Gear ; -
LittleBirdY #16600 Valaki tudna ajánlani valami jó kis verekedős játékot, a Dragon Ball-on kívül? -
#16599 Lehet hülye kérdés de a gba gamékat hogy kéne patch-elni?Én csak azt az 1 progit ismerem hozzá amit írtam.abba meg azt tom állítani hogy mien mentése legyen.De azt se tom hogy mire állítsam :S -
kisa2003 #16598 Nemsokára már elérhető lesz a UPC, és akkor jön a DS little :D
Kérdés: Pesten hogyan tudok hozzájutni R4 karihoz? Nem igazán bízok ezekben a postai dolgokban! -
orkenyid #16597 1: Rosszul patcheled
2: Lemerült / letört az elem a kártyában.. Mérd meg, ha nem 3V körül van, akkor cserélni kell. -
#16596 még mindig nem? állitólag akkor nem megy, ha nem a klienssel rakod fel a proggit, ill nem jól. -
#16595 No prob :)