24434
Nintendo DS/DS Lite
  • lowdog
    psp-nél milyen régiózás van?
  • orkenyid
    Mindegy, az összes egyforma, nincs régiókód :)
  • tbs1001
    U.S. vagy japán gépet érdemes beszerezni..? Nincs itt vmi régiózás, mint a psp-nél..?
  • orkenyid
    A japán sokkal jobb, eredetibb :P
  • lowdog
    mi a különbség?
  • Borgi
    utálkozást most abbahagyni -,-
    éljunk békességben
  • butyokanime
    Tinman inkább a japán eredetibb változatot próbáld ki :) osu tatakae oendan-t vagy hogy is kell írni negyed 12-kor sokkal jobb mint az elite beat.A lényege ugyanaz de az élménye nem hiszem :)
  • gacsoi
    Had lássam :)
  • lowdog
    meglássuk melyikünk marad tovább, újreg
  • orkenyid
    Jó, máskor nem törölöm.. szólok inkább egy modinak és még kapsz egy szép kis -t is pluszba.

"Egyébként aszem nem szegtem meg a fórum szabályait"
    Rosszul hiszed, mivel a reklámozás nem engedélyezett a szabályzatban
  • gacsoi
    Igaz, ez nem a rinyálás topik, hanem valószínűleg a csesszünk ki másokkal, meg a fene nagy összetartás :)topik.
    Viszont ha nem tetszik, hogy nekem nem tetszik, akkor szevasz
  • Tinman #16624
    Elite Beat Agent: Mindenki ajánlja, de eddig még nem szántam rá magam, asszonnyal nálunk erőteljes Brain Training multizás folyik :-)

Karib-tenger 3-at mennyire értékelnéd?

Ja-ja thx UPC ill. annak aki eladta

• lowdog
    ha nem teccik, akkor szevasz, ez nem rinyálás topik.

rajtad kívül senki nem reklamál hogy miért törölték a hsz-edet. vajon miért?
  • gacsoi
    Egyébként aszem nem szegtem meg a fórum szabályait,
    úgyhogy továbra sem értem a törlés.
    De ha ez itt így működik.......
  • butyokanime
    Nevetséges árakkal nem foglalkozom, kérlek kíméljetek!
  • gacsoi
    Igazad van Freemaan, bár nem tudom ,mit kellet volna még írnom..
    Gondoltam a Háború és békére.
    Mi neked a normális?
  • butyokanime
    Eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector.Ajánlatokat várom PM-ben!
  • lampre
    Hello használt r4-et vennék!! priviben válaszoljatok
  • orkenyid
    Ha NORMÁLISAN írtad volna, nem csak beröffented ide a linket, nem töröltem volna.
  • vamisten
    Szia Tinman!

Most éppen az Elit Beat Agentet nyúzom (asszony rákattant, jaj nekem), meg a Hoshigami Remixet, meg a Karib-tenger 3-at és a Donkey Kong sorozatot (GBA). Aztán azokat a gamékat nézem meg, amikre az IGN-en a maxhoz közeli pontokat adták.

Ja, és beszereztem én is egy fehér Lite-ot, köszönjük UPC! :-)
  • gacsoi
    Egyrészt az oldal még nincs kész, és nem értem miért égetném magam vele.
    A másik az, hogy nem neked kellene eldönteni, mire van másoknak szüksége.
    Harmadjára pedíg, majd az idő eldönti, hogy soha nem lessz-e frissítve.
    Úgy gondolom,legaláb mi csinálunk valamit az ügy érdekébe, nem csak a szánk jár, és nem csak másokat kritizálunk.
    Jahhh, és köszönöm a törlést, ez igazán frankó kis megmozdulás volt.
  • Nyarlathotep
    Szerintem nem kellene az ilyen "profi" oldalakat reklámozni, mert egyrészt magadat égeted vele, másrészt kurvára nincs szükség még egy soha nem frissítem oldalra!
  • Tinman #16612
    M3 Lite tényleg Perfect :-)
    Maximálisan elégedett vagyok vele, eddig hiba nem volt (only Kingston memória)... Lost Vikingsben 94%-on állok

Vamisten: Tisztelet!
    Mivel játszogatsz mostanság?

Én közben beszereztem még 1 DS-t... egy fehéret
  • butyokanime
    Egy szóval se mondtam hogy már gvége van,azt írtam hogy ha vége lesz.És megkell várni amig VÉGE LESZ, és akkor próbálkozni mert ha a bolti ára 30 akkor már 22is lehet érte kérni nem 12ezret.Ennyi
  • vamisten
    http://www.model-gadget.com/shop/product_info.php?cPath=49&products_id=705&osCsid=f57e3dd8e2f34a4e40ec8c363cda86ad

M3 Perfect + Passcard 3 tuti páros, visz mindent (DS, GBA). A fenti címen tudod megrendelni (nekünk rendben, gyorsan megérkezett) . Lásd még Tinman lenti sorait.
  • Bitke
    Hello !

Én még eléggé új vagyok és érdeklödnék , hogy M3 Lite Perfect Micro SD + R4 - es vagy M3 - as kártya melyiket érdemes választani ?????
  • kisgabo
    m3 lite hány féle van? a pro nem támogassa gba... :(
  • testerlnx
    Nincs vége az akciónak, és az új upc-s 20-25e között ment, szóval szerintem 15-20e között kéne mérned attól függ mennyi a gari rá, vagy megvárod míg lecseng az upc akció utó szele is. Mert, hogy attól még mert majd vége lesz az akciónak attól még lesz a piacon még elég eladatlan DS... Egyik aprón láttam egy konzolboltot amelyik 18e ért hírdetet lite-ot.
  • Tinman #16606
    Hmmm... Passcard 3-al volt 20k körül, de ha jól rémlik 12-13k... de iszonyat megéri, hetek óta nem indítottam DS játékot a DS-en :-)
  • butyokanime
    és mennyibe fáj egy olyan?
  • Tinman #16604
    M3 Lite nem a Pro.
  • butyokanime
    neked milyen gba kártyád van?:)
  • Tinman #16602
    Mortal Kombat GBA
  • butyokanime
    Bleach DS; TMNT 3 (ez pályán mászkálós verekedős); Guilty Gear ;
  • LittleBirdY
    Valaki tudna ajánlani valami jó kis verekedős játékot, a Dragon Ball-on kívül?
  • butyokanime
    Lehet hülye kérdés de a gba gamékat hogy kéne patch-elni?Én csak azt az 1 progit ismerem hozzá amit írtam.abba meg azt tom állítani hogy mien mentése legyen.De azt se tom hogy mire állítsam :S
  • kisa2003
    Nemsokára már elérhető lesz a UPC, és akkor jön a DS little :D

Kérdés: Pesten hogyan tudok hozzájutni R4 karihoz? Nem igazán bízok ezekben a postai dolgokban!
  • orkenyid
    1: Rosszul patcheled
    2: Lemerült / letört az elem a kártyában.. Mérd meg, ha nem 3V körül van, akkor cserélni kell.
  • kisgabo
    még mindig nem? állitólag akkor nem megy, ha nem a klienssel rakod fel a proggit, ill nem jól.
  • butyokanime
    No prob :)