24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16675 Doom 1-2, Lost Vikings, Mortal Kombat, Golden Sun 1-2, Zelda és még sokan mások :-D -
#16674 Valaki ajánlana nekem GBA-ra nano jó játékokat?:) megköszönném. -
#16673 Ez a rune factory jó game?:S felidegesített már ott hogy kikell takarítani a farmot :S ehhez idegzet kell mondjuk a story-ja az egész jó, valakinek bejött eza game? -
#16672 Köszi. -
SirArcheer #16671 Én végigjátszottam.
Annyiszor mentesz ahány tintaszalagod van, ott ahol akarsz.
Elég nehéz, de nem lehetetlen végigjátszani.
Engem a kutyák zavartak, mert túl gyorsan mozognak.
Ha elakadsz gamefaqs.com nagyon jó leírás van fent. -
#16670 Igen, szeritnem is én cseszek el valamit. Van hogy 5 lövés egy zombi, késsel meg szinte képtelen vagyok harcolni (nem érintősen). Próbálkozom még, mert fasza játék. -
#16669 Mentés--->Írógép/typewriter, persze csak bizonyos szobákban van, de SENKI nem tiltja meg, hogy ne menj vissza egy adott írógépig és ne ments ott akárhányszor.
PC-n az összes Resit végigtoltam, a 4. részt PS2-ön nem volt különösebben nehéz egyik sem, valamit rosszul csinálsz. -
#16668 Amúgy hol lehet benne menteni? Mert én még azt se találtam meg xD -
vegytek #16667 én nem vittem végig, de engem az is zavart, h csak meghatározott számú mentési lehetőségem volt :( -
#16666 Kipróbáltam Resident Evil DS-t, de akárhányszor nekifutottam, sosem húztam 10-15 percnél tovább. Szeretnémn megkérdezni, hogy aki végigtolta hogy volt képes ezen játszani? Nem mintha rossz lenne, mert nekem is tetszik (PCn a 3at még próbáltam, de hagytam is, mert nagoyn nem ment benne semmi, meg azért már nagyon régi), de játszhatatlanul nehéz. Szóval kedves RE fanok, ti hogy tudtátok ezt végigtolni? -
#16665 Képek a játékokról ITT.
Én legjobban az Operation: Vietnam -ot várom... Tiszta Cannon Fodder... -
lampard99 #16664 hello kéne nekem egy olyan bolt ahol be cserélik személyesen ajátékokat thx -
#16663 Ne viccelj, ezek felnagyított képek..ez pont hogy DS graf kb.Többre nem igazán képes sajnos. -
#16662 ahh....
1329 - Luminous Arc
1330 - Rune Factory A Fantasy Harvest Moon
1331 - Heroes of Mana -
#16661 úgy tűnik elkelt -
Tomek83 #16660 Jó játék lehet,bár a ezekből a képekből ítélve a grafika nem súrolja a ds határát:) -
#16659 én már tudtam, h lesz egy ilyen, nagyon ütős cím, sokat fogom sztem tolni. -
#16658 wááááááááá...resident evil és silent hill feeling!!! királyy!!!lesz miért várn iaz októbert :) ksöz a hírt -
Bitke #16657 Olvastétok mér ezt a hírt itt
érdemes meglesni , jó kis játék lesz !
És nagyon szépen köszönöm az információkat , ez egy nagyon jó kis fórum , majd lehet hogy lesz majd hozzátok egy - két kérdésem ! -
lampard99 #16656 Hello engem érdekelne!! -
Nyarlathotep #16655 Legalább a barátnőddel tudtok jókat játszani! Nagy móka! -
#16654 Nintendo Wi-Fi USB eladó +usb hosszabbító +driver CD +papírja alig használt jó állapotú. irányár: 5000Ft
[email protected]
átvétel: személyesen budapest belvárosában
-
Tomek83 #16653 Itt a lista:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_DS_WiFi_games -
kisa2003 #16652 Beszéltem egy ügyintézővel, és hát ő mondta, hogy augusztus végéig tart az akció....hát nem tom....sajnos nálam nem igazán sietnek a bekötéssel... -
#16651 pes6ot játszottam még wifin.. de igazából nem tudom hogy mi megy még rajta.. -
Tomek83 #16650 Lehet hogy már sehogy,mert csak a készlet erejéig van DS...de ha mákod van akkor maradt még. Nálunk pl. most kezdte el a Monornet hirdetni ezt a DS osztogatást és annyira megörültem neki,pedig már van egy...de lehet hogy lesz 2. is:)
Ja,amúgy itt a jónép nem szokott wifizni? Eddig csak AnimalCrossingoztam wifin,de jó volna kipróbálni más játékokat is. -
kisa2003 #16649 Már nyár eleje óta hajtom ezt a UPC-t, hogy végre jöjjön már ki bekötni a netet...
De cseszik kijönni....
HOGY LESZ NEKEM ÍGY NINTENDOM SZŐKE KAPITÁNY??? -
PHM #16648 Ez lemaradt:
Tudtok hasonló lövöldéről? -
PHM #16647 Nekem marhára tetszik a Nanostray.
Csak ne lenne olyan gyilkos nehéz.
Vagy lehet, hogy öregszem? -
SirArcheer #16646 Próbálta vki a Glory Days 2-őt??
Nekem nagyon tetszik. 2d shoot'em up. Ha jól tudom.
Van vmi hasonló még ds-re? -
#16645 karib 2-es ds-es játék az nekem nagyonbejött, ijen fölülröl nézetes biddemán. ez a 3as is olyan? mert akkor megveszem.. lol :O -
#16644 valaki plz help:
hogyan lehet azt megoldani, hogy mikor PDF-et konvertálok txt-be (hogy DSen olvassam) a txt-ben ne legyen benne az oldalszámozás?
lehetőleg ne azt tanácsoljátok, hogy egyenként töröljem ki a számokat
és ismertek valami PDF olvasót DS-re? -
#16643 Remélem tetszeni fog :) -
lowdog #16642 köszi :)
ki fogom próbálni és majd beszámolok :) -
#16641 Hát télleg semmit se kel lhozzá tudni japánul, és a hangulata ezerszer jobb mint az angol verzsön!2-3 kattintás és már játszol is :) -
#16640 Boltban 4000Ft egy töltő.
Aukciós, apróhírdetési oldalakon találhatsz olcsóbban is töltőt DS Lite-hoz. -
lowdog #16639 bocs azt hittem játékokról van szó.
UMD filmet még nem láttam csak messziről :) -
tbs1001 #16638 Psp videók régiósak. Köszi a jóhírt, tehát USA cucc jöhet, csak oldjam meg a töltő kérdést. :D -
vamisten #16637 No, akkor én is megnézem, majd csak elboldogulok a japán kriksz-krakszokkal :-) (a Levelek Ivo Jimáról is jobb mint a Dicsőség Zászlaja c. film, ha látta őket valaki...)
A Karib-t. 3 tőlem max. 7 pontot kapna 10-ből, de én egész jól elvagyok vele...hasonló mint régen a C64-en a pitfall, csak sokkal komplexebb annál (tudom, rossz hasonlat de más nem jutott hirtelen eszembe sry). -
lowdog #16636 :)
ez amolyan ritmusjáték, ha jól emlékszem, ugye? még nem próbáltam egy ilyet sem, felteszem, ezek szerint nem sokat számít hogy nem tudok japánul :)