24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #16675
    Doom 1-2, Lost Vikings, Mortal Kombat, Golden Sun 1-2, Zelda és még sokan mások :-D
  • butyokanime
    Valaki ajánlana nekem GBA-ra nano jó játékokat?:) megköszönném.
  • butyokanime
    Ez a rune factory jó game?:S felidegesített már ott hogy kikell takarítani a farmot :S ehhez idegzet kell mondjuk a story-ja az egész jó, valakinek bejött eza game?
  • KILLER2
    Köszi.
  • SirArcheer
    Én végigjátszottam.
    Annyiszor mentesz ahány tintaszalagod van, ott ahol akarsz.
    Elég nehéz, de nem lehetetlen végigjátszani.
    Engem a kutyák zavartak, mert túl gyorsan mozognak.
    Ha elakadsz gamefaqs.com nagyon jó leírás van fent.
  • KILLER2
    Igen, szeritnem is én cseszek el valamit. Van hogy 5 lövés egy zombi, késsel meg szinte képtelen vagyok harcolni (nem érintősen). Próbálkozom még, mert fasza játék.
  • Tinman #16669
    Mentés--->Írógép/typewriter, persze csak bizonyos szobákban van, de SENKI nem tiltja meg, hogy ne menj vissza egy adott írógépig és ne ments ott akárhányszor.

PC-n az összes Resit végigtoltam, a 4. részt PS2-ön nem volt különösebben nehéz egyik sem, valamit rosszul csinálsz.
  • KILLER2
    Amúgy hol lehet benne menteni? Mert én még azt se találtam meg xD
  • vegytek
    én nem vittem végig, de engem az is zavart, h csak meghatározott számú mentési lehetőségem volt :(
  • KILLER2
    Kipróbáltam Resident Evil DS-t, de akárhányszor nekifutottam, sosem húztam 10-15 percnél tovább. Szeretnémn megkérdezni, hogy aki végigtolta hogy volt képes ezen játszani? Nem mintha rossz lenne, mert nekem is tetszik (PCn a 3at még próbáltam, de hagytam is, mert nagoyn nem ment benne semmi, meg azért már nagyon régi), de játszhatatlanul nehéz. Szóval kedves RE fanok, ti hogy tudtátok ezt végigtolni?
  • Totis
    Képek a játékokról ITT.
    Én legjobban az Operation: Vietnam -ot várom... Tiszta Cannon Fodder...
  • lampard99
    hello kéne nekem egy olyan bolt ahol be cserélik személyesen ajátékokat thx
  • Csibe001
    Ne viccelj, ezek felnagyított képek..ez pont hogy DS graf kb.Többre nem igazán képes sajnos.
  • kisgabo
    ahh....

1329 - Luminous Arc
    1330 - Rune Factory A Fantasy Harvest Moon
    1331 - Heroes of Mana
  • Police88
    úgy tűnik elkelt
  • Tomek83
    Jó játék lehet,bár a ezekből a képekből ítélve a grafika nem súrolja a ds határát:)
  • vbence13
    én már tudtam, h lesz egy ilyen, nagyon ütős cím, sokat fogom sztem tolni.
  • butyokanime
    wááááááááá...resident evil és silent hill feeling!!! királyy!!!lesz miért várn iaz októbert :) ksöz a hírt
  • Bitke
    Olvastétok mér ezt a hírt itt
    érdemes meglesni , jó kis játék lesz !

És nagyon szépen köszönöm az információkat , ez egy nagyon jó kis fórum , majd lehet hogy lesz majd hozzátok egy - két kérdésem !
  • lampard99
    Hello engem érdekelne!!
  • Nyarlathotep
    Legalább a barátnőddel tudtok jókat játszani! Nagy móka!
  • Police88
    Nintendo Wi-Fi USB eladó +usb hosszabbító +driver CD +papírja alig használt jó állapotú. irányár: 5000Ft

[email protected]

átvétel: személyesen budapest belvárosában

• Tomek83
    Itt a lista:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_DS_WiFi_games
  • kisa2003
    Beszéltem egy ügyintézővel, és hát ő mondta, hogy augusztus végéig tart az akció....hát nem tom....sajnos nálam nem igazán sietnek a bekötéssel...
  • TrIp
    pes6ot játszottam még wifin.. de igazából nem tudom hogy mi megy még rajta..
  • Tomek83
    Lehet hogy már sehogy,mert csak a készlet erejéig van DS...de ha mákod van akkor maradt még. Nálunk pl. most kezdte el a Monornet hirdetni ezt a DS osztogatást és annyira megörültem neki,pedig már van egy...de lehet hogy lesz 2. is:)
    Ja,amúgy itt a jónép nem szokott wifizni? Eddig csak AnimalCrossingoztam wifin,de jó volna kipróbálni más játékokat is.
  • kisa2003
    Már nyár eleje óta hajtom ezt a UPC-t, hogy végre jöjjön már ki bekötni a netet...
    De cseszik kijönni....
    HOGY LESZ NEKEM ÍGY NINTENDOM SZŐKE KAPITÁNY???
  • PHM
    Ez lemaradt:
    Tudtok hasonló lövöldéről?
  • PHM
    Nekem marhára tetszik a Nanostray.
    Csak ne lenne olyan gyilkos nehéz.
    Vagy lehet, hogy öregszem?
  • SirArcheer
    Próbálta vki a Glory Days 2-őt??
    Nekem nagyon tetszik. 2d shoot'em up. Ha jól tudom.
    Van vmi hasonló még ds-re?
  • Borgi
    karib 2-es ds-es játék az nekem nagyonbejött, ijen fölülröl nézetes biddemán. ez a 3as is olyan? mert akkor megveszem.. lol :O
  • vbence13
    valaki plz help:
    hogyan lehet azt megoldani, hogy mikor PDF-et konvertálok txt-be (hogy DSen olvassam) a txt-ben ne legyen benne az oldalszámozás?
    lehetőleg ne azt tanácsoljátok, hogy egyenként töröljem ki a számokat
    és ismertek valami PDF olvasót DS-re?
  • butyokanime
    Remélem tetszeni fog :)
  • lowdog
    köszi :)

ki fogom próbálni és majd beszámolok :)
  • butyokanime
    Hát télleg semmit se kel lhozzá tudni japánul, és a hangulata ezerszer jobb mint az angol verzsön!2-3 kattintás és már játszol is :)
  • Totis
    Boltban 4000Ft egy töltő.
    Aukciós, apróhírdetési oldalakon találhatsz olcsóbban is töltőt DS Lite-hoz.
  • lowdog
    bocs azt hittem játékokról van szó.
    UMD filmet még nem láttam csak messziről :)
  • tbs1001
    Psp videók régiósak. Köszi a jóhírt, tehát USA cucc jöhet, csak oldjam meg a töltő kérdést. :D
  • vamisten
    No, akkor én is megnézem, majd csak elboldogulok a japán kriksz-krakszokkal :-) (a Levelek Ivo Jimáról is jobb mint a Dicsőség Zászlaja c. film, ha látta őket valaki...)

A Karib-t. 3 tőlem max. 7 pontot kapna 10-ből, de én egész jól elvagyok vele...hasonló mint régen a C64-en a pitfall, csak sokkal komplexebb annál (tudom, rossz hasonlat de más nem jutott hirtelen eszembe sry).
  • lowdog
    :)
    ez amolyan ritmusjáték, ha jól emlékszem, ugye? még nem próbáltam egy ilyet sem, felteszem, ezek szerint nem sokat számít hogy nem tudok japánul :)