24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16715 Fogalmam sincs hogy neked hogy mehet rendesen, semmit se állítottam el frissítettem a kazit is meg midnen és egyszerűen nemvolt képes menteni!!!Hihetetlen....De így legalább megy ... :D -
#16714 igen, simply érdekelne. -
PHM #16713 Tökéletes cucc nincs, maximum azt megközelítő.
Láttam már az M3-at is lefagyni...
M3 slot1:Simplyt keresel? -
PHM #16712 Az EZ4 Lite Deluxe közben visszaérkezett hozzám, műxik rendben...
Vannak apróbb hiányosságai, de a maga (ár)kategóriájában szerintem verhetetlen.
Ha a tisztelt fejlesztők vennék a fáradságot egy kiforrottabb firmware írására, méltó vetélytársa lehetne az M3-nak. szerintem
Egyébként pedig a DS romok futtatásánál néha hajlamos összeakadni a slot1-es kártyákkal.(Ugyanez az SC-re is igaz.)
GBA romból eddig az összes ment rajta nekem, igaz, néha sakkozni kell
a beállításokkal. -
#16711 thx. szal nem tökéletes cucc. -
orkenyid #16710 Nekem van, gyakorlatilag az összes megy vele, patchelni kell a romokat és a NOR néha nem úgy müxik ahogy kéne (kínai jelek lesznek a játékok neve helyett). Butyokanime-nek valamiért nem mentett normálisan (hol mentett, hol nem, általában 0 bytesos fileokat csinált a kártyára ugytom) -
#16709 van valakinek slot2... EZ4 Lite Deluxe TF Adapter
kártyenkája, mennyire jó gba és ds kompatinilitás?
köcc. -
#16708 keresek !!!
m3 slot1 karit. -
vegytek #16707 mert az alapból telefon, és nem biztak benned -
#16706 Mit? En a fel hetemet elrepulozom. DS-t PSP-et es laptopot is hasznalom majdnem non-stop es meg eddig soha nem szoltak erte. -
#16705 én nem egyszer toltam a PSP repülőn, odaút, és vissza.
biztos, nemtudták mi az... -
#16704 Mert az N-gage-t se engedtek azért... pedig mutogattam, hogy OFFLINE módban van. -
Nyarlathotep #16703 Miért ne engednék? :D Ne beszélj már baromságokat az isten szerelmére! -
#16702 Hmmm... na mindegy majd, elküzdök vele. -
#16701 99% a valószínűsége annak, hogy nem engedik majd használni a DS-ed a repülőn. Hiába állítod, hogy de a Wi-fi nem megy, akkor sem érdekli őket. -
Nyarlathotep #16700 Meg szinte minden autós, versenyzős játék... -
stefaanderrick #16699 Meg a Worms jutott most eszembe:) -
#16698 Touchmaster DS kiváló ilyenre. -
stefaanderrick #16697 Heló srácok!
Egy hosszabb repülőutat kell túlélnem a haverommal, DS persze lesz nálam. Mivel csak egy gép van (wifizni úgysem lehetne), nem tudnátok ajánlani olyan játékokat, amivel ketten is elszórakozunk? Eddig a Monopoly meg a Club House Games válik be, illetve egy jó kis torpedó játékot találtam:) De ez egyelőre kevésnek tűnik. Tippek? -
#16696 Mien beállítások?:S simán frissítettem az M3 szoftverét amikor megjött a kártya és semmi beállítást ne mállítottam át csak megy :) ha leírod mien beállításokat nézzek meg szivesen megnézem:) -
#16695 Mik a beállítások?
Köszi-köszi :-) -
#16694 Nekem megy a játék rendesen :S 0362 - Broken Sword - The Shadow of the Templars (E) (M5).gba ezt szettem le és viszi!!! :S nemtom nálad mi lehet a baj, M3-mas kártyám van nekem is
M3 Lie Perfekt... -
#16693 most értem vissza géphez :) minnyá megkeresem és letesztelem :) pill -
#16692 Jó volna... köszi!
Ha nem tudod, hogy honnan tudod leszedni szólj :-)
-
#16691 kipróbálhatom h nekem megy e!mert ha megy akkor valami nagyobb hiba lehet :) -
#16690 Vamistennek és egyéb GBA-val is játszó emberkéknek:
Nem tudom ismeritek-e a PC-s Broken Sword játékot /kalandjáték/...?
Gondoltam nosztalgiázom egyet vele DS-n, GBA módba de sajna fekete kép fogad.
Hol vannak leírva a GBA romokra vonatkozó beállítások? -
#16689 Én 22-ért vettem UPC-s DS Lite-ot Brain Training-el. THX Korine! -
#16688 dettó -
lampard99 #16687 én igyen:D -
#16686 én 18ért vettem! -
#16685 szerintem nem fog, már 25-ért is elkapkodják az apróneten...
húzz bele, 31-én vége upc eksön, vagy ugorj a hirdetésre frissen, a nyepperek felvásárolják... teli vele a pecsa... -
Herczi #16684 20K környékén nekem is jöhet egy ropogós UPC DS -
fireman808 #16683 Helló Mindenki! Mátészalkai vagy környékbeli DS, vagy GBA tulajt keresek! Légyszí üzenj, ha Te az vagy! -
#16682 UPC-s DS érdekelne !
-
orkenyid #16681 Ezeket is próbáld ki: Wario Land és Warioware Inc. :) -
#16680 GTA - GBA?
Earthworm Jim, ha tetszett PC-n nézd meg itt is... teljesen u.a :-)
Azt hiszem azzal is játszottam amit írtál, de a neve nekem sem ugrik be... volt még a Cadillacs and dinosaurs... mekkora volt az is váááá :D -
#16679 Énis valameik nap raktam rá ds-re ezt a final fight-ot, és hát ja elég jó, mondjuk nemsokat játszottam vele ,de télleg zsír :) nálunk is 20assal mentek ajátékgépek még anno, nálunk vmi olyan verekedős játék volt. hogy első páylán az uccccán kelett menni verekedni a boss meg valami láncos faszi volt, aztán felszálni metróra ott is bunyó meg minden, bár a nevét nemtom de naon kira volt :D egy 20assa lelvittem a 4es pályáig :P jólenne ebből is egy advance változat :D:D:D -
#16678 Doom 1-2-t nem szertem (csak duke nukem advance :D ) Zelda megint nem, golden sun esetleg, lost vikings-et nyomom, nagyon alap játék ;P, mortal kombat is jó .Valami más ?:D -
thebluesnote #16677 www.gamerankings.com -
#16676 BÁÁÁÁZZZ! Mekkora már ez a Final Fight One GBA-ra???!!
Tiszta RÉGI játéktermi konzol feeling... de jó is volt amikor 20-assal ment Double Dragon, de ha a régi kettest erősen nekiküldted, akkor máris mehetett a játék... igaz csak 1 hónapig, mert kivágtak minket a kocsmából amikor meglátták, hogy csurig van a gép kasszája kétforintossal :-D
Már a napi programok közé tartozott, hogy na akkor megint végigvisszuk összesen 20 forintból a Double Dragont