24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Totis
    Megjelent a Moonshell 1.71+1: Moonshell 1.71+1
  • orkenyid
  • Borgi

? :C
  • Totis
    Ezért írtam, hogy kellene mennie. Mivel a 802.11b az egy szabvány. Ha betartják a gyártók, akkor kellene mennie.

Nekem egy Linux-os Asus 500gP-m van. Most hegesztem, hogy 3 SSID-je legyen. 1 a Notebook és társainak, 1 Wii-nek, 1 DS-nek. Ugye mindhárom különböző titkosítást használ (szeretem mindig a legerősebbet használni amit a készülék tud). Valamint a DS csak WEP-et tud ("tudtommal"). Ide MAC szűrést és szávszél korlátozást kell majd beiktatnom.
  • Sidi
    Köszi a gyors választ, ez jó hír....
  • orkenyid
    Felesleges letesztelni, az összes homebrew megy az összes kártyával már amióta DLDI van...
  • vbence13
    bnem jól érted, eléggé másról beszélsz/ beszéltek.
  • Sidi
    Valaki lenne szives és letesztelné nekem, hogy R4DS karival megy-e a FrodoDS ? (C64 emulátor)
    Köszi előre is !

http://gpf.dcemu.co.uk/Frodoc64.shtml
  • kisgabo
    " Ezzel az a gond, hogy a Windows ICS néha nem megy. "

pontosan, nekem a frissen telepitett winfosra megy fel a kulcs drivere tökéletesen, utána.... gyalázatos. szal egy jó rúter gyógyszer lehet.

15k azért aq linksys-ért sima ügy, mikor a nintendó kulcs 10k...
  • orkenyid
    "Vagyis a Lite-ba már benne van a WiFi kártya."
    Az összes DS-be van beépített WiFi....

Nem megy bármelyik WiFi-s routerrel, csak azzal ami normálisan tudja a 802.11b/11 módot és normális DHCP/DNS szerver van benne.
    Amúgy legjobban a Linuxos routerrekkel megy (pl: WRT54GL, vagy bármelyik amire fel lehet tenni a DD-WRT firmware-t)
    USB-s wifihez vagy router, vagy NAT kell (Pl: ICS). Ezzel az a gond, hogy a Windows ICS néha nem megy.
  • koryne
    Jah, én értettem félre, amit Freemaan mondott, kicsit felületesen olvastam. Sry :)
  • kisgabo
    nem fog bármelyikkel menni... van kompatibilitási lista.

wifi kulcsot is azt kedveli, ami ralink 2500-as. nem elég neki a soft acces point, kényes egy dög ez.
  • Totis
    Igazából bármely WiFi-s router-el mennie kellene a DS-nek. Vagyis a Lite-ba már benne van a WiFi kártya.

Ha jól értem akkor a DS Lite-ot akarod összehozni egy WiFi-s router-el...
  • kisgabo
    nintendo wifi kulcs teljesen jó, vagy más a vita tárgya?

persze sokkal jobb, egy kompatibilis wifi router, pl az a linksys
  • koryne
    A Nintendos micsoda plusz egy router nem megoldás... Ide bizony wifi router kell.
  • Pepito4556
    hehehe...
  • butyokanime
    Most mivan?Ő kérdezte mennyibe fáj egy router.
  • kisgabo
    evvan, régebben telekukorékoltam a topikot, hogy az asus vagy gigabyte usb wifije is tökéletes, a módositott driverrel. ugyanaz a ralink bele mindkettőnek, ill. van még pár márka, csak hazánkban nincs belőlük.

nintendó csodabütyke 10 ropiért drága. nekem a gigabyte 5 ropiba fájt.

• vbence13
    jó, de ha már megvettem azt a nintendos izét....
  • kisgabo
    messze korrektebb ár, mint a nintendó bütyök 10k-ért...
  • vbence13
    nekem nem kell wi-fi, van ilyen nintendos micsodám, csak vmi gagyi router is jó lesz. olcsóbban...
  • orkenyid
    http://www.edigital.hu/product.php?productid=24485
    Ebbe van WiFi meg minden, tökéletesen megy DS-el is :)
  • butyokanime
    15 ezer ft é már egy jót vehetsz.Azé ütköztünk problémába, mer nincs routered, anélkül meg nehéz :(
  • vbence13
    Nem akarjátok leírni a Friend kódjaitokat? hogy tudjunk játszani néha...
  • vbence13
    és mennyibe fáj egy olyan cucc?
  • orkenyid
    Eredeti driverekkel nem fog menni a homebrew, a módosítotthoz meg kell egy router is ...
  • vbence13
    valaki tud segíteni? vettem egy ilyen nintendo-s wi-fi-s cuccot és a hozzáadott CD-vel csak jáccani tok neten keresztül, mert a homebrew-t nem támogatja. Butyokanime próbált nekem segíteni valami módosított izével amit a netről kell leszedni, de mindig problémákba ütköztünk.
    aki tud segíteni az vegyen fel msn-re plz: [email protected]
  • butyokanime
    Áj pepítóóó
  • butyokanime
    1 kártyával nemfog menni sajna, nagyon ritka aza játék amit visz 1 kártyával.A cooking mama demóját pl áttudja küldeni de a mario kart az nemfog menni, amikor letölti a ds a játékot a nintendo feirat amikor halványodik el az lefog fagyni.Mi is így jártunk és azt mondták 2 kártya kell .
  • Pepito4556
    újra itthon vagyok!:)
  • Tinman #16725
    Tapasztalatokat légyszi írd majd meg!

Köszi!
  • Totis
    Szerintem is inkább 2 kártyával kellene nyomni. Bár ma kipróbálom ezt a download play-t hátha megy 1 kártyával a Mario Kart DS...
  • PHM
    Ha két kártya van, inkább multiplayer.
    szerintem
  • orkenyid
    DS-X-el is megy a Download Play.. amúgy játék és kártyafüggő :)
  • Totis
    Egyenlőre csak az R4 és a Cyclo Evolution vagy mi támogatja. Én még ki sem próbáltam EzfaV-el. Igaz nem is volt rá szükség...
  • koryne
    "ha másik DS-be lesz egy okosító kártya, akkor úgy már menni fog azon a gépen is a másolt gáma Download playel?"

Játéktól és flashkaritól is függ. Nekünk pl nem ment G6DS-sel, de ez bennt is van az ismert hibái között.
  • Tinman #16719
    Eredeti game esetén, ha elindítod a játékot, van ugye multiplayer... katt.

A másik emberkének nem kell, hogy meglegyen az eredeti game, sőt semmilyen kártya nem kell a DS-be, ő rábök a Download playre és láss csodát a Wi-fi segítségével, egy játékkal, ketten tudtok játszani!

Nagy móka, mi asszonnyal Brain Traininget meg Mario 64 Ds-t szoktunk így tolni.

De akkor én is kérdezek... ha másik DS-be lesz egy okosító kártya, akkor úgy már menni fog azon a gépen is a másolt gáma Download playel?

• Totis
    1.5 test6 verzió. Szóval nem final. Állítólag a végleges 1.6 - 1.7-esként fog megjelenni. Viszont amik 1.41-el nem mentek azoknak a nagy része elindul. Eddig nem volt vele gond. Legalábbis nekem.

Árulja már el valaki mi az a download play. Elindítom pl a Mario Kart DS-t és szed le pályát vagy mi???
  • kisgabo
    ez5-re kapztál valami grafikus felületet nemrég, nem? mi a gáz vele.
  • Totis
    EZ vonulat mostanában eléggé el van hanyagolva a fejlesztők részéről. EZ5-re az új firmware már 2 hónapja csúszik. EZ4-re is ígértek újat. Anno...