24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #16796
    "Erre ők: 11 ezret"

Visítva röhögni az ilyen szemétládák képébe legközelebb...
  • vbence13
    Multiformatban én még nyár elején vettem M3 DS Simplyt, egyszer volt vele probléma. A menüben nem lehetett mozogni és kínai jeleket vagy semmit se írt ki. De csak ki kellett cserélni a DS_MENU fájlt és már működött is.
    De szerintem Multiformat eléggé zugkereskedő, meg bunkók is, mert mikor bementem érdeklődni az M3 Simply iránt, kérdeztem, hogy hogyan olvasom be a Micro SD-t meg ilesmit, erre ők: Majd ha megvetted, elmondok mindent.
    Na ez nagy bunkóság. Meg volt egy használt Harry Potter 4 gamém és megkérdeztem, hogy ha lecserélem egy vadiúj Castlevania: Portrait of Ruin-ra, akkor mennyit kell ráfizetnem. Erre ők: 11 ezret. Annyiért már máshol veszek úgy hogy nem kell odaadnom egy másik gamémat.
  • WildDaemon
    Ez akkor sem csinál semmit...
    mintha nem is lenne a gépben a kártya...
  • vbence13
    én is multiformatnál vettem. van ilyen, néha nem ismeri fel a karit. más kártyával is előfordul. vedd ki, fújd meg a végét, lehet, h poros, majd rakd megint be.
  • WildDaemon
    mikortól vannak kint?

korrektek egyébként?
  • kisgabo
    holnap megtalálod őket a pecsában, a bejárattól jobb oldalra.
  • vbence13
    ezaz. a vindóz átka... pedig mindent tök rendesen uninstalloltam.
  • WildDaemon
    Memkártya nélkül raktam be most és akkor sem változik semmi.. mint ha benne sem lenne!
    Multiformat-nál vettem...
  • kisgabo
    rakd be kártya nélkül, akkor hibaüzenetnek kéne lenni, formázd a karit fat16-ra, megbizható helyről vásárolj...
  • WildDaemon
    Sziasztok!

Vettem egy M3 DS SIMPLY-t és vagy hibás vagy én cseszek el valamit de nem érzékeli az NDS miután berakom a simply-t (Slot1)
    felmásolom rá a filéket (1gb scandisk micro flash-ra) amit a cd melléklet leírásaában szerepelnek, és mintha nem is lenne benne (Slot1-be) semmilyen kártya ugy viselkedik a DS.
    Mit nem csinálok jól? vagy ez a kártya hibája lehet?

Üdv mindenkinek és köszönöm a segítséget!
  • vegytek
    nekem van egy ilyenem :D
  • Tinman #16785
    Köszi, végre megy :-)
  • orkenyid
    Eredetije van, de valami "drivermaradék" valószínű fentmaradt gépén, és nem teszi fel az új drivert egyszerűen (teljesen más fileokat keres mint amit fel kéne tennie)
  • kisgabo
    eredeti nintendo kulcsod van? a hackelt drivert könnyen átalakithatod egyéb gyártó kulcsára, ha ralink 2500-as. a hw azonosító egyezését kéne csekkolni.
  • vamisten
    Szia Tinman!

Itt találod:

http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms

Üdv!
  • Tinman #16781
    Kedvencek törlése miatt, fogalmam sincs, hogy az egyes nds romokhoz hol találok működő beállításokat. Így pl. Elite Beat Agents sem megy, kísérletezni meg nem akarok.
    Valami wiki-re emlékszem, de nem találom :-(
  • vbence13
    tanulva ebből, legközelebb csinálok Horcruxokat a gépemnek. akarom mondani partíciókat
  • vbence13
    már mondtam, hogy tök macerás...
  • orkenyid
    Pl az hogy ujratelepíted a wint?
  • vbence13
    úgy látszik működne a homebrew a Nintendo Wi-Fi USB Conectorral, csak hát a Windows közbeszólt. Leszedtem a legújabb hackelt izét innen: http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/dls/nin_wifi_Fullpack_NEW_2933.rar
    És kicsomagoltam. Utána berakom az USB portba a hardvert. A felugróablakban magam keresem ki az illesztőprogramot, rákattintok a Drivers mappára, mert elvileg ott kéne lenni a proginak. Írja, hogy keresi a programot a Drivers mappában. De egyszercsak kiírja: Please insert Nintendo Wi-fi USB Connector CD.

Pedig én a hackeltet akarom használni, nem az eredeti szart!!! Pedig én szőröstül-bőröstül leszedtem a gépről, uninstalloltam az eredeti WFC-s programot! Már tegnap este 7 óta ezen szórakozom. valaki megoldást a windows újratelepítésén kívül tud??
  • Sephi
    Na jovore jelenik meg az uj DS. Ime egy kep! :

• moon08
    Köszi már megvette,M3.
  • Tomek83
    Ma kipróbáltam a Nervous Brickdown játékot,nagyon király,olyan mint a Krakout C64en,szerintem pár napig csak ezt fogom nyomni.
  • kisgabo
    milyen hackelt wifi? milyen usb konnektor. kicsit több infó kéne.
  • vbence13
    bedugom az USB Connectort, de nem észleli az új hardvert. már végigdugdostam az összes USB portomat, de nem észleli. most mi van?
  • orkenyid
    Hozzá lehet bütykölni bármilyen PS2-es egeret/billentyűt, de minek? Nincs olyan progi ami támogatná
  • vbence13
    Rájöttem, hogy működne nekem az a hackelt W-Fi-s cucc. valaki tud nekem segíteni, lépésről lépésre? msnem még mindig [email protected]
  • kisgabo
    van hozzá billentyű, egér, és monitor is, sőt, 500 gigás külső hdd a játékmásolatoknak.
  • vbence13
    nem tudtok róla, hogy létezik-e NDS-hez billentyűzet? mert ez az érintőképernyős megoldás nagyon gáz.
  • moon08
    Ok köszi,ha nem vesz addig akkor jelentkezem!
  • kisgabo
    2 hét múlva lesz... m3 pl totál kifogyott az aprónet konzolosaitól.
  • Totis
    Itt olvastam...
  • moon08
    Szarakodik a bill. bocsi.
  • orkenyid
    Már megoldották hogy ne lehessen :/
  • Totis
    Ráadásul tudtommal lehet R4 soft-ot is rátölteni...
  • kisgabo
    telejesn jó kari. megy
  • kisa2003
    M3 DS Simply flash kártya
    Használ valaki ilyet? Hogy működik, mik a tapasztalatok?
  • vbence13
    magyarul semmi nagyon fontosat... káár
  • Tinman #16757
    Version 1.71+1 2007/08/22

The main body of MoonShell has not changed.
    The DLDI patch files was updated.
    dpgtools was updated to dpgtools131.
    MDX/MIDRCP/JpegAccu plug-in was updated.
  • butyokanime
    És tud valami jót?