24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16796 "Erre ők: 11 ezret"
Visítva röhögni az ilyen szemétládák képébe legközelebb... -
#16795 Multiformatban én még nyár elején vettem M3 DS Simplyt, egyszer volt vele probléma. A menüben nem lehetett mozogni és kínai jeleket vagy semmit se írt ki. De csak ki kellett cserélni a DS_MENU fájlt és már működött is.
De szerintem Multiformat eléggé zugkereskedő, meg bunkók is, mert mikor bementem érdeklődni az M3 Simply iránt, kérdeztem, hogy hogyan olvasom be a Micro SD-t meg ilesmit, erre ők: Majd ha megvetted, elmondok mindent.
Na ez nagy bunkóság. Meg volt egy használt Harry Potter 4 gamém és megkérdeztem, hogy ha lecserélem egy vadiúj Castlevania: Portrait of Ruin-ra, akkor mennyit kell ráfizetnem. Erre ők: 11 ezret. Annyiért már máshol veszek úgy hogy nem kell odaadnom egy másik gamémat. -
WildDaemon #16794 Ez akkor sem csinál semmit...
mintha nem is lenne a gépben a kártya...
-
#16793 én is multiformatnál vettem. van ilyen, néha nem ismeri fel a karit. más kártyával is előfordul. vedd ki, fújd meg a végét, lehet, h poros, majd rakd megint be. -
WildDaemon #16792 mikortól vannak kint?
korrektek egyébként?
-
#16791 holnap megtalálod őket a pecsában, a bejárattól jobb oldalra. -
#16790 ezaz. a vindóz átka... pedig mindent tök rendesen uninstalloltam. -
WildDaemon #16789 Memkártya nélkül raktam be most és akkor sem változik semmi.. mint ha benne sem lenne!
Multiformat-nál vettem...
-
#16788 rakd be kártya nélkül, akkor hibaüzenetnek kéne lenni, formázd a karit fat16-ra, megbizható helyről vásárolj... -
WildDaemon #16787 Sziasztok!
Vettem egy M3 DS SIMPLY-t és vagy hibás vagy én cseszek el valamit de nem érzékeli az NDS miután berakom a simply-t (Slot1)
felmásolom rá a filéket (1gb scandisk micro flash-ra) amit a cd melléklet leírásaában szerepelnek, és mintha nem is lenne benne (Slot1-be) semmilyen kártya ugy viselkedik a DS.
Mit nem csinálok jól? vagy ez a kártya hibája lehet?
Üdv mindenkinek és köszönöm a segítséget!
-
vegytek #16786 nekem van egy ilyenem :D -
#16785 Köszi, végre megy :-) -
orkenyid #16784 Eredetije van, de valami "drivermaradék" valószínű fentmaradt gépén, és nem teszi fel az új drivert egyszerűen (teljesen más fileokat keres mint amit fel kéne tennie) -
#16783 eredeti nintendo kulcsod van? a hackelt drivert könnyen átalakithatod egyéb gyártó kulcsára, ha ralink 2500-as. a hw azonosító egyezését kéne csekkolni. -
vamisten #16782 Szia Tinman!
Itt találod:
http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms
Üdv! -
#16781 Kedvencek törlése miatt, fogalmam sincs, hogy az egyes nds romokhoz hol találok működő beállításokat. Így pl. Elite Beat Agents sem megy, kísérletezni meg nem akarok.
Valami wiki-re emlékszem, de nem találom :-( -
#16780 tanulva ebből, legközelebb csinálok Horcruxokat a gépemnek. akarom mondani partíciókat -
#16779 már mondtam, hogy tök macerás... -
orkenyid #16778 Pl az hogy ujratelepíted a wint? -
#16777 úgy látszik működne a homebrew a Nintendo Wi-Fi USB Conectorral, csak hát a Windows közbeszólt. Leszedtem a legújabb hackelt izét innen: http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/dls/nin_wifi_Fullpack_NEW_2933.rar
És kicsomagoltam. Utána berakom az USB portba a hardvert. A felugróablakban magam keresem ki az illesztőprogramot, rákattintok a Drivers mappára, mert elvileg ott kéne lenni a proginak. Írja, hogy keresi a programot a Drivers mappában. De egyszercsak kiírja: Please insert Nintendo Wi-fi USB Connector CD.
Pedig én a hackeltet akarom használni, nem az eredeti szart!!! Pedig én szőröstül-bőröstül leszedtem a gépről, uninstalloltam az eredeti WFC-s programot! Már tegnap este 7 óta ezen szórakozom. valaki megoldást a windows újratelepítésén kívül tud?? -
#16776 Na jovore jelenik meg az uj DS. Ime egy kep! :
-
#16775 Köszi már megvette,M3. -
Tomek83 #16774 Ma kipróbáltam a Nervous Brickdown játékot,nagyon király,olyan mint a Krakout C64en,szerintem pár napig csak ezt fogom nyomni. -
#16773 milyen hackelt wifi? milyen usb konnektor. kicsit több infó kéne. -
#16772 bedugom az USB Connectort, de nem észleli az új hardvert. már végigdugdostam az összes USB portomat, de nem észleli. most mi van? -
orkenyid #16771 Hozzá lehet bütykölni bármilyen PS2-es egeret/billentyűt, de minek? Nincs olyan progi ami támogatná -
#16770 Rájöttem, hogy működne nekem az a hackelt W-Fi-s cucc. valaki tud nekem segíteni, lépésről lépésre? msnem még mindig [email protected] -
#16769 van hozzá billentyű, egér, és monitor is, sőt, 500 gigás külső hdd a játékmásolatoknak. -
#16768 nem tudtok róla, hogy létezik-e NDS-hez billentyűzet? mert ez az érintőképernyős megoldás nagyon gáz. -
#16767 Ok köszi,ha nem vesz addig akkor jelentkezem! -
#16766 2 hét múlva lesz... m3 pl totál kifogyott az aprónet konzolosaitól. -
#16765 Itt olvastam... -
#16764 Szarakodik a bill. bocsi. -
orkenyid #16762 Már megoldották hogy ne lehessen :/ -
#16761 Ráadásul tudtommal lehet R4 soft-ot is rátölteni... -
#16760 telejesn jó kari. megy -
kisa2003 #16759 M3 DS Simply flash kártya
Használ valaki ilyet? Hogy működik, mik a tapasztalatok? -
#16758 magyarul semmi nagyon fontosat... káár
-
#16757 Version 1.71+1 2007/08/22
The main body of MoonShell has not changed.
The DLDI patch files was updated.
dpgtools was updated to dpgtools131.
MDX/MIDRCP/JpegAccu plug-in was updated. -
#16756 És tud valami jót?