Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy állítólag a klasszikus ds lett "úgy építve mint a tank" talán az jobb választás, ha gyerkõcrõl van szó.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
porki fagyok fállalon
Amugy gn-wbkg is tökéletes megoldás.
sztomy69: mi is próbákoztunk ilyennel, nem jött össze... nem szeretik az IRC-t :/
gigabyte gn-wbkg usb wifi drive. moddolt driverrel atombiztos nintendo stick, sajátjával remek wifi cucc. 6k.
Szerver: irc.bodrog.net (/server irc.bodrog.net) a port az alapértelmezett 6667
Szoba: #konzol (/join #konzol)
Ha nem, itt a segítség: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
Ha még nincs IRC kliensed, szedd le EZT
lckrz.try.hu
Vegyél kártyát inkább...
porki fagyok fállalon
Lol, én pont a Harvest Moon és Animal Crossing szerû játékoktól leszek rosszul, viszont a leggyatrább árkád autókával is muszáj játszanom... pl. legutóbb a 2/10-es Asphalt Urban 2-t is végigtoltam... Úgy látszik menthetetlenül árkádb*zi is vagyok... 😊
Egyébként DS-re az egyik elsõ játékom volt az Asphalt elõzõ része (hiába, az európai launch-kor nem volt valami nagy választék...) és a mai napig az egyetlen elviselhetõ DS-es autóka. (kartos játékokat kivéve)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Komolyra fordítva a szót: Nem lehet összehasonlítani õket, az egyetlen közös vonásuk, hogy hordozhatóak, és vannak rajtuk gombok. PSP=átiratok fõleg,néha igényes exkluzív játékok + soxar.
DS=rohadt sok exkluzív játék,mégtöbb mario + soxar.
DS fõprofilja: Játék. PSP fõprofilja: Multimédiás szórakoztatás.
Ennyi. Nekem csak PSPm van, hiányzik is az érintõképernyõ, és a hosszú készenlét + az összecsukhatóság + a rövid loading. De sajnos PSP-n vannak a játékok, amikben el tudok merülni komolyabban.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
én csak filmnézésre, és mp3 használom már a psp-t, de nem adom el. jah, amióta megy a psx emu, azóta tolok 1-2 ps1 cuccot rajta, mint harvest moon, 3d ben... az nem rossz, de a 250 féle otóverseny nem köt le.
nekem is van mindkettõbõl, de én is a ds-re tenném a voksom. valahogy élvezetesebb az egész hangulat meg nem átirat tömegek meg középsz*r játékok jönnek ki rá (persze ds-en is van annyi kaki hogy csuhaj)hanem többségében élvezetes játékok.
Egy A4-es formátumú táskába nehezen.
"Handheld nem = féltégla."
De miért ide lukadunk ki mindig?
Miért nem handheld a PSP? Mert nagy. Hogyhogy? Miért lenne nagy? Mert nem handheld. Miért nem handheld? stb...stb... Eh...
"Szóval a Sony 19" TFT 4 ms-al az szar... meg az Ique M5-os PDA/GPS is... értem. Az esetleg nem lehetséges, hogy sokkal egészségesebb a szemnek 60 oldalnyi nyomtatott lap, mint 60 oldalnyi pixelpontokból összeálló kép?"
Akkor neked valami baj van a szemeddel, szvsz, vagy nem megfelelõen használod a kijelzõket (kötelezõ pihenési idõk, stb.). Mellesleg egy manga scanlation-nél nincs sok választása az embernek. Vagyis van több is de az egyik körülményes, a másik meg túl drága... 😊
"Ignore on."
Jah, bocs, akkor ez a hozzászólás sztornó. 😊))
Handheld nem = féltégla.
Szóval a Sony 19" TFT 4 ms-al az szar... meg az Ique M5-os PDA/GPS is... értem. Az esetleg nem lehetséges, hogy sokkal egészségesebb a szemnek 60 oldalnyi nyomtatott lap, mint 60 oldalnyi pixelpontokból összeálló kép? <#awink>#awink>
"A nyomoroncozásod meg annak a bizonyítéka"
Ki is kezdte? Ne add fel, talán felnõsz és értelmes ember válik belõled, vagy tévedek és ismeretlenekbe kötsz bele, pusztán azért mert más az ízlésük és az igényeik nem olyan globalizáltak mint a tiéd.
Ignore on.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát k*rva jól nézhetsz ki, ahogy a nadrágod zsebében lengedezik a DS minden lépésnél... Mellesleg kabátzsebbe a PSP is befér.
Ja, meg a táskát nem csak a PSP miatt viszem, de azt hittem ez egyértelmû...
"A túl nagy kritikát úgy értem, ahogy hangzik. Ez egy handheld kellene, hogy legyen nem pedig egy hordozható médiacenter, mellé 6 óránkénti mászhev 220V-os csatlakozási lehetõséggel."
Aztán meséld már el, mitõl nem handheld a PSP... Az emlékeidet nagyon összezavarta a rózsaszín köd, úgy látszik...
"Gyere el egy WT szemináriumra és megbeszéljük"
Inkább menjünk az Árpád-hídhoz, klasszikus helyszín. 😊
"Anno a Tesco titkokat olvastam 19"-es TFT montiron, meg PDA-n... aztán az ablakon kinézve mire a végére értem hullámzott a táj."
Egy tisztességes kijelzõnél nincs ilyen probléma...
"Sportembernek még közepes terhelés mellett sem szokott izzadni a keze -nem hogy videojátéktól- ennyit a nyomoroncokról"
Lol, nem vagyok sportember, lebuktam... 😊 Egyébként honnan veszed, hogy a terheléstõl izzad a kezem? Írtam ilyet valahol? Tudod, ha multiban játszok az egy bizonyos izgalmi állapotot vált ki, és annak következménye az izzadás, ez van. A nyomoroncozásod meg annak a bizonyítéka, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni.
Annyi különbség van hogy a hang 32768khz/8bites, de szerintem nem nagyon észrevehetõ, max akkor ha jobbfajta hangszóróra kötöd...
nekem van ds és psp és nagycsöcsû szõke barátnõ is.
mindhármat szeretem, és stanley-t is...<#nyes>#nyes>
ami a játékélmény illeti, 1 óra szõke után inkább ds, aztán - legutoljára - psp. nem rossz a psp, de amióta megvan, másfél év... erre ütös játékot én nem láttam. jó mp3-ra filmnézésre.
ds játékélmény rulez.
Amíg te a táskádba pakolsz, addig én a kabátom belsõ zsebébe /télen/, vagy a halásznaci /nyáron/ zsebébe teszem és még lépni is tudok tõle <#eplus2>#eplus2>
A túl nagy kritikát úgy értem, ahogy hangzik. Ez egy handheld kellene, hogy legyen nem pedig egy hordozható médiacenter, mellé 6 óránkénti mászhev 220V-os csatlakozási lehetõséggel.
"csoffadt kis nyomoronc lehetsz"
Gyere el egy WT szemináriumra és megbeszéljük <#ravasz1>#ravasz1>
"Manga/PDF olvasáshoz nagyon-nagyon kevés az a kijelzõ."
Ez már a te egyéni mániád. Régivágású emberként én még mindig a könyvre esküszöm és nem az ebookra.
Anno a Tesco titkokat olvastam 19"-es TFT montiron, meg PDA-n... aztán az ablakon kinézve mire a végére értem hullámzott a táj. Nekem ez nem pálya.
"Nekem rohadtul izzad a kezem"
Sportembernek még közepes terhelés mellett sem szokott izzadni a keze -nem hogy videojátéktól- ennyit a nyomoroncokról <#ejnye1>#ejnye1>
Nem mellesleg, mielõtt megvettem volna a DS Lite-ot, 2 hétig volt nálam egy PSP. Távol álljon tõlem, hogy azt mondjam, hogy a DS Lite odabax, a PSP meg szar. Nem. Nekem egyszerûen nem felel meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Töltsük le az internetet!
ha ds-t veszek akkor mindenképp lájtot.
viszont, nem találok semmi infót a zenelejátszásról. van benne gyárilag program? vagy valami jól használható homebrew? milyen fülest lehet csatlakoztatni hozzá? sima 3.5 jack dugósat? és mondjuk egy mezei mp3 játékoshoz képest milyen hangminõséget produkál??
Én nem szídom a psp-t (semmi értelme) mert kb kétszer ha játszottam vele életemben.Azt tudom hogy a mediaban mikor láttam párszor, egyszer sem láttam a kijelzõjét normálisan, míg a régi ds-nek sztem jól lehet látni a képét mesterséges fény mellett mint mondjuk ami a mediaban van.
Nah igen, ráadásul a DS-re élénk, színes játékok vannak, amiket napfényben is lehet játszani (a rossz láthatóság ellenére), míg a PSP-n a komor, amerikaias színvilág a jellemzõ. Egyszer a PoP: WW remake-kel szívtam így, gyakorlatilag semmit nem lehetett látni, még jó, hogy ott volt a DS is egy Zookeeper-rel (gyengébb háttérvilágítás, és mégis játszható, ugyanolyan fényviszonyok között).
"A fogásra meg nincs tanács, én megtaláltam azt a fogást ahol nem görcsöl a kezem. 😊"
Hosszabb multiplayer menetek alatt is? Nekem rohadtul izzad a kezem (élet-halál harc közben meg pláne), úgyhogy elég nehéz egy nyomatékkal + dinamikus hatásokkal terhelt cuccot sokáig elég stabilan tartani. Nah, mindegy, de nekem akkor is furcsa, Tinman-nek miért pont a PSP méretével van baja (van annak elég más, súlyosabb problémája...).
Nekem is régi DS-em van, az jobban tetszik , épp ezért nem írtam hogy psp-t kb nem is látni napfényben vagyis korlátozódik az olvasás naplemente utánra, bár az én DS-emnél is. 😛 Úgyhogy lite-nál itt az elõny.
A fogásra meg nincs tanács, én megtaláltam azt a fogást ahol nem görcsöl a kezem. 😊
Borgi: Nem vita, csak beszélgetünk.
Én most elösször játszok Pokét de rohadtjó,kellemesen csalódtam benne!<#vigyor2>#vigyor2>
Scale to width. A 480-as vízszintes felbontás pont elég ahhoz, hogy olvasható maradjon a szöveg (analóggal meg scrollozni kell, nyilván). És természetesen nem a beépített képnézegetõt használom, mert az egy kalap sz*rt sem ér.
DS-en is kipróbáltam vmilyen francia comic olvasót, de nem volt valami nagy élmény. Ha szerinted tökéletes, akkor tévedtem, bocs. 😊
"Csoffadtnak meg inkább téged mondanálak ha nehéz fél kézzel tartani a géped a másikkal meg cerkázni..tudni kell jól tartani is a gépet s akkor ilyen gondod nem lesz. 😊"
Esetleg valami tipp? 😊 Hozzátenném, hogy régi DS-em van, nem Lite...
DS-en teljesen ki van használva a két kijelzõ,érintõképernyõvel meg simán lehet mászkálni kockáról-kockára...na mind1, ezt leírtam mert butaságnak tartottam részedrõl a nagyon kicsi kijelzõt..
Csoffadtnak meg inkább téged mondanálak ha nehéz fél kézzel tartani a géped a másikkal meg cerkázni..tudni kell jól tartani is a gépet s akkor ilyen gondod nem lesz. 😊
amúgy vettem (cseréltem) Mario Kart DS-t és mindenkinek ajánlom! rohadtjó, nem tudom letenni...
Én be szoktam rakni egy _táskába_ (elég régi találmány), és akkor kényelmesen lehet szállítani. Ha esetleg a "túl nagy" kritikát úgy értetted, hogy kézben tartva túl méretes/nehéz, akkor elég csoffadt kis nyomoronc lehetsz, má' bocs. 😊 Egyébként nekem inkább a DS-tõl szokott begörcsölni a kezem, amikor fél kézzel cerkázni kell, a másikkal meg tartani a gépet + a gombokat nyomkodni (pl. Metroid, Meteos).
"...de a kijelzõje mégis pontosan olyan és akkora amilyenre szüksége van az embernek,..."
Manga/PDF olvasáshoz nagyon-nagyon kevés az a kijelzõ. (az utóbbi 1-2 hónapban kb. erre korlátozódott a handheld tevékenységem...)
Az NDS az a konzol ami leghûségesebb társad lehet, ha utazol, ha vársz valahol, ha elalvás elõtt még játszani akarsz, de nincs kedves nagyobb gépekkel szutykolni. A játékok árai nem túl vészesek, és ráadásul kiváló árakon lehet beszerezni nagy címeket is, még idehaza is (persze nem az 576-ban ;-)
Miért ne PSP? Mert nagy, mert nem mókás hanem sokkal inkább amcsibroáf (copyright by Aabyssx) játékok vannak rá. Persze akadnak rá keleti csodák is, de kevés, túl kevés... akinek meg már volt/van PS1/PS2-je annak felesleges. NDS-re sokkal több olyan játék van amivel játszhatsz akár 10 percet is, de akár 2 napot is egyfolytában.
Az akksi idõ sem túl rózsás, ahogy meg már sokszor leírtam a legnagyobb bajom vele az, hogy nagy... mondhatnám böszme :-)
Ds-em 1evig volt,es mindig jott ki ra uj jatek,es nagyon jok,ha bejonek a N gamek,alap hogy ujra ds-t vennek,de lehet varok majd valami ds2-re😄..
Jimi Hendrix
egyébként zenét jó minõségben játszik le? természetes fülhallgatóval 😄
Amúgy nézz utána a youtube-on,ilyenekenek hogy Portrait of Ruin,Dawn of Sorrow,Finalfantasy3,PrimeHunters,MarioKartDS,PhatomHourglass...
porki fagyok fállalon
valaki gyõzzön meg hogy nekem NDS kell és nem psp! légyszi 😄
volt már régebben psp-m, csak pénzszûkében voltam, de kéne megint valami unalomûzõnek, meg zenét hallgatni..