24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16836 dehogy, fél napig tukmáltam.. -
Kibagami #16835 kisgabo. Akartam most válaszolni, mert most jöttem meg a munkából. Akkor, amikor a mentőötletet írtad, akkor indultam. Kár... Holnap lehet,hogy még érdeklődnék priviben délelőtt. -
0ckH4M #16834 Fene, de gyorsan elkelt. Ha valakinek megint lesz eladó UPC-s DS-e szóljon! -
#16833 simán odaadtam volna. -
orkenyid #16832 Kár, pedig én megvettem volna.. 100 Ft-ért -
#16831 elkelt. :) -
#16830 22? gém nélkül. -
f00fighter #16829 Hogy egy klasszikust idézzek: "csak tudod, mennyit kérsz?" -
#16828 aztat nemtom, ajánlat? -
CéZé #16827 mennyiért? -
#16826 érdekel valakit UPC-s fehér DS? új. -
#16825 bizony... -
#16824 Mert olvassák a topicot... -
WildDaemon #16823 Ezennel én is!
És ráadásul kulturáltan beszélt az ember és vásárlóként kezelt!!!!
Na ez volt ami igazán meglepett!
-
#16822 kellemesen csalódtamm Multiformatban -
WildDaemon #16821 Hy all!
Nah sikerült kicserélnem az M3-at- ez már hibátlanul müxik!
-
orkenyid #16820 Itt sokkal olcsóbb: http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/dsl-tftbot
Nem nehéz beszerelni... szétcsavarozod az alját, kiveszed az alaplapot, lehúzod az LCD 2 csatlakozóját óvatosan, beteszed az újat és annyi. -
#16819 van rálehetőség, itt: http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2031 -
kalimpa #16818 Üdv!
Arra van lehetőség kis hazánkban, hogy a DS érintőképernyőjét kicseréltessem? Sajnos hülye voltam, és nem vettem rá időben fóliát, és határozottan karcos lett. -
#16817 Köszönet! -
Kibagami #16816 Nincsen valakinek eladó hmm.. "bővítőkártyája"? -
f00fighter #16815 Break 'Em All? -
#16814 Term. itt figyel eredetiben a polcon, de ha már megvan a 2. rész szólj :-) -
WildDaemon #16813 Jah.. mehetek be megint a nyugatihoz.... megint fizetni a parkolásért...
fene..
-
WildDaemon #16812 Ha érdekel akkor szólj mert nekem nem kell! :)
-
#16811 nem voltak, egyik konzolos se... csak elöl egy srác. marad a hétfő, nyugati... -
#16810 "Gehirn-Joggoing"
Tök jó a Brain Training, van már 2. része is. -
#16809 Mondjon valaki egy normális falbontót DS-re, mert a Nervous Brickdown -ahogy a neve is mutatja- idegösszeroppanást váltott ki nálunk.
Mekkora baromság már, hogy egy precizitást és nagyon jó irányítást követelő falbontó játék érintőképernyős? Semmi finom mozdulatra nincs lehetőség, ráadásul nem is lehet gombokra konfigurálni a jobbra-balra mozdulatot... nagyon gay így az egész :-/
-
WildDaemon #16808 Akkor felrobbantom a boltot, vagy benyitok a masterrel...
amit kaptam?
valami Gehirn-Joggoing agytröszt.... ez nem játék hanem valami .. aha :)
-
#16807 Akkor marad a hétfő,addig told azt a gémet amit kaptál.
Mondjuk lehet ki se nyitnak többé. -
WildDaemon #16806 Igen fehér a lite.
Chello extrém vagy mi a neve a 10megásnak.
Kimentem a PeCsába megkeresni őket... szerinted kintvoltak?
-
kisa2003 #16805 Én is venni akarok valami ilyesmi kártyát ha meglesz a DS-em. Hol lehet még ilyet kapni, mert ha velem bunkóznak a boltba arra elég alergiás vagyok, és nemegyszer lealáztam már pár ilyen majmot.... -
#16804 Valamennyit muszály költeni ha játszani akarsz,még akkor is ha cserélgeted a játékod! -
#16803 Tuti a kari a rossz.Egyébként milyen gémet adtak hozzá,fehér a lite?
A vásárlással+nem volt szerencséd,de ha kicserélteted akkor
lessz egy nagyon jó karid!Ja és még1,milyen netet köttettél be?
Átkozott szerencsétek van,én most akarok szolgáltatót váltani de nálunk nincs UPC. :(
-
WildDaemon #16802 Hát akkor valszeg teljesen rossz mert akármit csinálok vele olyan mint ha nem is tennék semmilyen kártyár a DS-be...
Ha a hozzá kapott kártyát teszem bele azzal hhibátlanul müxik..
-
WildDaemon #16801 Az igaz , hogy a lite ingyé van de alap: nem akatam költeni rá egy fillért sem... ahozképest... na mindegy. :)
-
PHM #16800 Szerintem először meg kell bizonyosodni, hogy a kártya valóban rossz,
(Az eddigiek alapján az a gyanúm, hogy igen.)
majd lehet az asztalt verni a boltban.
Az első Simplymmel én is így jártam egyébként, másnap korrekt módon,
szó nélkül kicserélték.
Igaz, ez egy másik bolt volt, drágábban. -
#16799 Szerintem törd darabokra,pénz nem számít majd veszel másikat,
úgyis ingyé van a lite. :D
-
#16798 a 12 szerintem nagyon jó ár.
Hát igen, most mi vagyunk őérte, vagy ő van miértünk? Hát belőlünk élnek.
Tinman: Akkor még nem nagyon voltam benne a témában, nem vettem meg, de nem tudtam, hogy ez ennyire nagyon sok érte. -
WildDaemon #16797 LOL!
Hát mondjuk nekem sem volt valami full szimpi az eladó, kezdve azal, hogy amikor bementem utánna rohant lefelé és még csak le sem jött hanem kukkolt kifelé a fejéből a polc felett és igy szólt: " mit akarsz???"
Könyörgöm... kereskedésben dolgozom én is és nem egy éve.. de én még egyszer nem fogadtam így egy vásárlót sem sőt még hasonló képpen sem hiszen a vevő az első mert ugye belőle van a keresetem is és mivel embertársamról van szó nem egy állatról ami büdös, koszos beszélni sem tudó mezei patkányról igy úgy is kell bánnom vele.. de ezt sokan nem tudják, vagy ha tudják is lexarják teljesen... na mindegy erről ennyit...
12-ért adta egyébként.. lehet venni olcsóbban is vagy ez az ár azért elfogadható?
(máshol nam találtam sehol)