Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
<#smile> akkor müködik. már én is beüzemeltem.

Supercard DS ONE ajánlom mindenkinek.Nekem az Új van nagyon fasza mindent visz.Nagyon király.

THX kisgabo..
Használtan se sok baja lehet, nem egy túl bonyolult valami 😊
(7805 stab. ic, 2 kondi, led)

kisgabo
thx! na, ilyen valahol újonnan? 😊

kisgabo
tud valaki helyet, ahol van DS autós (szivargyújtó) töltö??

thx.

Ja és hogy ne csak játék téma legyen : Pár napja jött meg az R4-em. /Szállítással (6 nap!) együtt összesen 45USD/8334Ft-ot fizettem bankkártyával. / Eddig nagyon bejön a stuff, mind a sebessége mind a skinnelhetõsége tetszik. Amit eddig próbából elindítottam az mind elindult. Elég szép cheat adabázisa van. Pl. ha a PQ-el végzek, akkor elõszedem a Megaman ZX-et mert az számomra cheat nélkül játszhatatlan 😊
Sheltem: "Gyerekek a Puzzle Quest : Challenge of warlords kötelezõ cucc!1 hete tolom vele, de megunhatatlan darab."

Egyetértek, megjelenése óta CSAK ezt használom, gyakorlatilag lerakhatatlan. A történetre nem vagyok kíváncsi (mindig skip-elek dialógusnál), de a logikai golyócserélgetõs gama öszvéresítve RPG-vel valami állati jóra sikeredett. 47-es szintre küzdöttem el magam idáig.
Mindenkinek kötelezõ megvenni vagy letölteni. Egyszerûen tökéletes darab.
Totis
Azt mondták lentebb, hogy nem kell.
Na majd ma akkor veszek. <#nyes>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
ez lett volna az alap. 1200 egy fólia.

Grid touch-screen van a DS-edben? (tartsd kikapcsolva fénybe és nézd meg oldalról vannak-e rajta "pöttyök" ~2mm távolsásgra egymástól)
Valamelyikbe másfajta kerül és az jobban karcolódik :/

Karcolódik a képernyõ a cerkától,én is amikor a NewSuperMarioban nyomattam a mini játékokat,megjelentek kisebb karcok.
Totis
még egy kis teszt-eredmény a DS-Lite-ról:
A touchscreen karcolódik. Legalábbis 2 napi Cooking Mama után eléggé karcos lett a kijelzõ. lehet a ceruzán van valami kicsi kis öntési hiba de karcolódik. Veszek hozzá fóliát.

Csibe001
Nem szeretem a house of the dead -szerû játékokat. 😞
Bár Umbrella Chronicles-t azért tolni fogom.. 😉

koryne
És ennyire nem hagyott mély nyomokat? Jó game?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Csibe001
Ez az, ez a címe!!De végül az megjelent.Játszottam is vele.

Sheltem
Gyerekek a Puzzle Quest : Challenge of warlords kötelezõ cucc!

1 hete tolom vele, de megunhatatlan darab.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Talán Dead & Furious DS. De nem biztos. Ha jól emléxem valami házi fejlesztõcsakapt, akiknek nincs kivel kiadatnia a játékaikat.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Na mindegy. Majd holnap talán megnézem. Az a léyneg, hogy zombis, szóval valaki összegyûjthetné az ide linkelt összes zombis játékot 😊

Csibe001
De, de õk voltak de tudtommal megjelent vagy legalábbis olvastam valami ilyesmit gonintendo-n de nem emléxem a játék címére.. 😊
Az ilyne House of the Dead-szerû volt.

KILLER2
Nem, nem az. Na majd holnap visszalapozgatok, ma már nincs erõm.

Nem a Sadnessre gondolsz? Bár az WIIre jön ki,és az a Nibris cég,de csinálnak egy játékot DSre is Raid over the river címen.
KILLER2
Amúgy nem ez a renegade kid volt az, ami valami másik horror játékot csinált DSre? Mert volt régebben valami, asszem nem volt kiadó és ezért nem jelent meg vagy ilyesmi. Azok kik voltak? Talán pont te linkelted csibe (de nem biztos).

Csibe001
Jaja, s nekem az tetszik, hogy a nintendonak is tetszik ez a kis csapat s õk (Renegade Kid) szeretnének fejleszteni Wii-re, csak oda is Horrort készítsenek!!De szép lenne... 😊

KILLER2
Ígéretes.

Csibe001
Érdemes lesz erre odafigyelni Túlélõ horror DS-re. The Ward.

testerlnx
Egyre jobban tetszik nagyon hasonló lesz a LP-hez 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

kisgabo
ezpass3 + supercard lite kártya eladó. Ds-hez /lite/

privizz ha érdekel.

Sheltem
Majd az angol verzióval.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zola2000
Nézte valaki a final fantasy 12t. Én az elejét néztem, de nagyon elaprózott volt a játék, és csak harcról harcra kellett menni, szóval eddig nagyon nem jött be. Elvitte valaki tovább, késõbb ugye jobb lesz?! (asszem itt lenne az ideje hogy elmenjek egy intenzív japán tanfolyamra)

A

Sheltem
mircen vagyunk.

irc.efnet.net

#konzol szoba

Tinman
Látom van itt fanaticabb is nálam <#nyes> Helyes <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
kétlem, hogy az enyémnél pöpecebb. 1 1/2 éves, logitech tokban csücsül, szarvasbõr rulez. se kopás, se karc, se játék... <#vigyor1>

kisgabo
erre mérget azé ne vegyél..

Tinman
Majdnem 1 éves a masinám, de egyetlen karc sincs rajta, még porszem sem. Mondjuk lehet, hogy azért, mert minden héten 1x levegõsprayvel letisztítom az icike-picike porszemcséket, az ujjlenyomatokat pedig szarvasbõrrel törlöm... asszem beteg vagyok <#zavart2><#vigyor3>

Akinek ilyen a masinája, az olyan ember... azt szokták mondani, hogy amilyen a cipõd olyan vagy te is. Ez lazán igaz a kézikonzolra is ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Borgi
jovan ezmá sok lesz 😛

porki fagyok fállalon

a barátnõmet egyik játék se hozza izgalomba, csak én <#hawaii>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Heló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bõrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri
Totis
Amióta rábeszéltél az EZFA3-ra málam ez a sorozat az etalon.

Sheltem
Az új zeldában megint lesz csirkekergetés mint a gbasba volt...

http://gonintendo.com/wp-content/photos/h_104_71180_zeruda05.jpg.jpg

Höhö <#pias>

Sheltem
Na szóval gyerekek van megint kezdeményezés konzolos irc csatornára..Ha lenne állandó 4-5 ember megmaradna..

Tehát irc.efnet.net en vagyunk a #konzol szobában.

Akit kurvára nem érdekel attól sorry.

Totis
Nagyon frankó a kártya. Elsõre összejött a pdf alapján az upgrade.
A PNY nagyon gyors kártya. Bár nem csili-vili a menü de nekem nagyon tetszik. Kicsit hangos a vibra de errõl olvastam. Végülis nem zavaró. Tényleg nagyon jó a DS-Lite + EZ5 combo!

kisgabo
KÁRTYA MILYEN?

Sheltem
Miért te vettél neki ? Kötve hiszem <#idiota>

esetleg venni egyet az asszonynak? <#vigyor2>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
Én is hasonló cipõben járok , csak nekem a nintendogsal játszik mindennap órákat...

Megoldás: Be kell vinni a Ds -t melóhelyre ott nem fér hozzá <#vigyor1>

Totis
Pár észrevétel amióta megvan a DS Lite-om:
- Szép kidolgozás (fekete). Szerintem jó a kezelhetõsége is.

- Vettem hozzá tokot és szerintem nagyon jó hozzá. Nem szeretem ha a felülete is karcos. A tok NDSL80-as a tok. Szürke-fekete. Van benne hely
kártyáknak is. Van rajta karabiner és csuklópánt is.

- Játékok (Mario Kard DS) nagyon jók rá. Bár van jópár ami annyira nem jött be (izlések és pofonok).

Negatívumok:
- Ne vegyétek meg hozzá a Mama Cooking-ot mert többet nem fogjátok látni a gépet! Amióta megvan nem nagyon lehet kiszedni asszony kezébõl!

kisgabo
naggyon jó. igai teszt, hogy mit bír a gép. összevan ez rakva.

Állítólag egy kislányé. Bizony, szerintem sem szabadna egy bizonyos kor alatt ilyet venni. Ránézni is szörnyû. <#shakehead>