Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX kisgabo..
(7805 stab. ic, 2 kondi, led)
Egyetértek, megjelenése óta CSAK ezt használom, gyakorlatilag lerakhatatlan. A történetre nem vagyok kíváncsi (mindig skip-elek dialógusnál), de a logikai golyócserélgetõs gama öszvéresítve RPG-vel valami állati jóra sikeredett. 47-es szintre küzdöttem el magam idáig.
Mindenkinek kötelezõ megvenni vagy letölteni. Egyszerûen tökéletes darab.
Na majd ma akkor veszek. <#nyes>#nyes>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Valamelyikbe másfajta kerül és az jobban karcolódik :/
A touchscreen karcolódik. Legalábbis 2 napi Cooking Mama után eléggé karcos lett a kijelzõ. lehet a ceruzán van valami kicsi kis öntési hiba de karcolódik. Veszek hozzá fóliát.
Bár Umbrella Chronicles-t azért tolni fogom.. 😉
1 hete tolom vele, de megunhatatlan darab.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
Az ilyne House of the Dead-szerû volt.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A
irc.efnet.net
#konzol szoba
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akinek ilyen a masinája, az olyan ember... azt szokták mondani, hogy amilyen a cipõd olyan vagy te is. Ez lazán igaz a kézikonzolra is ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri
http://gonintendo.com/wp-content/photos/h_104_71180_zeruda05.jpg.jpg
Höhö <#pias>#pias>
Tehát irc.efnet.net en vagyunk a #konzol szobában.
Akit kurvára nem érdekel attól sorry.
A PNY nagyon gyors kártya. Bár nem csili-vili a menü de nekem nagyon tetszik. Kicsit hangos a vibra de errõl olvastam. Végülis nem zavaró. Tényleg nagyon jó a DS-Lite + EZ5 combo!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Megoldás: Be kell vinni a Ds -t melóhelyre ott nem fér hozzá <#vigyor1>#vigyor1>
- Szép kidolgozás (fekete). Szerintem jó a kezelhetõsége is.
- Vettem hozzá tokot és szerintem nagyon jó hozzá. Nem szeretem ha a felülete is karcos. A tok NDSL80-as a tok. Szürke-fekete. Van benne hely
kártyáknak is. Van rajta karabiner és csuklópánt is.
- Játékok (Mario Kard DS) nagyon jók rá. Bár van jópár ami annyira nem jött be (izlések és pofonok).
Negatívumok:
- Ne vegyétek meg hozzá a Mama Cooking-ot mert többet nem fogjátok látni a gépet! Amióta megvan nem nagyon lehet kiszedni asszony kezébõl!